Tara9
|
Ojlaaaa, tudi jaz želim lep začetek tedna vsem skupaj . Vam je kaj vroče? Tedy tudi jaz razmišljam, da bi bazenček kupila, da se popoldan vržem vanj . Že 2 leti ga kupujeva, ampak ne vem kako bi se zraven psa obnesel, se bojim, da bi ga z zobmi ali s taco preluknjal, ker bi sugurno notri skočil . Maumow tudi midva sva imela tako brzinsko poroko. Malo več časa je bilo sicer, kakšen mesec, ampak je šlo vse gladko. Res, da nisva preveč komplicirala, sva bolj na divje speljala, ampak je bilo noro . Sicer sem planirala, da se bom lahko bolj posvetila pripravam, ampak je tako naneslo, da smo stisnili. Cikacaka a si kakšno viroza fasala? Ja boga no, ko bi bil razlog slabostim vsaj kje drugje. Pozdravi se čim prej. Moj vikend je bil spet pester, sicer nisem tako crknjena, kot po dekliščini, ampak malo spanja mi vseeno manjka. Še ta teden delam, potem moram pa star dopust pokurit in bom malo doma visela. Sva se pa odločila, da bova julija za par dni na morje skočila, ker do septembra je tako daleč, da se mi meša. Jaz sem pa čudežno danes dobila , sem bila prav vesela zjutraj. No, vesela zato, ker drugače tudi jaz podiram rekorde v ciklih, zdaj je šlo pa relativno hitro. Mogoče se moji jajčniki le zbujajo . Sem se pa odločila, da se vračam nazaj na Femaro. Zdaj je poletje, bolj sproščeno vse skupaj in mogoče spet rata. Nič, lepo se imejte.
|