|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
10.6.2014 12:06:42   
Cikacaka
Delal mi je urinskega, zato sem tudi v dvomu. Razmišljam da bi šla v MB delat krvnega samoplačniško? Menda jih v Fontani delajo. Je pa drugače danes 58 dan cikla, če še prav sledim hehe...počakam do nedelje, potem naredim test še enkrat, ne verjamem da bi trajalo lahko še dlje, da test ne bi pokazal, če bi bila res noseča., ker po tej logiki bi mogla bit takrat skoraj v osmem tednu...to je pa too much.

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
10.6.2014 12:32:24   
*tedy*
cikacaka kar pojdi na krvnega, boš točno vedela kako in kaj, mislim da je 7€, pa kolikor vem res delajo v Fontaniuser posted image . DRžim pesti da je to touser posted image . Lahko si pa manj kot 8t, ker če na UZ ni bilo točno videti potem je lahko tam okrog 4-5t ko se še ne vidi točno. Sej O je bila lahko tudi kasneje...

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
10.6.2014 12:56:59   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: *tedy*

cikacaka kar pojdi na krvnega, boš točno vedela kako in kaj, mislim da je 7€, pa kolikor vem res delajo v Fontaniuser posted image . DRžim pesti da je to touser posted image . Lahko si pa manj kot 8t, ker če na UZ ni bilo točno videti potem je lahko tam okrog 4-5t ko se še ne vidi točno. Sej O je bila lahko tudi kasneje...

točno to. Če si imela O kasneje, se na UZ pred 6 tednom ne vidi nič. Zato pa naročajo šele v 8 tednu na prvi pregled. Krvni test je pa praktično ista cena, kot dražji testi za domačo uporabo, s tem da ti prej pokaže

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
10.6.2014 13:57:48   
..noname..
uh, dobro vam dela vrt, če boste kmal nabirali paradižnike. Moj še cveti ne user posted image drugače sm pa lahko ponosna na svoj vrt user posted image razn eno stvar sm se naučila....rukole ne čez noč puščat v vodi, ker smrdi in ni več dobra...tko, da sm vse, kar sm nabrala (celo gredo) samo vrgla na kompostuser posted image

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
10.6.2014 15:39:08   
Tara9
Ojla,

tukaj je pa napeto vidim, cikacaka stiskam pestke. Mogoče je pa res to to, a nisi šele ene 2 tedna nazaj imela O, ko smo razpravljale, če sta lahko dva cikla brez krvavitve, se pravi dve O, al nekaj takega. Uf sem zakomplicirala, skratka navijam zate, šibaj na krvnega user posted image .

Tedy tudi jaz grem v nove boje. Včeraj sem tečko dobila, danes lije v potokih, ampak jutri začnem s Femaro. Sem mislila, da bova še malo pavzirala, ampak greva kar v akcijo user posted image .

Jaz sem se pa odločila, da bom svoji G predlagala jemanje hormonov brez ultrazvoka. Sem ugotovila, da me to preveč napsihira, ko točno vem kakšne velikosti je folikel user posted image . Potem imam cele dni samo to v glavi in lovim dragega. Vsa spontanost izgine. No, to bo moja nova taktika, če bo G za stvar. Sej sva kar pridna, tako da težko zgrešiva prave dni. Upam na najboljše. Sva si pa dala rok do jeseni, če ne uspe, bom prosila, če me da naprej.

Vam moram povedat, da sem danes čisto spontano apartma na Rabu rezervirala. Sicer greva zares na morje šele septembra, ampak stalno jamram, da ne bom zdržala, tako da sem danes še julij rezervirala. Sicer greva samo za 5 dni, ampak sem tako vesela, da moram na glas povedat, da grem 2x na morje user posted image . Sem kot otroček, vem user posted image .

Drugače pa tudi jaz težko prenašam tole vročino, je prehitro prišla. Po drugi strani sem pa že zdaj zagrenjena, ker bo naslednji teden poslabšanje vremena.

Bodite lepo

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
10.6.2014 18:59:49   
Cikacaka
Tedy, tako poceni je to? Sem pričakovala da so krvni testi dražji, glede na to da bog ne daj da bi ti G vzel kri, pa dal pregledat ;) Bom vidla, kaj se bo izcimlo iz vsega in mogoče res šla. Me je pa danes po dolgem času 2x nekaj špiknilo v desnem jajčniku, ravno v tem, kjer se nekaj vidi.
Tara, ne vem al je bla al ne..občutek je bil tak kot da bi lahko bila + izcedek..zato me je zanimalo..ampak ja je bla debata heheh. Edino kar mi je jasno je da je bila zadnja M 15.4....vse ostalo pa nimam pojma kaj se mi dogaja..po včerajšnjem dnevu še manj kot prej user posted image

Ampak to moram povedat....................paradajze maaaaaaaaaaaaaaaaaaam hahah, sem prav šla pogledat, pa so res že krepke bunke niti ne male bunkice, ni pa okrogel češnjev ampak zgleda da sem podolgovatega kupila :)

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
11.6.2014 12:13:14   
jabuk
Moje M tudi se ni... Sem pa opazila neke rjave crtice na papirju user posted image ... Ubistvu splog ni slabo, da je nimam, edin bojim se, da bo kar naenkrat prisla, ko bom imela bele hlace na sebi :)

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
12.6.2014 11:55:50   
Cikacaka
Heh jabuk, jaz sem včeraj mela že v roki svetle lanene hlače, pa sem si premislila...ker ja verjetno me bo uvatila lih ko bom najsvetleje oblečena, daleč od doma user posted image

(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
12.6.2014 12:52:57   
*tedy*
cikacak a potem nisi šla še na krvni test?

Mi gremo v soboto malo na morje pogledat, moramo spraznit tastaro prikolico, ker smo drugo vzeli. Je bila res že stara že več kot 30 let ampak nam je super služila, no sej je še čist uporabna samo ne da so je več kam daleč peljat, nekaj km še gre, več pa ne upamo jo prevažat.
Bodo otroc užival ker gremo v bivši kamp na obisk in komaj čakajo da vidijo vse prijateljeuser posted image user posted image . JIh tud jest kar pogrešam vso staro družbo, no sej se tud doma vidimo vsake tolk cajtauser posted image

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
12.6.2014 17:12:21   
*tedy*
Naša tavelika ima pa danes valetouser posted image user posted image user posted image , joj kolk hitro gre čas, se mi zdi da smo bili še pred kakšnim letom v 5-6 razreduuser posted image user posted image . Glih jih je mož peljal ker imajo generalko, jest grem pa potem ob pol osmih tja. Imajo pa na gospodarskem, ker ravnateljica ne pusti met v šoli- kr neki. Smo se ful kregali samo ona postavlja take pogoje da je katastrofa, potem je bila pa anketa in v drugem poizkusu jih je bilo malo več za tja. Nimam kej, grem tja, mož bo pa doma otroke pazil, ne gre drugačeuser posted image

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
12.6.2014 18:42:48   
SU
Hja... tedy čestitke za valeto!! jaz imam sicer malo mlajšega škrata in škratinjo... ampak sem zadnjič gledala nekaj za učbenike in dz-je pa me je skor kap, ko sem morala napisat 4. razred.... kaaj?!??! pa sem komaj z bušijem okog hodila......user posted image zadnji čas, da pridelamo 3.!!! moj pravi: bo že! sem rekla: ja, veš... tja do 50ega pares ne bi delala otročka... bi ga mela kej prej! user posted image ... on misli, da sam njega "leta lovijo" in kr pozabi, da v bistvu bom JST tista, ki bom nosila bebiko 9 mesecev... user posted image tedy uživajte na valeti. na naši šoli majo ta petek... otročki so pa itak že čist počitiški.... sam še hodimo v šolo, produkivnost je pa bolj slaba...user posted image user posted image user posted image hvala bogu, da je dež!!!!! mal glave ohladi!!!user posted image

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
12.6.2014 22:40:17   
Cikacaka
Mah Tedy nisem se niti casa mela razmisljat o tem kaj sele naredit hehe...naslednji teden ce tetke ne bo bom verjetno res sla..nisem se se odlocila.

Uzivajte na morju in valeti!!! Jaz sicer nisem pristas prikolic...mam rada prostornost in me taki mali prostori utesnjujejo..ampak morje je morje..in drzim pesti za lepo vreme ;)

Jutri pa petek 13 in polna luna...uuuuuuu...previdno!!!!! :)

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
13.6.2014 8:09:03   
..noname..
tedy, čestitke za valeto user posted image user posted image
prov fajn je ko pomislim za nazaj kako fajn je blouser posted image skratka super...a pol ste že v fazi pubertete al še ne?

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
13.6.2014 8:49:12   
*tedy*
jutro

mal smo že v puberteti ampak mislim da ne bo hujšegauser posted image user posted image user posted image je tak karakter da bo kr zvozili, glede na to ko druge poslušam kako in kajuser posted image user posted image
Bilo je kar luštno, samo men je valeta še vedno za v šolo in ne gospodarskega, ena majhna dvoranca v drugem nadstropju, 200 ljudi notri nobenega zraka, naši tamali se je spet vrtelo, tako da sva kar kmalu šli domov....v šoli imajo pa ogromno jedilnico in oder, tako da upam da naslednjič bomo v šoli, sej večina je bila itak da smo v šoli, potem pa ravnateljica zatežila in neke anonimne ankete dajala (kjer si se moral podpisat??!!) in je bilo najprej neodločeno, drugič pa kao neki več za tam.
Važno da je za nami in do jeseni je konec takšnih in drugačnih prireditevuser posted image user posted image samo še morje in morjeuser posted image user posted image user posted image

lep dan vsem

Neposredna povezava do sporočila: 3614
13.6.2014 10:12:05   
asyka
tedy čestitke za valeto. Kaj pa gre pubertetnica naprej se šolat? Se mi pa drugače zdi kot da smo lani bili na valeti od moje sestre, pa gre letos že v 4 letnik srednje... prehitro teče čas... Je pa res škoda, da so vas kljub primernemu prostoru na šoli tlačili v premajhno dvorano. Pa jake so to anonimne ankete, kamor se moraš podpisat user posted image

Cikcaka očitno so slabosti moderne. Meni je zdaj že 2 dni tako slabo... sicer je pomojem to PMS, čeprav je to tudi edini znak, da bi PMS lahko bil... itak pa ne vem kaj se dogaja, ker imam 2 menstrualna koledarčka enega na računalniku in enega na mobitelu in mi kljub vsem isto vnešenim podatkom kažeta 1 teden v razliki kdaj bi naj prišla user posted image Tako mi jo en napoveduje čez 2 dni, eden pa šele naslednji petek user posted image user posted image Zart mene ji pa tut ni treba pridet, če to pomeni kake lepe novičke. Ampak če je ta mesec ratalo garant začnem loto špilatuser posted image

Uživajte zadnji dan sončka in upam, da vas včeraj ni preveč zalivalo, tu v MB je bilo kar hudo...

The secret of life is hidden in DNA.

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
13.6.2014 10:45:53   
mamica deklicam
Punce, bo potrebno Eurojackpot špilat, tam se več denarja obrne. user posted image user posted image

ja, sama ugotavljam, da bi nam kar prav prišel.user posted image

pri nas je bila ponoči spet na delu zobna miška, je šla že druga enka spodaj venuser posted image . Hči pa sploh ne bo dolgo škrbasta, ker je stalna enica že na pol zunaj. Prej tri tedne kreg in jok, ker ni pustila, da ji ga damo ven. Včeraj je bila pa pravi važič, mi je takoj pokazala, da je brez nje user posted image user posted image

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
13.6.2014 11:16:30   
..noname..
no to je pa super, če ne bo pubertet huda user posted image js se moje pubertete sploh ne spomnem :) hahah :) mogoče je bla v tistm času, v 1. letniku srednje šole k sm iskala fanta...sej pol k sm ga dobila sva bla skor 2 leti skupej, tko da mislm, da je blo to touser posted image user posted image user posted image

super anonimna anketa user posted image user posted image

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
13.6.2014 19:57:19   
Žabinčica
Hej punce, spet med vami user posted image , čeprav morem priznati da sem vas tudi med dopustom brala, ampak pisala pa res nisem.

Bilo je super, menjava okolja bila zelo potrebna in zelo pasala, zato pa bomo čez en teden ponovili vajo...tokrat na slov. primorju user posted image .

Tedy user posted image za valeto.

Tedy, Tara in ostale user posted image za m., Cikacaka, pa tudi Jabuk upam da čimprej rešita zadevo, če ne drugače pa res do gin...oz. če bo res ena m. izpadla in pride redna pač na 56 dan...pa javita kako je.

Vikend je pred vrati, kljub temu se oglasite kaj, sem nazaj in se že veselim našega čveka user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3618
16.6.2014 8:22:52   
jabuk
Ojla punce. Jaz sem v soboto delala test ( na 52. dan) in je bil negativen. M. se ni. Sem rekla, da pocakam do konca meseca, potem se 1x naredim test. Ce pokaze negativno, grem na krvnega in potem do ginekologa.

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
16.6.2014 8:24:50   
MauMow
Joj Jabuk. Upam da se plus prikaže, če pa ne plus pa vsaj user posted image da lahko greš v nove boje

(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
16.6.2014 8:38:07   
Cikacaka
jutroo :)

Meni se je pa na 62 dan začela kazat user posted image ...aleluja! Ni še v polnem zagonu, pravzaprav je ful švohna, tako da mi slim, da taglavno še pride.. Glavo mi bo razneslo, tako me boli. To je pa prav zoprno vse skupaj. Jabuk..upam, da prideš bolje skozi kot jaz ;) čeprav vidim, da si v istem zosu :/

Mene je ob vsem še doletel prehlad, vnete oči, itd. user posted image Smilim se sama sebi :D

lep dan vsem...baje je folk ful tečen, sem slišala, jaz še nisem bla z nobenim prav v stiku danes...bomo vidli, če je to kak zapozneli vpliv lune.

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
16.6.2014 9:21:26   
jabuk
Jaz sem prejsni teden imela na papirju, ene 2x samo ( ko sem sla na wc) neko nezno rjavo sluz. Pa vceraj, ko sem sl zjutraj na wc, sem na papirju zagledala nezno rjav zmazek, potem pa nic vec. Sem najprej mislila, ce moram to smatrat kot M., samo ne bom, ker ni niti malo podobno M.

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
16.6.2014 9:30:45   
mamica deklicam
Pozdravljene.

Vreme ta teden bo ravno naročeno zame, ne prevroče, vrt mi bo lepo zalivalouser posted image .
Mi ga je uspelo opleti, tako da bom poskusila sedaj samo še vzdrževati sedanje stanje. Pa se moram še nekaj drugega pohvalitiuser posted image . Očitno sem ga tudi rešila pred polži, najdem samo še sem in tja kakšnega, tako da zelenjava lepo uspeva. In če mi je ne bo uničila kakšna toča, sem zmagalauser posted image user posted image

Moja O je bila pa očitno včeraj popoldne. Sem jo kar močno čutila. Je že nekaj let nisem tako. Se je moj šalil včeraj, da njegovi plavalčki dobro napadajo. Ja, upam da resuser posted image in da se bo prijelo, bi bil že čas.

Kako ste preživele vikend?
Moj dragi je v soboto žagal drva in jih imava sedaj prpravljena kar za dve zimi. Poleg tega sva se skregala še s sosedom, je spet začel težiti zaradi meje. Možakar izsiljuje, pa sva mu že lepo obrazložila, da svoje zemlje ne dava. Da bova naročila geometra, ki bo točno zmeril, kako gre meja. In če je en del svinjaka delan na njegovem, ga bova podrla. Ampak mislim, da je delan samo do meje. Je pač sosed požrešen in bi pri dveh gruntih imel rad še pol kvadratnega metra zemlje za povrh. Je res, ko pravijo, da tisti, ki ima veliko, bi rad še večuser posted image
Ta se je v naši vasi in v sosednji skregal mislil, da že praktično z vsemi. Sigurno pa z vsemi kmeti, ki z zemljo mejijo na njegovo. Baje mu vsi kradejo...

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
16.6.2014 9:51:34   
MauMow
Jabuk tole te pa res zafrkava. Mogoče si na koledar vseeno napiši kdaj si mela to sluz, da lahko še temu slediš.

Jaz pa mislim da je bla včeraj O, čeprav je komaj 11 dan. Mogoče matični mleček vpliva na hitrejšo O. Običajno je 18 dan, prejšni mesec je bla 23. zdej pa mislim da je bla že včeraj 11 dan, ker sem mela že 3 dni prej bolečine, včeraj pa kr močne, danes pa jih ni več (pravi sistem ko je običajno). Bomo videli. Še vedno bomo pridno user posted image do konca meseca potem pa upamo na kako lepo novico, tako kot je MD rekla je že skrajni čas.

Pri nas so vsi starši že zelo neučakani, vsi potihoma in na trenutke kaj omenijo o tem da bi blo fajn da bi kake vnuke mel user posted image . Ampak midva nočema nobenemu povedat da kaj delava na tem. No danes pa od najboljše kolegice zvem (edina ko ve da malo delamo na user posted image ) da je moja sestra povedala, da ne vem kaj čakava, da sva na tabletah user posted image , da naj že mama ja enega bebija user posted image . Od nje je pa zadnje ko smo pričakovali tak odziv. user posted image

Midva pa sva imela podaljšan vikend in smo bli malo v naravi, malo smo se s kolegi dobili in seveda NOGOMET gledali user posted image .

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
16.6.2014 10:35:28   
jabuk
Hvala za nasvet, si bom zapisala tudi tole v koledar. Lepo bodite, jaz se moram it ucit. :)

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Tašča
Janjikaaaa

Ste v rednem kontaktu in dobrih odnosih z partnerjevo mamo?

Da, sva v zelo dobrih odnosih (37%)

Da, sva v dobrih odnosih (le občasno se slišiva/vidiva) (30%)

Pogovarjava se le o najnujnejših stvareh (14%)

Nisva v dobrih odnosih, a se pogosto videvamo (9%)

Nisva v dobrih odnosih in tudi v rednem kontaktu ne (8%)

Z partnerjem sva skregana z njegovo mamo/starši (2%)

Število vseh glasov: 208

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!