Tara9
|
Ojla, tukaj je pa napeto vidim, cikacaka stiskam pestke. Mogoče je pa res to to, a nisi šele ene 2 tedna nazaj imela O, ko smo razpravljale, če sta lahko dva cikla brez krvavitve, se pravi dve O, al nekaj takega. Uf sem zakomplicirala, skratka navijam zate, šibaj na krvnega . Tedy tudi jaz grem v nove boje. Včeraj sem tečko dobila, danes lije v potokih, ampak jutri začnem s Femaro. Sem mislila, da bova še malo pavzirala, ampak greva kar v akcijo . Jaz sem se pa odločila, da bom svoji G predlagala jemanje hormonov brez ultrazvoka. Sem ugotovila, da me to preveč napsihira, ko točno vem kakšne velikosti je folikel . Potem imam cele dni samo to v glavi in lovim dragega. Vsa spontanost izgine. No, to bo moja nova taktika, če bo G za stvar. Sej sva kar pridna, tako da težko zgrešiva prave dni. Upam na najboljše. Sva si pa dala rok do jeseni, če ne uspe, bom prosila, če me da naprej. Vam moram povedat, da sem danes čisto spontano apartma na Rabu rezervirala. Sicer greva zares na morje šele septembra, ampak stalno jamram, da ne bom zdržala, tako da sem danes še julij rezervirala. Sicer greva samo za 5 dni, ampak sem tako vesela, da moram na glas povedat, da grem 2x na morje . Sem kot otroček, vem . Drugače pa tudi jaz težko prenašam tole vročino, je prehitro prišla. Po drugi strani sem pa že zdaj zagrenjena, ker bo naslednji teden poslabšanje vremena. Bodite lepo
|