|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
22.11.2014 21:26:03   
jona klara
melani- user posted image za obletnico, imata pa isto cifro kot midva.

fifika- čestitke zauser posted image

lep vikend

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
22.11.2014 22:09:58   
Anonimen
Hej hoj,

hvala ker ste me dodale na seznam. user posted image ne pričakujem nekje okoli 1.12. Kar se simptomov tiče raje ne bi, ker prejšnji mesec jih je bilo za izvoz pol pa nič...

Naš viked bo po dolgem času bolj družinski, danes je bila pri nas moja mami, pol sva šli s tamalo (beri skoraj 8 let) na obisk h kolegici, ki mi je naredila nove glish nohtke user posted image

Jutri pa smo dopoldan skupaj, popoldan gre pa možek malo pomagat enemu kolegu montirat pohištvo.
S tamalo pa narediva malo za šolo, pa veliko cartanja in igranja.

Možek je fraj vikend po dolgem času in je kar malo hecno. Sva se pa danes vsaj pošteno naspala od 22h pa do 9ih sva orng spala, pol ko je tamala vstala sva pa še poležavala do 10ih in je tako pasalo....

Tako kot večina mam jutri za zrihtat gore cunj, pa malo pospravit bajto, ker dobimo novo omarico v hodnik in je treba naresti malo čistke, sej veste, torbice ki jih že kako leto ne nosim itd... skratka malo bom zatrla hrčka v meni ki shranjuje vse kar leze in gre user posted image

Zdej pa še malo prečekiram forum, pol pa pod kouter.

Lepe sanje vsem skupaj, pa ne pozabite na user posted image

Anonimna S

(odgovor članu jona klara)
  Neposredna povezava do sporočila: 4527
22.11.2014 22:28:33   
Anonimen
Lep večer!
Tudi jaz sem na seznamu, juhej! user posted image
Žabinčica, naš prvi gospodič ima 9 let, mala damica pa 4. user posted image
Pri nas je kar velika razlika, vendar načrtovano, ker nama je tako všeč. Obakrat nama je uspelo v prvem poizkusu, zdaj bomo pa videli... Upam, da se spet tako posreči user posted image

fifika, čestitke za user posted image !!
Jutri gremo k mojim na kosilo, pa bo vikend naokoli in potem spet akcija v novem delovnem tednu..noro. user posted image
Lahko nočko vsem bodočim in user posted image

Anonimna user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4528
23.11.2014 9:01:34   
MauMow
Fifika čestitke!

Punce ste se pa razpisale. Mi smo včeraj meli na 200 obratov user posted image . Šoping, gužva, pucanje,... Kosilo, kopanje psa in še drugi del pucanja. Na koncu pa koma v poslo user posted image . Upam da bo danes bolj u izi!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4529
23.11.2014 11:13:59   
MauMow
Pa jaz mislim da pri meni ne bo nič... Krči so se včeraj umirili... Tako da čakam na user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 4530
23.11.2014 15:06:22   
Anonimen
Hojla drage bodoče in drage nosečke!

Pri nas je danes spet norišnica, zjutraj obiski, pa novo omaro za hodnik je še moj iskat, posledično seveda pucanje in pospravljanje. Vmes se mi je trikrat tako zvrtel da adijo pamet...
Pol seveda čas za kosilo, tamala je šla do prijateljčkov v sosednjo ulico, možek pomagat enemu kolegu, mami pa seveda ostala sama z bajto, ki zgleda k da bi bomba treščila.

kuhinjo sem že pospravila, zdaj me pa čakajo cunje in peglanje, moram izkoristit, mam še dobro uro predno grem po tamalo.
Sem si pa vzela 5 min počitka, namesto na cigaretek pa sem skočila tole prebrat.

Izkoristite tole nedeljo maximalno, oziroma kolikor je še ostalo od nje user posted image

MauMow držim pesti da se user posted image ne prikaže, če me spomin ne vara ne pričakujeva v istem času. user posted image

(odgovor članu MauMow)
  Neposredna povezava do sporočila: 4531
23.11.2014 16:55:50   
Žabinčica
Dober dan.

Kako ste kaj? Mi prav nedeljsko, dopoldan smo bili malo na sprehodu in v parku (bilo je mrzlo, megleno, prazno, ampak tako lepo in prav fino smo se imeli), potem na kosilu, zdaj smo pa ravno ene mafine spekli. Pa otroka sem kar v kad poslala dokler se ne shladijo, itak več nikamor ne bomo šli, da se čim prej zrihtata. Jaz pa sem malo k vam pokukala...

Sobota je bila tudi lepa, obe zabavi sta super izpadli - in otroška (mali so se res zelo super zaigrali, tako da smo imeli starši časa sproščen čvek) in odrasla; naslednji teden pa ponovimo vajo user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: snika
Opažam, da ste me iz seznama izključile a nič zato, ni potrebe da sem gor =). Lep sončen dan vam želim.

V bistvu sem dala dol vse, ki se že en čas niso javile. Saj ni problem, te lahko hitro spet gor dam user posted image .

Chocolatecake sem na nov. videla da imata težave. Če želiš te sicer zbrišem, ampak glede na to da je to tema za vse, ki načrtujejo v bližnji ali daljni prihodnosti (ali so že zagledale plusek, ali že imajo user posted image , ali...user posted image ) te tudi lahko gor pustim oz. komot čvekaš tukaj naprej, seveda če ti je do tega.

Fifika čestitke še od mene user posted image .

Anonimna user posted image to je ravno takšna razlika, da je en že čist samostojen. Lepo; upam da tudi tokrat tako hitro uspe user posted image .

Melanie veš da mi je tvoja ideja adventnega koledarčka zelo všeč user posted image , v bistvu sem ga tudi jaz mislila naredit letos sama-prvič, zdaj si me samo še dodatno spodbudila in dala dodatne ideje user posted image .

Mi zelo radi ustvarjamo, otroka pri tem res uživata. Zdaj bo itak na vrsti tudi adventni venček, pa okraševanje, pravo veselje je to za njiju. Imam se pa namen že en čas loti dveh projektov-večni koledar in ena tabla z izreki, samo zaenkrat še nisem/nismo začela. Ampak to mora čimprej na vrsto prit.

IZVIRNO SPOROČILO: MauMow
Pa jaz mislim da pri meni ne bo nič... Krči so se včeraj umirili... Tako da čakam na user posted image

No, saj to da so se krči umirili ni indikator za to da bo ali ne bo +. Kar lepo počakat...jaz še navijam user posted image .

Čeprav se sama sicer zelo podobno počutim... Nobenih znakov oz. nekaj kar bi lahko bili znaki je seveda prisotno, ampak to je lahko tudi samo pms, prehlad, želodčne težave, user posted image itd. No, čez kak teden ali mogoče že malo prej bo pri meni vse jasno user posted image .

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
23.11.2014 18:33:36   
Fifika
Punce, a mi lahko ena nekaj svetuje...
Včeraj sem vam napisala, da sem bila napihnjena in imela sem res čuden občutek v trebuhu, danes pa nič od nič, kot ponavadi. A je to normalno? Kar malo me je strah, da ni kaj narobe... Nočem paničarit, samo zdi se mi čudno, da je vse ok. Nič mi ni slabo, nič utrujena, nič napihnjena... izračunala sem, da sem nekje v 5.tednu.

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4533
23.11.2014 20:12:59   
..noname..
Fifika ne sekiraj se, mislim, da je vse vredu in da je to nepotreben strah. Vse bo ok. Samo pozitivno naprej:)

Neposredna povezava do sporočila: 4534
23.11.2014 20:48:23   
Fifika
Hvala za spodbudne besede. Se bom se kar nacakala do torka, ko bom sla do G... :/

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
23.11.2014 22:14:09   
flay
Fifika, user posted image ČESTITKE! JEEEE! zakaj bi ti pa moglo biti slabo itd. Ni rečeno, da ti sploh bo user posted image in tud želim ti, da se počutiš čim bolje. Pikica bo ravno tako rasla kot mora !

Mov mow, navijam zate, da si ti naslednja s plusekom!

Pri meni je pa tako nekako. Mislim, da se nič ne dogaja, ni nobenih simptomov. Prejšnji mesec sem imela vse mogoče simptome ta mesec je pa zatišje. Vrjetno se bodo začeli simptomi user posted image tako da čakam...
Mow mov še malo in pridem za tabo, da vidimo kako in kaj naprej.
Ta vikend je bil zelo naporen zato se nisem uspela nič javiti. Praznovanje za mojo mami in atija uspelo, tudi presenečenje. Tako da sem zdaj že bolj mirna, ker sta zadovoljna, presenečena, polna spominov in je tudi meni toplo pri srcu.
Prišla sem ob 6 zjutraj domov tako, da sem danes čisto user posted image povožena. Grem počasi med rjuhe in novemu tednu na proti user posted image
lp

(odgovor članu Fifika)
Neposredna povezava do sporočila: 4536
24.11.2014 8:55:55   
Anonimen
Jutro user posted image

Fifika, ni potrebe po slabosti, se pa dobro spomnim kako se vleče do prvega pregleda, pri hčeri sem ga imela v 8 tednu...

Jaz sem že na šihtu, kavica za mano, zdaj pa akcija...

Vsem želim en prelep dan... upam da boste imeli vsaj kaj sončka, žal v LJ ne kaže da bo kaj posijalo.

lp Anonimna S

(odgovor članu flay)
  Neposredna povezava do sporočila: 4537
24.11.2014 9:15:00   
Fifika
Zelo ste prijazne, hvala za nasvete. Seveda ni potrebe po slabostih, še dobro, samo zdi se ti, kot da je nekaj narobe, da ničesar ne čutiš. Čutim samo špikanje pa pretakanje... kot da bi bil razdražen želodec. Ampak to sem imela tudi že kdaj prej user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4538
24.11.2014 10:46:00   
flay
Dobro jutro vsem user posted image !
Tudi v Mb je bolj turobno, oblačno in mrzlo. Tako jutro je tudi pri meni, ker se je moja user posted image odločila prit malo prej (spet) in sem kar user posted image ... Bomo šli v novo akcijo. Po naročilu moje gin.moram proti koncu tečke poklicati za prgled in baje dobim tud napotnico za naprej user posted image . bomo videli kaj bo.
Upam samo, da bo ta mesec malo manj naporen v službi kot je bil ta. A ve mogoče katera če bi lahko CR ki sem ga imela pri prvem kaj vplival na novo zanositev ? Imela sem nujnega zaradi zastoja user posted image v porodnem kanalu. Kako ste pa ve kaj?
Fifika - mene je moja gin. naročila na pregled v 10 tednu pri prvem , tako da sem se res načakala.

Hvala bogu, da se tu lahko malo potožimo, ker mi je full lažje. Moj dragi je tud mal user posted image ,tako da mu nočeuser posted image m še jaz težit preveč, da sem žalostna. Me pa sam pogled na mojega user posted image (4 leta) starega spravi v dobro voljo.
Lepo bodite...

(odgovor članu Fifika)
Neposredna povezava do sporočila: 4539
24.11.2014 11:23:25   
SU
flay mislim, da CR ne bi smel imet vpliva na 2. porod... ni nujno, da maš tut zdej CR... Moja kolegica je mela 1. CR, 2. rodila naravno... Tko, da optimistično!
Jaz sem pa pisala že v "Upajmo skupaj" pa tukaj ponovim, če ima katera mogoče podobne izkušnje...
Že dober mesec je od moje zadnje M... ni je in ni... user posted image Mal me skrbi, da ni kaj narobe... Po počutju bi rekla, da bi lahko bila N, test N pa ne pokaže nič!!
Je možno, da bi bla N in ne pokaže? Vem, da je bolj malo šans... in je verjetnost, da je kaj "narobe" večja... al kako?! user posted image
Na živce mi gre, ko ni niti... niti... in sam na wc hodim gledat, če se je že ulilo... user posted image
No, do srede bom še počakala, potem pa se naročim na pregled! G bo zihr videla kaj in kako...

(odgovor članu flay)
Neposredna povezava do sporočila: 4540
24.11.2014 11:36:14   
perla*

IZVIRNO SPOROČILO: Fifika

Zelo ste prijazne, hvala za nasvete. Seveda ni potrebe po slabostih, še dobro, samo zdi se ti, kot da je nekaj narobe, da ničesar ne čutiš. Čutim samo špikanje pa pretakanje... kot da bi bil razdražen želodec. Ampak to sem imela tudi že kdaj prej user posted image

Kako pa kaj tvoja prehrana? Prebava, izločanje? Ali samo psiha malo preveč dela? user posted image

(odgovor članu Fifika)
Neposredna povezava do sporočila: 4541
24.11.2014 11:42:23   
Melanie1
Dober dan! user posted image

Jaz sem pa že navsezgodaj bila jezna kouser posted image .  Se zmenimo, da mami pelje  starejšo na upravno, ker potrebuje novo osebno. Jo zjutraj pustim pri mami, potlej pa bi jo morala ona pripeljati nazaj v šolo. In prideta na upravo in nista mogli nič urediti. Poleg bi moral biti eden od staršev. Grrr... Zdaj pa grem ob enih iz službe, potem po hčerko in nazaj v mesto. Ker brez nje pa tudi ne morem nič urediti. user posted image  Pa kdo je tukaj nor... user posted image  Pa gre samo za podaljšanje osebne. Ma, pustimo to...

Adventni koledarček - priprave so v polnem teku. 14 darilc je že zavitih. Drugače je pri nas  izdelava koledarčka pravi podvig. Bo presenečenje in nihče ne ve, da sploh kaj pripravljam. Niti naš atek. user posted image   In se je treba kar naprej spretno skrivati. user posted image  Ampak mi je zmanjkalo okrasnih trakcev. Bom kupila danes. Pa tiste kljukice tudi. Predno grem po hčerko, grem še v nabavo. No, vsako zlo za nekaj dobrega. user posted image

SU - tukaj je res najboljši naslov tvoj G. Lahko se ti je ciklus podaljšal, lahko je bila ovulacija kasneje. Kako pa je bilo do sedaj s tvojo M? Če je bila do sedaj redna, ne verjamem, da bi se kar čez noč vse obrnilo. Kateri test si pa uporabila?

Vreme je tudi pri nas koma. Ni videti, da bo kaj sonca pokukalo. user posted image

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4542
24.11.2014 13:12:53   
SU
Melanie1 vidim, da si že čist praznična... Tudi mi smo vsako leto delali Adventni koledarček... oz. jaz sem ga delala... mala dva sta dodala kakšno darilce, ki sta ga sama naredila in moj je dodal kakšno, da sem bla še jaz deležna presenečenja... user posted image
Pa smo opustili "vsakoletno" izdelovanje, ker sta mala dva potem že kar mislila, da bo v vsakem darilcu igrača... user posted image Tko, da letos... Adventni koledar "a''la" Hofer IPD. user posted image
Menstruacija mi nagaja nekje zadnje 3 cikle... V bistvu odkar sem začela s krvomočnico in zdaj, zadnji cikel, še E-vitaminom... Pa ne tko, da bi bil cikel vedno daljši... Ne, najprej je blo prej, potem kasneje in prejšnji cikel spet 1 teden prej....user posted image
Test sem pa naredila prejšnji teden FS... v nedeljo pa še CB, za vsak slučaj, da bi blo "bolj zihr"...
Ma bom videla... v sredo se naročim, če še ne bo M...
Tu enako... vreme... hm... user posted image ...sivo... (sam še to besedo uporabljam user posted image )

< Sporočilo je popravil SU -- 24.11.2014 13:17:16 >

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 4543
24.11.2014 17:14:07   
Anonimen
Hojla,

no pa sem doma,zunaj pa že tema... eh ne maram teh dolgih večerov in prekratkih dni...
TAkoj ko sem stopila čez vhodna vrata sem zaslišala glasno odgovarjanje naše princeske, aaaa itak mi je dvignila pritisk, sedaj pa kot krotka miška dela za šolo....

Če me že pri osmih letih spravi na obrate, kaj šele bo v puberteti... že zdaj preiskuša meje do zadnje možnosti...

Drugače sem pa totalno utrujena, sem upala da bom lahko počivala doma, pa moram jaz peljat tamalo na trening, ker gre dragi nazaj na šiht... no bom pa vmes skočila še malo v H&M, rabi tamala nekaj novih cotk.

držim pesti za vse bodoče in pozdravčki tudi vsem srečkam

anonimna S (spet je malo manjkalo da označim anonimen.... user posted image )

(odgovor članu snika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4544
24.11.2014 17:16:51   
deklica30
Jaz sem tud nosečka user posted image . Zdaj me še samo zanima koliko jih je, čakam na pregled.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4545
24.11.2014 17:18:59   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: deklica30

Jaz sem tud nosečka user posted image . Zdaj me še samo zanima koliko jih je, čakam na pregled.user posted image

Iskrene čestitke in zdravega dojenčka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu deklica30)
  Neposredna povezava do sporočila: 4546
24.11.2014 18:12:52   
flay
Deklica30 - ČESTITKE user posted image vse dobro na pregledu!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4547
24.11.2014 18:16:47   
deklica30
Hvala! Zlo presenečena in vesela, ker je ratalo v prvo. user posted image

(odgovor članu flay)
Neposredna povezava do sporočila: 4548
24.11.2014 21:27:07   
..noname..
deklica30 ČESTITAM...:):)
Uživaj vsak trenutek :)

Neposredna povezava do sporočila: 4549
25.11.2014 6:58:13   
MauMow
Čestitke za user posted image .

Evo pri meni je rjav izcedek tako da mislim da je M za vogalom, tako je vednouser posted image . Žabinčica držim pesti da vsaj tebi miklavž predčasno prinese darilouser posted image

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?