chocolatecake
|
Jaz še nisem imela krvavitve med O, se mi je pa že zgodilo, da me je bolelo tako močno, kot med M. Ravno ta mesec je bilo grozno. Sem pa že slišala, da se pri nekaterih pojavi tudi krvavitev. Glede priprav ... Midva sva se že dobro leto prej pogovarjala o otročičku, oziroma po malem se pogovarjava že odkar sva par, ker nama obema družina res veliko pomeni. Ampak sva odlašala, ker nisem še končala študija in ker kljub prizadevanju ne dobim službe. Potem sem si pa rekla, če že nemoreva za , potem pa lahko z zdravim življenjem poskrbim, da bom takrat, ko bo pravi čas v pravi formi, da nama čimhitreje uspe. No potem sem čisto spremenila stil življenja, malo spodbude sem imela tudi s strani ginekologov, ker naj bi pomagalo pri PCO. Potem sem čakala, da pride pravi čas in se vse uredi, pa pravega časa nikakor ni bilo, tako, da sva se odločila, da več ne čakava. Zaradi PCO-ja si ne upam odlašati, pa tudi želja je res velika. Sva imela vmes en lažni , pa sva bila potem tako razočarana, da sva mogla nekaj ukrenit .
|