|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
3.7.2014 9:28:16   
SU
mamica deklicam... zelo lepo si napisala... bolj cenimo, ko nam uspe... user posted image In ko nam bo, bomo vse ponosne, 1m višje naokrog hodile... user posted image Tudi jaz imam kolegico, ki ni želela imet še enega (3.) pa je zanosila... in najprej je vse preračunala-kakšne dodatke bo dobila, kakšne ugodnosti bodo imeli zdaj... Mislim... Tko je... nekje je pa ni tko zaželjeno, mi pa bomo morali malce dlje čakat ampak bo potem toliko več veselja... user posted image Uživajte na dopustu, kjerkoli že boste! Mi gremo konec meseca... upam sicer, da bo z nami kakšen "slepi potnik", a trenutno nič kaj velik ne kaže na to... Ma bo že... zdaj je čas za razmišljanje o dopustih!! O odklopu!! Mogoče pa se tolk odklopim, da bo po dopustu en veeeliiik "plus" na testu... user posted image Držim pesti, uživajte.

< Sporočilo je popravil SU -- 3.7.2014 9:29:59 >

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
3.7.2014 10:22:22   
Tejča05
Živjo punce,

da se še jaz malo javim. No s tem mesecem sem ostala brez službe, tako da sem zdaj doma in moram urediti vse v zvezi z zavodom itd. (sej če priznam se mi nič ne da ke na zavod hodit, samo moram)
Drugi teden oddamo oba otroka. Ena gre z očetom na morje, drugi gre z babico, midva z mojim bova pa malo uživala, mogoče celo kakšen obisk Beograda za en podaljšan vikend.
25.7. gremo pa tako ali tako na morje za 16 dni in komaj čakamo vsi, ko se bomo spet skupaj nabrali. Jaz samo upam da mi na zavodu ne bodo komplicirali, ker ta zadeva je res že od januarja rezervirana, jaz pa nisem vedela da bom ostala brez službe.
Po dopustu pa na lov za sčužbo ali pa ne, če nam umes kaj raza in upam da na morju pa res bo, ko bom malo odklopila to zadevo, ki se mi je dogajala zadnje dva meseca v službi in je bilo res stresno.

Trenutno uživam, samo upam da bo služba kmalu prišla, mi pa trenutno kar amlo paše, če sem iskrena. ;)

Uživajte vse ki odhajate na dopust maksimalno in seveda tudi druge pa čimveč pluskov vam želim.

lps

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
3.7.2014 10:56:05   
..noname..
Evo mene spet po dolgem času. Sej vas preberem vsake tok časa, ampak nekak ni nič takega da bi kaj napisalauser posted image user posted image

Me pa zanima, če ima še katera take probleme, da je med user posted image veliko bolj potrebna slončkanja user posted image prav mučno je tole....

tejča05 te razumem...sama sej na zavodu že od oktobra in še vedno nism dobila službe...diploma mi nič ne pomaga, na žalost user posted image Nekaj časa mi je res pasalo, počasi pa ni to več prijetno, ker je treba kaj denarja met za poroko pa hišo...nič prijetno ni....upam, da me kmal kaj doleti, ker to več ni normalno

(odgovor članu Tejča05)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
3.7.2014 11:25:21   
*tedy*
mamica deklicamuser posted image user posted image user posted image user posted image za prikolico, boste uživali boš videlauser posted image user posted image user posted image sploh pa otroc, to je res posebne vrste dopustuser posted image user posted image naj vam čimhitreje minejo dnevi do odhoda in uživajteuser posted image user posted image

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
3.7.2014 11:46:03   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: *tedy*

mamica deklicamuser posted image user posted image user posted image user posted image za prikolico, boste uživali boš videlauser posted image user posted image user posted image sploh pa otroc, to je res posebne vrste dopustuser posted image user posted image naj vam čimhitreje minejo dnevi do odhoda in uživajteuser posted image user posted image

HVALA HVALA, ti se pa že spokaj na morjeuser posted image in nam javi kako lepo novico vmes. Mislim, da pri tebi že tudi komaj čakajo, da greste.

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
3.7.2014 12:59:20   
Tara9
Ojla punce,

tudi jaz vas redno berem, nekako ne utegnem nič napisat. Smo se v službi preselili v nove prostore in sem imela veliko dela s selitvijo, pospravljanjem in podobnimi rečmi. Zdaj je vse na mestu končnu. Sem imela do zdaj svojo pisarno, zdaj imam pa cimro. Sem se najprej bala, kako bom pogrešala svoj mir, ampak je prav lušno, zdaj lahko vmes še kaj počvekam user posted image   user posted image .

Tedy a me vzamete s sabo user posted image ? Tako dolgo boste na morju, sem kar malo fouš, jaz sem obsedena z morjem user posted image . Uživajte maksimalno, in tudi jaz pričakujem tvoje super novičke, da vas nazaj pride več, kot vas gre tja user posted image .

MD super za prikolico, tudi tebi sem fouš user posted image . Še malo pa tudi vi pakirate.

No sej jaz čez 14 dni tudi pokam na Rab, ampak bolj kratko turo, moje razvajanje je še daleč, ne vem kako bom dočakala 30. avgust, uffff.

Mi imamo doma spet mojstre, tako da je okrog bajte pravi kaos. Ampak mi paše, priznam. Nimam časa razmišljat o nosečnosti in podobnih rečeh, mogoče me kaj nepričakovano preseneti.

Vse, ki odhajate v kratkem, se imejte lepo, maksimalno izkoristite dopust, veliko user posted image  želim.

Neposredna povezava do sporočila: 3706
5.7.2014 10:25:54   
chocolatecake
Živjo punce! Kje ste vse? Ste vse pobegnile na morje ali kam na lepše ? Jaz sem še vedno doma in čakam user posted image , pa me zanima, če je bilo kateri slabo še pred opravljenim testom, ki se je kasneje izkazal za pozitivnega.
Jaz sicer ne bruham, se mi je pa prebava totalno pomešala in tako mi je slabo, da komaj živim. Še posebej ponoči in zjutraj.

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
5.7.2014 14:12:11   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: chocolatecake

Živjo punce! Kje ste vse? Ste vse pobegnile na morje ali kam na lepše ? Jaz sem še vedno doma in čakam user posted image , pa me zanima, če je bilo kateri slabo še pred opravljenim testom, ki se je kasneje izkazal za pozitivnega.
Jaz sicer ne bruham, se mi je pa prebava totalno pomešala in tako mi je slabo, da komaj živim. Še posebej ponoči in zjutraj.

jaz sem trenutno doma za cca.1h, nato letim še na cerkveno poroko in ohcet za njo.

Jaz na znake ne dam nič več, ker mi je praktično vsak mesec po O slabo in imam kovinski okus v ustih. Pa še vedno pride user posted image , tako da dokler res ni izostanka M in da se začnejo pojavljati znaki, si rečem no mogoče pa je uspelo.

Drugače sem se pa na civilnem delu poroke jaz skoraj zjokala in to od žalosti, ker mlajši bratec je naredil vse po regelcih, starejši, moj dragi, pa je trmast in rajši živi na koruzi. Sem kar slutila, da bo tako. In mojemu kar privoščim, da mora danes nonstop hoditi okoli z ženinom in nevesto. Kar naj se kuha na soncuuser posted image

Nič, grem še malo počit, potem pa spet letimo.

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
6.7.2014 14:36:07   
chocolatecake
Tudi mi imamo ohcet, drug vikend. Poroči se moja sestrična. Zadnja 4 leta sem bila na 5 ohcetih. Moj je na zadnji ujel podvezico, pa kar nič :).Ker sem jaz le malo mlajša od sestrične, zdaj vsi namigujejo, da sem naslednja na vrsti. Jaz pa še za voziček za user posted image nevem kje bom vzela denar, kaj šele za tak strošek user posted image .
Se tolažim, da je važna le ljubezen, na tihem si pa želim...
Drugače vedno paničarim nekaj okoli teh znakov, pa sem rekla, da nebom več user posted image , ampak je zdaj dejansko tako hudo, da če nisem noseča imam pa vnetje želodca ali kaj podobnega, ker je že skoraj nevzdržno.

Neposredna povezava do sporočila: 3709
6.7.2014 20:18:21   
MauMow
chocolatecake kdaj pa boš test naredila? Če te tako matra bi ga že lahko.user posted image Držim pesti da je user posted image

< Sporočilo je popravil MauMow -- 6.7.2014 20:23:31 >

Neposredna povezava do sporočila: 3710
6.7.2014 21:25:01   
chocolatecake
MauMow, naredila sem dva, oba sta bila negativna, zadnjega sem delala 3.7 proti večeru.
Ampak v primeru, da bom imela isto dolg ciklus kot prejšnji mesec, user posted image pričakujem šele jutri, tako, da nameravam test ponoviti pojutrijšnjem, če do takrat nebo nič. Nisem nameravala prej delat testov, ampak glede na to, da je res hudo, jaz si pa še nobenih zdravil za želodec ne upam vzet, da nebi bila slučajno noseča. Samo neke čajčke za otroke pijem, ki itak nič ne pomagajo. user posted image
Imam pa zraven še to smolo, da nevem kako dolg bo moj ciklus, sicer je neko povprečje do 40 dni, ampak je bilo pa že čisto vse pri meni, na 14 dni, pa tudi po več mesecev skupaj nič, tako, da nikoli nevem pri čim sem.

< Sporočilo je popravil chocolatecake -- 6.7.2014 21:28:15 >

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
7.7.2014 6:56:05   
MauMow
No držim pesti da je vseeno nekaj v tebi in da bo user posted image kmalu viden.

Neposredna povezava do sporočila: 3712
7.7.2014 8:16:54   
Žabinčica
Dobro jutro user posted image .

Jaz sem tukaj, vas pridno berem. Danes zajtrk in user posted image kar ob računalniku. Načeloma sem za čvek, ampak se imam kar nekaj za učit, pa se bolj temu posvečam user posted image .

Dopusti so pri nas zaenkrat zaključeni; nekaj planirava mogoče septembra še kam skočit. Nekako upam na kak super last minute...po dolgem času bi spet nekam na malo snorklanja, v vsakem primeru pa namakanja in kopanja. Pred kratkim sem se namreč zavedla, da bomo od septembra predšolski in je v bistvu to zadnje leto, ki ga lahko še tako tudi za dopuste koristimo...

Sva pa imela že eno registracijo ta mesec, pa ene še pride, tako da ...je že to en mini dopust user posted image . Upam samo da bo pri mojem starem avtku šel tehnični; saj je izpraven in nimam v bistvu nobenih težav, tako da bi moralo bit.

Mamica deklicam user posted image za prikolico. Zdaj pa jo bo treba izkoristit, pa s tamalima kar cele počitnice doli bit, če ste itak doma user posted image .

Poroka no midva sva poročena, letos že...uh dolgih 7 let... Poznam pa tudi primere, ko je punca dala pobudo in zaprosila fanta, tako da, tiste, ki si želite, se mogoče splačat razmislit v tej smeri in vzet stvar v svoje roke user posted image . Ok, res ni tako romantično, res je nekako lepše, če to naredi on, ampak vseeno. Svečke prižgat, pa ga zaprosit, če je res tako velika želja. Pa poroka tudi ni nujno zelo draga, kakšno si narediš.

No, so se pa končno začeli lepi dnevi in sonček in poletje user posted image . Po izpitu obvezno na dva obiska, med drugim tudi enega dojenčka prvič pozdravit user posted image , tako da mi to mogoče da spet malo več želje user posted image . Prav smešno je tole, ko sem si želela, nisva poskušala, ker sem hotela še par stvari skozi spravit, trenutno sem pa čist tako, če bo bo...

Pa kopanje nam sigurno ne uide user posted image . Pa ve? Tiste, ki niste na dopustu?

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
7.7.2014 17:15:05   
_pika_
Na sosednji temi sem že napisala, pa bom še tukajuser posted image . Danes sem dočakala user posted image . Jeeee!

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
7.7.2014 17:19:18   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: _pika_

Na sosednji temi sem že napisala, pa bom še tukajuser posted image . Danes sem dočakala user posted image . Jeeee!

user posted image user posted image user posted image user posted image

sem že na hitrico videla, a mi še ni uspelo ti čestitat. Sedaj pa uživaj.

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
8.7.2014 8:18:28   
chocolatecake
Dobro jutro user posted image ! Kako ste punce? Jaz še vedno nisem dočakala ne user posted image , ne user posted image .
Žabinčica jaz bi šla tudi nekam na plavanje, če že na morje nemorem, pa se nikakor nemoreva uskladit z mojim. Dela tist nečloveški tempo v 4 izmene, mogoče nama uspe v nedeljo po poroki, ker bo v toplicah in bova prespala, tako, da bova imela mini mini dopust. Upam, da se user posted image čimprej pojavi, da jo bom za vikend že frej.

Glede poroke pa ... me je zasnubil, sicer ne romantično ob svečah in s prstanom, ker on pač ni tak. (Glede prstana sem še sama rekla, da dokler sva v gradnji in načrtovanju bo en žakelj cementa ali otroški voziček pač na vrsti pred prstanom). Že dlje časa vem, da bi se rad poročil. Tudi uradno svoj stan naziva kot zaročen. Ampak on si poroko predstavlja tako, da povabiš vse sorodnike, to je v najinem primeru cca 130 ljudi. Za kaj drugega noče niti slišat. Meni je vseeno, bi mi več pomenilo, da lahko rečem moj mož, namesto moj partner, ker mi te stvari pač veliko pomenijo in sem malo tradiconalna. On je ljubitelj velikih zabav in tradicij v smislu takšnih porok, kot so bile včasih, v belem, v cerkvi, z vsemi sorodniki - tudi tistimi, ki jih skoraj ne poznaš, pa obvezno pred rojstvom prvega otroka, tudi če je nevesta 2 dni pred rokom, vsa zabuhla, debela in utrujena. user posted image Tako, da dvomim, da bova našla najinim financam primeren kompromis,oziroma njegovim, jaz nima teh težav, ker financ sploh nimam. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3716
8.7.2014 8:22:02   
Žabinčica

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...noname..., 24, Dolenjska (NM), 0 user posted image

*perla, 0 user posted image

*tedy*, 43, 4 user posted image

ana_marija, 2 user posted image

Asyka, 24, Maribor, 0 user posted image

chocolatecake, 23, NM, 0 user posted image

Cikacaka, Maribor, 0 user posted image

jabuk, 25, 0 user posted image

jona klara, 35, 1 user posted image

mamica deklicam, 40, okolica Kamnika, 2 user posted image

MauMow, 26, 0 user posted image

Monty, 1 user posted image

NMJ410, 28, Podravska, 0 user posted image

Saretta88, 0 user posted image

snika, 24, Gorenjska, 0 user posted image

SU, 2 user posted image

Tara9, 28, 0 user posted image

Tejča05, 2 user posted image

Zlatolasek

Žabinčica, 35, Podravska, 2 user posted image

user posted image ali user posted image

user posted image Banana_ana 27, Ljubljana, 0 user posted image
user posted image Bluegirl 24, osrednjeslovenska, 0 user posted image
user posted image ela23 24, Krško, 0 user posted image
user posted image _Radenska 26, Gorenjska, 0 user posted image
user posted image Lila25 26, Novo mesto, 0 user posted image
user posted image Lili25 25, Goriška, 0 user posted image
user posted image *misi*, 1 user posted image
user posted image Savanah 26, 0 user posted image
user posted image Tinncyka 23, Celje, 1 user posted image
user posted image Wishes 23, Ljubljana, 0 user posted image
user posted image Katte, 35, 1 user posted image
user posted image _pika_, 29, Ljubljana, 0 user posted image

SKUPAJ NAS JE : 20

user posted image NOSEČK: 12

Evo pika, tukaj pa ti čestitam, kar s posodobljenim seznamom user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3717
8.7.2014 8:37:54   
Žabinčica
IZVIRNO SPOROČILO: chocolatecake

Dobro jutro user posted image ! Kako ste punce? Jaz še vedno nisem dočakala ne user posted image , ne user posted image .
Žabinčica jaz bi šla tudi nekam na plavanje, če že na morje nemorem, pa se nikakor nemoreva uskladit z mojim. Dela tist nečloveški tempo v 4 izmene, mogoče nama uspe v nedeljo po poroki, ker bo v toplicah in bova prespala, tako, da bova imela mini mini dopust. Upam, da se user posted image čimprej pojavi, da jo bom za vikend že frej.

Glede poroke pa ... me je zasnubil, sicer ne romantično ob svečah in s prstanom, ker on pač ni tak. (Glede prstana sem še sama rekla, da dokler sva v gradnji in načrtovanju bo en žakelj cementa ali otroški voziček pač na vrsti pred prstanom). Že dlje časa vem, da bi se rad poročil. Tudi uradno svoj stan naziva kot zaročen. Ampak on si poroko predstavlja tako, da povabiš vse sorodnike, to je v najinem primeru cca 130 ljudi. Za kaj drugega noče niti slišat. Meni je vseeno, bi mi več pomenilo, da lahko rečem moj mož, namesto moj partner, ker mi te stvari pač veliko pomenijo in sem malo tradiconalna. On je ljubitelj velikih zabav in tradicij v smislu takšnih porok, kot so bile včasih, v belem, v cerkvi, z vsemi sorodniki - tudi tistimi, ki jih skoraj ne poznaš, pa obvezno pred rojstvom prvega otroka, tudi če je nevesta 2 dni pred rokom, vsa zabuhla, debela in utrujena. user posted image Tako, da dvomim, da bova našla najinim financam primeren kompromis,oziroma njegovim, jaz nima teh težav, ker financ sploh nimam. user posted image

Pa sem ravno mislila vprašat, če sem sama tukaj ostala user posted image .

Si me pa res nasmejala za dobro jutro user posted image user posted image user posted image . Ta zadnji stavek s financami je tudi zmagovalen. Sicer pa vse se obrne...tudi finance pri vama oz. pri tebi se bodo.

Glede poroke pa, jaz sicer nisem imela takšne, ampak pravijo da se z darili vložek povrne. Pa lahko si odpreta npr. knjigo želja in tam navedeta stvari, ki jih potrebujeta za gradnjo in opremo ali pa ene te trgovine kot Bauhaus itd. imajo tudi darilne bone. Mogoče bi bila to kakšna opcija. Ali pa kompromis v smislu manjše poroke ali kakšne bolj piknik variante ali na prostem...to bi se tudi dalo super uredit z malo improvizacije...je pa res odvisno od želja in volje.

Midva sva se poročila na potovanju in je tudi bilo super user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3718
8.7.2014 8:44:52   
Žabinčica
Aja, Tedy vem da si na morju, ampak sem videla da je danes tvoj dan. Kakšna lepa novička user posted image ?

Neposredna povezava do sporočila: 3719
8.7.2014 8:46:16   
MauMow
Mi se tudi počasi pripravljamo na malo oddiha. Pluseka še vedno ni in smo štartal 7 krog.

Upam da nam vsem čimprej ratauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3720
8.7.2014 8:46:57   
Tara9
Jutro punce!!

Evo, tudi jaz sem tukaj, redno prebiram forum, samo težko kaj napišem, ker imam novo pisarno, in nočem, da ostali vidijo, da tukaj čvekam user posted image .

Pika čestitke še tukaj. Sem res vesela, da si dočakala ta magični plusek user posted image .

Tudi jaz sem vedno imela željo, da bi se poročila. Najina poroka, je bila zaradi financ tudi malo omejena, ampak je na koncu vrhunsko izpadla, piknik varianta, smo žurali kot nori. Lepo je bilo, na brzino sva vse zorganizirala, sama naredila vabila, zahvale, itd, tako da je kar šlo. Se nama je pa veliko dinarčkov res povrnilo, čeprav sva bila malo v minusu, ampak ni bilo krize. Je pa res, da imava midva majhno družino, tako da nas je bilo okrog 50 vse skupaj user posted image .

Jooj a vam gre kaj na živce to vreme? Mene prav ubija, malo vroče, malo mraz, za znoret, sploh ni pravega poletja. Sem prav tečkasta user posted image . Najbrž tudi zato, ker v teh dneh user posted image  prihaja, in sem prav nervozna. Komaj čakam, da se vlije, da bo mir.

Želim vam lep dan, kljub dežju.

Pozdravčki

Neposredna povezava do sporočila: 3721
8.7.2014 9:08:05   
..noname..
pikauser posted image user posted image user posted image čestitaaaaam user posted image naj bo čimlepša nosečnost in zdrav otročičekuser posted image

Mene pa moj dragi ni zaročil, čeprav je skos govori da bo, ampak na koncu ni blo nč. Js sm kr rekla zdej pa povej kater datum ti je všeč in tako sva se zmenila user posted image user posted image čez slabe 2 meseca pa naju čaka ta lušten korakuser posted image

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
8.7.2014 13:28:24   
Tejča05
Pika čestitke še iz moje strani, zdaj pa maksimalno uživaj.

Jaz se pa še nikoli nisem ne poročila ne zaročila je pa to moje velika neizpolnjena želja, samo sem bolj za tradicionalno, da mora to narediti moški, drugače pač nič ne bo.
Se pa pač ne bom poročila, so še hujše stvari user posted image .

Jaz ta teden skačem okoli, zavoda za zaposlovanje in ZZZS-ja, da si uredim vse skupaj kar pač moraš ko te vržejo na cesto.
Sem bila pa danes na UZ po Clomidu in mi je rekla, da sploh nimam ovulacije in mi je povečala iz polovičke na eno celo tableto. Mogoče bo pa zdaj kaj, mi ej pa zanimivo da ni ovulacije, ker čutim jo in tudi sluz je prisotna.
Jer pa smešno vse skupaj, dva otroka imam ki sploh planirana nista bila, samo ratala sta, za tega zdaj se pa matramo že 9 mesecev. No sej ne sekiram se ne kej preveč, če bo bo ne pa ne, dolgčas nam že zdaj ni.
Bo pa malo več veselja če nam rata.user posted image

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
9.7.2014 11:31:43   
Cikacaka
Pika...čestitam!!!! user posted image

Jaz nimam nič časa več :( Sploh ne sledim kaj se vam dogaja. Upam, da ste vse ok in da pridno hopacupate :)

Midva sva ta mesec verjeno zamudila al pa tudi ne...ker to je blo tako smešno vse skupaj. Najprej sem čutila O, potem čez teden dni konkretno rjava sluz, neka krvavitev očitno, potem sem pa mela občutek kot da mam še enkrat O???? V glavnem smotano. user posted image pričakujem v torek...kao, glede na vse skupaj, kar me zadnje čase jezi je verjetno itak spet ne bo.
Je pa prejšnja minila tudi čudno...najprej je dva meseca nič, potem sem pričakovala, da bo to ubitačno čiščenje, ampak ne...bila je na izi, nič boleča...kar je meni blo ful kul a ne :P Je pa super tudi to, da vsaj zdaj po O nimam takih hudih znakov kot prejšnje mesece, tako da jaz upam, da se moji hormoni počasi spravljajo v red.

A je katera slučajno srečala kaj poletje? Ima namen prit letos? :)

(odgovor članu Tejča05)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
9.7.2014 11:34:47   
Cikacaka
ojoj vidim da je tema poroka...ne hvala :D Mene pa ne vleče, sploh mi nič ne pomeni in če bi se poročila bi bilo samo iz kakšnega praktičnega razloga. Niti približno mi pa ne bi dišalo nekaj velikega tradicionalnega... Sploh si ne znam predstavljat, da bi bila v središču pozornosti, okoli pa 100+ svatov. Poleg tega pa cerkvena pri meni ne pride v poštev, ker nisem verna. Moj bi verjetno se, ker večkrat namiguje, ampak...kaj pa vem, mogoče si čez 10 let premislim user posted image

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Miomi in pomen ginekoloških pregledov
Zdrava ženska vsak mesec dobi menstruacijo, mnoge med njimi pa se soočajo z izredno močnimi krvavitvami in neprijetnimi ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?