Žabinčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam IZVIRNO SPOROČILO: Žabinčica IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam IZVIRNO SPOROČILO: Tara9 MD se strinjam, da človek manj porabi, če nima trgovin pred nosom . Samo kaj, ko se med vikendom potem spravim v nabavo in kupujem vse počez, ker med tednom ne znese . SPISEK ZA TRGOVINO RABIŠ!!!!!!!!!!!!!!!!!! In potem se ga je treba striktno držati To pa rabi vsak, ne glede na to kje živi . Pa držat se ga je tudi treba, če se hoče kaj prišparat . Pa otrok ne smeš vzeti s seboj. Joj ne govori; pa tisto čokoladico, pa ono kinderjajčko; pa ta napitek, pa fruchtzwrge, pa roza soka za malo, pa modrega za večjega, itd.itd.itd. . Če greš z otroci v trgovino je včasih kar zalogaj ja, za denarnico in živce . Si pa dobra da se nazaj držiš...meni se tudi na tehtnici pozna, samo v obratno smer. Sem preveč sladkega jedla zadnje mesece, pa glede na to bila premalo zunaj (vremenu primerno pač) in še premalo na aerobiki in evo rezultat je tu. Čeprav zdaj sem se že disciplinirala.... Glede zapravljanja in otrok, mi pa je bilo npr. zelo všeč ko smo bili letos v Beogradu in nisem rabila razmišljat koliko bom zapravila, sicer ne pri hrani (tam ni neke razlike, razen pri sadju in zelenjavi na tržnici, tisto je tudi poceni in zelo okusno) - ampak lunapark je tam za naše razmere tako poceni, sta si mala dva konkretno duška dala, sta se dve uri vozila (+ midva kakšno vožnjo kot spremljevalca, kjer je bilo potrebno), pa mislim da nas je vse skupaj prišlo kakšnih 10 eur, od avtkov, vrtiljakov, vlakcev in vsega. Tukaj pa je samo en tisti piščanec, ki se 3 minute ziba v šoping centru 1 eur (tam je 20 centov), kaj šele ostalo. Pa smo se vsi zabavali, maladva v vožnjah, midva pa posledično tudi v premoru in v tem da jima lahko vse pustiš .
< Sporočilo je popravil Žabinčica -- 6.8.2014 19:38:42 >
|