|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
6.6.2014 9:26:31   
Tara9
Ojla čvekice,

vidim, da vas kar nekaj heca tale packa od user posted image . No, sej kakor kaže se vam bom pridružila. Danes sem 35.dan cikla in še nič ne kaže, da bi bilo kaj. Zgleda, da brez hormonov ne gre hitreje kot na 45 dni. Če bo 45, bom ubistvu vesela user posted image . Ahhhh no kakor bo bo, ne živciram se preveč, pri meni je to itak normalno stanje.

Jabuk tudi jaz ti želim, da se imaš lepo na poroki in odmisli malo vse te ženske nadloge (O, M in podobno) user posted image .

Uuuu noname še malo pa tvoj dan nastopi. Superca, a te že kaj živčki dajejo user posted image . Jaz grem pa naslednji vikend v Zagreb na poroko in komaj čakam. Po svoji poroki še nisem bila na nobeni, tako da sem prav navdušena. Sva si rezervirala nek motel in greva za cel vikend, da bom malo nevesti pomagala in da bova malo šarila po Zagrebu. 

Punce lep vikend vam želim. Jaz grem jutri spet na neko fešto na Hrvaško, ta mesec samo žuram user posted image . Izkoristite sonček.

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
6.6.2014 10:00:29   
jabuk

IZVIRNO SPOROČILO: ..noname..

jabuk tole pa res ni prijetno.....ja res super, uživajte na poroki...js bi tut še šla na kšno poroko predn bo moja user posted image še 13 tednov me loči do poroke user posted image

Waw, lepo lepo. Imas ze vse rezervirano?

Hvala Tara enako :)

Neposredna povezava do sporočila: 3577
6.6.2014 11:59:13   
Cikacaka
Jabuk vidiš..si v istem zosu kot jaz...nemogoče odmislit :/ Upam, da dobiš čimprej, ker čez 10 dni (ko boš v taki zamudi kot jaz zdaj) boš isto sitna kot sem jaz zdaj hehehe. Jao bože sploh si ne znam prestavljat kak bo jaz čez deset dni user posted image

(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
6.6.2014 12:02:18   
jabuk
Ce jaz cez 2 tedna ne dobim, grem na krvnega in potem klicem ginekologa, pa ni vazno kaj krvni pokaze.

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
6.6.2014 12:28:05   
Cikacaka
Jaz bom drug teden poklicala, ko bi morala novo dobit. Noseča nisem, to je jasno..ker bi mi test pokazal. Ne verjamem da lih meni ne bi. Mi pa gre na živce da je ni. Tako da ja, čist vseeno kaj je...samo da se reši!!!!!!!!

(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
6.6.2014 17:36:03   
..noname..
ja, tut men je lep datum user posted image živčki že delajo svojeuser posted image user posted image user posted image ampak komaj čakam, da pride najin danuser posted image
vse mava že rezervirano, razen torte in prstanov user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
6.6.2014 18:19:16   
MauMow
Midva pa sva se poročila in vse zoorganizirala v 14 dneh user posted image . In če bi še enkrat ponovila bi še enkrat v tako hitrem času, saj ni bilo časa za živčke user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3582
6.6.2014 19:10:31   
..noname..
Vrjamm, da je tako mogoče najboljše...mene je edin hecalo, k sm že pol leta prej klicala gostilne pa sm od 10 gostiln samo 1 prosto dobila za ta termin...

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
7.6.2014 0:39:04   
jabuk
Hehe...dobro je enim, ko imajo starse, ali pa vikende z hiso, kjer imajo velik vrt in naredijo zabavo kar doma.

Neposredna povezava do sporočila: 3584
7.6.2014 7:01:08   
MauMow
Noname midva sva mela res veliko srečo. Tam kjer vsa želela imeti poroko in pogostitev je bilo seveda samo tisti trmin fraj, fotograf ki sma ga želela ravno tisti trmin fraj. In ko sva vse rezervirala sva povedala staršem in prijateljem, odposlala vabila (od 100 povabljenih jih je prišlo 60) sva pa začela s iskanjem obleke user posted image . Sva se zafrkavala da so vsi vrjetno čakali ravno naju user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: jabuk

Hehe...dobro je enim, ko imajo starse, ali pa vikende z hiso, kjer imajo velik vrt in naredijo zabavo kar doma.

Ja če maš je ful lažje in še stroškov fulll manj, ker najina poroka je bila kar prijetno draga.... Ampak bi še enkrat isto naredila, ker je bila res lepa user posted image

(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
9.6.2014 9:00:13   
..noname..
O super, to je pa res sreča user posted image js sm mela tut željo, da si vse rezervirava pol pa poveva statšem in ostalim, ampak pr nama ni šlo drugače kot da sva najprej povedala staršem....za njegove je bil to mal šok, moji so bli ful veseli, ampak zdj se že vsi skupej veselimo nadaljnjih dniuser posted image user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
9.6.2014 9:28:02   
*tedy*
en lep začetek tedna vam želimuser posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo že bazen postavili in seveda otroc uživajouser posted image user posted image mi pa tud ko jih gledamo kako so srečniuser posted image . Včeraj smo navijali za kolesarje na Franjiuser posted image , smo imeli transparente , pa zastave, pa vuvuzele in piščalke , skratka cela zabava je bila user posted image user posted image

moje user posted image včeraj ni bilo, me nekaj heca in verjetno pride danes, nekaj se napoveduje.

priejten in ne preveč vroč dan vam želimuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3587
9.6.2014 10:58:51   
Cikacaka
Jutro bejbe :) Evo mene od zdravnika...ne, ne ginekologa, ampak osebnega, kjer sem pristala zaradi slabosti???????? Še to poleg vsega, menstre ni, slabost taka, da sem jim v čakalnici omedlela..test zjutraj...negativen. ****ti sunce in vse ostalo po spisku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vikend bil lep, če odštejem slabosti itak, drugače pa piknik, pa uživanje..je fuuuullll pasalo!

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
9.6.2014 11:46:24   
Tara9
Ojlaaaa, tudi jaz želim lep začetek tedna vsem skupaj user posted image . Vam je kaj vroče? Tedy tudi jaz razmišljam, da bi bazenček kupila, da se popoldan vržem vanj user posted image . Že 2 leti ga kupujeva, ampak ne vem kako bi se zraven psa obnesel, se bojim, da bi ga z zobmi ali s taco preluknjal, ker bi sugurno notri skočil user posted image .

Maumow tudi midva sva imela tako brzinsko poroko. Malo več časa je bilo sicer, kakšen mesec, ampak je šlo vse gladko. Res, da nisva preveč komplicirala, sva bolj na divje speljala, ampak je bilo noro user posted image . Sicer sem planirala, da se bom lahko bolj posvetila pripravam, ampak je tako naneslo, da smo stisnili.

Cikacaka a si kakšno viroza fasala? Ja boga no, ko bi bil razlog slabostim vsaj kje drugje. Pozdravi se čim prej.

Moj vikend je bil spet pester, sicer nisem tako crknjena, kot po dekliščini, ampak malo spanja mi vseeno manjka. Še ta teden delam, potem moram pa star dopust pokurit in bom malo doma visela. Sva se pa odločila, da bova julija za par dni na morje skočila, ker do septembra je tako daleč, da se mi meša.

Jaz sem pa čudežno danes dobila user posted image  , sem bila prav vesela zjutraj. No, vesela zato, ker drugače tudi jaz podiram rekorde v ciklih, zdaj je šlo pa relativno hitro. Mogoče se moji jajčniki le zbujajo user posted image . Sem se pa odločila, da se vračam nazaj na Femaro. Zdaj je poletje, bolj sproščeno vse skupaj in mogoče spet rata.

Nič, lepo se imejte.

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
9.6.2014 12:00:56   
Cikacaka
Tara ne nimam viroze, je ful čudna slabost. Itak se počutim bedno. Kupila test za menopavzo...jaaa vem da je butasto ampak mogoče vsaj ta kaj pokaže, če drugo nič ne.

Je pa vsaj dan lep user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
9.6.2014 13:33:43   
Tejča05
Ojla babnce,

spet novi teden... Tedy mi smo tudi postavili bazen, samo nismo se pa še kopali je mrzla voda ko pri norcih. Se mora malo ogret potem pa akcija.
Me skrbi da mi ne zbolita, sploh pred koncem šole.

Drugače pa dneve s Clomidom sem zaključila, pijem krvomočnico in trenutno stopamo v obdobje user posted image ko upam da kaj rata.
Seksa se mi pa itak skos, tko da ni problema. Najbl mi je grozn ko pride user posted image , ko se vse skupaj malo prekine. Samo sej hvala bogu hitro mine.

lps

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
9.6.2014 13:38:02   
MauMow
Mi smo spet v akciji po kratki user posted image ki je bila ta mesec. Upamo da julija zagledamo ta lepi plusek ki ga tako čakamo.

Drugače smo bli pa za vikend bolj pasivni - gledali smo filme in hodili z kužkom na sprehode. No pa z prijatelji smo se še malo dobili, da je dan hitreje minil user posted image

(odgovor članu Tejča05)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
10.6.2014 7:02:49   
jabuk
Ojla. Danes je 49. dan in se nimam M. Sumim da zaradi jemanja Kt, ceprav je minilo ze 4 mesece.

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
10.6.2014 9:51:46   
mamica deklicam
Živjo.

Punce, ali je še kateri vroče? Jaz sem pokonci že od 7h in sem se sigurno že 3x okopala v lastnem znojuuser posted image . Vrt sem malo zjutraj oplela, ko je bil še v senci, podvezala paradižnike. Če se bo nadaljevalo tako sončno vreme, bosta lahko hčeri čez nekja dni že odtrgali letošnjo letino češnjevega paradižnika. Imajo že zelene bunkice.

In včeraj sta imeli nalogo, da jih zalijeta. user posted image user posted image Sta prav veselo nosili vodouser posted image

(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
10.6.2014 10:00:31   
asyka
Jabuk vidim, da te močno heca tale user posted image ampak imaš čisto prav, da je možno zaradi KT, praviloma bi se naj nekje 6 mesecev ciklus vzpostavljal...

Meni je vroče in mi je fajn, da mi je vroče. Res sem ljubitelj vročine in lažje shajam pri 30+ stopinjah kot pri 15 in manj user posted image imava pa res srečo s stanovanjem, saj brez klime v njem hodima v dolgih rokavih in hlačah, ter luftama, da postane topleje user posted image Pol stanovanja je namreč na sever obrnjenega in v tisti del sonce nikoli, ampak res nikoli ne posije. Drugi del pa je sicer na jug, ampak sosednji blok dela takšno senco, da imava dopoldansko sonce malček uperjeno v okno. .. Zdaj sončim paradižničke na okenski polici, kamor sonce posije, ker imam že kar nekaj časa velike zelene bule na njem. Čakam, da bom lahko probala, naslednje leto bom kar velikega sadilauser posted image Mi je pa smešno, ker sem večim raztalala sadike tegale mojega češnjevca in imam samo jaz paradajzke gor, mami pravi, da ji je glih cvetet začel, kolegici pa še sploh nič... eh ja..

Nič grem malo v službo, da bo kaj za položniceuser posted image

Pridne bodte in uživajte v sončanju, naslednji teden bo bojda spet mrzlo user posted image

The secret of life is hidden in DNA.

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
10.6.2014 10:15:51   
mamica deklicam
jaz na žalost nad 25°C ne funkcioniram več, letos mi je že pri 20-h prevroče. Moram malo na tehtnico stopiti, če nimam kakšne kilce večuser posted image user posted image . jaz že od nekdaj nisem ljubitelj vročine. Imamo v familiji, sem dedovala od mojega očeta. In očitno starejša hči od meneuser posted image .

Tako, da se ne bom nič pritoževala, če bo nekaj stopinj manjuser posted image user posted image

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
10.6.2014 11:14:54   
*tedy*
mi imamo tudi že zelene bunkice na paradižnikuuser posted image user posted image user posted image

moja user posted image je prišla danes, tako da gremo v nove bojeuser posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3597
10.6.2014 11:25:22   
Cikacaka
Ooo jaz nimam pa še nič bunkic..samo cvetijo..komaj čakam, da vidim, če bo kaj ratalo. Ostale stvari so lepe..sem se sprijaznila z dejstvom, da polži morajo tudi jest in če to pomeni, da pač mojo baziliko neka user posted image

No, moje user posted image še ni..itak, zakaj bi pa prišla..user posted image Včeraj bla pri G, naredi UZ in nekaj je. Samo kaj? Naredi test...negativen. user posted image Dobila sem tablete primolut al kaj so že, ampak sploh ne vem kaj naj naredim..ker mi ni jasno kaj bi naj UZ tisto pokazal. Aja pri G sem bla, ker sem včeraj zaradi slabosti skup padla in sem pristala pri zdravniku..slabosti me dajejo že cel teden, joški bolijo, test....negativen heheh....jooooooooooooj..za znoret. Saj se mi zdi vse že prav smešno.

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
10.6.2014 11:42:56   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Cikacaka

Ooo jaz nimam pa še nič bunkic..samo cvetijo..komaj čakam, da vidim, če bo kaj ratalo. Ostale stvari so lepe..sem se sprijaznila z dejstvom, da polži morajo tudi jest in če to pomeni, da pač mojo baziliko neka user posted image

No, moje user posted image še ni..itak, zakaj bi pa prišla..user posted image Včeraj bla pri G, naredi UZ in nekaj je. Samo kaj? Naredi test...negativen. user posted image Dobila sem tablete primolut al kaj so že, ampak sploh ne vem kaj naj naredim..ker mi ni jasno kaj bi naj UZ tisto pokazal. Aja pri G sem bla, ker sem včeraj zaradi slabosti skup padla in sem pristala pri zdravniku..slabosti me dajejo že cel teden, joški bolijo, test....negativen heheh....jooooooooooooj..za znoret. Saj se mi zdi vse že prav smešno.

kakšen test ti je naredila, krvnega ali navadnega?
Če navadnega, bi jaz počakala s tabletami. Lahko da si noseča a tako zgodaj, da ti navadni test ne pokaže nič. So znani primeri, da je ženski domači test Clear Blue zelo pozno pokazal +

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
10.6.2014 11:45:09   
mamica deklicam
jaz sem pa trmasta glede polžev. Sem zelenjavo sadila za nas in ne zanjeuser posted image . tako, da grem vsak večer v akcijouser posted image , velikokrat imam pomočnice zraven in jih veselo pobiramouser posted image user posted image

In rezultat se že vidi: na vrtu je začelo vse bolj rast, pridelka polžev je pa občutno manj kot pred tedniuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Če se otrok polula ponoči v posteljo
muška

Če se vaš otrok ponesreči ponoči polula v posteljo, ve:

takoj preoblečete posteljino (59%)

mu pod rito podložite npr. brisačo (25%)

ga prestavite k vam v posteljo (16%)

Število vseh glasov: 248

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!