|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
21.11.2014 9:17:38   
Melanie1
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

oh kaj bi dala še 1 x za te skrbi.....uživajte srečnice, to je nekaj res edinstvenega v življenju

Jona klara, saj bo, samo ne obubati. Če se je enkrat vse poklopilo, ni vrag, da se ne bo še drugič. user posted image

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
21.11.2014 9:18:11   
Žabinčica
Hvala za kavico user posted image Melanie, jo z veseljem popijem oz. že pijem user posted image .

Dobrodošle vse nove. Lepo čvekanje in + vsem, čimprej user posted image . Če katera želi na seznam, naj doda še kakšen podatek prosim oz. ga odebeli, ga bom uredila.

Glede +, -, testov itd. Čeprav jaz mislim da če je plus je pač itak plus (in minus minus) vseeno en link; https://iskreni.net/clanki/nosecnost-in-porod/nosecnost/333-kdaj-bo-test-nosecno . Torej najprej se vidi prisotnost hormona v krvi, potem pa v raznih testih (glede na občutljivost pač). Če je katera v dvomih lahko gre vedno na krvnega, ali pač po še en test, čeprav če hormona ne bi bilo v urinu, test tudi ne bi mogel nič zaznat user posted image .

Mamica deklicam kako si ti? te večkrat vidim da bereš, čakamo da še kaj napišeš user posted image .

Marčevka, upam da si zdaj že koliko toliko zdrava. Pa user posted image za novo hiško. Je res super to. Cene, kaj pa vem, tu na našem koncu so tako splošno gledano cene kar padle (smo pač med regijami, ki najslabše gospodarsko stojijo v celotni Slo.), je pa težko dobit za moje pojme res dobro hišo, z fajn razporeditivijo in vredu parcelo, na vredu lokaciji...pa za vredu ceno. Tega skoraj ni oz. se zelo, zelo težko najde, vsaj koliko sva midva gledala, čeprav hiš se pa veliko prodaja. Ne vem pa od kod si ti in kako je pri vas.
Sicer res pogrešam parcelo, ampak glede na to da sta otroka itak vsak v svoji sobi z veliko prostora se nočem zaletet in še vedno čakam tisto nekaj...pa finance tudi igrajo svojo vlogo seveda, rada bi našla tudi neko cenovno čim bolj ugodno varianto, ampak more nama pa biti všeč, pa na lokaciji, ki nama je všeč, itd. skratka veliko dejavnikov se mora pri nas poklopit user posted image .

Jaz sem danes neka nostalgična...

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
21.11.2014 9:20:37   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: Melanie1

MauMow - hvala. Kako kaže pri tebi? Že komaj čakam, da nas razveseliš z novičko. user posted image

Hja ne vem... Res se ne morem odločit zaradi česa je tako kot je. Zvijanje ostaja... Bradavice so na trenutke vijola rdeče, samo ne vem nekako ne vem če sem ma ne vem... Po najdaljšem ciklu bi naj 1.12 dobila M. Tako da prej niti ne bom delala, če se ne ulije seveda user posted image

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
21.11.2014 9:25:52   
Melanie1
IZVIRNO SPOROČILO: Žabinčica

Mamica deklicam kako si ti? te večkrat vidim da bereš, čakamo da še kaj napišeš user posted image .

To sem se tudi sama vprašala. user posted image  Jo bom morala spet malo skregati, druge ni. user posted image

Oooo, kaj te je pa tako znostalgiralo??? user posted image

Ko smo že pri obujanju spominov. Mislim, da decembra BODOČE NOSEČKE praznujemo 2. rojstni dan. To pa ni kar tako. Se spomniš točnega datuma? Ga moram izbrskati. user posted image  

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
21.11.2014 9:28:38   
tasyjka
Dobro jutro mamice

Žabinčica mene lahko dodaš na seznam.....pa dobrodošle vse nove.

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
21.11.2014 9:30:16   
Melanie1
IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

MauMow - hvala. Kako kaže pri tebi? Že komaj čakam, da nas razveseliš z novičko. user posted image

Hja ne vem... Res se ne morem odločit zaradi česa je tako kot je. Zvijanje ostaja... Bradavice so na trenutke vijola rdeče, samo ne vem nekako ne vem če sem ma ne vem... Po najdaljšem ciklu bi naj 1.12 dobila M. Tako da prej niti ne bom delala, če se ne ulije seveda user posted image

Ne, ne, nič prehitevati. user posted image  Jaz sem vedno delala test po izostanku M.  Dan, dva kasneje. Sploh ne veš, kako močno navijam, ne samo da zagledaš plusek, ampak tudi da preživiš zdravo nosečnost in dočakaš zdravega otročiča...

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
21.11.2014 9:32:10   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

Ne, ne, nič prehitevati. user posted image  Jaz sem vedno delala test po izostanku M.  Dan, dva kasneje. Sploh ne veš, kako močno navijam, ne samo da zagledaš plusek, ampak tudi da preživiš zdravo nosečnost in dočakaš zdravega otročiča...

Hvala. Res upam na zdravega bebija! Nazadnje sem test sicer delala 30 dan (33 najdaljši cikel) pa je bil orng plus. Samo tokrat ne mislim delat prej. Če seveda dočakam test. user posted image

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
21.11.2014 9:48:50   
alexsis
Dobro jutro!
MauMow želim ti da user posted image ne dočakaš in da zagledaš plusek!

Vse nove, ki ste prišle z mano dobrodošle!!!

Melanie1 čestitam za dopolnjeno šestnajstko le tako naprej! Kavica pa je videti zelo mikavna, bi jo kar popila, ampak sem se zaradi načrtovanja odpovedala tudi tej razvadi, zato raje popijem sok svežih pomaranćuser posted image

jona klara čisto te razumem, ker si tudi jaz zelo želim še enega sončka ampak vseen upam da bo čim manj skrbi in da bo potekalo tako kot mora user posted image

Fifika jaz mislim da user posted image pomeni da je to touser posted image , za vsak slučaj pa ti tudi jaz svetujem ponovitev testa, ker če dva različna pokažeta user posted image mislim da ni več dvoma... če si user posted image ti čestitam!!!!

No pri nas pa veselouser posted image , čeprav kar malo dvomim da bi lahko ta mesec ratalo, ker moj zelo utrujen hodi iz službe domov, ampak se vseeno trudi, čeprav pravi da je težko začet, ko pa začneva pa mu zelooo sedeuser posted image , tko da upane ostajauser posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
21.11.2014 9:52:11   
Žabinčica

Oooo, kaj te je pa tako znostalgiralo??? user posted image
Ko smo že pri obujanju spominov. Mislim, da decembra BODOČE NOSEČKE praznujemo 2. rojstni dan. To pa ni kar tako. Se spomniš točnega datuma? Ga moram izbrskati. user posted image  

V bistvu ne vem točno kaj...že takoj zjutraj sem bila nekako nostalgična, potem sem pa še nekaj gledala en drug forum, kjer sem pred leti sodelovala ko sem čakal na drugi +, čeprav zdaj sploh ni več nič aktiven...pa se malo za nazaj spominjala in tako postala nostalgična na kvadrat user posted image ...Čas res leti in vse se spreminja...
Ja res je, kmalu bomo praznovale 2-ko user posted image user posted image , bi morale it na eno tortico user posted image . Mislim da nekje v času ko sem se prijavila na forum bo 2.leti, ker si me točno nagovorila s to temo in sem se zato sploh oglasila user posted image .
Drugače se verjetno ne bi, ker me RR ni nikoli ful pritegnila-že vizualno ni ravno po mojem okusu...razen te teme seveda, ki mi je super user posted image . Čeprav, saj drugih forumov sploh niti ni več, ali se motim? Se mi zdi da se je bolj ali manj vse na FB preselilo user posted image

Aja, pa nekaj sem še prej pozabila SU, lepo te je bilo spet brati. Vidim da še nič ne veš kaj ta mesec bo user posted image in upam, da je bilo za test še prezgodaj. Še vedno držim pesti za tebe.

MawMow, navijam user posted image , zankci že dobro kažejo. Sicer pa jaz po mojem trenutnem ciklu tudi čakam skoraj isti datum , 30.11; torej odštevava zadnjih 10 dni... Jaz nimam nobenih znakov in nobenega pravega občutka zaenkrat...

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 4509
21.11.2014 9:59:01   
snika
Živjo punce, že dolgo me ni bilo tu saj sem poizkušala vse odklopiti.
Dva dni nazaj sem imela histeroskopijo in laparoskopijo. Odstranili so mi miom in cisto na desnem jajčniku. Po prvi M lahko poizkušava naprej zanositi.
Sedaj ko je to odstranjeno nevem več kaj bi bil lahko razlog za tako dolgo pot do magičnih črtic.

" The hope is like a lighthouse,it does not stop the turmoil but it still guides in the right direction....."

Neposredna povezava do sporočila: 4510
21.11.2014 10:19:14   
MauMow

MawMow, navijam user posted image , zankci že dobro kažejo. Sicer pa jaz po mojem trenutnem ciklu tudi čakam skoraj isti datum , 30.11; torej odštevava zadnjih 10 dni... Jaz nimam nobenih znakov in nobenega pravega občutka zaenkrat...

A veš tudi jaz se ne morem odločiti kako se počutim.user posted image Po eni strani se mi zdi da sem po drugi da ne.... Ne vem. Prej bolj ne kot ja - mogoče zaradi izkušenj.

Sicer pa lepo da skupaj čakava teh 10 dni do konca user posted image . Upam da bo na koncu +

Neposredna povezava do sporočila: 4511
21.11.2014 10:46:35   
flay
Uf, ste se razpisale čvekice user posted image upam, da sem si kaj zapomnila...

Fifika: Čestitke za user posted image , probaj še en test, ampak jaz tud mislim, da boš prav vesela, lepa user posted image ! Ko sem jaz prvič zagledala user posted image , sem še kar tri teste naredila, da sem začela vrjet da sem user posted image .

Jona Klara: Sva že dve, tale angelsaund je res zakon. Tudi mene je pomirjal celo nosečnost. Je naš fantič bil kar len in sem zelo malo čutla brcike, sploh zadnji mesec :(

Melanie1: Super, da si bolje...naj tako tudi ostane. Jaz nisem noseča pa mi je slabo :( mislim, da mi folna ne paše user posted image

Žabnica: Mene lahko dodaš na seznam, podravska reg, 30 let in ena user posted image ,

Mou Mow: Držim za plusek! Ti simptomi so pa tak, tak. Prejšnji mesec sem bila 100% da sem zanosila, ker mi je bilo tako slabo, napet trebuh. Prsi bolele itd. Pa je tečka prišla 7 dni prej user posted image
Res ti želim, da bodo tebi prinesli user posted image . Ta ciklus, pa ni nobenih posebnih simptomov zaenkrat. (Jih je blo prejšnji mesec preveč). No, bomo videli kakšen rezultat bo danes teden user posted image

Snika: Želim ti , da se sedaj vse poklopi in da hitro zagledaš +...

Ne vem če sem zajela vse user posted image

Bo treba počasi na delo user posted image , sem ena od srečnici s popoldanskim šihtom. No vsaj naspim se lahko .
Lep dan user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
21.11.2014 11:07:00   
Tara9
Oj oj,

jaz vas samo brzinsko pozdravim, ker moram bit pridna v službi, da bom šla malo prej domov, dobim kavč, jeeeeeeeeej. Se je splačalo malo razjezit, kar na enkrat so našli rešitev user posted image .

Melanie upam, da je bilo včeraj polno romantike doma user posted image , čestitke ob obletnici user posted image .

Angelsound je res zakon. Moj mali se tudi skriva za posteljico, mogoče potem tudi jaz ne bom konkretnih brcik čutila. Za zdaj me itak samo malo žgačka, upam da bo, ko bo večji vseeno kdaj pošteno brcnil, da bom zihr da je to to user posted image .

Fifika hitro po še en testek. Čeprav si po mojem srečka nosečka, črtica je črtica pomoje.

Kaj boste počele za vikend? Jaz bom podolgem in počez nov kavč sprobala user posted image , mi paše izležavanje. Opažam, da ratujem vse bolj lena user posted image , se bom morala malo na sprehod spravit in malo bajtico spucat, drugače pa nič posebnih planov. Danes se nama niti kuhat ne da kaj preveč, bom najbrž eno debelo pico zamesila in se fino pregrešila user posted image .

Bodite lepo, se tipkamo naslednji teden

(odgovor članu flay)
Neposredna povezava do sporočila: 4513
21.11.2014 11:12:39   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: flay

Mou Mow: Držim za plusek! Ti simptomi so pa tak, tak. Prejšnji mesec sem bila 100% da sem zanosila, ker mi je bilo tako slabo, napet trebuh. Prsi bolele itd. Pa je tečka prišla 7 dni prej user posted image
Res ti želim, da bodo tebi prinesli user posted image . Ta ciklus, pa ni nobenih posebnih simptomov zaenkrat. (Jih je blo prejšnji mesec preveč). No, bomo videli kakšen rezultat bo danes teden user posted image

Vem kako je to ja. Prvo rundo sem mela skos znake. In tudi pol ko sem bla noseca nisem hotla vrjeti. Prvi velik znak bo ce ne bo rjavega izcedka. V kolikor se pokaze je M za ovinkom.

Tara9 midva bova bolj u izi. No soping da hrano spet nabavima. Pa kak obisk pri prijateljih. Drugace pa pocivanje ker je bil kr naporen teden in bo pasal mal spalt pa pocivat.

(odgovor članu flay)
Neposredna povezava do sporočila: 4514
21.11.2014 14:24:51   
Žabinčica
Tara user posted image za kavč.

IZVIRNO SPOROČILO: Tara9
Kaj boste počele za vikend?

Naš vikend bo pester-predvsem sobota, čeprav je teden tudi bil. Gremo na en rd, otroško praznovanje; tam se otroka upam da popoldan lepo zdivjata user posted image ; potem sva še midva povabljena na eno takšno zabavo-druženje pri enih prijateljih, to je pa zvečer oz. v noč oz. kako se dogovorimva z varstvom user posted image . Potem imam oprat še tono perila. Imeli smo namreč "pokvarjen" stroj oz. je ta pojedel en možev zoken-zataknil se je za boben -torej med boben in okviruser posted image , mi ni najbolj jasno kako mu je to uspelo in je serviser včeraj to rešil. Sproti je še menjal nek del, čeprav malo dvomim da je bilo to res potrebno, ampak ok user posted image , temu primeren tudi račun seveda. No, tako da bom v ned. prala, pa še za faks ene stvari morem naredit, pa je že tako konec vikenda user posted image user posted image .

Mi je pa danes ena sorodnica, ki ne živi v Slo. in je v začetku meseca rodila, poslala fotke od user posted image . Pravi srček mali res user posted image . Pa še malo me na mojo mlajšo spominja. Res so tako luškani user posted image .

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
21.11.2014 16:21:26   
Žabinčica

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...noname..., 25, Dolenjska (NM), 0 user posted image

*perla, 0user posted image

Anonimna S, 1user posted image

Anonimna user posted image , 2user posted image

alexsis, 26, Osrednjeslovenska, 1user posted image

chocolatecake, 23, NM, 0 user posted image

Cikacaka, Maribor, 0 user posted image

flay, 30, Podravska, 1user posted image

jona klara, 36, 1 user posted image

Lunica0, 28, Osrednjeslovenska (LJ), 1user posted image

mamica deklicam, 40, okolica Kamnika, 2 user posted image

Marčevka2010, 36, 1user posted image

MauMow, 26, 0 user posted image

Neza007, 28, Kamnik, 0user posted image

sončnica24, 1 user posted image

SU, 2 user posted image

tasyjka, 42, 2user posted image

Žabinčica, 36, Podravska, 2 user posted image

user posted image ali user posted image

user posted image *misi*, 1 user posted image
user posted image Savanah 26, 0 user posted image
user posted image Tinncyka 23, Celje, 1 user posted image
user posted image Wishes 23, Ljubljana, 0 user posted image
user posted image Katte, 35, 1 user posted image
user posted image Tara9, 28, 0 user posted image
user posted image Tejča05, 2 user posted image
user posted image ta*mala, 1 user posted image
user posted image angelsi, 3 user posted image
user posted image orto2, 2 user posted image
user posted image jabuk, 25, 0 user posted image
user posted image biba88, 1 user posted image
user posted image Melanie1, 36, Posavje, 3 user posted image
user posted image _pika_, 29, Ljubljana, 0 user posted image

SKUPAJ NAS JE : 18

user posted image NOSEČK: 14

MAMICE: Bluegirl 26, osrednjeslovenska, 1 user posted image fantek; ela23 24, Krško, 1 user posted image fantek; ta*mala, 1user posted image punčka

Neposredna povezava do sporočila: 4516
21.11.2014 16:51:12   
Žabinčica
Evo, zdaj ko sem delala seznam sem malo prebrala še za nazaj.

Melanie user posted image za uspešen pregled in obletnico, upam da sta lepo proslavila user posted image .

Anonimna user posted image , ti imaš že 2 user posted image ; kakšno imaš pa razliko v letih oz. koliko sta stara?

Flay, ti mi boš pa ob priliki napisala od kod si bolj natančno. Če nama rata nekje istočasno, se lahko mogoče kdaj dobiva za kakšno kavico in kasneje vozičkanje user posted image - malo prehitevam ne user posted image . Trenutno ni nobene več z našega konca tukaj oz. so nehale pisat.

Snika dobrodošla nazaj. Ti želim da zdaj res ni več ovir do + in ga kmalu zagledaš user posted image .

Angelsound pa jaz nisem nikoli imela. Sicer verjamem da pomirja, sploh na začetku je fajn.

Drugače pa sem jaz imela dva telovadca v user posted image (pa sta takšna še zdaj user posted image ). Brcala na polno, oba sem začela čutit zelo hitro, pa še obračala sta se čisto do konca-tik do poroda; in to zelo pogosto. Sem prav čutila. Malo so celo spremljali z Uz (pri malem nisem imela toliko uz-jev da bi gin.opazil, ampak jaz sem čutila), ker so proti koncu ugotovili, da je na riti in so v mi v bistvu mislili delat CR, pa se je obrnila na glavno par dni do pdp. Posledično sta oba seveda bila zavita v popkovino user posted image .

Toliko od mene, sem se danes itak spet razpisala (ugotavljam da preveč tu gor visim user posted image ), lep popoldan user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4517
21.11.2014 19:03:16   
flay
jee, na seznamu sem user posted image
Žabinčica hvala user posted image jaz sem iz mb, tako da ob priložnosti...seveda. čvek pride vedno prav user posted image

Hm, moj vikend bo kar pester. Čaka me pečenje peciva (brez glutena), praznovanje roj.dne. v nedeljo pa počivanje.
Ta teden je bil zelo naporen, tako da že zdaj vem, da bo v ponedeljek kar kriza se sestavit nazaj na delo. user posted image
Je pa fajn, da se veliko dogaja, da čim manj razmišljam o user posted image bo ali ne bo. Glede na to kako naporen je cel mesec bo težka...

želim vam veliko user posted image in pošiljam par user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4518
21.11.2014 19:08:43   
flay
Žabinčica hvala user posted image jaz sem iz mb, tako da ob priložnosti...seveda. čvek pride vedno prav user posted image

Hm, moj vikend bo kar pester. Čaka me pečenje peciva (brez glutena), praznovanje roj.dne. v nedeljo pa počivanje.
Ta teden je bil zelo naporen, tako da že zdaj vem, da bo v ponedeljek kar kriza se sestavit nazaj na delo. user posted image
Je pa fajn, da se veliko dogaja, da čim manj razmišljam o user posted image bo ali ne bo. Glede na to kako naporen je cel mesec bo težka...

želim vam veliko user posted image in pošiljam par user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4519
21.11.2014 20:45:59   
Žabinčica

IZVIRNO SPOROČILO: flay

user posted image No potem pa res zgleda ne bo nobenih "logisticnih" tezav user posted image oz. ovir za kavico in vozickanje user posted image .

(odgovor članu flay)
Neposredna povezava do sporočila: 4520
22.11.2014 7:57:22   
Fifika
Tako, včeraj sva imela veliko opravkov, tako da nisem imela preveč časa za razmišljat. Sem pa šla v lekarno še po CB in se spravila danes zjutraj delat še ta testek. Včeraj sem veliko pila in zjutraj sem komaj zadrževala urin, zato sem test naredila že ob 6huser posted image
Navpična črtica je bila zelo zelo obravnava modro, vodoravno pa komaj vidna, ni bil enako obarvan cel plusek, ampak mislim, da je itak, kakor sem gledala, najpomembnejša navpična črtica.

Torej semuser posted image . Stara sem 25, iz Osrednje SLO.

V bistvu opažam znake hude napihnjenosti; sej sem nagnjena k napihnjenosti, ampak da bi bila pa tako zelo nerealno napihnjena, tudi zjutraj, ko nič ne pojem, pa ne morem verjeti. Plus da sem imela zjutraj v trebuhu pravo luknjo. In nekaj se notri dogaja, kot eno napihovanje, smešno.

Zelo sem vesela in upam, da bo pikici naklonjeno, da bo vse super in da bomo zdravi. To mi največ pomeni.
Tudi ostalim vam želim, da čim prej zagledate svoj user posted image ! Zavedam se, da sem lahko vesela, da nama je ratalo v prvo, čeprav brez nekega resnega plana imeti že drugo leto user posted image .

Kdaj se moram zglasiti pri G?

< Sporočilo je popravil Fifika -- 22.11.2014 8:00:26 >

Neposredna povezava do sporočila: 4521
22.11.2014 9:40:29   
chocolatecake
Žabinčica pozabila sem te prosit če me umakneš iz seznama, takrat, ko sem prosila prosila punce v user posted image pričakujemo novembra in decembra temah.
Imam neprostovoljno pavzo, za katero nevem kako dolgo bo trajala, niti če sploh kdaj...
V glavnem ostajam navijačica in upam za vse nove in stare bodočke, da dobijo zdrave user posted image .
Tebi Fifika, pa iskrene čestitke in vse dobro naslednjih 9 mesecev.

(odgovor članu Fifika)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
22.11.2014 12:25:25   
Melanie1
Dober dan! user posted image

Evo, da vas na hitro pozdravim. user posted image Pravkar s sprehoda. Zunaj je res dolgočasna oblačina, ampak je kljub temu pasalo.

Melanie user posted image za uspešen pregled in obletnico, upam da sta lepo proslavila user posted image .

Jaaaaa, bilo je super. Sprva sem imela v načrtu nekaj drugega. Ker je že tako velika obletnica, sem ga mislila peljati v Portorož v Hotel Palace. Tam sva uradno preživljala naš honey moon. Pač samo za en dan. V četrtek zjutraj na morje, naslednji dan domov. Pa še podaljšan vikend bi imela. Pa nekako ni bil za stvar (jaz sem zapečkar, on pa še tisočkrat bolj user posted image ), pa tudi otroci niso kazali pretiranega navdušenja. No, potlej sem jih pa vprašala, kako bi pa oni preživeli popoldne. Da ga vseeno naredimo malo drugačnega. In so vsi enoglasno vzkliknili: " Gremo v Mc'Donalds!" In smo se zapeljali v NM. Da pa ni ostalo samo na tem, smo se ustavili še v Qlandii. Je imel vsak določen znesek za porabiti. Strogo prepovedane so bile razne igrače in računalniške igrice. Da jih nisem lovila po celem šoping centru, smo se stacionorali v H&M. Jaz sem bogatejša za temne jeans hlače in temno jeans krilo. Vse v nosečniški obliki. user posted image

Zvečer sva jih zapodila v postelje, midva pa sva najin praznik nadaljevala v bolj intimnem vzdušju. In to je to. user posted image

Zdaj pa grem v kuhinjo. Je treba nekaj v lonec vreči... user posted image Do pol treh bo kuhano. Mož je na faksu, starejša na tekmovanju.

Pridem nazaj...

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
22.11.2014 13:47:24   
snika
Hvala vam za lepe besede. Res upam da bomo malu vse user posted image .
Opažam, da ste me iz seznama izključile a nič zato, ni potrebe da sem gor =). Lep sončen dan vam želim.

" The hope is like a lighthouse,it does not stop the turmoil but it still guides in the right direction....."

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 4524
22.11.2014 13:49:07   
Melanie1
Fifika - iz srca iskrene čestitke. user posted image Želim ti prečudovito nosečnost in zdravega dojenčka. user posted image

Žabinčica - ojoj. Če bi imeli pri nas izpad pranja, bi bilo noro. Pred leti se je tudi nam pokvaril. Smo takoj kupili drugega, pokvarjenega pa odpeljali na popravilo. In sedaj imamo oba v pogonu. user posted image

Vikend - naš je tudi pester. Začelo se je že včeraj popoldne. Najprej hitenje iz službe domov direkt v trgovino. Je bilo treba še nekaj dokupiti za darila. Nato najmlajšo zapeljati na rojstni dan k prijateljici iz vrtca, sina k sošolcu isto na njegov rojstni dan. Mož je šel na faks. Starejši je potekla osebna in sva šli k fotografu. V ponedeljek pa nahecam mami, da jo odpelje na upravno. Bo morala biti nared do sobote. Gre v Salzburg. Za kosilo sva si pripravili kar umešana jajca. Poleg pa skledo motovilca z mocarelo. Potem sva se zakadili v hleve. Je rekel mož, da nič kidati (zadnje čase me sploh ne pustijo notri)user posted image . Naj samo nasteljeva in nahraniva. Pa nisem bila za to. Tudi jaz se rada zleknem v čisto posteljo. Pa sva kar hitro vse uredili. Zvečer pa zopet logistika. Je bilo treba iti po žurerje. user posted image

Danes pa nič manj dogajanja. Zjutraj sem starejšo peljala na avtobusno, jaz pa sem jo pičila v trgovino. Bi rada letos pripravila adventni koledarček. Naredila bom takšne majcene paketke s številkami od 1 do 24. V vsakem paketku po tri sladkarije. Sem iskala majhne reči v trgovini. Zjutraj še nisem imela prave ideje, kam jih bom obesila. Prva ideja so bile štiri paličice, povezane z vrvjo, na vsaki po šest darilc. Ampak nisem vedela, na katero steno to pripopati. Potem pa sem dobila čudovit preblisk. In sedaj bodo obešeni na leseni ograji od stopnišča. Naše stopnice se vijejo direkt iz dnevne sobe in bodo pravi praznični dekor. Torej bom razplela vrvi po ograji, darilca pa obesila z lesenimi kljukicami. Pa ne, da jih nisem danes že gledala v trgovini, pa jih nisem vzela, čes itak jih ne bom rabila. Grrrrr.... Pa še 24 jih je v paketu. Sicer pa, ko bo nared, vse poslikam in vam pokažem. user posted image
Pa midva greva tudi danes na rojstni dan od moževega sodelavca. Pa še vselitev v stanovanje praznuje.

Grem preverit, kaj dogaja v loncu... Pripravljam svinjsko mučkalico. Sem dala veliko čebule, paprike in paradižnika. Diši njami. Poleg bodo svedraste testenine in solata.

Če me več ne bo nazaj.... Lep vikend vsem skupaj!!! user posted image

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?