|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
18.7.2014 7:26:47   
..noname..
haha perla*, zdej si me pa nasmejala user posted image user posted image
Js pravim takim stvarem: vse se zgodi z razlogom...tut to, da smo nekateri brez šihta je to z razlogom, sam da dostkrat razlog ne poznamouser posted image user posted image

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
18.7.2014 7:28:38   
..noname..

IZVIRNO SPOROČILO: Žabinčica

Noname Jonas metod je lunina ovulacija; menda naj bi bila ženska plodna vsak mesec tudi v času, ko je luna v enakem položaju kot ob njenem rojstvu. Sem enkrart nek link dala gor v tej temi, mislim, da si si tam lahko tudi zračunala to. Oz. bom pogledala pa ti link dam gor ko bom imela čas.

Ja super, tole bi ti bla pa zelo hvaležna...me res zanima kaj pravi luna user posted image user posted image

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
18.7.2014 8:28:54   
Žabinčica
Dobro jutro, samo da vas na hitro pozdravim in vam zaželim lep dopoldan.

Noname za tebe: http://www.lunarium.co.uk/calendar/conception.jsp . Ko sem prvič in drugič zanosila se je meni dejanska o. in tale lunina skoraj pokrivala (takrat bi naj bile možnosti zanositve največje), samo mislim da prvič spol ni štimal, drugič pa - se ne spomnim več točno. V vsakem primeru škodit ne more si preračunat in poskušat user posted image . Javi kako ti kaže.

Perla se veselim tvojega poročila, ko pač bo user posted image .

Pišite kaj da bom imela kaj za brat ko se vrnem :).

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
18.7.2014 8:46:30   
Žabinčica
Hej, evo sem ravno spet za sebe pogledala; v naslednjih treh mesecih bom imela spet obe o. nekje v istem času (če se mi ne zamakne kaj), tako da bo treba priden bit user posted image .

Sicer pa sem ugotovila da se sem nekaj kiksnila pri izračunu, do moje m. je še cel teden...zdaj pa ne vem user posted image , bolijo me prsi, ampak ok, kaj mi je bolj čudno imam spet nekaj izcedkov, ki se "barvajo" rjavkasto user posted image , pa malo je tudi bilo krvavo zadnjič. Saj to ni zdaj nekaj veliko, tako zelo malo in ne ves čas, ampak tako npr. mogoče enkrat na dan ali kaj takega. Zdaj pa ali bo spet predčasna m., no bomo videli. Mi pa to ni najbolj všeč, ker se mi to včasih ni dogajalo, zdaj pa opažam da vsake toliko pride do tega.

Neposredna povezava do sporočila: 3754
18.7.2014 9:18:14   
chocolatecake
Jaz sem tudi malo gledala tole Jonas metodo, za nazaj. O naj bi imela 29.5., v resnici pa sem 30.5. dobila user posted image . Tako, da pri meni ne velja. Sicer pa sem jaz tako ali tako čisto izvenserijska. Mojim hormonom se je očitno, po tem, ko sem že mislila, da sem s hujšanjem in dieto končno uredila moj PCOS, totalno zmešalo. Danes je 50-ti dan ciklusa in zgleda, da sploh še nisem imela ovulacije, tudi testi so vsi negativni.
Danes sem čisto na tleh. Zelo sem razočarana, ker sem res garala in se odrekla marsičemu in poizkusila 100 različnih alternativ, da si uredim cikluse. Poleg tega me mori še to, da nimam službe. Tako nekoristno se počutim. Moj dragi cele dneve gara, jaz pa nimam ne otrok, ne službe, ne denarja. Čez poletje, ko še izrednih predavanj nimam imam občutek, da se samo prestavljam gor in dol po hiši. Nekaj delam, pa se nikjer nič ne pozna. Vsi in vse mi je v napoto. Hvala bogu gredo danes nekateri člani družine na morje, da bo končno vsaj malo miru. Imam še hudo vnetje dlesni, tako, da nemorem nič jest in komaj prenašam bolečine. Oprostite mi punce, sem se mogla mal izpovedat. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3755
18.7.2014 9:52:21   
Žabinčica
IZVIRNO SPOROČILO: chocolatecake
Jaz sem tudi malo gledala tole Jonas metodo, za nazaj. O naj bi imela 29.5., v resnici pa sem 30.5. dobila user posted image . Tako, da pri meni ne velja.

Ta metoda ne more ne veljat za tebe. Lahko pa da ne drži ali ni resnična; je pač izračun, ki ga je postavil znanstvenik, ki je proučeval ženske in njihov cikel v povezavi z luno. Velja za vse, ženske bi pa naj pač imele še eno ovulacijo po luni, ki bi naj bila pri tebi v času tik pred m. In če boš gledala naprej bosta se tudi prej ali slej tvoja o. in ta lunina o. križali. Pri meni se recimo naslednje tri mesece dokaj križata, potem pa je o. vedno bolj pred lunino, ki je bolj proti koncu cikla, itn.

Glede ostalega pa user posted image user posted image ; ja pride takšno obdobje...ni enostavno če si doma. Probaj si nekako zapolnit dan, ne vem branje, ali telovadba, pač nekaj kaj te veseli in ti je zanimivo. Če še imaš kak izpit avg. oz. sep. si pripravi zapiske; ne vem nekaj pač da boš imele neke obveznosti. Na mene recimo res vedno fiz. aktivnost, narava super delujeta. Lahko tudi mogoče kje kak mesec prostovoljno delaš ali pomagaš, malo dobiš reference, malo kontakte... Ali kaj takšnega...da si narediš za sebe nek ritem. Glede m. pa, po mojem bi bilo fajn it do gin., ker zdaj pa se to že predolgo vleče. Sicer pa glavo gor, bo se tudi to spremenilo in po tem obdobju pride drugo, bolj polno user posted image .

Jaz sem mislila it ven po opravkih, ampak imam še neke stvari na rač. za naredit, pa še malo tukaj visim...user posted image .

< Sporočilo je popravil Žabinčica -- 18.7.2014 10:00:17 >

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
18.7.2014 9:56:50   
MauMow
Hehe jaz naj bi imela O v ponedeljek, ko smo tudi user posted image . Tako da kako točno je bom videla do 5.8.user posted image Malo za hec in malo za resuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3757
18.7.2014 10:36:41   
perla*
chocolatecake user posted image navijam za tvojo dobro energijo, da te čimprej prevzame!
Kaj pravi ginekologinja? Koliko časa pa že poizkušata?
Je lahko izostanek povezan z vsemi spremembami, ki se v telesu dogajajo zaradi spremembe prehrane?
Vsekakor ti svetujem AKCIJO v vseh pomenih besede. Predvsem pa v smislu ukrepanja. Če ni tečke - ginekologinja, če ni zdravja - alternativne vrste medicine: bioresonanca, ajurveda, kitajska medicina - mene je to vedno rešilo.

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
18.7.2014 11:40:56   
MauMow
chocolatecake saj bo, je pa grozno ko nas dejansko prav vse zafrkava. Pa toliko kot se odpovedujemo vsemu.....

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
18.7.2014 12:23:39   
chocolatecake
Punce hvala za pozitivne in razumevajoče misli. Mi res veliko pomeni, ko me vsaj kdo razume.
Večina mojih kolegic je mamic, ali pa o tem sploh še ne razmišljajo.
Perla nekaj sem že pisala o tem, pa nisem sigurna na katerem forumu. Poizkušava dobre 3 mesece, od aprila,po tistem, ko se je prvič v letu dni pojavil malo daljši ciklus in sva že mislila, da bo plus, ki se je izkazal za lažnega. Prej sva bila dobro leto in pol brez zaščite samo z bolj ali manj zanesljivimi naravnimi metodami kontracepcije, ki sva jih občasno kar pošteno kršila. user posted image
Moja ginekologinja mi je rekla, da kljub PCOS ne potrebujem nobene posebne obravnave, naj samo jemljem folno kislino, da po njenih izkušnjah večina punc s PCOS normalno zanosi in donosi. Pred tem sem večkrat poizkusila terapijo z kontracepcijskimi, ki naj bi uredile cikluse, a jih žal ne prenašam. Vedno kadar sem šla k njej zaradi odsotnosti menstruacije, tudi po 5 mesecev, je komentirala samo, da je to pač PCOS. Enkrat mi je dala tud tablete za sprožitev menstruacije, ki niso delovale, oziroma sem jo dobila kasneje kot je pisalo v navodilu.
Lani po novem letu, se pravi v začetku 2013 sem postopoma spremenila življenjski slog v bolj zdravega in shujšala cca 7-10 kg. Teža še vedno malo niha, 2+,2-. A jo od takrat naprej vzdržujem in izboljšujem z zdravo prehrano in oblikujem postavo s športom. ITM je padel na 23, kar je baje super. Vmes sem hodila tudi na akupunkture v Dobrno in mislim, da je vse skupaj pomagalo, da sem nazadnje imela redne cikluse od lanskega junija dalje na cca 32 do max 39 dni. Izostala mi je samo avgusta, ko je bil res stresen mesec. Vse ostalo je bilo bp do aprila, ko sem na user posted image čakala 48 dni. Potem maja je bilo spet normalno. Zdaj pa je že 50.ti dan in še vedno nič. Še nikoli prej nisem imela tako redne user posted image in sem res vrjela, da se je vse končno uredilo.
Ne moti me toliko, da po treh mesecih še nisem user posted image , bolj me skrbi, da sem imela v tem času samo eno ovulacijo in ker se ciklusi spet vlečejo v nedogled. Zdaj nemorem niti predvideti ne M, ne O, ne nič. Danes sem sem imela malo bolj odkrit pogovor z mojo mami, ki mi je povedala, da je na vsakega od otrok čakala po cca 3-4 leta. Ampak takrat se baje še ni delalo tako zgodaj panike user posted image . No ima dva otroka s 5 letno razliko. Brat je bil otrok s posebnimi potrebami, posledica rizične nosečnosti in poroda v 34-tem tednu. To najbrž ni ravno brilijanten podatek. Z neplodnostjo sta imeli težave še dve ožji sorodnici, ena je po dolgih letih dočakala sina edinčka, druga je še brez otrok.

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
18.7.2014 14:06:40   
..noname..
uu hvala ti zato user posted image bom js to mal preštudirala, pol k bova pa delala na tem bova pa sprobala, čeprav sva se menila, da ko bova delala bova kr vsak dan :) haha oz. takrt k nama bo pasalo....probala še nisva, tko da niti ne veva kok nama bo to vzelo časa in energije user posted image po poroki računava tut na tem delat, pa vrjetno tut ne prec (sicer js bi, ampak moj prav, da naj še mal v dvoje uživava, glede na to da do zdej nisva kej dostuser posted image user posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 3761
18.7.2014 14:07:20   
..noname..
aja, dej mi sam še razlož kaj je to start date?

Neposredna povezava do sporočila: 3762
19.7.2014 23:39:27   
Tejča05
Živjo,

da se še jaz malo javim. Mi že odštevamo dneve do morja... tako da juhuuuu, komaj čakam naslednji petek.user posted image user posted image user posted image
Je pa danes ponovno prišla gospa user posted image . Kar pomeni, da je že 9 mesec odkar čakamo ta magični plus, ki očitno še kar ne bo. Me niti ne matra toliko, tudi teste sem nehala kupovati in sem si res vse skupaj vzela kot če bo bo, če ne pa gremo dalje.
Ne da se mi več obremenjevati. Sicer sem na Clomidu in mi je G rekla, da je fino da vztrajamo vsaj 6m, da drugače se ne splača, samo berem, da kar velikim rata že v prvem mesecu. Pri meni bo ta mesec tretja runda.
Zdaj pa bi prosila za pomoč, če mi lahko katera pomaga. Gospa user posted image je prišla danes zvečer okoli 21h. Dobila sem nova navodila da naj Clomid jemljem od tretjega pa do sedmega dneva ciklusa (celo tabletko) preje sem imela od 5-9 (polovičko tabletke).
Kdaj naj zdaj vzamem tableto v ponedeljek ali torek, ker je prišla pozo zvečer?
No je pa en velik plus pri tej moji user posted image . Ko bomo šli na morje je ne bo več in bom mela vseh 16 dni miru, kar je pa res super in bolje že ne bi moglo biti. Mgoče pa tam kaj rata.
Ta teden sem se še prijavila na zavod za zaposlovanje, ker sem pač ostala brez službe ampak s tem se bom obremenjevala ko pridemo domov. Takrat bo lov po novi službi.

Punce hvala za pomoč pri Clomidu in lep pozdrav. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3763
21.7.2014 13:32:35   
Žabinčica
Hej in dober dan. Kako ste punce user posted image ?

Noname start date je datum od katerega ti dela izračun za o. .

Tejča žal mi je za m., ampak kot si rekla, vsaj na morju boš imela mir. Na clomid se ne spoznam, zato le navijam, da ga čimprej ne bo več treba, ker boš zagledala user posted image user posted image . Kam se odpravljate? Čim bolj uživajte na morju, naj vam vreme služi.

Pri nas spet dežek, kosilo že pripravljeno (danes čisto preprosto in na hitro, pomfri, solata, sirova plošča), jaz grem počasi v trgovino potem pa po mala dva user posted image . Kaj pa ve kuhate?

Morem pa priznat da sem zaradi m. zelo na trnih; ne vem, najbrž zaradi izcedkov in krčev prejšnjega tedna. Ponavadi nisem tako nestrpna user posted image .

(odgovor članu Tejča05)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
21.7.2014 16:09:31   
..noname..
ajaaaaauser posted image hvala za razlagouser posted image sej sm tut smešnauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3765
22.7.2014 15:55:00   
Žabinčica
Punceeeee...a je še katera tukaj? Ali ste vse na lepšem user posted image ?

No, jaz sem danes imela mini generalko, med drugim sem oprala tudi okna, kar je bilo že zelo potrebno, zdaj pa jih spet pridno moči dežek user posted image . To poletje ni preveč poletno in kot zgleda tudi ne bo.

Sicer imam trenutno malo več časa za čvek, tako da upam da se katera kaj oglasi; bom zdaj počakala da še katera druga kaj napiše da ne bom imela samogovorov tukaj gor user posted image , ni toliko zabavno, da bi to redno počela user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3766
23.7.2014 7:16:44   
MauMow
Evo mene sem tukaj user posted image . Mi smo meli dan D včeraj na O testu sedaj pa čakamo user posted image

Bomo videli. Čeprav upov nimam prevelikih ker me je že prevečkrat postilo nacediluuser posted image Ampak mi se ne damo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3767
23.7.2014 15:03:46   
Žabinčica
O fajn, sva dve tukaj user posted image user posted image . Se bova morala kak dan malo bolj k čveku spravit da drugim delo narediva user posted image .

Super za lep o. test, zdaj mu še samo nosečniški mora sledit user posted image .

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
23.7.2014 15:23:40   
MauMow
Ja upamo da bom le dočakala N test user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3769
23.7.2014 18:27:26   
angelsi
Pozdravljene bodoče nosečke! user posted image
Me sprejmete medse? Z mojim dragim sva se odločila, da bi tudi midva zibala. In ko sem brala vaš forum, me je kar malo zaskrbelo. Z bivšim sem zanosila brez da bi načrtovala, zdaj pa načrtujeva in me je kar groza, ko nimam teh izkušenj glede načrtovanja. user posted image Sama sebi sem rekla, da se naj pustim presenetit, a mislim, da to ne bo tako lahko...user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
23.7.2014 23:29:57   
chocolatecake
Angelsi dobrodošla med nami! Ne smeš tako razmišljati, pri enih traja dolgo, pri enih malo manj dolgo, ene zanosijo v prvo. Če sta zdrava in ti enega otročička že imaš, potem ni razloga, da vama nebi uspelo. Je pa ponavadi tako, da ko si nekaj želimo čas teče počasneje, zato smo tukaj že vse čisto neučakane user posted image

(odgovor članu angelsi)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
24.7.2014 8:37:22   
Tara9
Hojla,

evo tudi jaz sem nazaj v realnosti. Na morju je bilo krasno, kot vedno, ampak je itak prehitro minilo. Z dragim sva se spočila, uživala na polno, je prav pasalo. Sem danes kar malo depresivna, ko sem spet nazaj v službi in se vsi pogovarjajo o morju user posted image . Še dolgih 5 tednov je do mojega glavnega dopusta in 14dnevnega morja. Komaj čakam user posted image .

Drugače ni pri meni nič preveč novega. Tečka se je zaključila na morju, zdaj se pa dan D spet bliža. Sem zadnji mesec na hormonih, potem se ne grem več. Sva rekla, da bova do septembra na izi, potem bom pa prosila za napotnico za kakšno dodatno preiskavo. Čeprav nekako upam, da če je enkrat ratalo, bo še enkrat, samo pravi čas je treba dočakat.

Angelsi dobrodošla in srečno user posted image .

Bodite lepo, se še kaj oglasim, ko se navadim na vsakdanjik user posted image . Kako hitro človek ven pade in se navadi na lepše user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3772
24.7.2014 11:19:28   
Žabinčica
Hej, Tara dobrodošla nazaj. Kako je bilo, sta imela lepo vreme? Sicer navijam za plus že zdaj user posted image ; je pa čisto prav da si vzameta malo na easy, dasta na stran tudi hormone. Potem bo verjetno lažje se malo sprostit in ne računat točno kdaj in kaj in kaj veš mogoče tako celo lažje uspe.

Angelsi dobrodošla in + čim prej.

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
24.7.2014 11:32:29   
Tara9
Res je Žabinčica, definitivno bo hitreje ratalo, ko se malo sprostiva. Moj dragi ima tak smotan urnik, da potem zaradi hormonov vse v naprej zračunava, da se sploh vidiva v ključnem času, kar se mi zdi že čisto mimo, iskreno povedano user posted image . Tako da je splaniran samo še ta mesec, potem pa malo bolj na izi, sem utrujena.

Na morju je bilo krasno, sva imela 4 dni pravo poletno vreme in 2 dni deš. Tista dva dni sva namenila sprehodom po mestu, tako da sploh ni preveč pokvarilo vzdušja. Je pa itak prehitro minilo, jaz rabim kokreten dopust, ampak ok, sej gre poletje hitro naokrog user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3774
24.7.2014 13:47:53   
angelsi
Hvala punce, da ste me sprejele medse user posted image
Sem optimist po duši in v vsaki stvari najdem nekaj +. user posted image
Tudi zdaj sem si rekla, da se ne bom sekirala, če ne bo takoj. Ko bo, bo... Če bo takoj, super, če kasneje tudi prav. Ko bo najin časuser posted image , bo user posted image
Čeprav imam po tihem upam, da bo čimprej user posted image ali user posted image ...in da naslednji meseci ne bodo dolgi....Kdaj ve pričakujete ta mesec O ali pa user posted image oz. v avgustu?

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?