|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
28.11.2014 15:34:02   
flay
Pozdravljene!
Komaj sem se dokopala do računalnika... :)

Veliko sem imela za prebrat, ste pridne, ampak bolj malo zapomnila...
Tale junijka 2015 je tudi čudež, super! Da je le vse super do konca!!!
No, po takšni izkušnji pa res lahko vidimo, da ne smemo obupati, ker se čudeži dogajajo.

Ja december bo tudi pri nas prazničen, tudi v službi bo fajn, ker bo vse s tem povezano in b hitro minilo. Seveda en kup obiskov itd.
Evo, jaz sem poklicala in se naročila na pregled 4.12.2014 ga imam. Res se full čudno počutim... v ponedeljek sem imela krvavitev, v torek in sredo nič. Včeraj spet nekaj malega, danes do sedaj nič. Test včeraj zvečer pokazal -.
Glede nato, da je prejšnja tečka bila nekaj podobnega mi je sestra svetovala naj pridem na pregled. Tudi čudne bolečine v predelu jajčnika, tako da res ne vem. Upam, da je psiha. Bomo videli.
Anonimna S, držim pesti za plusek - sporoči :)
Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4626
29.11.2014 13:05:40   
Melanie1
Lep pozdrav! user posted image user posted image

Pri nas dežuje že cel dan.user posted image Prav zoprno.
Veseli december- evo, že trka na vrata. Pa še statistično najbolj ploden mesec.
user posted image Praznično vzdušje, veselje, smeh, zabave...pač delajo svoje.

Ko smo že pri zabavah, me drug teden čakata dve. Torej se je začelo.
user posted image

Danes sem zakorakala v 18. teden.
user posted image

(odgovor članu flay)
Neposredna povezava do sporočila: 4627
29.11.2014 14:16:59   
MauMow
Kako kaj? Pri nas zmrzujemo pri -8 user posted image .

No danes sem nabavila dva paketa O testov (skupno 10 testov +2N) potem pa gledam za plastične lončke da bomo lulal pa majo sam velike pakete, nakar pod testi vidim da prodajajo tudi one lončke ko pri zdravniku dobiš da vodo daš (one z pokrovom) - idealno za testiranje user posted image . Še cca 7 dni in začnem s testiranjem, da res točni dan ujamem, ker približno tako vedno vem kdaj je, čisto točno pa nikoli.user posted image

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 4628
29.11.2014 14:58:33   
perla*
Jah za vikend bolj revno tuki gor...user posted image A ste med tednom vse med službo na RR? user posted image

Mene vse neki boli, tišči, špika, srbi...ne vem kaj še vse tam doli. Upam, da to ni vrnitev moje drage endometrioze. Danes sem 25. dan cikla. Test bom delala v PON. Zvečer gremo punce ven. Pa sem se kar javila, da vozim. Tako mi ne bo treba piti user posted image

Sicer sem pa že zjutraj klet v red spravila, da vidim kaj imam od NL šare. Grem jutr mal v nabavo...božična zvezda, nove bunkice za smrekco, venček za mizo in vrata...user posted image Da malo filinga naredim.

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 4629
29.11.2014 19:01:57   
Anonimen
Mi smo šli včeraj kupit venček, pa nekaj novih bunkic, naš ta velik pa si je zaželel mini smrečico za v svojo sobo in smo jo vzeli, pa jo je že postavil user posted image
Tako da se bo počasi začelo praznično vzdušje tudi pri nas.. user posted image
Jaz pa nestrpno čakam prihodnji vikend, ko bom končno lahko uporabila testek, če user posted image ne bo.. (ne bo je, ne sme biti...) Imam že kar ene simptome, ki so pa itak zelo podobni pri PMS in zgodnji nosečnosti, tako da se še ne bom nič veselila.. user posted image

Lepo soboto vsem!

Anonimna user posted image

(odgovor članu perla*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4630
29.11.2014 19:09:41   
Anonimen
*perla, midve pa imava tajming, tudi jaz sem 25 dan cikla. Sem pa včeraj naredila test, pa seveda negativen... Obstaja mini mini možnost da je bilo prezgodaj, pa vendar mislim da se selim tja okoli novega leta... user posted image

Nama je pa danes začel nekaj sušilc štrajkat... ko ima hudič mlade...

Vsem želim en prekrasen vikend, mene pa upam da spusti tale PMS ker že sama sebe težko prenašam, kaj šele okolica....user posted image

(odgovor članu perla*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4631
29.11.2014 21:22:55   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

*perla, midve pa imava tajming, tudi jaz sem 25 dan cikla. Sem pa včeraj naredila test, pa seveda negativen... Obstaja mini mini možnost da je bilo prezgodaj, pa vendar mislim da se selim tja okoli novega leta... user posted image

Nama je pa danes začel nekaj sušilc štrajkat... ko ima hudič mlade...

Vsem želim en prekrasen vikend, mene pa upam da spusti tale PMS ker že sama sebe težko prenašam, kaj šele okolica....user posted image

Anonimna S seveda user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4632
30.11.2014 18:37:10   
Lunica0
pozdravljene.....

sploh nimam časa sem gor pridet, imam ta mesec veliko obveznosti s faksom....
nekaj me zanima, nekje sem zasledila tale komentar pa mi ni jasno, kaj je ena hotela s tem povedat:

ves tudi kdaj je zaprta maternicni vrat ce je pepusten ti semena oatanejo v matenici drugace pa se izločajo iz nožnice takrat je tud večja vejetnost da se kej prime

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4633
30.11.2014 18:38:42   
Lunica0
meni je bolj logično da če ti ven steče, je manj možnosti za zanositev, ne pa tako kot je tale napisala.....
drugače pa koker je men znano večini ven steče, ali obstaja katera od vas, ki ji nikol nič ven ne steče...

(odgovor članu Lunica0)
Neposredna povezava do sporočila: 4634
30.11.2014 19:04:45   
MauMow
Jaz ce sem po slonckanju takoj pokonci gre vse vn. Ce pa lezim vsaj pol ure pa skoraj nic

(odgovor članu Lunica0)
Neposredna povezava do sporočila: 4635
30.11.2014 20:44:45   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

Jaz ce sem po slonckanju takoj pokonci gre vse vn. Ce pa lezim vsaj pol ure pa skoraj nic

Ma meni se je že zgodilo da sem pol sam še zaspala pa mi je še cel dan nekaj teklo...

(odgovor članu MauMow)
  Neposredna povezava do sporočila: 4636
1.12.2014 0:38:33   
flay
hej,hej!
še na hitro se javim, pol pa pod kouter :)

A katera prakticira, to, da po user posted image še leži,oz zaspi? Jaz moram na wc...in mi res kar precej ven steče. Oz navadila sem se da grem vedno na wc. A bi mogla še nekaj časa ostati leže?
Saj je ubistvu logično, da je verjetno večja možnost zanositve, da ostaneš leže. Samo jaz še nisem na to pomislila user posted image .
Kaj pa vpliva na "živahtnost" semenčec? Nekje sem prebrala, da ni dobro, da jim je preveč toplo, kaj pravzaprav to pomeni? Ok, nič savne, ampak kaj pa tuširanje? Midva imava full rada pečko, ki piha vroč zrak. Tisto skoz nosiva s seboj v posteljouser posted image
Ampak če bi vročina tako vplivala, vrjetno ženske nebi zanosile poleti, a ne?
Ima katera izkušnje z maco? Sem jo kupila, čeprav ne takšna "zelišča" ne dam prav dosti, sam zgubiti pa nimaš velik...
No, jaz čakam na moj pregled in upam, da tam doli vse štima.
nočko!

(odgovor članu flay)
Neposredna povezava do sporočila: 4637
1.12.2014 6:56:45   
MauMow
flay jaz tudi vedno hodim na WC - tako sem navajena. Ko pa vem da je top dan pa probam ne it. In potem ležim ali probam celo da zaspim to jutra - to je anjboljša varianta, če le gre. Čene pa da vsaj ležim pol ure pa pol na WCuser posted image . Anonimna to da pol še cel dan vn teče sem že navajenauser posted image , tudi če se takoj ustanem ponavadi še pol en dan kej vn tečeuser posted image . Ampak mene ne moti.

(odgovor članu flay)
Neposredna povezava do sporočila: 4638
1.12.2014 8:27:37   
tasyjka
dobro jutro punce

kako kaj napredujete,jaz še vedno čakam na user posted image ,menstruacijo bi mogla dobit 10.12,upam da je ne bo.....se mi je pa včeraj naredil herpes na ustnici,ki ga že dolgo nisem imela....upam,da je to prvi znak...drugče pa imam konzilij ravno 10.12...a mislite,da bom že ta mesec začela s postopkom,ali bom mogla počakat na januar(IVF).

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 4639
1.12.2014 9:24:37   
..noname..
Evo, pa mi je uspelo priti mal na RR user posted image

Vikend izkoristitm za druženje z mojim dragim...ta vikend sva bila kar domauser posted image
da bomo kmalu lahko čestitali kakšni, ki čakate na pluske user posted image

perla* kaj pravi test?

(odgovor članu tasyjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4640
1.12.2014 9:34:16   
Anonimen
Jutro,

pri meni nič novega v petek je bil test negativen, joške imam takšne kot še nikoli, ostalo pa vse normalno. No edino včeraj zvečer sem imela povišano temperaturo na 37,2C, pa imam načeloma vedno 36,5C ali manj, nisem ne prehlajena ne nič se slabo ne počutim.

Testa nisem delala, sem se odločila da še kak dan počakam, nekako ne upam, zaradi petka, ko je bilo negativno.... imam pa nek hecen občutek.

lp Anonimna S

(odgovor članu ..noname..)
  Neposredna povezava do sporočila: 4641
1.12.2014 10:05:07   
Melanie1
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4642
1.12.2014 10:35:46   
perla*

IZVIRNO SPOROČILO: ..noname..

perla* kaj pravi test?

Oh test laže! user posted image Pokazal je belino, zelo zelo belo user posted image In me sploh ne gane preveč, pomoje sem že imun. user posted image odločila sem se za spremembo v reakciji, ne bom jokala ta mesec, ampak bom optimistično šla dalje. O tem sem se oh in sploh razpisala v temi II pričakujemo decembra...da se ne ponavljam, punce. Sej konec decembra pridem še enkrat na vrsto. Vmes bom pa pridna pozitivna. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4643
1.12.2014 10:40:53   
MauMow
Anonimna in perla jaz mislim da bo za obe december + user posted image

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 4644
1.12.2014 14:01:33   
Marčevka2010
Po dolgem času se malo javljam.

Kako ste kaj, ste že kaj decembersko razpoložene? Jaz čisto nič, ne morem verjet, da je že december in kmalu bo novo leto. Kako čas leti...to vidim tudi pri naši. Ne morem verjet kako je že velika, se mi zdi, da ni dolgo nazaj bila še en mali štrukelj.

No, upam, da bo naslednje leto bolj uspešno, da zanosim. Me je kar groza, ker bom že 37 septembra.

Spet sta se razpisale, ne vem, da uspem vse komentirat.

MD te čisto razumem, sploh glede let. Držim pesti tako za službo kot za zanositev. Pa saj bo, imaš že dve deklici, naj ti bosta v veselje. Pa tudi december preguraš, se od otrok nalezeš tega vzdušja. En user posted image .

Tako kot Žabinčica tudi jaz verjamem, da bo 2015 naše leto. user posted image

Nisem zasledila, Melanie1 že čutiš kaj miganje tvojega fižolčka? Jaz sem našo v 17. tednu začutila. Krasen občutek. user posted image

Glede testov, zaenkrat še nisem nabavljala. če v decembru ne rata, o je malo pred Božičem, mogoče tudi jaz nabavim. Čeprav jaz čutim o, špikanje, bolečine, pa itak izcedek.

Flay držim pesti da ugotovijo kaj je, ne, da ne veš pri čem si.
Flay glede semenčic in toplote. Nima veze z ogrevanjem, moški ne bi smeli nosit preveč tesnih sp. hlač in tesnih hlač. Ker se moda preveč ob telesu držijo in postanejo toplejša kot je zanje normalno.

Po user posted image grem jaz vedno na WC že zato, da se mehur spuca, ker lahko dobiš vnetje. Tudi pediatrinja je svetovala, ker je naša, ko je bila majhna imela zelo pogosta vnetja, da ji povemo, ko bo enkrat spolno aktivna nujno na WC, ker se ji znajo drugače vnetja ponavljat. Drugače je, če želiš zanosit, potem malo počakaš, moram sprobat ob naslednji ovulaciji. Če bo kaj pomagalo.

Vsem en user posted image , da nalulate pluse. Jaz december izpuščam, zaradi bolezni in AB, bi v nedeljo morala lulat, pa bo m. Ker sploh nič nisva takrat.

< Sporočilo je popravil Marčevka2010 -- 1.12.2014 14:04:54 >

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 4645
1.12.2014 14:02:27   
Melanie1
IZVIRNO SPOROČILO: perla*

perla* kaj pravi test?

Oh test laže! user posted image Pokazal je belino, zelo zelo belo user posted image In me sploh ne gane preveč, pomoje sem že imun. user posted image odločila sem se za spremembo v reakciji, ne bom jokala ta mesec, ampak bom optimistično šla dalje. O tem sem se oh in sploh razpisala v temi II pričakujemo decembra...da se ne ponavljam, punce. Sej konec decembra pridem še enkrat na vrsto. Vmes bom pa pridna pozitivna. user posted image

Evo, sem šla prebrati, kaj si napisala pri decembrkah. user posted image  Verjetno je res prav mučno to čakanje iz meseca v mesec. Vedno ista vprašanja: bo plusek ali zopet ne.

Kaj ko bi ta mesec naredila nekaj čisto drugega? Vzemita si pavzo. Res čisto pravi TIME OUT. Prepustita se drug drugemu, uživajta v skupnih trenutkih. Odkrijta kaj novega. Na veliko slončkajta, ampak kar tak -zaradi slončkanja. Ne vem, mogoče si celo omislita kakšne kondomčke. Ker ta mesec NOČETA spočeti otroka. Ta mesec je samo VAJIN. Izkoristita ga maksimalno. A si predstavljaš olajšanje ob koncu meseca, da ti ne bo treba  sedeti na trnih... ugibati... in čakati...

In, perla, ne, otroček ne čaka idealnih pogojev. Če bi bi bilo tako, bi se komaj kje kakšen otroček pojavil. user posted image  Res pa sta samo dve možnosti, kdaj bo prišel. Ena varianta je, da se bo prikazal takoj ali pa zelo kmalu... druga pa, da bo prišel, ko boš najmanj pričakovala. Ne v idealne pogoje, ampak v popoln nered. Ko boš že skoraj odmislila vse skupaj... Ko se boš osredotočila na čisto nove življenjske cilje in jih tudi vneto uresničevala...

Nekako tako deluje ta fizika... user posted image

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 4646
1.12.2014 14:18:53   
Marčevka2010
Podpis kar se odklopa tiče.

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 4647
1.12.2014 14:37:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

Anonimna in perla jaz mislim da bo za obe december + user posted image

Danes imam vedno bolj občutek da je.... cigaret danes ob kavi ni imel enakega okusa, pa ta rdeča se še nič ne napoveduje pa je 27 dan...user posted image

(odgovor članu MauMow)
  Neposredna povezava do sporočila: 4648
1.12.2014 15:43:45   
..noname..
anonimna to je odlična novica....držim pesti in res upam, da jo touser posted image user posted image

perla* ne obupaj, za vsakega posije sončekuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4649
1.12.2014 17:05:58   
Anonimen

anonimna to je odlična novica....držim pesti in res upam, da jo touser posted image user posted image

perla* ne obupaj, za vsakega posije sončekuser posted image

Drage moje, pravkar sem zgledala en velik debel plusekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem želim da čimprej zagledate svoje pluske, vrjamem da se bo ta mesec nadaljeval s pluski!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?