|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
25.11.2014 7:54:14   
Melanie1

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
25.11.2014 8:09:40   
Melanie1
IZVIRNO SPOROČILO: SU

Melanie1 vidim, da si že čist praznična... Tudi mi smo vsako leto delali Adventni koledarček... oz. jaz sem ga delala... mala dva sta dodala kakšno darilce, ki sta ga sama naredila in moj je dodal kakšno, da sem bla še jaz deležna presenečenja... user posted image
Pa smo opustili "vsakoletno" izdelovanje, ker sta mala dva potem že kar mislila, da bo v vsakem darilcu igrača...

Pri nas so v adventnem koledarčku samo sladkarije, igrače pa nosijo Miklavž, Božiček ali Dedek Mraz. user posted image  V bistvu eden izmed njih, preostala dva bosta prinesla bolj uporabne reči. user posted image

chocolatecake - sem pozabila napisati zadnjič. Se popolnoma strinjam z Žabinčico. Ta tema je bila vedno odprta za vse. Ne vidim razloga, da tudi ti ne bi sodelovala v njej. Nisem te nič spremljala drugje, tako da ne vem, zakaj gre. Nobena župa se ne poje tako vroča, kot se skuha. Torej karkoli že je narobe, ti želim, da težave čimprej odpravita, medtem pa pridno čvekaj z nami. Ostani. user posted image

deklica30 - tudi od mene iskrene čestitke.  user posted image  Zdaj pa lepo mirno naprej, da dočakata zdravega otročiča.
Si si že izračunala termin poroda?

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 4552
25.11.2014 8:47:38   
SU
deklica30 čestitke!!! Kako lepo je videti kakšno tako lepo novičko!! user posted image
Melanie1 ...tudi pri nas so ble v Adv. koledarčku večinoma sladkarije... ampak si nisem mogla pomagat, da ne bi dala zraven kakšnega npr. posebnega pisala ali majhne vrečkice s filly konjičkom ipd. ...no, pa sem si zakuhala... oz. ju mal razvadila... user posted image user posted image ...
Ma, bo že! ...komaj že čakam, da se tale november konča!!! Tale sivina je grozna! V decembru bo vsaj mal več prazničnih lučk... je takoj bolje! user posted image
In seveda... dobro jutro in lep dan! ...danes je vsaj dež, da vem, na čem smo in ne tista celodnevna megla... Tut če nočem, vpliva name! user posted image user posted image

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 4553
25.11.2014 9:04:38   
Marčevka2010

Dobro jutro!

Deklica 30 čestitam! user posted image

Chocholatecake tudi jaz ne vidim razloga, da ne bi več sodelovala tukaj.

Žabinčica hvala, sedaj sem bolje, že delam. Nisem sicer 100% ampak, če bom to čakala sem lahko še en teden doma. V službi jih kap.
Te razumem glede hiše. Sploh, če imate sedaj dovolj prostora se ni za zaletet. Mi smo na manj kot 50 kvadratih in je treba ven. Je pa problem sedaj, ko se je vse delalo v tem vremenu se nič ne suši. Imamo pa fajn lokacijo, center, ampak odmaknjeno, vse bomo imeli blizu, tudi vrtec in šolo. Sva pa več kot eno leto gledala, hodila na oglede. Se je še kar mudilo, sploh, ker meni ura tiktaka. Pa stanovanje nagužvano, da ni res. Kdaj bi začela kar skozi okno metat, obupno je. Pa kar en potrebujemo vedno k mojim vozimo.
Aja, kdaj delaš test?

Melanie1 super, da so se slabosti končale, sedaj pa veselo naprej. user posted image

Jaz bom pa december morala izpustit, zaradi antibiotika, pa še stres in vse drugo pri mojem, sploh nisva nič user posted image . Se mi že končuje izcedek med ovulacijo in je po moje konec. No, pa res ne bom imela leva kot sem enkrat pisala.user posted image Bomo raje kakšno devičko ali tehtnico naredili. Upam. Decembra bo že bolje, konec gužve v službi (upam), da bomo manj tečni in živčni vsi skupaj, pa še ravno na dopustu bom med ovulacijo. Ima, da rata. user posted image

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 4554
25.11.2014 9:49:01   
snika
Živjo punce. Imam vprašanje, če ima katera kakšno podobno izkušnjo ali se spozna na sledeče:

Ker naj bi z laparoskopijo videli da so vsi rodni organi normalni, normalne velikosti in ni na jajčnikih nobenih zarastlin ni razloga da bi bili ti zamašeni, le modrilo ne prehaja skozi, torej naj bi ti vseeno bili neprehodni jajcevodi. Na izvidu nikjer ne piše da so to popravili, če so mi že delali laparoskopijo. Seveda piše da je zanositev možna po 1 mesecu. Kakšna je torej sploh verjetnost za naravno zanositev? In kako da so mi napisali da je zanositev možna po 1 mesecu, če pa naj bi bil jajcevod zamašen?

Upam da nisem preveč zmedeno vse skupaj napisala, in upam da bo katera znala odgovoriti na vprašanja. Lp

" The hope is like a lighthouse,it does not stop the turmoil but it still guides in the right direction....."

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 4555
25.11.2014 10:07:22   
Žabinčica
IZVIRNO SPOROČILO: Marčevka2010
Te razumem glede hiše. Sploh, če imate sedaj dovolj prostora se ni za zaletet. Mi smo na manj kot 50 kvadratih in je treba ven. Je pa problem sedaj, ko se je vse delalo v tem vremenu se nič ne suši. Imamo pa fajn lokacijo, center, ampak odmaknjeno, vse bomo imeli blizu, tudi vrtec in šolo. Sva pa več kot eno leto gledala, hodila na oglede. Se je še kar mudilo, sploh, ker meni ura tiktaka. Pa stanovanje nagužvano, da ni res. Kdaj bi začela kar skozi okno metat, obupno je.
Aja, kdaj delaš test?

Nekaj v tem smislu iščemo tudi mi lokacijo. Malo odmaknjeno, ampak v mestu (v poštev pride prav center ali še dve, tri druge lokacije), pa vseeno da je nekaj parcele. Pa da je koliko toliko razporeditev...da ni treba ravno vse na novo delat... Kdaj predvidevate selitev? Ja, to je res malo tako, ko moreš čakat da se vse posuši in potem zaradi tega stvari stojijo. Samo saj bo, saj tudi renoviranje ima svoj čar...

Testa ne bom delala; enako kot MawMow jo pričakujem čez vikend. Sem sigurna da ni uspelo, čutim... Naslednji mesec sem se odločila da mogoče celo pavziram.Morem se zbrat-vidim, da po eni strani kar malo hočem to n. "izsilit" kar itak ne gre, po drugi strani, pa še vedno vidim določene razloge, zakaj še počakat. Bom verjetno december otrokom in praznikom in seveda obveznostim posvetila in sem preprična da se mi glava razbistri v tem času.

Evo, danes lahko grem vse potrebno za koledarček nabavit user posted image .

MawMow tebi pa veliko user posted image če se res m. nakazuje.

SU meni je ideja z fili konjički v koledarčku sicer zelo prisrčna user posted image .

Snika jaz žal o tem nič kaj ne vem in ti ne morem pomagat.

Flay žal mi je da je m. prišla user posted image , naprej te že misli gin. napotit? Kako dolgo pa poskušata že? Katero pa imaš?

Deklica čestitam user posted image .

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 4556
25.11.2014 10:46:01   
flay
Dobro jutro vsem!
Melanie1 zeloo lepa sličica user posted image

Snika, žal ti ne znam pomagati user posted image

Žabinčica - lani začetko novembra sem dala KT vstran. Pa sva od začetka malo pazila, pol sva se pa prepustila. Nč nisem računala, preštevala dneve in gledala na o.
Zadnja dva ciklusa sem pa tudi to začela, ker mislim da drugače nebo šlo, če bo sploh to pomagalo...
Moja gin. je dr. Nela Petrović zelooo zadovoljna! Nimam kaj reč sam najboljše user posted image
Sem dva tedna nazaj govorila s sestro in mi je rekla naj kar pokličem med tečko, da me naroči takoj ko bo konc, da pogledajo sluznico itd. Pol bo pa videla.
V Mb je čakanje pol leta za ambulanto neplodnosti, zato je rekla, da bi mi dala kar napotnico. Ja leta bežijo čez par mesecev bom 31 in res mogoče nebi bilo fajn da bi predolgo čakala.
Ko sva delala na prvem user posted image , sploh ne morem reč da sva delala ker je ratal v prvo. Se komaj sedaj zavedam kakšen blagoslov je bil to...res pa je da sem bila 4 leta mlajša. Sedaj pa nič in nič in nič.
Lepo bodite, papa

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4557
25.11.2014 12:50:54   
Anonimen
Lep pozdravček še od mene na ta turoben dan..

deklica30, čestitaam za user posted image ! user posted image

Jaz moram pa še kar čakat do testa oz. do "izida" najinih poizkusov user posted image

Ko se že pogovarjate o hišicah... to so tudi moje sanje.. Živimo sicer v hiški, ki pa je skoraj brez parcele okrog in čisto za cesto, tako da večkrat sanjam, kako bi bilo, če bi... Pa še taščo imam čisto (pre)blizu. user posted image Zaenkrat pa ne razmišljava o tem, ker si naše zdajšnje domovanje prenavljava in bomo imeli prav prijetno gnezdece, ko bo končano, zunaj pa bova tudi že našla en kotiček za posedanje na sončku (pač na tistem delu hiše, ki ni obrnjen k cesti. user posted image

Imejte se lepoo in se tipkamo!

Anonimna user posted image

(odgovor članu flay)
  Neposredna povezava do sporočila: 4558
25.11.2014 16:21:27   
Fifika
Joj, midva pa že imava svojo hišico in otroško sobico in vse... zdaj pa samo še user posted image čakamo. Upam, da se prebijemo čez 1.tromesečje. Pregled imam v 9. tednu, sedaj sem v 6.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4559
25.11.2014 19:32:52   
..noname..
Tudi midva že imava hiško. Otroček bo na začetku itak pri nama v sobi potem kasneje bomo pa zrihtal sobico :)
jaz sedaj samo upam, da čimprej dobim službo, da bova prej lahko začela delati na otročku

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 4560
25.11.2014 20:34:27   
Anonimen
hej hoj,

da se še jaz malo javim... danes sem čisto povožena, čez dan je še šlo, zdej imam pa energijo v minusu, pa sem načeloma zvečer še zelo pri močeh... Imam novega sovražnika, no moje prsi ga imajo - modrc... sicer je to vsake toliko tudi stvar PMS-ja... Sej poznate to, ko v vsaki stvari lahko najdete nosečniške simptome, ki so z drugega vidika lahko čisto nekaj običajnega... no touser posted image

sej bo v roku kakega tedna vse bolj jasno. Mi je pa vse toliko bolj hecno, ker tamala ni bila planirano dete in je za naju vse to prvič.

Vsem vam želim en lep miren večer

anonimna S

(odgovor članu ..noname..)
  Neposredna povezava do sporočila: 4561
25.11.2014 21:15:56   
..noname..
Anonimna s držim pesti, da se iz teh simptomov razvijejo tisti pravi simptomi user posted image

jeeeej, znakce lahko pišem user posted image user posted image user posted image fajn je imeti internet user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4562
25.11.2014 21:24:47   
perla*
Uf, sem razp*****a! user posted image
Je bila kolegica pri G in ji pove, da že 3 leta nimata zaščite in da nič ni. Ok, res da ne računa dnevov in to... In se zmenita, da če do februarja nič ne bo, da ji bo UZ naredila! user posted image Pa jo sprašuje, če imajo po njegovi strani vsi otroke? user posted image
Ok, ne bom pa komentirala tega, da je kolegica bila s tem dogovorom zadovoljna in tako odšla? user posted image Res velika želja po otroku, NOT! 😄

Da širim še malo optimizma: včeraj sem bila na predstavitvi nove knjige Moč ljubezni, ki govori o zanositvi in vsem tem...in koliko je v naših glavah...
Mogoče bo katera prebrala spremni besedo (ki je sicer kar dolga). Ker vam želim vse dobro za vas in da ostajamo optimistke! user posted image
user posted image
http://www.dobravila.com/Kolumne/136/moc-ljubezni

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4563
25.11.2014 21:29:03   
perla*
melanie1 in fifika sta mi pa fenomenke, ker ostajata v tej temi user posted image
In priznam, da mi včasih delata skomine! user posted image user posted image

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 4564
25.11.2014 21:44:32   
Žabinčica

IZVIRNO SPOROČILO: perla*
melanie1 in fifika sta mi pa fenomenke, ker ostajata v tej temi user posted image

Nista edini. Tara je tudi nasa user posted image in Bluegirl nasa novo pecena mamica user posted image . A ni to lustno
user posted image , jaz sem jih prav vesela, ker sem ravno na njih se posebej navadila :) in so
taksne fajn cveke, pa se bolj pestro jeuser posted image .

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 4565
25.11.2014 21:50:15   
jona klara
moj tamali že 2 dni doma -kašlja in smrkav, sicer čakamo za datum za op žrelnice, samo še ne vem kako se bom odločila- ima slabši govor, sicer pa nikoli ne veš kaj je prav, je pa res pri tej starosti skoraj 4, že kriza ko je cel dan doma pa da ni vzunaj, danes bil pravi vragec, sploh ga nisem mogla umiriti, ko sem imela na obisku sestro je take zganjal, da se nisva mogli res nič meniti, skozi išče pozornost, pa itak jo že ima preveč.....moj pa na sl. poti še 2 dni, danes me je res spravil ob rob, pa nič ni zaleglo

žabinčica- upam, da ti uspe že v tem krogu

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4566
25.11.2014 21:52:47   
chocolatecake
Hvala Žabinčica, Melanie in Marčevka 2010 za spodbudne besede, torej ostajam, kot bolj pasivna članica in kot navijačica za vse ostale.
Razmišljala sem, da se umaknem, sodelujem več al manj zaradi nekaterih, ki so "startale" z mano in mi nekako ni vseeno za njihove zgodbe in držim pesti za srečne zaključke.
Večina se namreč pogovarjate o otrocih, nosečnostih, ovulacijah, nosečniških testih, znakih nosečnosti in podobnih temah o katerih nimam več kaj povedat.
Melanie že od najstniških let vem, da imam PCOS, ko po dobrih 6 mesecih aktivnega user posted image in 1-2 letih predpriprave, ko sem bila prav tako brez zaščite ni bilo user posted image sem ginekologinjo prosila za klomifen, ona pa je namesto tega mojega partnerja poslala na spermiogram. Diagnoza je oligozoospermija zaradi prirojene napake. Oziroma zelo zelo slab spermiogram, s katerim je nemogoče zanositi po naravni poti, inseminaciji in klasičnem IVF postopku. Moj PCOS vse samo še poslabša. Preostane mi samo še ICSI. Žal so čakalne vrste dolge, pa tudi iz verskih in osebnih prepričanj se bolj nagibam proti kot za postopek in niti nevem kako se bom na koncu odločila. Tako, da niti nevem, če sem še bodoča nosečka. user posted image

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 4567
25.11.2014 21:55:09   
Fifika
Se opravičujem, ne vem, zakaj sem še tukaj, mogoče, ker je bila to 1. tema v katero sem zašla...
Skratka, držiiiim pesti za vse, da odprete avgustovsko temo!!user posted image

< Sporočilo je popravil Fifika -- 25.11.2014 21:56:35 >

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 4568
25.11.2014 22:17:35   
perla*
Opravičuješ? Zakaj, čemu? user posted image Oh, punce nikar tako jemat, verjetno si le spregledala smejkote zraven, ki poleg tega še skačejo? user posted image

(odgovor članu Fifika)
Neposredna povezava do sporočila: 4569
25.11.2014 23:27:20   
flay
Melanie1 in Fifika, kar ostanita z nami. več nas je bolj fajn je. :)
Chokolatecake- vem, da je na trenutke full težko ampak občasno pa le pokukaj in nam kaj napiši, vse te bomo vesele.
Poznam mamico dveh punc, ta prva je sedaj prvi letnik gimnazije že in obe sta nastali z ICSI postopkom. Ne obupaj! Deklici sta full zlati.
user posted image
noname, čakaš na službo- želim ti čim več sreče. Čeprav imam kar nekaj kolegic, ki jim ura tika taka in so se odločle prvo za bebo in sedaj iščejo službo.
Moram pa povedat da so temu delodajalci naklonjeni saj vejo, da ne boš čez tri mesece v porodniški, al pa tud user posted image no, v glavnem eni se je fajn pokloplo.
nočko user posted image

< Sporočilo je popravil flay -- 25.11.2014 23:28:10 >

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 4570
26.11.2014 0:20:14   
jagoda1990
Lp za vse,
Snika,po mojem so te seznanili s potekom lapraskopije in se spomnim da so meni rekli da bodo sproti vse tezave otklonili,to pomeni tudi da odmase jajcovode...
Ne skrbiuser posted image

(odgovor članu flay)
Neposredna povezava do sporočila: 4571
26.11.2014 8:09:01   
Melanie1
Dobro jutro  user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Žabinčica

Evo, danes lahko grem vse potrebno za koledarček nabavit user posted image .

Super. user posted image  Pri meni manjka samo še pet darilc. Razmišljam, da bi jih napolnila s Softy bonboni. Razen dveh se ostali paketki  ne ponovijo. Komaj čakam, da jih v nedeljo zvečer obesim na vrvico. user posted image

Ostane mi še adventni venček. Svečke že imam doma. Ostalo verjetno v petek ali soboto. Kolutke mandarin že pridno sušim. user posted image  Rada imam čisto preprost venček, iz naravnih materialov.

IZVIRNO SPOROČILO: perla*

Naša nosečniška tema (Majčice 2015) je praktično mrtva. So vse punce ušle na FB in ta je meni čisto brez veze.
Ampak Bodoče nosečke so moja matična tema. Tu sem napisala svoje prve poste, tu sem našla svoje prijateljice. V bistvu si niti ne predstavljam, da bi bila kje drugje. user posted image
Aja, pa glede skominov, ki vam jih povzročamo nosečke... user posted image  To je  samo pozitivna stvar. Človeka ženejo k uresničitvi njegovih sanj. user posted image

snika - tudi jaz ne vem o laparoskopiji nič, ampak čisto po občutku, iz tega kar si napisala, menim, da izvidi pomenijo ravno to, da so nekaj poštimali. Saj so napisali, da je nosečnost možna v 1 mesecu. Torej kar veselo na delo...  user posted image    user posted image    user posted image   Bolj boš zaupala vase in v svojega partnerja... To pomeni brez kančka dvoma o neuspehu, prej bosta zagledala plusek. Sprosti se in uživaj!!!

IZVIRNO SPOROČILO: chocolatecake

Večina se namreč pogovarjate o otrocih, nosečnostih, ovulacijah, nosečniških testih, znakih nosečnosti in podobnih temah o katerih nimam več kaj povedat.

Ej, pa še ti prideni kaj v ta lonec. Pišeš lahko o vsem, kar ti srce poželi. O svojem  življenju, svojih upih, strahovih. Pišeš lahko o čisto vsakdanjih, banalnih stvareh, ki so se ti zgodile. In nikakor nisi pasivna članica. Pa kdo nam bo dajal nasvete o peki slastnih dobrot, če ne ravno chocolatecake? user posted image

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 4572
26.11.2014 8:17:20   
Fifika
Perla*, tudi jaz se malo hecam, saj nisem vzela resno... Je pa vseeno še malo tako-tako, ne verjamem, dokler nimam 100% potrjenouser posted image
Vas vseeno berem in spremljam :) in seveda navijam za vse!

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 4573
26.11.2014 8:20:23   
MauMow
Melanie1 dobro ti gre z koledarčkom.

No pri meni je že vse zelo rdeče, tako da čakam trenutek ko se ulije. Vsaj zgleda da bo lepo po reglcih prišla 28 dan (ker je bila O tako hitra). Če bo tako bomo naslednjič držali pesti za božička (cca 30-31 dan) da prinese kako darilo.user posted image - Pol bi bil pa septemberček Melanie1 tako kot si nekaj časa nazaj napovedala user posted image

Tako da sedaj bo malo uživanja še - v ponedeljek greva na koncert 2cellos. Tako da že komaj čakam

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 4574
26.11.2014 8:26:06   
Tara9
Jutro čvekice,

pijem čajjček, ker me spet nekaj napada user posted image  in vas sproti malo berem. Sem imela kar nekaj dela, da sem se prebila, me ni par dni, pa sem v zaostanku user posted image . Kar bodite pridne še naprej.

Ja tudi jaz sem na to temo nekako posebaj navezana, predvsem pa na punce tukaj, tako da me vedno nekaj sem vleče user posted image , čeprav sem zdaj nosečka, ampak bom po aprilu spet bodoča nosečka, ker upam, da ne ostanemo na 1. Tukaj res veliko koristnih nasvetov človek dobi, pa še lepo se načvekamo o vsem, tako da paše user posted image . Kar je najpomembnejše vam pa vsem tako zeloooo privoščim, da moram vedet, kaj se z vami dogaja.

Melanie ti si res čudo od ženske, kaj vse sfolgaš, kmetijo, družino, službo, nosečnost, priprave na praznike, itd. kapo dol user posted image . Sem pa začela malo na koledar gledat, da bodo res kmalu prazniki, zato me že malo živčki dajejo, bo treba glede darilc razmišljat.

Pri nas bo naslednji teden spet delovno, začneva razbijat wc in potem bo mojster nove ploščice postavil. Spet bo vse v prahu, ampak kaj čmo. Potem pa generalka, da bo do praznikov vse tipi topi user posted image .

Vam moram povedat, da sem včeraj prvič začutila bolj konkretno brco, sem se kar stopila user posted image , do zdaj je bilo neko božanje, pa nisem vedela, če je to to, včeraj mi je pikec dal do znanja, da je očitno res on tisti, ki paradira po trebuhu user posted image .

Pozdravljam vse nove bodočke, nisem si zapomnila vseh imen user posted image  user posted image .

Žabinčica in Mawmow za vaju sem ta mesec še posebja navijala, ampak po drugi strani si bosta pa zdaj vzeli čas za praznike in dali možgančke na pašo, tudi kakšen kozarček bosta še lahko spili user posted image , potem bo pa plusek prišel user posted image .

Chocolatecake sem te brala na drugih temah. Pošiljam ti neskončno user posted image user posted image . Od srca ti želim, da ti uspe sestavit svoje misli in se postavit nazaj na noge. Res mi je hudo, ko slišim za take zgodbe nekoga, ki si od srca želi to malo bitje. Ampak sem prepričana, da vaju nekje in enkrat čaka čudovit zakladek. Tudi jaz si želim, da ostaneš z nami in se nam pridružiš v čveku.

Ufff dovolj bo, delo kliče. Kljub tej sivini vam želim en čudovit dan user posted image

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?