Marčevka2010
|
Po dolgem času se malo javljam. Kako ste kaj, ste že kaj decembersko razpoložene? Jaz čisto nič, ne morem verjet, da je že december in kmalu bo novo leto. Kako čas leti...to vidim tudi pri naši. Ne morem verjet kako je že velika, se mi zdi, da ni dolgo nazaj bila še en mali štrukelj. No, upam, da bo naslednje leto bolj uspešno, da zanosim. Me je kar groza, ker bom že 37 septembra. Spet sta se razpisale, ne vem, da uspem vse komentirat. MD te čisto razumem, sploh glede let. Držim pesti tako za službo kot za zanositev. Pa saj bo, imaš že dve deklici, naj ti bosta v veselje. Pa tudi december preguraš, se od otrok nalezeš tega vzdušja. En . Tako kot Žabinčica tudi jaz verjamem, da bo 2015 naše leto. Nisem zasledila, Melanie1 že čutiš kaj miganje tvojega fižolčka? Jaz sem našo v 17. tednu začutila. Krasen občutek. Glede testov, zaenkrat še nisem nabavljala. če v decembru ne rata, o je malo pred Božičem, mogoče tudi jaz nabavim. Čeprav jaz čutim o, špikanje, bolečine, pa itak izcedek. Flay držim pesti da ugotovijo kaj je, ne, da ne veš pri čem si. Flay glede semenčic in toplote. Nima veze z ogrevanjem, moški ne bi smeli nosit preveč tesnih sp. hlač in tesnih hlač. Ker se moda preveč ob telesu držijo in postanejo toplejša kot je zanje normalno. Po grem jaz vedno na WC že zato, da se mehur spuca, ker lahko dobiš vnetje. Tudi pediatrinja je svetovala, ker je naša, ko je bila majhna imela zelo pogosta vnetja, da ji povemo, ko bo enkrat spolno aktivna nujno na WC, ker se ji znajo drugače vnetja ponavljat. Drugače je, če želiš zanosit, potem malo počakaš, moram sprobat ob naslednji ovulaciji. Če bo kaj pomagalo. Vsem en , da nalulate pluse. Jaz december izpuščam, zaradi bolezni in AB, bi v nedeljo morala lulat, pa bo m. Ker sploh nič nisva takrat.
< Sporočilo je popravil Marčevka2010 -- 1.12.2014 14:04:54 >
|