Žabinčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tara9 Ojla punce, MD in Žabinčica a se spet mene čaka , kaj vaju moram vsak dan preganjat . No, sej sem v gužvi, ampak sem rekla, da vsjaj pozdravim malo. Sem tako vesela, da je vikend, se mi grozno vleče tale teden. Ja . Tako da evo me zdaj . IZVIRNO SPOROČILO: Tara9 Punce ribica in noname držim pesti, da vaju tile znakci pripeljejo do pluska, da malo dvigneta statistiko . Jaz se na znake več niti malo ne zanesem, ker me vsakič okrog prinesejo. No, jaz imam pa vedno ene 3 dni pred M krče, tokrat jih pa nimam . Sem pa skoraj zihr da ni uspelo, ne vem, tak filing, tako da svojemu telesu ne vrjamem, kar se nosečnosti tiče . Kdaj jo ti ne pričakuješ? No, bomo kar za tebe tudi navijale . Ribica in noname, smo z vama, čakamo in upamo na + . Angelsi pa za tebe tudi, kaj pa veš... Skratka punce poročajte ko boste kaj več vedele. Ja, pri nas je tudi danes končno sončno in upam na tak vikend. Kaj boste počele? Mi gremo v sob. na en roj.dan, za nedeljo pa še nimamo planov. Naslednji teden je mož doma. Tako da bosta maladva tudi, no razen v začetku tedna ko še imava neke opravke. Potem pa malo podaljšan vikend s praznikom. Imamo v planu 2x kopanje, enkrat tu pri nas, enkrat v bližnjih termah, pa kakšna 2 obiska, ostalo pa malo na easy; pa bo teden hitro naokrog.
|