|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
16.9.2014 13:26:32   
orto2
ja tele oh je treba crtat, sam meni je to tako težko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

imela sem 2 laparo pa 2 histeroskopije, žgali so mi ciste na jajčnikih...user posted image

pa vsakič sem imela hiperstimulacije pa hospitakizacija pa jao joa

malo me skrbi da ne bo uspelo

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
16.9.2014 14:42:23   
chocolatecake
Tole z OH sploh ni tako zelo težko, samo tebi se zdi. Nadomesti sladkarije s sadjem, sokove z vodo in nesladkanim čajem, bel kruh s pirinim in bele testenine z recimo ajdovimi ali polnozrnatmi pa si zmagala.
Če je uspelo dvakrat, zakaj nebi še v tretje. Držim pesti user posted image

(odgovor članu orto2)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
17.9.2014 10:21:18   
orto2
sej vem,
sej pred poletjem sem bila že ful pripravljena pa brez oh pol pa
poletje pa dopust.......user posted image

sam pri meni ni dovolj če sam zamenjam polnozranet pa to naj ne bi sploh tega jedla...

m mi zamuja že 9 dni, test pa -

katasrofauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4028
17.9.2014 11:37:09   
chocolatecake
Vem kako ti je, moj zadnji ciklus je bil dolg 83 dni, mislim, da sem si zaslužila vsaj kakšno First sign delnico v tem času, če ne več. .
Jaz sem imela tudi malo pavze poleti glede prehrane, zdaj pa kar gre. Najboljše je če sploh ne kupiš stvari, potem jih pa nimaš doma in jih tudi nerabiš pojest.
Pa tudi kakšen pirin polnozrnat kruh recimo je tako nasiten, da ga težko poješ veliko (pa tudi če bi ga, je zdrav).
Medtem, ko se kakšne bele žemljice kar topijo v ustih...

(odgovor članu orto2)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
17.9.2014 13:40:52   
..noname..
Punce zdravo, mal se vam moram javit po dolgem času. Sva z možem brez interneta in potem ne morem nič pogledat vasuser posted image

Skatka biti poročena je superuser posted image user posted image user posted image

Pri vas kaj novega? Js sm ravno v dnevih M in ravno danes je tahud danuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4030
17.9.2014 22:33:38   
chocolatecake
Najprej!

Draga noname in mož od noname!

Svet se ne vrti zaradi ljubezni, a se je zaradi nje vredno vrteti z njim. Naj bo vajin vrtiljak ljubezni poln spoštovanja, medsebojnega razumevanja, otroškega joka in glasnega smeha. Iskrene čestitke!
user posted image
Zdaj nam pa malo poročaj kako je bilo na poroki, saj veš, da nas tukaj gor firbec matra, še posebej tiste, ki nas to še čaka user posted image .

< Sporočilo je popravil chocolatecake -- 17.9.2014 22:34:26 >

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
22.9.2014 10:39:08   
orto2
OOO bejbe,

kva men dogaja!!!!!!!
M ni od nikoder, pa sem danes še 1x naredila test in kao videla rahlo črtico????

a to obstaja? se je keri že to nardil pa ni bilo ni?

Tole me res ubija!!!!!!!!!!!!!!!!!

Prosim za pomoč.....

Neposredna povezava do sporočila: 4032
22.9.2014 18:41:13   
Tikie
noname iskrene čestitke.Poročaj nam o poroki in kako je bit ženauser posted image
orto2 ja pa dddd-srečka user posted image si!user posted image user posted image user posted image mislm,da je črtica rahla,ker si na začetku in je hormona manj.Kolk dni ti pa zamuja?
No,pa zgleda,da kljub vsemu seznamček le ne bo tako zlo žalostenuser posted image

(odgovor članu orto2)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
22.9.2014 19:14:20   
chocolatecake
orto jutri na tešče ponovi test, po možnosti kakšnega za zgodnje odkrivanje nosečnosti, če je črtica je najvrjetneje to to user posted image .

(odgovor članu Tikie)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
23.9.2014 3:01:36   
orto2
Tikie, chocolatecake
Upam da je to to.....test sem delala zjutrajuser posted image
Grem se kri dat....očitno je bila ena pozna ovulacija. M je bila 8.8, ampak takrat je bil test neg. Joj upam da se user posted image obdrži...

Vam poročam!!!!

Sploh ne morem spat

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4035
24.9.2014 18:58:07   
Tikie
orto2 je kaj novega?Me čakamo na lepe novičkeuser posted image

(odgovor članu orto2)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
25.9.2014 10:19:38   
orto2
o bejbe

očitno sem user posted image

beta hcg je 940, kar ustreza po moje ene 5 tednov, v pon imam še uz, upam da bo vse ok!!!!!!!!!!!!!!

imam pa ful občutoljive dojke pa skoz me boli v trebuhu, upma da bo vse ok....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tikie)
Neposredna povezava do sporočila: 4037
25.9.2014 10:27:56   
chocolatecake
Čestitke orto2! Lepo nosečnost in zdravega user posted image ti želim!

(odgovor članu orto2)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
25.9.2014 18:19:58   
Tikie
Orto2 čestitkeuser posted image user posted image po koliko časa je vama uspelo?Saj lahko,da si že napisala,pa nisem spremljala.
Lepo nosečnost in zdravega otročka ti želim.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4039
25.9.2014 18:25:21   
Tikie
Se opravičujem,sem našla odgovor 2 strani nazaj,da vama je uspelo v 5.poiskusuuser posted image jaz butara,bi blo fajn,če bi kej prebrala najprejuser posted image

(odgovor članu Tikie)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
30.9.2014 6:55:29   
Cikacaka
Punce malo vas pozdravim...nic me nivec gor ker mi preprosto gre na zivce da prihajajo nove in nove in so takoj nosece. Saj vam privoscim..ne da ne bi...je pa zame too much. Zelim vam vsem sreco...pri zanositvi in kasneje tudi :) in drzim pesti za nas 'tastare' ;)

(odgovor članu Tikie)
Neposredna povezava do sporočila: 4041
30.9.2014 7:12:54   
jabuk
Dober dan punce,

jaz se vam opravičujem, vendar zaradi faksa mi sploh ni uspelo pogledati forum.

Skratka, danes delam test z FirstSignom in mi pokaže 2 res močni user posted image . Mi je pa čudno, ker mi je to pokazalo takoj, ko sem se komaj populala. Razmišljam, da bi jutri naredila test s CB-jem, predno kličem ginekologa.

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 4042
30.9.2014 11:56:49   
jabuk
Ojla punce,

nisem mogla čakat, pa sem vseeno naredila cbdigital in mi je pokazal + 2-3tedne. Tako da to je to v 8.krogu.

(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 4043
30.9.2014 12:55:07   
MauMow
Čestitke jabuk. Fulllll vesela za tebe!

(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 4044
30.9.2014 13:03:20   
jabuk
Hvala. Ostalim pa veliko sreče. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
1.10.2014 14:14:38   
sončnica24
Sem vidla da obstaja dve temi za bodoče nosečke ena tukaj ena pa na drugem podforumu, tako da zdaj malo tam spremljam malo tukaj. Vsem ki ste zagledale user posted image , čestitam vsem ostalim upam da čim prej uspe jaz sem se odločila da bom test delal po 20.10, če prej nebo nič - možnsoti so minimalne ker sva v tem septembru bila oba bolana jaz sicer malo manj, moj pa je fasal gnojno angino en dan sem ga sicer malo pomantrala me je tisti dopoldne najbolj špikalo po jajčnikih bomo videli pa če je kaj uspelo.

(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 4046
3.10.2014 10:16:26   
..noname..
Punce, midva sva že 1 mesec brez interneta zato se šele sedaj javljam....supeeeeer je biti žena in poročena :)

(odgovor članu orto2)
Neposredna povezava do sporočila: 4047
7.10.2014 21:20:48   
jona klara
kje pa ste vse
md,tedi pa ostale stare borke

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 4048
9.10.2014 10:54:53   
mamica deklicam
jona klara, tema je očitno čisto zamrla user posted image user posted image

tedy se ni javila že od poletja, jaz sem tu tudi poniknila, ker očitno bomo ostali pri dveh puncahuser posted image in nimam niti veselja brati, kako je vsak dan kakšna nova nosečka. Tiste, ki so bile tu najbolj "glasne", so šle pa že vse na lepšo temo, kjer pričakujejo ali pa so že rodile

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 4049
9.10.2014 11:35:36   
MauMow
Jaz sem spet med borkami. Po zamujenem splavu moram sedaj čakat da se dokonca ščistim potem pa še kaka dva meseca predno lahko gremo spet v akcijo... Ma ja nič ne morem, samo čakam lahko trenutno...user posted image

Upam da ste ostale kaj bolje

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?