|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
7.8.2014 13:19:04   
Tara9
Oooo pa sta se le prikazali user posted image . MD, vidim, da si pridna, sem ti  kar malo fouš, ko imaš priliko bit zunaj, jaz pa v tej pisarni ždim, ufff. Samo na uro gledam, da spokam domov user posted image . Lepo, da ste toliko pridelali. Mi je soseda ravno včeraj razlagala, da ima tudi kumar na pretek, tako da jim očitno letos paše tole vreme.

Žabinčica, evo res morate hiško imeti, da bo mali užival na vrtu user posted image . Mi je všeč, ko se otročki zanimajo za te zadeve, in ne samo za računalnike in igrice. Zadnjič, ko sva bila za par dni na morju, sva šla en dan na večerjo in sem se zgražala, kako ima vsak otrok skoraj v roki svoj tablični računalnik. Med večerjo se družine sploh ne pogovarjajo, ampak bulijo v to, groza kam smo prišli.

No, jaz pa nimam vrta, oziroma imam samo vrtiček z rožami user posted image . Sem pa včeraj balkonske rože v smeti pometala, in me danes vse boli, ker so tako težka korita. To vreme jih je tako zmešalo, da so mi vse petunije zgnile, noro je tole letos.

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
7.8.2014 13:34:54   
mamica deklicam
na edinem balkonu pri naši hiši imamo letos nasad jagod. Lani je mlajša hči v neki vrtnariji dobila gratis eno sadiko jagode in letos se ji je očitno "zmešalo" user posted image . Je zelo košata postala in ima ogromno jagod. Tako da jih vsak dan nekaj nabereta.

Poleg tega dela podtaknjence. je tista sorta, ki dela nove rastline. In seveda sem vse te podtaknjence podtaknila v nova korita. In imamo sedaj že na treh nove jagode gor, samo dozoreti morajo. Če se bo toplo vreme nadaljevalo, jih bomo jedli verjetno še oktobra/novembra. Drugo leto pa imeli že nasad jagoduser posted image user posted image user posted image . Se jih bova še midva z dragim lahko najedla user posted image

In res je punce, kako je to super, ko imaš svojo zelenjavo. Ko grem na vrt, da bom kaj odtrgala za v lonec, mi mlajša hitro prinese plastično posodouser posted image , da bom lahko dala noter.

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
7.8.2014 13:43:28   
Žabinčica
Saj ti pravim da sva te čakali Tara user posted image .

Ja, res user posted image , sin je bolj navdušen nad vrtom kot jaz. Jaz tudi sicer obožujem naravo in mi je biti na zraku obvezno (ko sem npr. delala v pisarni je to za mene bilo muka cel dan sedet noter za računalnikom), ampak ne tako v smislu da bi imela željo da bi pridelovala in sadila, bolj da grem na sprehod in rekreacijo, uživam med drevesi, na travniku itd. Čeprav če/ko bi imela vrt bi sigurno imela zelenjavo, mogoče kakšno sadje, že zaradi sina, pa tudi ker mi tega res veliko pojemo.

Pri nas igrice niso aktualne, smo pač staromodni kaj češ user posted image . Kakšna risanka, pesmice, kakšne druge zanimivosti, to pa je tudi vse od računalnika. Pa saj midva tudi nisva ravno frika na te stvari. Sicer pa sta res moja otroka zelo potrebna gibanja in zraka (torej kot midva user posted image ), tako da že zato verjetno nista kaj preveč zainteresirana za to. Kaj bo kasneje pa bomo videli. Čeprav meni se tudi zdi da je to vse skupaj malo predaleč šlo...vsaj pri nekaterih. Zato pa so mi tudi všeč dodatne aktivnosti, da se čim prej navadita, da je še kaj drugega kot vrtec. Potem mi je vseeno ljubše da imata še kak hobi, šport, itd in si še tako zapolnita preostali čas, ne pa z računalnikom in TVjem.

< Sporočilo je popravil Žabinčica -- 7.8.2014 13:44:27 >

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
7.8.2014 13:46:01   
Žabinčica

IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam
na edinem balkonu pri naši hiši imamo letos nasad jagod. Lani je mlajša hči v neki vrtnariji dobila gratis eno sadiko jagode in letos se ji je očitno "zmešalo" user posted image . Je zelo košata postala in ima ogromno jagod. Tako da jih vsak dan nekaj nabereta.

Poleg tega dela podtaknjence. je tista sorta, ki dela nove rastline. In seveda sem vse te podtaknjence podtaknila v nova korita. In imamo sedaj že na treh nove jagode gor, samo dozoreti morajo. Če se bo toplo vreme nadaljevalo, jih bomo jedli verjetno še oktobra/novembra. Drugo leto pa imeli že nasad jagoduser posted image user posted image user posted image . Se jih bova še midva z dragim lahko najedla user posted image

user posted image

Upam, da bova naslednje leto lahko že izkušnje z vrtički izmenjevale user posted image .

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
7.8.2014 18:06:55   
angelsi
Ribica87, si v podobnem zosu kot jaz. Tudi jaz sem imela prvi dan zadnje user posted image 14.7. in zdaj naj bi jo imela okoli 10.8. Živci so seveda na višku...na elastiki. 29. in 30.7. sem imela hude krče, močno ovulacijo. Ta ponedeljek in torek pa so me joške tak bolele, da se še dotaknit nisem smela. Bolela me je glava, v jajčnikih me je špikalo. ni da ni, na trenutek mi je bilo slabo. A zdaj so vsi ti simptomi uplahnili in mislim, da bom dobila user posted image user posted image .....pojma nimam, kaj se z mano dogaja, a po mojem so živci, depresivno vreme in želja po user posted image . Upam, da se tebi dobro izide. user posted image . Držim pesti in javi, ko boš vedela rezultat user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
8.8.2014 8:34:40   
..noname..
js sm mela pa user posted image nazadnje 2.7. pa je še vedno ni...test je bil 5.8. negativen....

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
8.8.2014 11:59:38   
ribica87
angelsi, potem sva pa res na istem... pri meni še nič novega...user posted image še ni prišla...tudi nič ne kaže da bo.. včeraj sem imela krče..sem že mislila da bo..ampak nic...danes pa me prav čudno boli in špika okoli popka in malo nižje. haha kot praviš, verjetno potem še živčki veliko naredijo...in še ves čas razmišljam o tem..pa bi prav rada odklopla ampak ne gre.. sem si šla včeraj kupit test...še tri dni počakam, če user posted image ne pride pa poskusimo narediti test. Držim pesti da tudi tebi uspe in zagledaš user posted image ...sporoči kako in kaj..user posted image
noname- tebi zamuja ali imaš tako dolge cilkuse?

lep dan vsem. :)

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
8.8.2014 12:09:03   
..noname..
ribica87 ne znam ti povedat :) moji cikli so zelo smešni...začela sem si jih zapisovat....zadnje 4 cikle sem imela takole: 21 dni, 22 dni, 41 dni, 38 dni...danes je 37 dan, tako da bom še malo počakala pa botem ponovila test še enkratuser posted image

(odgovor članu ribica87)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
8.8.2014 12:28:53   
ribica87
Ti želim vso srečo in držim pesti. sporoči razultat.. :)

Neposredna povezava do sporočila: 3859
8.8.2014 12:54:48   
..noname..
pa sej sploh ne vem kdaj naj spet delam test...danes ga bom šla kupit pol bom pa vidla, mogoče že jutr...sej js drgač ne delam testa kr tko...ampak sam kadar mi je kaj sumljivo...js načeloma nikoli ne čutim kdaj pride M, nikoli nisem imela bolečin niti krčev ne nč....zdj me je pa tm okol 1.8. v jajčnikih bolelo, vsak dan se mi nekej vrti, uzadnč sva z mojim hodila po lj so mi kr ene stvari smrdele, on ni pa nč vohal...tko da kr neki res....al naj pride al naj bo pauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ribica87)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
8.8.2014 13:30:45   
Tara9
Ojla punce,

MD in Žabinčica a se spet mene čaka user posted image , kaj vaju moram vsak dan preganjat user posted image . No, sej sem v gužvi, ampak sem rekla, da vsjaj pozdravim malo. Sem tako vesela, da je vikend, se mi grozno vleče tale teden.

Punce ribica in noname držim pesti, da vaju tile znakci pripeljejo do pluska, da malo dvigneta statistiko user posted image . Jaz se na znake več niti malo ne zanesem, ker me vsakič okrog prinesejo. No, jaz imam pa vedno ene 3 dni pred M krče, tokrat jih pa nimam user posted image . Sem pa skoraj zihr da ni uspelo, ne vem, tak filing, tako da svojemu telesu ne vrjamem, kar se nosečnosti tiče user posted image .

Želim vam lep vikend, naužijte se sončka.

Neposredna povezava do sporočila: 3861
8.8.2014 13:57:38   
Žabinčica
IZVIRNO SPOROČILO: Tara9
Ojla punce,
MD in Žabinčica a se spet mene čaka user posted image , kaj vaju moram vsak dan preganjat user posted image . No, sej sem v gužvi, ampak sem rekla, da vsjaj pozdravim malo. Sem tako vesela, da je vikend, se mi grozno vleče tale teden.

Ja user posted image . Tako da evo me zdaj user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Tara9
Punce ribica in noname držim pesti, da vaju tile znakci pripeljejo do pluska, da malo dvigneta statistiko user posted image . Jaz se na znake več niti malo ne zanesem, ker me vsakič okrog prinesejo. No, jaz imam pa vedno ene 3 dni pred M krče, tokrat jih pa nimam user posted image . Sem pa skoraj zihr da ni uspelo, ne vem, tak filing, tako da svojemu telesu ne vrjamem, kar se nosečnosti tiče user posted image .

Kdaj jo ti ne pričakuješ? No, bomo kar za tebe tudi navijale user posted image .

Ribica in noname, smo z vama, čakamo in upamo na + user posted image user posted image user posted image . Angelsi pa za tebe tudi, kaj pa veš... Skratka punce poročajte ko boste kaj več vedele.

Ja, pri nas je tudi danes končno sončno in upam na tak vikend. Kaj boste počele? Mi gremo v sob. na en roj.dan, za nedeljo pa še nimamo planov. Naslednji teden je mož doma. Tako da bosta maladva tudi, no razen v začetku tedna ko še imava neke opravke. Potem pa malo podaljšan vikend s praznikom. Imamo v planu 2x kopanje, enkrat tu pri nas, enkrat v bližnjih termah, pa kakšna 2 obiska, ostalo pa malo na easy; pa bo teden hitro naokrog.

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
8.8.2014 13:59:47   
Žabinčica
Perla kako si ti? Malo sem pogledala na sosednjo temo, pa vidim da zdaj gre zares...

Neposredna povezava do sporočila: 3863
8.8.2014 14:05:18   
mamica deklicam
če pa ne vem, kaj bi napisala user posted image user posted image

potem pa samo preletim, kaj je novega. Se pa strinjam s teboj žabinčica, da prav paše tale sonček. Čeprav direktno se mu ne izpostavljam, ker ga ne prenašam. Je pa super, da bo vsaj malo posušilo zemljo in nekaj žeht perila moram še obesiti. Se bodo hitro posušile, sploh ker tudi malo pihlja pri nas.

Mlajšo sem morala danes malo zamotiti, ker ni mogla z očkom user posted image . Sem ji obljubila, da bova delali miške. In sedaj si je kar lepo vzela celo skledo, se usedla na kavč in gleda risanko Krtkauser posted image .
Malo sva jih še k sosedi nesle, oz.jih je ona. Se je tamali prav fajn zdelo, ko je bila v središču pozornosti.

Za vikend gremo mi na Veliko planino. Vsaj upam, da ni oči kar nekaj obljubljal, potem ne bo nič. Ne vemo pa še kateri dan, sobota ali nedelja.

Neposredna povezava do sporočila: 3864
8.8.2014 14:06:00   
Tara9
Žabinčica, jaz sem 27.dan cikla danes, tečko pa imam zadnje čase od 28 pa do 32 dni, kakor se ji zazdi user posted image , mislim pa da bi me enkrat do srede mogla obiskat, nimam občutka, da me ne bo, ampak navijanje ne more škodit user posted image .

Tudi jaz sem prebrala, da gre pri perli zares, tako da perla, če nas bereš, srečnoooo user posted image  user posted image  user posted image . Trud se bo obrestov, slej ko prej.

Moj vikend ne bo nič posebnega, možek spet dela, tako da bova s psom sama preživljala popoldneve. Jutri sva rekla, da bi si roštiljček naredila, preden gre v službo, to bo pa pomoje vrhunec mojega vikenda user posted image , drugače pa počivanje.

Neposredna povezava do sporočila: 3865
8.8.2014 14:06:20   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Žabinčica

Perla kako si ti? Malo sem pogledala na sosednjo temo, pa vidim da zdaj gre zares...

na katero temo? Kaj sem zamudila? user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3866
8.8.2014 14:39:54   
Žabinčica

Ne vem točen naslov, tam kjer se gre za um. oploditve. Mislim da se pripravlja na postopek.

Perla kot vidiš te spremljamo in navijamo za tebe user posted image .

< Sporočilo je popravil Žabinčica -- 8.8.2014 14:41:11 >

Neposredna povezava do sporočila: 3867
8.8.2014 14:42:15   
Žabinčica

če pa ne vem, kaj bi napisala user posted image user posted image

Karkoli, daj si duška, namesto na kavici pač tukaj user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3868
8.8.2014 14:49:06   
mamica deklicam

Ne vem točen naslov, tam kjer se gre za um. oploditve. Mislim da se pripravlja na postopek.

Perla kot vidiš te spremljamo in navijamo za tebe user posted image .

ja, sem medtem že sama ugotovila, za kaj se greuser posted image . Mi je en črviček v glavi govoril, da je pri Rešu in sem jo najdla na tisti temi.

Neposredna povezava do sporočila: 3869
8.8.2014 15:49:52   
angelsi
Žabinčica hvala in vam želim čim lepši vikend. Mi gremo končno na dopust user posted image user posted image . Zaslužen. Na morju bi mogla dobit user posted image . Bomo videli, jaz upam na user posted image , čeprav to upanje plahni.user posted image
Ribica87, javi, ko boš kaj vedela....
Vsem pa želim lep, sončen in zabaven vikenduser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3870
8.8.2014 19:56:21   
perla*
Oooooo res ste faceeeee!!! Hvala vam user posted image To mi veliko pomeni! user posted image
Seveda spremljam redno, aktivna sem pa bolj v temah Upajmo skupaj.

Velika večina bi rekla, da prehitevava in pretiravava, da greva že po letu in pol na umetno, ampak... Sploh zato, ker so oboji izvidi ok. Moji hormoni, njegov spermiogram, vse fajn. Razen moje endometrioze, a sem ravn dobr po laparoskopiji. Enostavno se nama ne da več vsak mesec se sekirat, odmisliva pa oba zelo težko, ker glava dela. In v naslednjih mesecih bova bolj malo skupaj, ker bo v tujini, pa bi bilo leto spet hitro okoli. Morva pa začet, ker si želiva 3 imet. user posted image Sicer sem pa čist u izi, kljub začetemu postopku. Med vikendi sva itak na morju, čez teden delam cele dneve, doma sem prava gospodinja, stvari imam zrihtane in čas res laufa. Bomo videli kaj bo konec avgusta prinesu user posted image

Pa da se kmalu vse selimo v drugo temo! Imejte lušten vikend!user posted image

(odgovor članu angelsi)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
8.8.2014 21:28:14   
MauMow
Ribica87 - jaz sem imela vse žive znake ko sva delala na user posted image . Potem pa sem nehala misliti na to in sedaj ko se je + prikazal je bilo točno tako da me je samo 5 dni prej zvijalo kot da bo M in se nikakor ni ulila in sva en dan prej naredila test in bil je težko pričakovani +. Joške pa so bile pri meni čisto obične do sedaj (sedaj pa so vse nadoknadile) user posted image

Punce prav fajn vas je brati kako uživate v hiškah in na vrtu. Midva sva v tujini v bloku ampak sedaj ko sva na počitnicah doma je prav super biti malo na vrtu malo dati vse na off user posted image

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
9.8.2014 7:41:51   
..noname..
Res je fajn imet vrt okoli hiške...meni je zelo všeč, ker se lahko nekam umaknem ko hočem malo vn user posted image user posted image pa še to veselje ko pobiraš in ješ svoj pridelet, noro dobwer filing user posted image user posted image

no tk, test je spet negativem, tko da moram počakat, da pride...ne vem zakaj štrajkauser posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
10.8.2014 14:11:09   
Tara9
Ojla bodočke,

vidim da vse uživate v vikendu, tukaj je tišina. Sej prav, je tako lep vikend, da upam, da ste šle kam na izletek, morje, v naravo. Jaz vegetiram doma, ker dragi dela, še dobro, da imam psa, da mi ni tako dolgčas user posted image . Razmišljam kaj bi skuhala, sem čisto brez ideje user posted image .

Drugače pa moje tečke še ni, tudi izcedka ni, tako da imam pravo psihično vojno danes. Sej ima še čas, da pride, ampak imam vedno 3 dni prej izcedek, tako da me heca ravno toliko, da sem začela mislit na to user posted image user posted image . Testom se izogibam user posted image .

Nič, želim vam lep preostanek vikenda.

Neposredna povezava do sporočila: 3874
10.8.2014 14:19:11   
rozca1
Tara 9, nisi edina.. tud moj dela (je zelooo priden), da bomo potem lahko uživali v troje user posted image Sama pa se presedam iz enega konca v drugega..
Sem dopoldan malo pospravljala (ker me tednom pridem iz službe dobesedno "crkjena" in naredim kosilo, pa je zame dovolj...
Sem vmes tudi sama bila na terasi, ampak ker še nimamo prave senčke, sem se zdjle ko tako "žge" umaknila v notranje prostore..
Drugače pa je tale vikend zelo u easy.. na momente že dolgočasen, ampak na momente pa paše..mira in samo jst sama s sabo in bibo v trebuščku.. user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Beremo: Refleksologija za začetnike
Težave z maternico ter menstrualne in menopavzne težave lahko omilite tudi z refleksno samomasažo.
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?