|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
27.11.2014 10:19:06   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: chocolatecake

MD všeč mi je tista tvoja primerjava s hudičevim wc-jem user posted image . Imam sama podoben občutek. Za materinstvo sem se odločila, ker ni (prave) službe, sva rekla bo pa najprej user posted image , pa potem služba. Zdaj ni pa ne eno ne drugo.
Očitno 2014 ni bilo moje leto, mogoče bo pa 2015 toliko boljše.
Jaz vrjamem, da bo!

ja, je dobra primerjava ali ne user posted image user posted image

In ni tako mimo ta primerjava. ravno ko so bili pri meni tapravi dnevi, je moral moj na enem objektu pucati zamašeno kanalizacijouser posted image user posted image . je rekel, da še sedaj voha tiste drekeuser posted image . Zadnje mesece opažam, da ravno ob tistih dnevih je nekaj nepričakovanega in nama vse načrte podre. Kot da se je nekdo tam zgoraj/spodaj odločil, da ne smeva imeti več otrok.

Se pa tolažim, da mi še vseeno dve skačeta po glavi in hvala bogu da mi, nimam nič proti. Važno da sta zdravi in da se imamo radi

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
27.11.2014 11:08:02   
Anonimen
Drage moje, tudi pri meni je bila napoved pri rosnih 16... otrok po naravni poti sigurno ne bo... seveda je bil šok za celo družino....
No potem sem pa po odstranitvi ciste pri 19 letih, naslednji ciklus zanosila, nepričakovano, nenačrtovano.

Pregled po porodu pa je pokazal, da so se vse stvari zložile tja kamor je potrebno. Pred dvemi leti sem bila pa operirana na MV zaradi hudo spremenjenih celic. Na srečo naj bi bilo trenutno vse ok, vendar strah da se ponovi ostaja.

Kar se pa trenutnega stanja tiče pa...jaz sem noro tečna, na šihtu bi komu za vrat skočila. Prsi me bolijo že cel teden M pa ne pričakujem 1.12.... drugače se počutim ok, pa vseeno upam da nam je tokrat uspelo, sicer bodo potem nove skrbi glede krajšega MV in donositve.
Imam pa danes nek hecen izcedek, sicer prozoren ampak obilen...

Dekleta moja vsem en velik objem pa prekrasen dan, kljub kislemu vremenu.

Anonimna S

(odgovor članu mamica deklicam)
  Neposredna povezava do sporočila: 4602
27.11.2014 11:12:51   
flay
Pozdravljene pridne čvekice!
Saj ne vem kje naj začnem.

Prvo moja tečka je ta teden full čudna. Začela se je v pon, v torek ni blo nič, včeraj full malo in danes recimo normalno. Sploh ne vem od kerega dneva naj štejem 1 dan ciklusa user posted image
to je zdaj drugi ciklus ki je takšen...

Jaz sem tudi prebrala uvodno besedo tiste knjige. Moram reči, da je zanimiva. Čeprav mislim, da se je že marsikatera odločila, da ta mesec pa res bo, pa vrjetno ni bilo. Tako da tak na izy pa res ne gre.
Tudi knjiga L.Hay, Življenje je tvoje je zelo zanimiva in je meni prinesla veliko dobrega.
Mi2 imava oba vredu službe, nič nam ne manjka. Res je da bomo mogli iti v nakup stanovanja (to je v planu) ampak se ne obremenjujem s tem. Stanovanje je skromno, za nas čisto dovolj veliko. Tako da bi bili veseli še enega člana.
Tudi naš tamali si želi dojenčka. Skoz me boža po trebuščku in sprašuje, čeprav ne vem od kod mu to, ker se o tem ne pogovarjamo (da delava na tem mislim).
Tako da včasih sem res žalosta... user posted image
Nekak sem v ponedeljek vzela to tečko čisto ok, zdaj pa prihaja zadaj žalost. Ma bo že. Bomo skupaj navijale za december user posted image
Ne vem ali si naj merim o.ali naj pustim vse skupaj...to se še morm odločit.
Lp

Neposredna povezava do sporočila: 4603
27.11.2014 14:10:13   
Anonimen
Flay - jaz se trenutno nagibam k temu da kupim O teste, ker sem do zdaj mislila da vem kdaj imam O, pa očitno nimam pojma.

Mi lahko katera napiše izkušnje s temi testi, katere kupujete, itd? Vsaka info bo dobrodošla.

lp Anonimna S

(odgovor članu flay)
  Neposredna povezava do sporočila: 4604
27.11.2014 14:23:17   
MauMow
Jaz ti lahko povem da meni super pomagali ugotoviti da so ble O šele 19 dan. Poleg tega sem zanosila drugi mesec uporabe ko sva user posted image točno na dan!

Aja pa jaz kupim kar poceni varianto. Sicer tukaj ko živim majo to kar v eni trgovini, drugače pa se ti paketi dobijo na plodnost.si ali nekaj takega

< Sporočilo je popravil MauMow -- 27.11.2014 14:30:41 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4605
27.11.2014 14:40:44   
Žabinčica
IZVIRNO SPOROČILO: flay
Tudi naš tamali si želi dojenčka. Skoz me boža po trebuščku in sprašuje, čeprav ne vem od kod mu to, ker se o tem ne pogovarjamo (da delava na tem mislim).
Tako da včasih sem res žalosta... user posted image

Tebe oz. vaju bere. Otroci zelo dobro čutijo in zaznavajo kaj se okrog njih dogaja, sploh pa pri njihovih najbližjih-bolj kot si včasih mislimo in želimo.

Naša situacija; tudi bolj tako. Včasih je bila boljša...Pravzaprav sva midva tudi na bolj kot ne eni plači; jaz zaslužim koliko pač naredim,pa še to se praktično vse vrne nazaj v s.p. za stro. in ostalo potrebno. Ampak ok, imava lastno stanovanje, dovolj veliko ta problem je tako rešen. Hišo bi si verjetno tudi lahko privoščila če bi ga prodala, cene so padle in tukaj nimamo ravno nizkih stro. tako da bi načeloma v hiši imeli nekje enake skupne stro. (ali celo malo nižje), samo drugačna struktura bi pač bila.
So pa neke želje tudi za naprej samo pri meni je zdaj pač razen dela, glavno da faks skozi spravim, ker pred tem si še kakšnih dodatnih stvari ne morem privoščit delat...itak je že to delo, faks, otroci, gospodinjstvo samo po sebi dovolj...
Tako da bi se po eni strani tu fajn ujelo če bi bila recimo zdaj počasi noseča, ravno si bi lahko neke stvari za naprej zastavila, malo lažje delala, ker bi mi to dalo malo dodatnega časa ... Ali pa tudi ne, saj v bistvu je težko vedet kaj bi bilo boljše...

Sicer pa, vse se izpelje takrat in tako kot je najboljše, stvari se že same nekako poklopijo in čeprav nam včasih ni čisto jasno zakaj je tako in ne gre po naših planih, se na koncu tako kot je izkaže za dobro, boljšo varianto... Tako da punce pozitivno, 2015 bo super leto user posted image .

O o. testih pa nima pojma...verjetno so, sploh če nimaš nobenih drugih znakov za o., lahko fajn pripomoček...

(odgovor članu flay)
Neposredna povezava do sporočila: 4606
27.11.2014 14:40:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

Jaz ti lahko povem da meni super pomagali ugotoviti da so ble O šele 19 dan. Poleg tega sem zanosila drugi mesec uporabe ko sva user posted image točno na dan!

Aja pa jaz kupim kar poceni varianto. Sicer tukaj ko živim majo to kar v eni trgovini, drugače pa se ti paketi dobijo na plodnost.si ali nekaj takega

Kje pa živiš če ni skrivnost, pri nas se jih dobi v drogerijah. Bom kupila, če me prej ne preseneti user posted image . Še vedno imam upanje za začetek decembra, ker sem danes povrh vsega še tako razdražljiva da upam da koga ne fentam na šihtu user posted image

(odgovor članu MauMow)
  Neposredna povezava do sporočila: 4607
27.11.2014 14:43:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

Kje pa živiš če ni skrivnost, pri nas se jih dobi v drogerijah. Bom kupila, če me prej ne preseneti user posted image . Še vedno imam upanje za začetek decembra, ker sem danes povrh vsega še tako razdražljiva da upam da koga ne fentam na šihtu user posted image

Sem se pozabila podpisat

Anonimna S seveda, no sej se bom v kratkem ponesreči izdala, kakor sem površna user posted image  

Mi ni problem zaradi vas, ampak, mene je že v preteklosti bralo nekaj znank itd... pa služba... saj me razumete a neuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4608
27.11.2014 15:17:54   
Melanie1
Dober dan!  user posted image

Končno sem se priplazila do računalnika.  user posted image   Dan je bil prava norišnica. Utrujena, izmučena, user posted image  in najraje bi šla kar   user posted image . Čakam  user posted image , da greva domov. Pa upam, da pride kmalu, če ne bom user posted image .

Prebrala sem vse, pa si nisem kaj dosti zapomnila. Bom kasneje še enkrat, ko bom malo bolj prisebna. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Drage moje, tudi pri meni je bila napoved pri rosnih 16... otrok po naravni poti sigurno ne bo... seveda je bil šok za celo družino....
No potem sem pa po odstranitvi ciste pri 19 letih, naslednji ciklus zanosila, nepričakovano, nenačrtovano.

Ljubi Bog, kako so ti ps to ugotovili tako zgodaj?! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4609
27.11.2014 16:00:23   
Anonimen
Melani1 imela sem hude ginekološke težave in so me vozili od poncija do pilata, neki zaviti jajcevodi pa ne vem kako obrnjena maternica itd...
Potem ogromna cista, odstranitev... pol pa čudežno moja pikica ki bo stara čez 14 dni 8 letuser posted image

(odgovor članu Melanie1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4610
27.11.2014 16:22:15   
MauMow
Anonimna živim v Moskvi zato imamo tukaj te tapoceni kar v eni trgovini. Pri nas sem gledala v drogerijah samo so dragi - tukaj namreč dobim to res super varianto 5xO+1xN test za 5 evrov. Zato poglej malo na tuje strani še ko majo velikokrat kako akcijo. Kajti če ne veš kdaj imaš O je dobro testirat od 10 dneva dalje dokler ni pozitiven kar pomeni da lahko da boš porabila več kot 5 testov.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4611
27.11.2014 20:51:18   
Anonimen
Maumow najlepša hvala.

Dekleta a tu je katera že naročala? http://www.plodnost.si/sl/ so zanesljivi te testi, ker so res cenejši od ostalih.

pa lep večer vem skupaj,

anonimna S

(odgovor članu MauMow)
  Neposredna povezava do sporočila: 4612
27.11.2014 21:12:07   
chocolatecake
Anonimna S jaz sem jih naročala tukaj, ampak žal težko govorim o zanesljivosti, ker imam PCOS in meni nič ne pokažejo, oziroma sem imela dve enaki črtici tudi ko ni bilo ovulacije in nikoli nisem dočakala, da bi bila ena črtica debelejša od druge, v glavnem zmešnjava. Potem so me zdravniki potolažili, da noben o test ni zanesljiv, ker reagirajo tudi na druge hormone in da sploh pri kakšnih hormonskih motnjah težko pokažejo prav.
Drugače pa so nekatere punce imele te iste teste in se ni nobena nič pritoževala, da kaj nebi bilo vredu. Tudi nosečniške sem imela te, pa so vedno pokazali prav, vedno samo eno črtico.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4613
28.11.2014 8:05:20   
MauMow
Anonimna ti testi so ok. Take imam jaz tukaj in ko je O res pokažejo enako močne črtici oz druga čelo močnejša. No pri meni je vedno bilo BP gleed testov.

Neposredna povezava do sporočila: 4614
28.11.2014 8:13:38   
Melanie1
Dobro jutro! user posted image

hej, zaspanke, hitro na kavico. user posted image

Včeraj sva prišla domov okrog petih. Še sreča, da sem angažirala starejšo, da je pripravila kosilo. Po jedi sem se zleknila na kavč in zaspala kot ubita. Zvečer je prišla sestra. Ponavadi greva na sprehod, pa se mi tokrat res ni dalo. Ob pol enajstih pa sem že spala naprej. user posted image

Še hvala Bogu, da je petek...

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4615
28.11.2014 9:49:13   
jona klara
jutro

melani- super fotka

chocolatecake-moj pravljični december je tudi brez pričakovanj črtic, ker jih tudi ne more biti, brez obeh jajcevodovpo dveh IMN, tako, da vem kako je fino tistim, ki imajo lahko upanje vsak mesec....no pri meni je še to, da sva porabila vse postopke um.opl, ampak na srečo imamo po prvem postopku fantka, ki je prišel v prazničnem decembru, ampak novega pa verjetno ne bo več, vsaj naravno ne, je težko to sprejeti, ti še imaš vse moznosti odprte, le žal naravno ne, ti pa držim pesti, da se določiš za obmp in greš pogumno po poti do uspeha, mogoče te pa preseneti ravno za naslednji december, pri meni je bilo tako, da je bila prva imn v decembru, rojstvo pa po tem čez 2 let iv decembru ..a sedaj samo želja, upov ne more biti, dokler ne gremo kam pod igleuser posted image zato pa
mamica deklicam-bodi presrečna, da imaš dve, to je zeloooo veliko in zdravi, vem pa, da to ne poteši želje po še novi želji-začaran krog-ampak tebi ostaja vsaj upanje vsak mesec

punce- veliko pluskov v decembru

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 4616
28.11.2014 9:49:36   
Anonimen
Jutro drage čvekice user posted image

Evo kavica je že za mano, zjutraj takoj norišnica na šihtu, sedaj se je malo umirilo.
Drugače sem pa vedno bolj nervozna, saj se bliža dan ko ne bo/bo prišla tečka rdečka. Bo kar težko počakati do ponedeljka.
Res si želim da vstopim v december z lepimi novičkami. Že tako je čaroben mesec, pa še hči praznuje rojstni dan 12.12. skratka polno veselja.

Zdaj pa grem počasi še malo delat, upam da danes hitro mine čas do 16ih user posted image

En prelep dan vsem skupaj

Anonimna S

Neposredna povezava do sporočila: 4617
28.11.2014 9:53:51   
jona klara
anonimna- moj sine pa 11.12 praznujeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4618
28.11.2014 10:24:45   
..noname..
user posted image e razpisale ta dan ko me ni bilouser posted image
Skratka, gremo od začetka:
- mamica deklica tole s hudiček mi je zelooo poznano, pri nama je isti problem. Jaz brez službe, mislim, da celo podobna smer kot ti, če se prav spomnim user posted image
- chocolatecake vrjamm, da je težko, ampak nič ne bo drugače, če se bi preveč sekirala....er pa vaju občudujem, da sta se odločila za otroka pred službo...tudi jaz bi si to želela, vendar moj dragi nad tem ni navdušen :(
- anonimna S tale tvoj izcedek mi je všeč, ker je to dober znak, upam, da bo na koncu pokazalo +user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4619
28.11.2014 10:29:07   
Melanie1
jona klara - super, da si se oglasila. Včeraj sem čisto slučajno prebrala en post in se takoj spomnila nate. Ga bom kar prekopirala. Pa upam, da ne bo punca jezna.
Gre pa takole:

Pozdravljene!

Tudi jaz bi se vam rada pridružila.To je moja 6 nosečnost vendar imam doma dva fantka stara 4 in 2 leti.Pred njima pa sem imela izven maternični nosečnosti,splav.Odstranili so mi oba jajcevoda zato je ta nosečnost šok za vse.Saj sta fantka po umetni poti sedaj pa sem zanosila po naravni.

Moj PDP je 23.6.2015

So misli hipoma odtavale k tebi...  In naj se ti zgodi enako. Naj te preseneti, ko boš najmanj pričakovala. Bo pa darilo še toliko slajše. user posted image

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 4620
28.11.2014 11:14:33   
jona klara
melani-oh kako lepo.Kje pa si našla to?no jaz sem medicinka insi ne morem predstravljati kako je to fiziološko sploh možno, da pride jajčece sploh do maternice????če je to res je fenomen, če je to bilo naravno, veselje slišpati, mislim pa da je o,o1 procent da se to zgodi,dvomim, da se bo meni-punci pa srečo, me pa res zanima če mi lahko poveš na kateri strrani si brala- hvala za lepe želje.Kako si pa ti??

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 4621
28.11.2014 11:44:28   
Melanie1
jona klara - punco najdeš med junijkami 2015. Čisto na zadnji strani. Napiši ji ZS, spoznaj, vprašaj... Sem prepričana, da bo rada delila svojo zgodbo. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4622
28.11.2014 13:10:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ..noname..

user posted image e razpisale ta dan ko me ni bilouser posted image
Skratka, gremo od začetka:
- mamica deklica tole s hudiček mi je zelooo poznano, pri nama je isti problem. Jaz brez službe, mislim, da celo podobna smer kot ti, če se prav spomnim user posted image
- chocolatecake vrjamm, da je težko, ampak nič ne bo drugače, če se bi preveč sekirala....er pa vaju občudujem, da sta se odločila za otroka pred službo...tudi jaz bi si to želela, vendar moj dragi nad tem ni navdušen :(
- anonimna S tale tvoj izcedek mi je všeč, ker je to dober znak, upam, da bo na koncu pokazalo +user posted image user posted image

noname... veš kako si želim da je res to to....user posted image  težko bo zdržati vikend brez testka user posted image

(odgovor članu ..noname..)
  Neposredna povezava do sporočila: 4623
28.11.2014 13:52:20   
jona klara
melani- hvala, sem našla, me res zanimauser posted image

kako pa ostale pričakujete december

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 4624
28.11.2014 14:44:31   
Anonimen
jona klara  pri nas bo še malo bolj noro zaradi rojstnega dne, no saj pri vas tudi, takrat se že začnejo službeni dedki mrazi, pa obiski vseh babic, pa sorodnikov... pol bo že božič, če bo vse posreči nekaj prostih dni, pa novo leto v družinskem krogu, nato pa takoj prvi teden v januarju službena pot v baltik.

December je res zelo poseben mesec zame in upam da v ponedeljek dobi še dodaten razlog za veselje, no pa saj drugače bo tudi lepo. Je šele drugi krog, v prvo pa je ratalo itak napričakovano, tako da se s planiranjam srečujem prvič.

Anonimna S

Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?