|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
6.8.2014 13:02:53   
Tara9
Žabinčica stroški so za obe stanovanji skupaj, sem pozabila napisat, aja in drva nisem vštela v ceno, to kupimo tam jeseni enkrat. Ni tako grozno, ko se razpolovi na dva dela. Uuuu imate pa potem res konkretno stanovanje, superca. Vseeno držim pesti za hiško, da bodo otročki uživali in divjali naokrog po vrtu. Mi smo pa mejčkeno izven Ljubljane drugače, dolenjski konec user posted image . Jaz sem rada na vasi (djevojka sa sela user posted image ), s tem da mora biti blizu do mesta.

MD res je, nihče ne skače po glavi. Meni je bilo na začetku prav nenavadno, da sem lahko muziko do konca prižgala, in ni nihče težil in mi po vratih tolkel user posted image

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
6.8.2014 13:17:19   
jabuk
Zabincica, bila sva v mestu Hurghada ze 3.. Letosnji hotel nama je bil najboljsi, se pa imenuje Caribbean world Soma bay. Sva sla preko odklop.si na last minute in sva placala za 1 teden 480eurou na osebo ( v ceno vkljuceno all inclusive, visa, zavarovanje, letalo).

Neposredna povezava do sporočila: 3827
6.8.2014 13:24:17   
Žabinčica

IZVIRNO SPOROČILO: Tara9
Žabinčica stroški so za obe stanovanji skupaj, sem pozabila napisat, aja in drva nisem vštela v ceno, to kupimo tam jeseni enkrat. Ni tako grozno, ko se razpolovi na dva dela. Uuuu imate pa potem res konkretno stanovanje, superca. Vseeno držim pesti za hiško, da bodo otročki uživali in divjali naokrog po vrtu. Mi smo pa mejčkeno izven Ljubljane drugače, dolenjski konec user posted image . Jaz sem rada na vasi (djevojka sa sela user posted image ), s tem da mora biti blizu do mesta.

Ja, to tudi niso neki hudi stroški, super.

Ja, to stanovanje kjer smo je res super in nam zelo ustreza, zato se mi zdi sva kar izbirčna pri hiši. Sem gledala hiše, kjer bi v bistvu imela manj prostora kot zdaj, to mi pa tudi nekako ni user posted image ; vsaj to kar imava tukaj hočeva tudi v hiši (mislim glede notranje razporeditve).

Meni pa nekako ni iz mesta. Pa sva vmes že tudi malo okolico gledala, ampak ne gre, ne morem, jaz nikakor nisem za to, pa mož v bistvu tudi ne. Sem celo življenje v mestu in je tako fajn ko je vse pri roki in ko se ne rabiš za vsako stvar nekam z avtom vozit, pa otrok ves čas okrog fijakat. In so trgovine za silo tudi ob nedeljah odprte in imaš knjižnice in igralnice in parke in veliko ljudi in veliko aktivnosti za otroka tukaj, skratka stvari, ki so meni zelo pomembne. Pa narava je tudi v bistvu tu; nekaj gričkov, pa najbližji pogorje ne vem če 5 minut z avtom. Zdaj pa morem nehat pisat, ker potem tako lahko kar takoj napišem kje živimo user posted image .

Jabuk, hvala. Kaj pa snorklanje? Plaže primerne oz. a je zanimiv podvodni svet tukaj kjer sta bila?

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
6.8.2014 13:35:16   
Tara9
Žabinčica potem pa navijam za hiško v mestu. Te pa razumem, da hočeš vsaj enako, če ne večjo kvadraturo kot zdaj, drugače res nima smisla. Jaz sem se iz 50 kvadratov selila na 100 in se mi je zdel pravi luksuz, si ne predstavljam manjšega, kvečjemu večjega user posted image . Zato bova pa v bližnji prihodnosti še podstrešje uredila, ker počasi zmanjkuje prostora. Glede mesta pa poznam kar nekaj ljudi, ki enako razmišljajo kot ti user posted image , jaz pa sem čista kontra. Je pa res, da sem odrasla na vasi, med pujski in kravami user posted image . Mesto mi ne predstavlja ničesar, razen trgovin in dodatnih aktivnost. Jah kaj čmo, še dobro, da smo si tako različni, drugače bi bilo dolgčas user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3829
6.8.2014 13:41:28   
Anonimen
Midva imava hišo z bivalno površino cca. 130m2, ogrevamo se pretežno na toplotno črpalko (voda-zrak), kar pomeni da gre v zimskem času več elektrike. Kupiva tudi nekaj drv, ker imamo kamin in če smo za vikend doma, ga zakurimo. Toplotna funkcionira do -15°C zunanje temperature, potem pa peč prešalta na olje. Lansko leto, ko je bila tako mila zima nismo pokurili nič olja. Elektrike za ogrevanje pa je šlo nekje 900 EUR. Drugače so pa naši mesečni stroški za položnice za 3 člansko družino nekje 150 EUR (voda, elektrika, komunala, internet, RTV, kabelska…). Potem pa še 1*letno nekje 400 EUR za zavarovanje + davek. Ter seveda vzdrževanje… Smo pa na obrobju Ljubljane (grosuplje) in nam je super. Trgovine imamo na dosegu roke (Tuš center, Hipermarket Mercator, Spar, Hofer, Evrospin… no, Lidla pa res nimamo J) pa tudi parke in igrala za otroke ter otroška igrišča, ter veliko narave J Nam je super, ker je ravno prav oddaljeno iz Lj. Do službe porabim cca. 20 – 25 min.

(odgovor članu Tara9)
  Neposredna povezava do sporočila: 3830
6.8.2014 13:47:21   
mamica deklicam
tara9, sva že dve. Mesta ne pogrešam nič. Ker tam me samo trgovine privabijo in potem je suša v denarniciuser posted image

Tako pa napišem spisek in moj dragi nakupi, kar gor piše. Ali pa greva skupaj. Takrat več peljeva ven a nakupiva samo kar rabimo in posledično zapraviva manj. Če si na deželi, imajo otroci lahko veliko aktivnosti, ki niso plačljiveuser posted image . Od plezanja po drevesu, do hranjenja raznih živali... Mojidve vsaj vesta, da lila krava ne obstaja.
Bazen imamo tudi pri roki, samo vreme bolj nagaja.

Edino sedajle se malo pozna, da pogrešata svojo družbo. Sta žez poletje iz vrtca in jima malo manjka. Ostalo ne pogrešata nič.

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 3831
6.8.2014 13:49:28   
jabuk
Zabincica, v tem hotelu kjer sva bila midva je super plaza, lep pescen vhod v morje. Drugje so bolj kamni, ali pa pomoli. Za snorkljanje ali scuba diving se splaca it na izlet, da te oni zapeljejo v bolj globoke vode in je res lepih stvari za videt. Morje je kristalno jasno, cisto.

Neposredna povezava do sporočila: 3832
6.8.2014 14:19:44   
Žabinčica

IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam

tara9, sva že dve. Mesta ne pogrešam nič. Ker tam me samo trgovine privabijo in potem je suša v denarniciuser posted image

Tako pa napišem spisek in moj dragi nakupi, kar gor piše. Ali pa greva skupaj. Takrat več peljeva ven a nakupiva samo kar rabimo in posledično zapraviva manj. Če si na deželi, imajo otroci lahko veliko aktivnosti, ki niso plačljiveuser posted image . Od plezanja po drevesu, do hranjenja raznih živali... Mojidve vsaj vesta, da lila krava ne obstaja.
Bazen imamo tudi pri roki, samo vreme bolj nagaja.

Edino sedajle se malo pozna, da pogrešata svojo družbo. Sta žez poletje iz vrtca in jima malo manjka. Ostalo ne pogrešata nič.

Se zavedam da je dežela super iz vidika aktivnosti na prostem za otroke, plezanja, itd. In ne mislim da je treba vsako aktivnost plačat ali da so te v naravi manj pomembne ali zanimive, sploh ne. Če bi tako razmišljala ne bi iskala hiše user posted image , saj imamo prostora tukaj v bistvu dovolj. Je pa res da hodim tudi na aerobiko, mož na plavanje in da tudi sin ima športno aktivnost 1x na teden (letos tudi plavanje), ta mala zaenkrat še nima nič. Kar se mi pa zdi tudi prav.

V bistvu ima zelo rada naravo, sin pa je itak zaljubljen v njo, tako da smo zelo dosti zunaj (kot sem rekla bližnje gore, griči-ne mislim igral user posted image ) in ne gre za to, ampak meni osebno ne bi bilo dovolj da bi dan za dnem bila samo na deželi, brez ostalega dogajanja. Z veseljem bi imela kak vikend, če bi imela višek denarja user posted image , kje v okolici z ogromno zemlje in gozda, ampak za živet tako iz dneva v dan pa mi ni. Ljudje smo pač različni. Meni osebno življenje v mestu zelo odgovarja.

Anonimna, hvala za pregled stroškov user posted image .

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
6.8.2014 14:31:27   
Tara9
Madonca, danes pa smo udarile debato po dolgem času user posted image . Sem kar štrajkat začela v službi zdaj popoldnne, ker tukaj vidim user posted image .

No jaz z vaškim življenjem nisem imela v mislih, da je okrog mene samo gozd, kmetije in nič dogajanja. Sama prisegam na vasico, ki ima tudi kakšno trgovino, gostilno, igrišča, vrtec, dogajanje. Pri nas se kar veliko dogaja, tako da zaradi tega nimam potrebe po mestu. Sem pa vsak dan v Ljubljani zaradi službe, čeprav bi tudi to najraje na vasi imela user posted image .

MD se strinjam, da človek manj porabi, če nima trgovin pred nosom user posted image . Samo kaj, ko se med vikendom potem spravim v nabavo in kupujem vse počez, ker med tednom ne znese user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3834
6.8.2014 14:42:30   
Žabinčica

Madonca, danes pa smo udarile debato po dolgem času user posted image . Sem kar štrajkat začela v službi zdaj popoldnne, ker tukaj vidim user posted image .

Je fajn ne user posted image , še več takih dni spet bi bilo čisto lepo user posted image .

Saj pravim, zdaj še samo določimo en mesec da se skupaj na drugo temo selimo pa bo user posted image , še naprej pestro user posted image .

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
6.8.2014 17:06:03   
mamica deklicam

MD se strinjam, da človek manj porabi, če nima trgovin pred nosom user posted image . Samo kaj, ko se med vikendom potem spravim v nabavo in kupujem vse počez, ker med tednom ne znese user posted image .

SPISEK ZA TRGOVINO RABIŠ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

In potem se ga je treba striktno držatiuser posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
6.8.2014 17:55:02   
Žabinčica

To pa rabi vsak, ne glede na to kje živi user posted image . Pa držat se ga je tudi treba, če se hoče kaj prišparat user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3837
6.8.2014 19:04:28   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Žabinčica

To pa rabi vsak, ne glede na to kje živi user posted image . Pa držat se ga je tudi treba, če se hoče kaj prišparat user posted image user posted image .

Pa otrok ne smeš vzeti s seboj. Sva šla pred nekaj dnevi sama v nabavo in moj dragi šele doma ugotovi, da nisva kupila nič sladkegauser posted image . Jaz sem bila v trgovini modro tiho, ker se poskušam malo nazaj držati in če nimamo doma, me ne morejo niti prsti zasrbeti. In se na tehnici pozna, ne veliko a nekaj pa le.

Tako bom jutri spekla domače pecoivo in ga bomo sigurno hitro pojedli, pa še bolj zdravo je.

Neposredna povezava do sporočila: 3838
6.8.2014 19:37:05   
Žabinčica

IZVIRNO SPOROČILO: Žabinčica

Pa otrok ne smeš vzeti s seboj.

Joj ne govori; pa tisto čokoladico, pa ono kinderjajčko; pa ta napitek, pa fruchtzwrge, pa roza soka za malo, pa modrega za večjega, itd.itd.itd. user posted image . Če greš z otroci v trgovino je včasih kar zalogaj ja, za denarnico in živce user posted image .

Si pa dobra da se nazaj držiš...meni se tudi na tehtnici pozna, samo v obratno smer. Sem preveč sladkega jedla zadnje mesece, pa glede na to bila premalo zunaj (vremenu primerno pač) in še premalo na aerobiki in evo rezultat je tu. Čeprav zdaj sem se že disciplinirala....

Glede zapravljanja in otrok, mi pa je bilo npr. zelo všeč ko smo bili letos v Beogradu in nisem rabila razmišljat koliko bom zapravila, sicer ne pri hrani (tam ni neke razlike, razen pri sadju in zelenjavi na tržnici, tisto je tudi poceni in zelo okusno) - ampak lunapark je tam za naše razmere tako poceni, sta si mala dva konkretno duška dala, sta se dve uri vozila (+ midva kakšno vožnjo kot spremljevalca, kjer je bilo potrebno), pa mislim da nas je vse skupaj prišlo kakšnih 10 eur, od avtkov, vrtiljakov, vlakcev in vsega. Tukaj pa je samo en tisti piščanec, ki se 3 minute ziba v šoping centru 1 eur user posted image (tam je 20 centov), kaj šele ostalo. Pa smo se vsi zabavali, maladva v vožnjah, midva pa posledično tudi v premoru in v tem da jima lahko vse pustiš user posted image .

< Sporočilo je popravil Žabinčica -- 6.8.2014 19:38:42 >

Neposredna povezava do sporočila: 3839
6.8.2014 22:38:19   
ribica87
Ojla bodoce nosecke. Jaz imam eno vprasanje. Saj pravzaprav verjetno ze sama prevec kompliciram ampak ok,sem rekla da se tukaj malo povprasam kaksne izkusnje imate druge z zanositvijo in takih in drugcnih znakov. In sicer pri meni se dogaja takole.
14.7 sem imela prvi dan M,ki je trajala nekako 5 dni. Z fantom sva imela takoj ko sledov M ni bilp vec nezasciten spolni odnos,je spustil notri. Si zeliva otroka..ampak ok,jaz sem potem po parih dneh to dala ven it glave... No in okrog 22,23.7 sem imela rahlo vnetje. Malo me je peklo..potem pa sem na toaletnem paprju opazila roza sluz
In potem noooro bolece prsi,sipikanje v jajcnikih,nenadna slabost kar naenkrat sredi dneva,glavoboli,utrujenost...sem se ponoci zbudila od krcev okrog jajcnikov...danes je 24. dan. M seveda se ni. Saj vem da mi boste zdaj rekle naredi test,ampak mislite da je km,ali raje se malo pocakam? Nekajkrat sem bila ze razocarana,zdaj pa kar odlasam samo da ne bom prezgodnja.se opravicujem za dolgovezenje..:) lep vecer vsem skupaj.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
7.8.2014 10:22:24   
Anonimen
Uf ribica, kako sva v podobni situaciji ... Vse je podobno, le moj prvi dan zadnje M je bil 15.7. in pa nisem mela rdečega izcedka. Zate čisto verjamem da bi ti lahko uspelo, imaš vse potrebne simptome ... S testom pa še počakaj en teden, pol pa go for it! Sama sem v zadnji nosečnosti naredila test 4 dan po zamujeni M, da je za zihr pokazalo pravilno. Ampak o tem da tiste 4 noči nisem spala nebi ...
Jaz ... meni je pa slabo zutri zadnje dni ... Sicer mam že 2 otroka, ampak tolk zgodej (torej preden bi mi M zamujala) mi pa slabo še ni bilo ... Kava mi tut še ne smrdi kot mi je ... Me pa isto neki ščiplje, ampak pomoje mene od živcev in upanjauser posted image .

(odgovor članu ribica87)
  Neposredna povezava do sporočila: 3841
7.8.2014 11:08:06   
ribica87
meni je bolečina v prsih malo popustila,me ne bolijo tako grozno kot so me čez vikend( za znoret!!) me pa boli v spodnjem delu križa... jaz ne vem ali že mislilm da imam vse te znake..ali jih imam res...haha ponavadi ko si želiš potem psiha tudi veliko naredi.:/.bi bil moj prvi otrok pa je žeja res velika. hm zanimivo..meni kava fuuul fuuul paše, kar naprej bi jo pila..mi diši..ampak mi pa kar od lepega postane slabo, tako sredi dneva, med vožnjo, v postelji pred spanjem.... kar naprej hodim lulat, pa vsakič preden pogledam na spodnje hlače si mislim joooj upam da ni M prišla. ;) bi rada izklopila da ne bi toliko razmisljala o tem, pa kr ne morem. razmišljam če bi si šla danes kupit test..aampak po eni strani kar nočem že naredit...res moram še malo počakat...sem pa že zelo neučakana...ti želim da tudi tebi pokažeuser posted image .. :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
7.8.2014 11:36:12   
Tara9
ribica pomoje si imela ovulacijsko krvavitev. A ni bilo za vgnezditveno 22.7.malo kmalu? No, edino, če imaš tako ekstra kratke cikle. Prvi dan mojega zadnjega cikla je enak kot tvoj, pa sem ovulacijo imela 26.7. Najbolje bo pa testek povedal. Držim pesti user posted image . Tudi zate anonimna. Znaki so pa hudič, ko si človek nekaj želi. Moja izkušnja je taka, da sem vsak mesec imela nek znak, tisti mesec, ko je bil plusek, ni bilo enega znaka. Mogoče zato ker je sledil ss, ne vem, ampak dejansko je psiha hudič user posted image .

MD in Žabinčica ja kje sta danes, nič od čveka al kaj user posted image . Včeraj smo tako lepo zabluzile o kmečko-mestnem življenju user posted image . No, sej danes je čas, da se malo službi posvetim, ne morem vsak dan bluzit. Bliža se moj dopust in bi rada vse podelala, ampak se mora prav prisilit, se mi nič ne da user posted image .

(odgovor članu ribica87)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
7.8.2014 11:58:04   
ribica87
Tara9 - ja drugače imam res ekstra kratke cikluseuser posted image ...M dobim na 23, 24 dan od prvega dne zadnje menstruacije... no kot praviš, test bo pokazal vse..in res upam da kooončno user posted image :) :)

< Sporočilo je popravil ribica87 -- 7.8.2014 12:00:07 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
7.8.2014 12:22:39   
ribica87
nisem mogla mimo sebe in šla še enkrat preračunati.. in vidim da sem narobe napisala..ta rahla roza krvavitev je bila prejšni teden, 29.7. :/ ampak Tara9, kot praviš verjetno želja res veliko prinese. sem se odločila da grem danes kupit test in če v nedeljo še kar ne bo M, naredim v ponedeljek test, ko bova z mojim ravno na morju..user posted image

(odgovor članu ribica87)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
7.8.2014 12:29:14   
Tara9
Ribica, ufff to pa je res kratek cikel, proti mojemu 40 dnevnemu, če sem brez hormonov user posted image . Potem pa upam, da je to to user posted image  user posted image . Sporoči dobre novičke.

(odgovor članu ribica87)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
7.8.2014 12:34:50   
Žabinčica
Evo, jaz sem tukaj; čakam na vaju Tara in mamica deklicam user posted image .

Ribica po mojem je najboljše da narediš pač test na dan ko bi morala dobit m., če je ne bo. Če boš delala test prej, se lahko zgodi da se boš itak še vedno spraševala ali je prehitro ali je prav kazal, itd... Tako da če imaš tako kratke cikle, 24 dan test in upam da ti pokaže želeni + user posted image .

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
7.8.2014 12:42:18   
mamica deklicam
tara9, jaz sem danes delovno. Imam na vrtu že džunglo od plevelauser posted image user posted image

in sem šla v akcijouser posted image . prej je vsak dan pri nas dobesedno lilo in se ni dalo niti dobro opleti. Sedaj je pa zemlja ravno še prav mokra, da se plevel lepo ruje. Ali imate tudi vi kumar za izvoz? Sedajle grem delat tople kumare in upam, da jih ne bom nazadnje jedla samo jazuser posted image . Me je že soseda vprašala, če jih kaj rabim. Očitno letos kumare delajo, korenje pa slabše ali sploh nič.

Sem se z nekaj ljudmi pogovarjala in imajo vsi enake probleme. Jaz imam le to srečo, da paradižnik bomo imeli, ker ga imam ločenega od vrta, drugim je pa že zgnil. Smo ga KOOOOOOONČNO začeli malo nabirat. Če bo nekaj dni sonce, jih bo še več rdečih postalo. Edino češnjev, tega pa hčerki veselo obirata, odkar smo prišli iz morja.

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
7.8.2014 12:55:27   
Žabinčica
Jaz imam kumar in paradižnika koliko hočem in koliko sem za njiju pripravljena plačat v trgovini user posted image .

Malo heca...super je imet svoj vrt. Mi bi tudiii. In bravo da ti je tako lepo ratalo user posted image .

Mi vsak dan jemo solato, paradižnik, kumare, paprika, korenček, to vsi obožujemo (in bi si z veseljem svoje pridelala). Na češnjev paradižnik sta tudi moja maldva čisto nora. Moja mama ima velik balkon in ga je tam, med številnimi drugimi stvarmi, tudi nasadila in naš veliki je čisto navdušen in vedno ko gre k njej vso njeno rastlinje gleda in ji pomaga. Vem da je imela lani tudi jagode in maline, letos pa menda ne kaj user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3849
7.8.2014 12:57:36   
Žabinčica
Sicer pri nas danes tudi konččnoo spet malo lepše vreme, čeprav zjutraj ni kazalo da bo kaj. Se mi zdi da mi letos sploh še ni bilo prav vroče user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?