Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni

Vse bo OK. Tudi 
   bomo vse dočakale, še letos 
  . 

tako da ne obupat punce 

verjetno bo pa kr oreh zmagal. jutri se bom pa spravla sushi delat, ga zdej že en cajt nisem. uf pa g moram poklicat, da se naročim na pregled. 

: držim pesti, da obiska ne bo

pa že cel teden tko slabo spim, najprej ne morem zaspat, pol se pa še zbujam ponoč in morm še lulat, pol se spet zbudim k gre moj na šiht in pol končno še mal zadremam.  
  , potem se je pa začela zmešnjava. 

. 

je bil še kar bogi včeraj in je po infuziji cel dan prespal. Danes pa mulac že odgovarja. Pa on zjutraj ne bi šel v avto, ker bi on še malo hodil okoli, pa on tut zdravila nebi pojedu, ker pa res ni dobro... Vmes smo se naučili kako nam kužki vse hočejo povedat. Namreč že cel teden ima v tački kanilo, ker pač skoz dobiva infuzije in da se ga ne pika vsak dan znova. In dobi danes spet infuzijo pa je takoj postal tečen pa si lizal tačko pa vstajal... nakar mami vidi da infuzija ne teče več. In potem veterinar strokovno ugotovi, da smo mu 200ml namesto v žilo v mišico spustili. Pa nam je mulc skoz hotel nekaj povedat mi pa nismo opazli, da mu tačko vodenimo. Po 4 urah infuziranja v žilo smo spet šli domov. On danes ne bi spal, bi pa skakal okol in lajal in se tepel z psi... zdaj pa mu dopovej, da če ne bo ležal da mu spet se lahko tista krvavitev na ful odpre... eh ja. Huj ko otrok.  
 . Bi mogla zdej malo bolj 
 pa mi ga pes serje 

zdaj se mi pa ne da še 1x pisat ker pišem preko telefona. 

Počasi prihajajo krajši dnevi, jesensko obarvani, ravno taki za lenarit in bit doma na toplem...