Tara9
|
Ojla, evo tudi mene po enem tednu. Vas spremljam vsake toliko, samo sem na dopustu in nisem preveč za računalnikom. Vsak večer vas na hitro preberem, da česa ne zamudim . Nisem na morju, dragi dela, jaz pa sem morala star dopust pokurit, tako da sem ga zdaj. Je prav prišlo, ker sva v ponedeljek okna menjala, tako da sem imela potem generalko. Drugače pa prav uživam, sprehajam se s psom, ukvarjam se z rožucami in podobno. Moram priznat, da mi prav paše bit doma, čeprav drugače vedno pravim, da za dopust ne smeš biti doma . Cikacaka upam, da si bolje in da se boš zdaj med vikendom konkretno spočila. pika držim pestke zate. Klomifen res vpliva na počutje, vidim zdaj pri Femari kako blaženo je, ampak nikoli ne veš. Srečno... asyka sem se nasmejala tvojemu dragemu, se spomnem kako je bil proti načrtovanju, zdaj bo pa še štel kdaj je ovulacija . Mogoče bo pa bolje naštudiral kot ti . Žabinčica kam potujete? A greste na morje? Nekaj ste tudi dvojčke spominjale. Če bi lahko izbirala, jih tudi jaz ne bi imela, če bi se pa zgodilo, bi bila pa itak vesela . Zdaj sem že v taki fazi, da samo da pridem do ene pikice in bom najsrečnejša na svetu. Jaz sem drugače spet na Femari, ampak sem tako odklopila, da niti ne vem kateri dan cikla sem . Ne vem kaj se dogaja z mano, ampak nekako mi je vse dol padlo. Tudi pri nama je tokrat dragi večji pobudnik. Vsak mesec do zdaj se mi zdi, da sem ga jaz nadlegovala, zdaj mi je pa tako vseeno, da potem on okrog mene skače . Vse je za nekaj dobro a ne. Ufff, sem se razpisala. Želim vam lep vikend.
|