jona klara
|
jutro melani- super fotka chocolatecake-moj pravljični december je tudi brez pričakovanj črtic, ker jih tudi ne more biti, brez obeh jajcevodovpo dveh IMN, tako, da vem kako je fino tistim, ki imajo lahko upanje vsak mesec....no pri meni je še to, da sva porabila vse postopke um.opl, ampak na srečo imamo po prvem postopku fantka, ki je prišel v prazničnem decembru, ampak novega pa verjetno ne bo več, vsaj naravno ne, je težko to sprejeti, ti še imaš vse moznosti odprte, le žal naravno ne, ti pa držim pesti, da se določiš za obmp in greš pogumno po poti do uspeha, mogoče te pa preseneti ravno za naslednji december, pri meni je bilo tako, da je bila prva imn v decembru, rojstvo pa po tem čez 2 let iv decembru ..a sedaj samo želja, upov ne more biti, dokler ne gremo kam pod igle zato pa mamica deklicam-bodi presrečna, da imaš dve, to je zeloooo veliko in zdravi, vem pa, da to ne poteši želje po še novi želji-začaran krog-ampak tebi ostaja vsaj upanje vsak mesec punce- veliko pluskov v decembru