Žabinčica
|
Dober dan. Kako ste kaj? Mi prav nedeljsko, dopoldan smo bili malo na sprehodu in v parku (bilo je mrzlo, megleno, prazno, ampak tako lepo in prav fino smo se imeli), potem na kosilu, zdaj smo pa ravno ene mafine spekli. Pa otroka sem kar v kad poslala dokler se ne shladijo, itak več nikamor ne bomo šli, da se čim prej zrihtata. Jaz pa sem malo k vam pokukala... Sobota je bila tudi lepa, obe zabavi sta super izpadli - in otroška (mali so se res zelo super zaigrali, tako da smo imeli starši časa sproščen čvek) in odrasla; naslednji teden pa ponovimo vajo . IZVIRNO SPOROČILO: snika Opažam, da ste me iz seznama izključile a nič zato, ni potrebe da sem gor =). Lep sončen dan vam želim. V bistvu sem dala dol vse, ki se že en čas niso javile. Saj ni problem, te lahko hitro spet gor dam . Chocolatecake sem na nov. videla da imata težave. Če želiš te sicer zbrišem, ampak glede na to da je to tema za vse, ki načrtujejo v bližnji ali daljni prihodnosti (ali so že zagledale plusek, ali že imajo , ali... ) te tudi lahko gor pustim oz. komot čvekaš tukaj naprej, seveda če ti je do tega. Fifika čestitke še od mene . Anonimna to je ravno takšna razlika, da je en že čist samostojen. Lepo; upam da tudi tokrat tako hitro uspe . Melanie veš da mi je tvoja ideja adventnega koledarčka zelo všeč , v bistvu sem ga tudi jaz mislila naredit letos sama-prvič, zdaj si me samo še dodatno spodbudila in dala dodatne ideje . Mi zelo radi ustvarjamo, otroka pri tem res uživata. Zdaj bo itak na vrsti tudi adventni venček, pa okraševanje, pravo veselje je to za njiju. Imam se pa namen že en čas loti dveh projektov-večni koledar in ena tabla z izreki, samo zaenkrat še nisem/nismo začela. Ampak to mora čimprej na vrsto prit. IZVIRNO SPOROČILO: MauMow Pa jaz mislim da pri meni ne bo nič... Krči so se včeraj umirili... Tako da čakam na No, saj to da so se krči umirili ni indikator za to da bo ali ne bo +. Kar lepo počakat...jaz še navijam . Čeprav se sama sicer zelo podobno počutim... Nobenih znakov oz. nekaj kar bi lahko bili znaki je seveda prisotno, ampak to je lahko tudi samo pms, prehlad, želodčne težave, itd. No, čez kak teden ali mogoče že malo prej bo pri meni vse jasno .
|