|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
2.6.2014 22:46:15   
..noname..
po tihem vikendu ste ble spet pridne user posted image
tut js sm mela kar zapolnjen vikend in današnji dan...sm mela šele zdej čas, da vs pridem mal pogledatuser posted image

Držim pesti za kšne pluske user posted image

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
3.6.2014 6:55:33   
Cikacaka
Ojla :)

Zabincica...jaz uporabljam po navadi somat...prav tako kot pika kupujem v akcijah. Sodelavka uporablja neke cenejse zadeve in ko je vidla mojo posodo je rekla da ina tako svetlece nima. Sem ji potem odstopila nekaj tablet da sva videle razliko in je bila ful. Tako da jaz osebno vztrajam na nekaj drazjih a preizkusenih tabletah :)

Radenska..nam je v tej temi tako vsec da ocitno sploh nimamo namena drugam user posted image

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
3.6.2014 9:16:33   
Žabinčica
Dobro user posted image jutro.

Mamica deklicam okrevajte oz. pozdravite se čimprej user posted image user posted image user posted image .

Radenska lepo da si se oglasila, kako si ti, kako trebušček?

V bistvu se po mojem me čakamo, da se skupaj preselimo user posted image , no saj pravim, bomo zdaj počasi temo pomladančki odprle, pa tam skupaj naprej čvekale user posted image .

Hvala vsem za odgovore; jaz imam sicer tudi ponavadi DM tablete tako kot Tedy, pa imela sem ene ki so v bistvu gel v tabletkah, so bile tudi super, ampak so mi te Hoferjeve padle v oči zaradi cene. V Lidla pa skoraj nikoli ne grem, zadnjič sem sicer tam spotoma ustavila in kupila super kozji sir. Drugače mi pa je od teh dveh nekako Hofer bolj všeč.

Večji je bil včeraj do večera ok, potem pa vročina, upam da se poleže to, ker bi naj iz čet. na pet. odpotovali user posted image user posted image .

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
4.6.2014 12:50:59   
Cikacaka
dajte mi rect koliko casa bi vammogla zaostajat M da bi ee odlocile za pregled pri G...ce so cikli dolgi 28-30 dni?

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
4.6.2014 12:57:34   
MauMow
Cikacaka v kolikor je test negativen mogoče maksimalno počakaj do datuma naslednje če je ni pa bi jaz že sigurno šla. Pol že ni več ok.

Pri meni še vedno vse enako, čakamo da se ulije. Čeprav se nekak noče user posted image

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
4.6.2014 13:06:24   
Tara9
Ojla,

kje ste vse, neko zatišje je user posted image  (no mi je še rima uspela user posted image ).

cikacaka se strinjam z MauMow, počakaj do predvidenega datuma naslednje M, če je ne bo in bo test negativen, potem pa zateži svoji G. Se včasih zgodi, da nam jo zagode ta naša tečka user posted image .

MD kako je hčerkica? Upam, da se pozdravi čim prej.

Jaz vegetiram v službi, dopoldan je bila gužva, zdaj se je pa umirilo, tako da mi je skoraj dolgčas danes user posted image . Imam pa drugače malo krizo ta teden, sem tečkasta in občutljiva. Moj dragi ima tako službo, da ga skoraj nič ne vidim in mi je zdaj definitivno prekipelo. Dva tedna dela popoldne in en teden dopoldne, tako da se praktično normalno vidiva le 1 teden v mesecu (ker popoldne pride domov, ko jaz že pošteno spim). Mi je že vsega dovolj, imam občutek, da sem stalno sama, da sploh nimam privat življenja. Za povrh jim je šefica prepovedala dva tedna dopusta v kosu, čeprav je v nasprotju z zakonom, ampak nje to ne briga user posted image . Je zdaj začel drugo službo iskat, ampak vsi vemo, da je to danes projekt. No, sem vam morala malo pojamrat user posted image .

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
4.6.2014 13:06:46   
jabuk
IZVIRNO SPOROČILO: Cikacaka

dajte mi rect koliko casa bi vammogla zaostajat M da bi ee odlocile za pregled pri G...ce so cikli dolgi 28-30 dni?

Jaz bi počakala še 2 tedna, da mine 45dni.

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
4.6.2014 13:09:24   
jabuk
IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

Cikacaka v kolikor je test negativen mogoče maksimalno počakaj do datuma naslednje če je ni pa bi jaz že sigurno šla. Pol že ni več ok.

Pri meni še vedno vse enako, čakamo da se ulije. Čeprav se nekak noče user posted image

Koliko časa ti pa traja cikelj ponavadi?

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
4.6.2014 13:11:10   
MauMow
Meni vedno okoli 28 do 29 dni (mam res super redne cikle). Danes smo 32 dan z temno rjavimi/rdečimi izcedki, samo na papirju. Bom čakala do petka predno naredim test.

(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
4.6.2014 13:27:59   
Cikacaka
Jaz mam cikle med 28-30 dni, danes je pa 52 dan :/ Nimam nobenega znaka, da bi sploh imela namen prit, nobenih rjavih izcedkov. Prejšnji teden sem delala test je bil -. Jutri ga še 1x, če bo - se pa bom res mogla naročit. Sicer sem mislila čakat na 60 dan, ko bi mogla prit že drugič, če bi bli cikli ok, ampak en dan sem potrpežljiva, naslednji panična :/

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
4.6.2014 13:48:08   
mamica deklicam

Jaz mam cikle med 28-30 dni, danes je pa 52 dan :/ Nimam nobenega znaka, da bi sploh imela namen prit, nobenih rjavih izcedkov. Prejšnji teden sem delala test je bil -. Jutri ga še 1x, če bo - se pa bom res mogla naročit. Sicer sem mislila čakat na 60 dan, ko bi mogla prit že drugič, če bi bli cikli ok, ampak en dan sem potrpežljiva, naslednji panična :/

lahko da se ti je naredila kakšna cista. Kakor jaz vem znajo zadržat user posted image

Če si danes že 52 dan, potem je že kar skrajni čas, da greš do G. Pokliči in povej situacijo. Si napisala, da se boš jutri še enkrat testirala. No to naredi potem kliči, ker te bo sestra sigurno vprašala, če si delala test.

Hvala za dobre želje. Hči je bolje. Antibiotik spije brez problema, ker ve da dobi nekaj dobregauser posted image , takoj ko ga spije. Uho jo je nehal srbeti in danes je flek že zelo zginil. V petek imava kontrolo in bom videla, kaj bo rekla pediatrinja.

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
4.6.2014 14:33:30   
jabuk
Uf cikacaka- naredi test jutri in karkoli pokaze, klici ginekologa.... Pa fajn je, da te poslje na krvni test.

< Sporočilo je popravil jabuk -- 4.6.2014 14:37:35 >

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
4.6.2014 16:01:59   
_pika_
Cikacaka: Jaz bi klicala G po 50. dnevu cikla. Saj takrat takoj sprožajo M s tableti. Mora te poslat naprej, saj taki cikli niso normalni.

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
5.6.2014 8:43:33   
Cikacaka
Test narejen..pričakovano negativen. Danes niti ne bom klicala G, bom drug teden...sem čist nerazpoložena za vse skupaj. Mi gre že prav na živce, leto dni bo že kar se trudiva, loviva dneve, ure, minute..pa nič. Pol me pa po vsem tem začenja še cikel ****, kar me nikoli v življenju ni. Čist brez volje sem user posted image

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
5.6.2014 8:46:06   
MauMow
Cikacaka vem kak je ko te pol še cikel zajebava. No tut moja se je danes odločila da se ulije user posted image tako da po njeni zamudi ko sem že upala da pa nekaj je bo treba v novi krog. Upam da tut tvoja kmal pride.

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
5.6.2014 8:51:39   
Tejča05
Dobro jutroooo user posted image ,

meni gre pa počasi že zelo na živce moj prehlad, ki se mi vleče že vsaj 3 tedne. Najprej sem bila prehlajena, potem so se mi zabasali sinusi, zdej sem že tretji dan brez glasu in za dodatek sem se dones zbudila s takim herpesom na goflji da komaj čez njega vidim.
Res mi gre že vse skupaj na živce in kako se naj pol moj na mene spravi in še kaj naredi če sem vsa gnila, mu sploh ne morm zamert.

Vzamem raje to za pozitivno in da je mogoče to neurje pred zatišjem, ko potem veselo zagledamo težko pričakovani +.

Matr sem optimistična s to veliko gofljo.user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
5.6.2014 9:25:13   
jabuk

Test narejen..pričakovano negativen. Danes niti ne bom klicala G, bom drug teden...sem čist nerazpoložena za vse skupaj. Mi gre že prav na živce, leto dni bo že kar se trudiva, loviva dneve, ure, minute..pa nič. Pol me pa po vsem tem začenja še cikel ****, kar me nikoli v življenju ni. Čist brez volje sem user posted image

Najboljs, da posljes vse nekam v en PM in seksas takrat, ko si potrebna in uzivas s svojim.

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
5.6.2014 17:37:55   
Teya D.
Tako kot je rekla jabuk!

Tako smo mi naredili taprvega sončka. Vse skupaj smo poslali v 'maloro' se ukvarjali drug z drugim in je uspelo!
In tako težko smo pričakovali, sama sem obupala že skoraj, prejokala vsak mesec nato pa presenečenje!!
Manj se ukvarjaš boljše je.

Ko sem tako nesramno uletela v debato :) upam da se vam lahko pridružim, spet se počasi podajamo v boje. Vendar ko bo, bo.

(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
5.6.2014 21:46:29   
Žabinčica
Dober večer.

Samo toliko, da vas pozdravim, sem imela konkretno gužvo zadnje dni. Ponoči odpotujemo za par dni, če mi uspe vas bom kaj brala in pisala.

Sicer je, kot sem pričakovala, te dni prišla moja m.

Teya D, dobrodošla user posted image .

(odgovor članu Teya D.)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
6.6.2014 7:42:28   
jabuk
Kar neki...user posted image ni, test negativen. Smo 44. Dan....:/

Neposredna povezava do sporočila: 3570
6.6.2014 7:43:06   
jabuk
Kar neki...user posted image ni, test negativen. Smo 44. Dan....:/

Neposredna povezava do sporočila: 3571
6.6.2014 7:56:45   
MauMow
Ojej Jabuk tole je pa res grozno da se tako vleče. Upam da se čim prej prikaže user posted image , da lahko greš v novi mesec

(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
6.6.2014 8:09:59   
jabuk
Hvala. Dobr d mam ta vikend eno poroko, da malo odmislim.

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
6.6.2014 9:12:24   
..noname..
jabuk tole pa res ni prijetno.....ja res super, uživajte na poroki...js bi tut še šla na kšno poroko predn bo moja user posted image še 13 tednov me loči do poroke user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3574
6.6.2014 9:21:41   
tara.81
IZVIRNO SPOROČILO: ..noname..

jabuk tole pa res ni prijetno.....ja res super, uživajte na poroki...js bi tut še šla na kšno poroko predn bo moja user posted image še 13 tednov me loči do poroke user posted image

A vidva tudi 6.9.? user posted image Sem prišla kot vsak dan malček pokukat na to temo in evo...lep datum sta izbrala user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Katero ime za deklico vam je najbolj všeč?
pluseki

Katero ime za deklico vam je najbolj všeč?

Brina (28%)

Klara (23%)

Hana (25%)

Vita (25%)

Število vseh glasov: 541

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!