|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
9.10.2014 13:11:48   
chocolatecake
Jaz nisem ravno stara borka, sem še zelo mlada, a sem vseeno kar dolgo tukaj, glede na to, koliko jih pride samo za kakšen mesec ali dva.
Pa očitno bom tudi še kar nekaj časa ostala, tako, da z veseljem poklepetam.
JonaKlara in md trenutno so sicer bolj aktualne teme v Upamo skupaj, ampak ni vrag, da nebi tudi te malo oživile, če se zavzamemo user posted image .

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
9.10.2014 13:11:57   
jona klara
md- te razumem, meni je že tudi absurdno poslušati o nosečkah, čeprav te me ne motijo ko vem kaj dajejo skozi bolj one kolegice ki se samo hvalijo pa pojma nimajo kaj dajemo me skozi, onih pa že imam več bivših prijateljc, mene tudo to spravlja v jok in obup....mi bomo pa očitno ostALI PRI ENEMU, PA ŠE JAZ BREZ SLUŽBE NA TA RAČUN KI SE NI OBRESTOVAL.se mi pA zdi, da se okoli mene lepijo same noseče in nesramna svakinja ji za vsak ko jo vidim za 5 min samo pove kera je rodila in katera je noseča.....ona ima 3 pa ve kaj vse sem dala skozi 5 umetnih in bla blanesramna do konca, spoh ne vem kako jo naj utišam ker vem da to dela nalašč, ker že celo življenje tekmuje z mano pa sploh ne vem zakaj, ker jaz z njo ne, ne morem je več slišati kako je primitivna.

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
9.10.2014 13:35:53   
mamica deklicam
jaz sem pa imela probleme z mojim. Sva se nonstop kregala, itak praktično vedno za čiste neumnosti. Sedaj sem ubrala drugo taktiko. Ko pset kaj pametuje, mu samo odvrnem: ja, dragi, saj ti si itak bolj pameten od meneuser posted image user posted image . In ne boste verjele, se je kar malo skuliral. Očitno vidi, da mi ne more več do živega, pa je puško v koruzo vrgel.

Drugače sem pa sama že več kot dve leti brez službe in se mi na trenutke zaradi tega kar trga. Ampak si mislim, da se vsaka stvar zgodi z razlogom.

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
22.10.2014 16:48:26   
Žabinčica
Hej in dober dan moje bodočke user posted image .

Vidim da naša tema v zadnje čase zelo sameva user posted image . Tu in tam seveda pokukam sem, samo se nekako ne spravim k pisanju. Veliko je ostalega - delo, pa faks se je začel in bo ta semester kar zelo pester, pa otroci in je dan že prosti koncu user posted image . Pa še lepo vreme je bilo in tako sončno, tako da smo tudi to pridno koristili in bili veliko zunaj.

Kako ste kaj ve? Je še katera tukaj?

Cikacaka tebi user posted image , sem prebrala da ti je težko oglašat se. Upam da te plusek kmalu razveseli...

Mamica deklicam kako si kaj ti? Med drugim sem prišla pisat, ker sem par noči nazaj sanjala tebe (kar mi je bilo zanimivo, ker te v resnici ne poznam user posted image ), da si bila noseča in si rodila fantka...no, upam da se te moje sanje dejansko uresničijo.

Asyka, sem slučajno danes videla da se še tu in tam malo po forumu potikaš, tako da oglasi se še kaj tukaj user posted image . Pa Tedy nam je od dopusta tudi čisto izginila user posted image .

MauMow tebi tudi user posted image . Kako si, kako sta? Upam, da kmalu gresta ponovno v akcijo in čim prej zagledata +.

Pa noname? Kako je kaj, zdaj ko uživat v zakonskem stanu user posted image ?

In seveda naše nosečke, Tara in ostale? Počutje vredu?

Čestitam pa tudi jabuk in orto2 user posted image ter želim lepo nosečnost. Bom popravila seznamček da vaju dodam (čeprav v zadnje čase tema stoji).

Mi smo drugače vredu, nekaj zelo aktivno nisva še delala na user posted image (v smislu da bi spremljala o., itd.), ampak bo treba začet, sicer kaj bo ta mesec bomo videli, o. je bila te dni. Kmalu bova oba imela tudi roj. dan in je že skrajni čas odločit se in aktivno začet, že zaradi let....

Če vam bo se oglasite kaj, bi z veseljem občasno še tukaj počvekala, če ne drugega tudi o vsakdanjih rečeh, to nam je vedno fajn šlo in tako je bila tema tudi zamišljena user posted image .

< Sporočilo je popravil Žabinčica -- 22.10.2014 16:50:22 >

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
22.10.2014 16:50:57   
Žabinčica

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...noname..., 24, Dolenjska (NM), 0 user posted image

*perla, 0 user posted image

*tedy*, 43, 4 user posted image

ana_marija, 2 user posted image

Asyka, 24, Maribor, 0 user posted image

biba88, 1 user posted image

chocolatecake, 23, NM, 0 user posted image

Cikacaka, Maribor, 0 user posted image

jona klara, 35, 1 user posted image

mamica deklicam, 40, okolica Kamnika, 2 user posted image

Monty, 1 user posted image

NMJ410, 28, Podravska, 0 user posted image

_pika_, 29, Ljubljana, 0 user posted image

Saretta88, 0 user posted image

Sassika, 0 user posted image

snika, 24, Gorenjska, 0 user posted image

sončnica24, 1 user posted image

SU, 2 user posted image

Zlatolasek

Žabinčica, 35, Podravska, 2 user posted image

user posted image ali user posted image

user posted image Banana_ana 27, Ljubljana, 0 user posted image
user posted image _Radenska 26, Gorenjska, 0 user posted image
user posted image Lila25 26, Novo mesto, 0 user posted image
user posted image Lili25 25, Goriška, 0 user posted image
user posted image *misi*, 1 user posted image
user posted image Savanah 26, 0 user posted image
user posted image Tinncyka 23, Celje, 1 user posted image
user posted image Wishes 23, Ljubljana, 0 user posted image
user posted image Katte, 35, 1 user posted image
user posted image MauMow, 26, 0 user posted image
user posted image Tara9, 28, 0 user posted image
user posted image Tejča05, 2 user posted image
user posted image ta*mala, 1 user posted image
user posted image angelsi, 3 user posted image
user posted image orto2
user posted image jabuk, 25, 0 user posted image

SKUPAJ NAS JE : 20

user posted image NOSEČK: 16

MAMICE: Bluegirl 24, osrednjeslovenska, 1 user posted image fantek; ela23 24, Krško, 1 user posted image fantek; ta*mala, 1user posted image punčka

Neposredna povezava do sporočila: 4055
22.10.2014 20:42:32   
MauMow
Žabinčica super da si se oglasila user posted image

Pri meni po starem. Čakam na prvo user posted image . Glede na to da mam že izcedke in da me kurbla mislim da bi mogla pridet v parih dneh. Potem pa UZ in upam da ni ničesar več notri pol pa akcija... user posted image No če bo vse ščiščeno bova kar začela (rečeno mi je blo 2 M počakat, če pa že po prvi rata pa tut ni panike - besede G) Ampak bova vseeno že začela ampak pač nč gledala na O ampak sam ko se nama zalušta. Na O bom začela gledat šele ko bota dve M mim. Prej pa sam to pomeni da zaščite ne bo... In glede na to da sva v prvo tut tk dolgo delala ni panike da bi blo pred drugo M že kaj user posted image . Na slabo stran (da pa ne bo vse spucan po M) pa sploh nočem razmišljat user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4056
22.10.2014 21:02:15   
biba88
sporočam da semuser posted image za seznamček hihihi

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
22.10.2014 22:30:43   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Žabinčica

Mamica deklicam kako si kaj ti? Med drugim sem prišla pisat, ker sem par noči nazaj sanjala tebe (kar mi je bilo zanimivo, ker te v resnici ne poznam user posted image ), da si bila noseča in si rodila fantka...no, upam da se te moje sanje dejansko uresničijo.

Pozdravljena.

Jaz ne bi imela nič proti uresničitvi teh sanj. user posted image Sem ravno mojemu v soboto objasnila, da sedaj bi pa lahko enega z lulčkom naredil user posted image user posted image . No in upam, da se bo kaj takega uresničilo.

Drugače pa pri nas viruse preganjamo. Tavelika je že dva dni doma. Kašlja, da imam občutek, da bo pljuča izkašljala. Jaz se tudi cajtam. Sem bila ravno v petek pri svoji zdravnici in mi je zabičala, da bi morala en teden odležat. Baje imam tako sesut imunski sistem, da lahko vsako stvar staknem. Ampak mi ne uspeva najboljeuser posted image .

Ja, tale naša tema je kar zamrlauser posted image . Upam, da se bodo kakšne nazaj pojavile in bomo kaj začele čvekati spet tu gor. Meni kar manjka.

Neposredna povezava do sporočila: 4058
23.10.2014 8:34:17   
Žabinčica
Pa ste še tu user posted image . Ja saj, če bomo spet malo več pisale bo tema itak zaživela, vsaj ponavadi je tako...

Evo pri nas jesenski dežek, jaz pa pijem user posted image . Lep je bil tale oktober, nam je vsaj malo poletje nadomestil. Sicer pa imam jaz rada jesen, meni je to najlepši letni čas.

Biba88 user posted image čestike tudi tebi in lepo nosečnost user posted image .

Bom te dodala na seznamček, ki ga bom posodobila. Tiste, ki jih že nekaj časa ni bom ven zbrisala, pa ko se katera oglasi pač spet popravila.

MauMow user posted image . Bo sigurno vse ok. In mogoče pa zdaj hitro, takoj uspe. Par punc tukaj gor se spomnim, ki sem jim je žal zgodilo podobno in so kar hitro potem plusek zagledale.

Drugače pa mamica deklicam pozdravite se čim prej.

Pri nas v vrtcu tudi trenutno kar razsaja, kašelj nek, pa tista bolezen rok in nog. Mi smo zaenkrat vredu (trkam), sicer tako malo prehlajeni, ampak nič da bi bili prav bolani in upam da tako ostane. Zdaj se bližajo prazniki, pa mi ni ravno da bi jih preležali.

Ve greste kam? Ali boste doma?

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
23.10.2014 8:43:22   
Žabinčica
Evo ga seznamček; sem zbrisala tiste, ki jih nekako več nisem na forumu zasledila, ostale pa zaenkrat še pustila (tedy tudi, če se nam slučaj še kaj javi, ker za njo me pa res zanima kako je user posted image ).

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...noname..., 24, Dolenjska (NM), 0 user posted image

*tedy*, 43, 4 user posted image

Asyka, 24, Maribor, 0 user posted image

chocolatecake, 23, NM, 0 user posted image

Cikacaka, Maribor, 0 user posted image

jona klara, 35, 1 user posted image

mamica deklicam, 40, okolica Kamnika, 2 user posted image

MauMow, 26, 0 user posted image

_pika_, 29, Ljubljana, 0 user posted image

sončnica24, 1 user posted image

SU, 2 user posted image

Žabinčica, 35, Podravska, 2 user posted image

user posted image ali user posted image

user posted image Lila25 26, Novo mesto, 0 user posted image
user posted image Lili25 25, Goriška, 0 user posted image
user posted image *misi*, 1 user posted image
user posted image Savanah 26, 0 user posted image
user posted image Tinncyka 23, Celje, 1 user posted image
user posted image Wishes 23, Ljubljana, 0 user posted image
user posted image Katte, 35, 1 user posted image
user posted image Tara9, 28, 0 user posted image
user posted image Tejča05, 2 user posted image
user posted image ta*mala, 1 user posted image
user posted image angelsi, 3 user posted image
user posted image orto2, 2 user posted image
user posted image jabuk, 25, 0 user posted image
user posted image biba88, 1 user posted image

SKUPAJ NAS JE : 12

user posted image NOSEČK: 14

MAMICE: Bluegirl 24, osrednjeslovenska, 1 user posted image fantek; ela23 24, Krško, 1 user posted image fantek; ta*mala, 1user posted image punčka

Neposredna povezava do sporočila: 4060
23.10.2014 9:20:38   
MauMow
Žabinčica dobro skrbiš za seznam.

Midva odhajama domov za praznike, Božic pri mojih, Novo leto pri njegovih user posted image pol pa nazaj v rusijo user posted image . Bo še pestro user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4061
23.10.2014 10:07:01   
mamica deklicam
mi bomo za praznike kar doma. Moj pelje svojega očeta 1.novembra na Štajersko, da obišče brate in sestro. Gresta tudi na grobove. Lani je šla starejša hči z njim, verjetno bo letos enako.

Ker moj dela po cele dneva, vmes ga še kaj kličejo, mu kar paše malo odklopit in si spočit. Verjetno bo pa delovni vikend, ker nekaj prurejava dnevno sobo. Jaz bom imela "****is", ker nočem sprememb, moj pa vedno nekaj premika. Potem je pa kreg pri hišiuser posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
23.10.2014 10:21:55   
Tara9
Oj bodočke, ja kako vesela sem, da ste spet malo oživele. Stalno vas imam na pameti in sem vas resnično pogrešala. Vsak teden čekiram, če se je katera kaj oglasila, pa nič user posted image . Upam, da se boste spet aktivirale, ker vas je lušno spremljat še zdaj in resnično rada berem kako ste in kaj dogaja.

Jaz sem ok, ne bom preveč o nosečnosti pisala, ker vem, da je za nekatere težko brat, sem bila tudi sama v tem, ko vsakemu privoščiš, ampak te vsaka nova nosečnost zaboli, tako da popolnoma razumem user posted image . Tako da samo na kratko, smo v 15. tednu, za zdaj je vse ok, nuhalna za nami, počasi rastemo, tako mali/a kot moj trebušček. Za zdaj imamo napovedano princesko, če ji do morfologije kaj ne zraste.

Midva bova za praznike doma, moj dragi itak dela, se bo letos večinoma za vse praznike žrtvoval, da bo naslednje leto z mano, oziroma z nama user posted image . Greva pa ta vikend prižigat svečke, imava vse sorodnike na Hrvaškem, tako da bova že zdaj opravila.

Upam, da se še kaj razčvekate o raznoraznih rečeh, ker prav paše brat nekaj nenosečniškega user posted image . Upam, da se javite tudi ostale, ker tudi mene zanima kako ste, Tedy, Asyka in ostale.

Bodite lepo, pošiljam pozdravčke vsaki posebaj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4063
23.10.2014 12:04:21   
Žabinčica
Zdaj sta me pa prav nasmejali Mamica deklicam in Tara user posted image . Zgleda se lahko kar srečamo; mi tud gremo ta vikend namreč na hrvaško. Bomo tudi šli na pokopališče, pa še en mali izlet si bomo naredili; sicer tam več nikogar nimamo, so vsi razseljeni, ampak še skrbimo za grob v Zagrebu. Tara kam gresta vidva? Da se dobimo user posted image . Na Štajerskem pa smo itak vedno, tako da Mamica deklicam, pridi na eno kavico user posted image .

Drugače pa Tara, ti kar piši tukaj če želiš, bo bolj pestro, saj se lahko teme udeleži kdo želi. Smo bili vedno taka lušna skupinica, tema bo zdaj že dve leti aktivna, pa smo se res vedno fine punce tukaj našle, tako da bi bilo škoda ne nadaljevat.

Mamica deklicam kaj delate v dnevni, vse novo ali? Sicer pa potem je tvoj tak kot jaz user posted image , jaz bi tudi ves čas nekaj preurejala. Samo trenutno nimam kaj user posted image , smo celo stanovanje letos prepleskali, pa kuhinjo naredili, tako da ni nič več ostalo user posted image . V neke druge večje posege pa zdaj res ne moremo it. No, kakšne malenkosti so sicer še za naredit, pa ene stvari bi bile še za pospravit, to pa ja, ampak to me ne mika toliko user posted image . Za imunski sistem pa mogoče kakšne dodatne vitamine pit? Sicer imaš itak vso zelenjavo in vse svoje, kar je res super, samo ko se začnejo te bolezni, ki jih otroci iz vrtca prinesejo...mogoče fajn kaj dodatno. Jaz bom tudi menda z multivitaminskimi začela, imajo tudi folno-tako da dve muhi na en mah user posted image .

MauMow, ti zdaj v slo ali v Rusiji? Mislim kam hodiš na te kontrole na uz? Jaz bi z veseljem šla enkrat za novo leto tja na vajin konec, tako da se lahko kakšne praznike zamenjamo user posted image .

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
23.10.2014 12:22:11   
mamica deklicam
Moj hoče v dnevni sobi drugačno razporeditev, kot je bila dosedaj. A je en problem, ker sva kupila staro hišo je bilo itak narejeno vse na cigumigu, še stene niso ravneuser posted image , da o oknih v dnevni sploh ne govorim. So nizko postavljena in dokaj velika. Tako da sva zelo omejena z celimi stenami, kamor bi šle visoke omare, pa kljub temu, da jih ni velikouser posted image . Tako da trenutno stojijo omare in miza sredi dnevne sobe (ki je hkrati tudi jedilnica), eno steno je včeraj ravnal, pri podnu flikal luknje.

Spet imamo podnajemnico - miško. Imamo dve pasti a barabica se noče ujeti, tako da bo danes kupil eno drugačno. Sva jo včeraj videla, kako je šibala iz dnevne v kuhinjo in nazaj. Potem pa za opaž, kjer je imela pri tleh eno odprtino. Ravno zaradi nje je moj šel v premikanje omar.

Glede mojega zdravja je problem, ker grem iz ene viroze v drugo. Se telo niti ne odahne, pa že kasiram drug virus. Potem pa namesto da bi počivala, nonstop nekaj delam. Ja sem se nafilala z vitamini in veliko tekočine, pa je bolje.

Neposredna povezava do sporočila: 4065
23.10.2014 12:36:59   
Tara9
No, če vas ne motim, se bom pa še kaj oglasila, ker se tukaj tako lepo odklopim, ko prebiram še druge reči, in ne samo nosečniške, ker se potem stalno nekaj sekiram, pa ne bi rada celo nosečnost pod stresom preživela user posted image .

Žabinčica midva greva bolj na "vaški" konec, Gorski Kotar. Imamo pa tam baje že malo snega, bljakkkk, ne maram zime. Meni so ti zimski meseci tako depresivni, da se moram pav prisilit in uživat, čeprav komaj čakam januar, imam potem občutek da smo bližje pomladi in sončku user posted image .

MD sem se smejala opisu vajine bajte, tudi pri nas je podobno, stene niso ravne in se včasih vprašam kako so jo delali user posted image . Sva ravno v fazi menjave wc-ja, ploščic in vsega in se prav reživa kako neravno je vse skupaj, upam, da bo novo stanje boljše.

Viroz je pa zdaj res ogromno. Moj dragi je bil 1 mesec na bolniški. Najprej kar neka viroza, potem se je stanje izboljšalo, nakar še plučnica user posted image . Zdaj je sicer ok, ampak ne pomnim, da je bil kdaj tako bogi. Sem vmes tudi jaz obležala, ampak na srečo ni bilo hujšega (trkam).

Neposredna povezava do sporočila: 4066
23.10.2014 12:45:54   
MauMow
Splav sem mela v SLO, sem šla raje ker majo celo mojo zgodovino in vse. Sedaj pa mam UZ-je v Rusiji. Sem pa v navezi z svojo G (k sreči je tk fajna da ji slike pošljem pol jo pa pokličem pa mi še ona pove mnenje - in tudi ona je rekla dajmo počakat M pa da vidimo če gre še ostalo ven, ker ni šlo vse na splavu). Trenutno sem v RUS (oz tukaj sem tako cca 10mesecev letno - cca 2 pa nanesejo dopustu, ponavadi v SLO)user posted image

Zdej pozimi ti nebi preveč priporočala, razen če obožuješ mraz (-20 in večuser posted image ) Ima pa ta mraz seveda tudi svoj čar. Pa gužve turistov ni user posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 4067
23.10.2014 13:23:39   
Žabinčica
IZVIRNO SPOROČILO: Tara9
Žabinčica midva greva bolj na "vaški" konec, Gorski Kotar. Imamo pa tam baje že malo snega, bljakkkk, ne maram zime. Meni so ti zimski meseci tako depresivni, da se moram pav prisilit in uživat, čeprav komaj čakam januar, imam potem občutek da smo bližje pomladi in sončku user posted image .

A tako, no potem ne bomo ravno blizu za obisk user posted image . Pa zimskih gum tudi še nimamo user posted image .

Zimski meseci-najbolj tak dolgočasen mesec mi je bil prej vedno februar, ponavadi ne več prav zimski pa pomladni tudi še ne...ampak zdaj mi je eden izmed najlepših, ker ima naša ta mala takrat rd user posted image . Drugače pa, kaj pa vem, vsak letni čas ima svoj čar, vsak ima nekaj lepega. Mi je tudi zima lepa, pa snegec, pa prazniki, čajčki, itd..

Je sicer ne obožujem toliko, da bi se ravno veselila -20 stopinj user posted image , ampak bi pa npr.šla enkrat za božično-novoletne praznike kam tako, tudi na mrzlo. Recimo gledala sem tudi Finsko, tam je tudi Božičkova vas, itd. skratka po mojem tudi zelo zanimivo za otroke, samo cene so res user posted image , pa potuje se tudi kar dolgo, tako da...

MauMow potem imaš res dobro gin., da ti gre tako na roke, super. Res upam, da ti ne bo treba več na kakšne posege in boš lahko šla hitro po nov +.

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
23.10.2014 16:04:53   
Žabinčica
Pa še eno vprašanje punce; kako dolge imate kaj ve cikle?

Meni se je očitno skrajšal, po več kot 20 letih odkar imam m. je zdaj nekje na 25-26 dni; zadnje mesece je namreč skoraj vedno tako prišla (prej je bila skoraj na uro točna na 28 dan). Sicer ne mislim da je kaj narobe, samo sem malo presenečena od kod zdaj naenkrat to user posted image . Že skoraj celo poletje je tako, še na dopustu zdaj septembra sem jo dobila "predčasno", tako da se pol dopusta nisem mogla kopat user posted image , pa zdaj oktobra spet isto na 25 dan.

Neposredna povezava do sporočila: 4069
23.10.2014 16:34:48   
MauMow
Žabinčica jaz ko sem bla na tabletah je blo tk dajn vedno lepo ko urica - res do ure točno. Pol pa smo šli dol pa sem še ene 4 mesece mela lepo točno, pol pa se je tk prebekslal da sem iz 28 prišla na 31 do 33 dni user posted image ... S tem da imam O šele okoli 20 dneva...user posted image Nikoli pa nisem mela problemov da bi kej prej prišla... Vedno je raje kasneje user posted image

Vseeno bolje da ti prej pride kot da bi mogla čakat po dva meseca, tako kot imajo nekatere smolo... Vem pa da ni fino ker ne moreš planirat vedno vsega.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4070
23.10.2014 16:56:58   
Žabinčica
Se sploh ne pritožujem da ne bo pomote; samo tako zanima me pač, bolj radovednost (in čvek) kot kaj drugega. Danes sem v volji za tipkanje zgleda user posted image .

Včasih berem da je ene po par mescev nimajo user posted image ; sploh ko je želja po user posted image je to potem zelo težko; tako da jaz sem čisto zadovoljna, samo malo presenečena.

Ja, to pa imaš res kar malo pozno o user posted image , ampak je to še vedno v nekih ok okvirih...

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
23.10.2014 17:01:13   
mamica deklicam
jaz ti ne morem nič pametnega povedat, ker mi dolžina cikla niha. Saj če imaš vsak cikel tako dolg, ni nobenega problema, bolj je lahko takrat ko je eden recimo 25dni, naslednji pa kar 40 ali več.

Neposredna povezava do sporočila: 4072
24.10.2014 9:46:07   
mamica deklicam
Dobro jutro.

Kako ste kaj? Ali vas je veter vse odpihniluser posted image ?

Meni je prevrnil dve rožiuser posted image , pa še kar piha.

Neposredna povezava do sporočila: 4073
24.10.2014 10:52:18   
Žabinčica
Hej, evo mene. Že od jutra imela obveznosti.

Na našem koncu ne duha ne sluha o kakšnem vetru user posted image , samo sivina; ampak kot sem rekla meni je jesen super všeč, tako da me ne moti user posted image . Pred nami pester vikend, v sob. Zagreb, v ned. piknik (če vreme zdrži, kar pa naj menda bi). Pa za faks imam toliko stvari za naredit da se mi kar user posted image , po mojem boljše da se jih kar lotim.

Pa ostale?

Neposredna povezava do sporočila: 4074
24.10.2014 12:41:43   
mamica deklicam
zaradi vetra imamo mi tudi sonce.

Ponoči sva z mojim nastavila lepilo na karton, da bi se znebila miši. In ne boste verjele, imala sva kar dve podnajemnici. Madonca, že ena nama je bila preveč ampak, da sta bili dveuser posted image

No ni jih več in upam, da tako tudi ostaneuser posted image user posted image .

Danes imam jaz vrtec na obisku, mlajša hči ni hotela v vrtec. In sedaj imam obe doma, tako da se mi bo zmešalo. Hvala bogu, da obstajajo risanke, samo je problem, če se ne moreta zmeniti, katero bi gledale.

Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Beremo: Refleksologija za začetnike
Težave z maternico ter menstrualne in menopavzne težave lahko omilite tudi z refleksno samomasažo.
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?