|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
19.11.2014 16:17:03   
MauMow
Hvala punce za vzpodbudo. Upamo da bo res kmalu kak malček na sporedu user posted image

Tara9 res pokliči pa reče da ne moreš brez kavča. Ja tole zdravstvo se preveč drži pravil glede UZ-ja. Meni je sicer tašča rekla ja jaz sem mela samo enega ko sem bila noseča, pa še to v petem mesecu... UFFFF si ne predstavljam.

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 4476
19.11.2014 17:11:47   
..noname..
Lepo ste se razpisale. Sej si nism vsega zapomnila :) uglavnem, lušno je preberat vaše uz-je, brcike, vlakce itd. Ko bom tudi jaz noseča bom pa povedala kako to dojemam jaz:)

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 4477
19.11.2014 18:01:13   
Melanie1

IZVIRNO SPOROČILO: Bluegirl

Mi smo izkoristili sonček, drugače pa se ukvarjamo z zelenjavo in uvajanjem kosila. En dan pojemo veliko, drugi dan manj, še vedno je ziza zakon!user posted image Razmišljamo, katere vrste zelenjave in kombinacije bomo še kuhali, kaj dodajali itd. V stanovanju pa (po mnenju mojega dragega) smrdi kot, da bi kuhali za prašičeuser posted image

Kako mi je znano tole. user posted image Saj sem rekla, da pri prvem itak preveč kompliciraš. Se spomnim, kako sem se mučila z različnimi zelenjavnimi juhicami, ki jih je malčica bolj kot ne izpljuvala ven. Kakšno žličko sem jo že nahecala, ampak ne kaj preveč. Enkrat sem dala na pokušino tudi možu. user posted image Uf, se je nakremžil. Zizika bo pa še kar nekaj časa zakon. Koliko mesecev imate sedaj?

IZVIRNO SPOROČILO: Bluegirl
Upam, da bom tudi na hranjenje (z gosto hrano) enkrat tako gledala.

Seveda, da boš. Ampak kot si že sama ugotovila, takrat se boš ukvarjala z novim izzivom. user posted image

Kako naj rečem? Dobrodošla v Klub skrbnih in zaskrbljenih mamic!!! user posted image

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 4478
19.11.2014 19:17:18   
Bluegirl
Ha, Melanie, hvala za dobrodošlico!user posted image Je čisto res, preveč kompliciramo pri prvem. Ampak ko je toliko vprašanj, neznank... Sprašuješ se 1001 stvar. Saj se trudim bit čim bolj skulirana, ker na koncu se itak vse poštima. Ko je čas za touser posted image Stari smo pa skoraj 5 mesecev.

Bluegirl

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 4479
20.11.2014 10:41:47   
Anonimen
Pozdravljene! Želela bi se pridružiti vašemu klepetanju. Sem iz Podravske regije stara 30 let in delamo na drugem user posted image .

(odgovor članu Bluegirl)
  Neposredna povezava do sporočila: 4480
20.11.2014 10:45:50   
flay
Želela sem še dodati, da vas kar nekaj časa spremljam, berem in ste super druščina! Moj nik je flay. LP
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pozdravljene! Želela bi se pridružiti vašemu klepetanju. Sem iz Podravske regije stara 30 let in delamo na drugem user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4481
20.11.2014 11:21:29   
tasyjka
flay
pozdravljena vse ste dobrodošle,skupaj bomo lažje preživljale vse to,in kot pregovor pravi več glav več ve...user posted image

(odgovor članu flay)
Neposredna povezava do sporočila: 4482
20.11.2014 11:24:23   
MauMow
Flay dobrodošla. user posted image

(odgovor članu tasyjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4483
20.11.2014 11:48:35   
Anonimen
Lep pozdravček!
Tudi jaz bi se vam pridružila, če lahko? Zaenkrat bom ostala še anonimna, če je tako ok. user posted image Doma imamo že dva navihanca, a moje user posted image si že od nekdaj želi tri otroke in bomo poskusili, če nam uspe. user posted image

Začela sva v tem mesecu in tako čakam na rezultate v začetku decembra, nekje do 10. user posted image ne-pričakujem... user posted image

Anonimna user posted image

(odgovor članu MauMow)
  Neposredna povezava do sporočila: 4484
20.11.2014 12:19:55   
..noname..
Dobrodošle vse nove. Več nas bo, bolj veselo bo:)

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 4485
20.11.2014 12:28:07   
SU
Žabinčica me je mal pobarala na sosednji temi, da se tukaj že dolgo nisem oglasila... Vidim, da imate še vedno pestro... ene stalnice, ene novinke... lepo, lepo... tema kar ne zamre... Pridne! user posted image
Priznam--brat nisem šla vsega... se je v tem času nabralo kar nekaj... user posted image
Podam hitro poročilo mojega stanja in potem naprejuser posted image : 2 dni nazaj sem delala N test... Bil je, kot rečejo, "šolski primer" negativnega testa! user posted image ...ampak M tudi še ni... prišla naj bi nekje najkasneje do 18. ...hm?! user posted image
Mela sem sicer N znakov, ki pa so konec koncev lahko bili tudi PMS ali pa kakšna druga godlja...
V glavnem, prejšnji mesec je M prehitevala za teden, zdaj pa razmišljam, če se cikel ne štima nazaj in bo prišla z rahlo zamudo....
NE, da bi si jo želela!!! Tko, da... jutri ali čez vikend opravim še en N test... Samo me je obupno strah, da ne bo niti M niti N...
Še vedno navijam za N!! Bomo videli... Znaki pa.... sej veste same kako je: ko misliš, da si N, imaš 10000000... in en znak, ko se ti zdi, da nisi... kar izginejo... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4486
20.11.2014 13:10:14   
Tara9
Čveke kje ste danes, zelo malo branja sem imela od včeraj. Sej se moram tudi malo službi posvetit, ampak na pavzah pa paše kaj prebrat user posted image .

Bluegirl cel čas si govorim kako komaj čakam april, da se neham sekirat in obremenjevat okrog moje štruce, pa vidim, da se zgodba z dojenčkom samo še nadljuje, stalno neka sekirancija user posted image  user posted image , ampak je prijetna, tako da se ne branim preveč. Pa srečno pri premagovanju novih izzivov, pa saj ti gre po branju sodeč vse superca. Pri drugem boš pa že profi user posted image .

Kavč pa je zdaj tudi moj BFF, zato tako jamram brez njega user posted image . Sem napisala en grozilni mail trgovini in mi sicer niso odgovorili, so raje moža poklicali (je očitno bolj prijazen) in se je zdaj kar na enkrat en tak kavč našel v Mb in naj bi ga jutri dobila. Najinega tovarniškega pa še zdaj ne bo, ker ne vejo kdaj kamion pride. Če ga ne bo, bom šla v ponedljek v živo tja zobke pokazat user posted image .

Dobrodošle vse nove, ufff koliko čvekanja bo user posted image , sej prav. Želim vam čim hitrejše pluske user posted image .

SU srečno tudi tebi, naj se testek v kratkem obarva. Ja znakci so pa res cel hudič, jaz sem jih vedno imela malo morje, na koncu pa nič konkretnega user posted image . Še zdaj včasih ne vrjamem, da v trebuhu raste malo bitje. Se moram v ogledalo pogledat, da me trebuh opomne, ampak vedno sem pričakovala neke ekstra spremembe, pa jih ni user posted image .

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 4487
20.11.2014 13:29:25   
Melanie1
Dober dan! user posted image

Jaz sem tudi mislila, da bo več branja... user posted image  Drugače v službi gužva. Čaka me še nekaj poročil za končati.
Grem kar naprej...

Dobrodošle vse nove!!!  user posted image

Pri nas doma pa praznujemo. 15. obletnica poroke. user posted image

Šibam... user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 4488
20.11.2014 13:57:00   
..noname..
Oh punce, js bi vse dala, da bi lahko hodila na šiht.
Drug teden pa dobiva internet tako, da bom bolj na tekočem pol:)
woohoo :)
SU, držimo pesti in naj se tist minus spremeni v plus. Lažje to kot kontra:)

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 4489
20.11.2014 14:36:33   
flay
Ojla!
Hvala za dobrodošlico! user posted image Melanie1 - čestitke ob obletnici user posted image Dopisala si, da nimaš kaj brati :) meni se pa zdi, da komaj spremljam :) Su - želim ti velik plusek. Tudi meni pri prvem ni pokazal že takoj... Se javim...

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 4490
20.11.2014 15:18:21   
Marčevka2010
Uf, ste se razpisale od kar me ni bilo. Me je čisto položilo, sem zbolela. In kar konkretno. Na AB in tokratno O bom izpustila, bo bolje. Ker je bil en agresiven antibiotik. Pa itak tako kašljam tudi ponoči in nikakvo počutje, da mi na kraj pameti ne pride, da bi user posted image . Tako, da levčka bomo izpustili. Nam že trenutni dela sive lase, je tako trmasta in svojeglava zadnje dni, da je obup. Sicer sva manj skupaj, ker se bojim, da se česa naleze in to seveda čuti.

Najprej noname moje sožalje ob smrti družinskega člana. user posted image Drži se.

Žabinčica sicer pozno, ampak: vse najboljše za rojstni dan. user posted image Glede hiše: tudi midva sva dolgo gledala in poleti smo jo kupili. Sedaj je ogromno dela, ampak vsaj vem, da bomo slej ko prej šli ven. Me to majhno stanovanje prav utesnjuje. Sedaj še bolj, ko vem koliko bo potem prostora. Tudi vi boste kaj našli, je treba biti vztrajen. Cene so pa sploh za zjokat, mi smo še malo znižali ceno, ker je še veliko za vložit, če ne ne bi zneslo. Sedaj so pa že nova okna, tlaki, stene poštimane,...se res veselim. Hčerka bo imela veliko sobo, sedaj je na par kvadratih in še vedno v gajtru. Grem stavit, da bo na začetku kar pri nama spala. user posted image
Kopalnica pa tudi pri nas ne bo velika, pač stara hiša, ne moremo pa vsega predelat zaradi nosilnih sten in vsega. Bi pa imela raje večjo, itak, ampak vedno ne gre vse po željah.

Melanie1 Čestitke za obletnico! Super, da je šef fajn sprejel novico o nosečnosti. user posted image Upam, da krvavitve ne pomenijo nič slabega. Jaz sem nazadnje zelo dolgo občasno krvavela, še tam okoli 20. tedna, pa je bilo vse vredu. Ni vedel g zakaj krvavim oz. po moje pri naporu in sem bila pač več na bolniški. Doma pa nisem nič krvavela, zanimivo.
Lepa slika bušija, kakšen še bo, le čakaj. user posted image Super za srček. Jaz AS nisem nikoli imela. Saj mogoče bolje, ker bi delala kakšno paniko ob vsaki kapljici krvi. Že tako sem bila napsihirana

MauMow super za opremo, vzemi, če kaj dajo, škoda, da se meče.

alexsis dobrodošla!

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 4491
21.11.2014 7:31:26   
..noname..
hvala usem za izrečeno sožalje. Bomo nekako zmogli. Je težko pa nekaj manjka, ampak bo šlo.
Joj znorela bom. Pol bajte mam brez ekektrike. Pa ravno tam k nujno rabim. Jaoo, to ni normalno, skos nekej

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 4492
21.11.2014 8:24:02   
Fifika
Pozdravljene!

Vsakič po malem berem tale forum, predvsem službeno, saj delam z najmlajšimi.

Sedaj pa prvič potrebujem nasvet. S partnerjem sva imela nezaščiten spolni odnos pred točno 3 tedni in 1 dnevom. Oba imava zelo rada otroke, ampak se še nisva povsem odločala, o tem, da bi imela otroka oz. sva rekla, da niti ne bova resno načrtovala, ko se bo pač zgodilo, se bo. V meni je bil vseeno nek čuden občutek, saj imam že od srednje šole dalje težave z menstruacijami, veliko let sem imela KT, po Diane sem imela resne težave. Sedaj sem že 3 leta brez KT in nimam rednih menstruacij. Ravno 2 tedna nazaj sem zamenjala ginekologa, ker sem bila s sedanjim malce razočarana. Prejšnji mi je rekel, da imam cisto na jajčnikih in da zaradi nerednih menstruacij naj ne skrbim, da ko bom zanosila, bodo težave in naj se takrat obrnem na njih. Pri novem G še nisem bila.
Torej 2 leti je v meni ostajal dvom - najbrž bom težko zanosila. V službi slišim veliko takih primerov in res me je včasih skrbelo, a ker nisv anič načrtovala, se pač nisem še tako obremenjevala.

Spolne odnose imava po metodi umika in samo 1 spolni odnos je bil nezaščiten, ker partner ni mogel kontrolirati izliva.

No, teden zatem sem imela kapljico rožnate krvi na hlačkah. Prejšnji večer sem se depilirala v bikiniju in sem menila, da je morda od tu kri in ne vgnezditvena. Potem sem se čisto v redu počutla, razen mojih nenormalnih utrujenosti. Zadnji teden sem tako utrujena, da ko pridem iz službe, da kar padem. Ampak utrujena sem bila tudi že prej.

Danes sem naredila test FS z jutranjim urinom, ker je minilo od M 33 dni, od odnosa pa 21 dni. Niti se ne morem zanašati na cikel, ker rednega cikla nimam. Že po 5sekundah sem videla user posted image . Potem sem pustila test 5min in šla pogledat. Potisnila sem ga v urin (v lončku) za 30s, nato dala ven ter pokrila s pokrovčkom.
Ali je možno, da sem držala predolgo (več kot 30s) in ali je možno, da je zaradi mojih ginekoloških težav test napačen?

Kar ni mi jasno, da bi zanosila. Imam vse pogoje in bila bi izredno vesela, ampak nočem si delati napačnih pričakovanjuser posted image

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 4493
21.11.2014 8:53:00   
MauMow
Če je test pozitiven je vseeno če si ga pustila malo dlje v urinu. Lahko pa test še ponoviš, oz mogoče ti priporočam da gres na odvzem krvi in tam bodo rezultati 100%.

Zaradi tvojih težav ni nujno da nebi mogla zanositi takoj. Veliko žensk ima take in drugačne težave pa takoj zanosijo, druge pač ne. Odvisno od veliko dejavnikov. Res ti priporočam krvni test, potem pa da se naročiš pri G v kolikor si noseča.

(odgovor članu Fifika)
Neposredna povezava do sporočila: 4494
21.11.2014 8:53:20   
Melanie1
user posted image

(odgovor članu Fifika)
Neposredna povezava do sporočila: 4495
21.11.2014 8:53:51   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: Melanie1

user posted image

Enako tebi

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 4496
21.11.2014 9:03:09   
Melanie1
Pozdravljena, Fifika. Načeloma je črtica, črtica, sploh ker se je prikazala takoj. Ampak ker praviš, da imaš zamuštrane cikle,  ti tudi jaz priporočam še krvni test. Tako boš 100% prepričana. Najbolje, da pokličeš G in razložiš situacijo.

Pa javi, kako si opravila.  user posted image

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 4497
21.11.2014 9:04:39   
Melanie1
MauMow - hvala. Kako kaže pri tebi? Že komaj čakam, da nas razveseliš z novičko. user posted image

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 4498
21.11.2014 9:13:19   
jona klara
jutro
otale kavica pa je mikavna, jo bom kar spilauser posted image .

o ste se razpisale zadnje dni-zanimivo

čestitke za trebuščke in dobre rezultate

melanie 1-jaz sem imela angelsound, jaz bi dala izumitelju nobelovo nagrado za to iznajdbo, jaz sem imela posebne težave, namreč skoraj nikoli nisemčutila skoraj noibenega giba v trebuhu, ker sem imela posteljico spredaj in se mi je mešal od straha, tako, da ta aparatura je bila moj redni spremljevalec in uteha.sedaj pa je tak migec, da ga ne lovimuser posted image - vse bo ok punce.

oh kaj bi dala še 1 x za te skrbi.....uživajte srečnice, to je nekaj res edinstvenega v življenju

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 4499
21.11.2014 9:14:38   
Melanie1
IZVIRNO SPOROČILO: Marčevka2010

Melanie1 .  Upam, da krvavitve ne pomenijo nič slabega. Jaz sem nazadnje zelo dolgo občasno krvavela, še tam okoli 20. tedna, pa je bilo vse vredu. Ni vedel g zakaj krvavim oz. po moje pri naporu in sem bila pač več na bolniški. Doma pa nisem nič krvavela, zanimivo.

Pri meni je tista krvavitev bila enkraten dogodek in upam, da tako tudi ostane. Zaradi tega sem si tudi kupila Angelsound. Sedaj si vsak večer prislonim naopravico na trebuh in poslušam srček majcenega bitjeca, ki raste v meni. Neprecenljiv občutek. user posted image

Moram ti reči, da si imela prav glede slabosti. So prenehale že  pred več kot tednom dni. Življenje je res lažje. user posted image

Punce,  moj zloglasni 16. teden je dopoljnjen. Thanks God! Jutri pa pičim na sedemnajstko. user posted image

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?