Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

vsaj 2 do 3 dni
. Potem pa upat da zagledaš
Po mojem bom šla danes takoj v drogerijo...
Zdi se mi še najbolj pametno, da začnem mal bolj natančno spremljati mojo O, ker imava večkrat težave z mojim, ko potem ravno prehitro ali prepozno
Če sem prav razumela... O test naj bi naredila okrog 22.6., če sem imela prvi dan M 11.6....
sem se že malo veselila, tko čist potiho, ker mi zamuja, ampak danes pod tušem sem potipala MV in je točno tak kot more bit dan pred
... sicer pa ne vem zakaj se mi nekako dozdeva, da pred najmanj koncem poletja tako ne bo nič
, asyka za tebe pa tudi-kaj pa veš, mogoče pa te kaj preseneti
.
... Folno sem nehala jest po parih mesecih, saj bi v teh dveh letih porabila veliko cekinčkov za to. Folno bom začela jest, ko se prikaže
. Upam, da mi uspe, ker sem se res nagarala že predhodno
pozdravi se.
... Pa sem kot večina izmed vas ugotovila, da bom zmetala en kup denarja stran in tudi meni je bilo na trenutke slabo po Tifolu... Bom že, ko bom zagledala plusek...
, potem pa lahko z zdravim življenjem poskrbim, da bom takrat, ko bo pravi čas v pravi formi, da nama čimhitreje uspe. No potem sem čisto spremenila stil življenja, malo spodbude sem imela tudi s strani ginekologov, ker naj bi pomagalo pri PCO.