Marčevka2010
|
Uf, ste se razpisale od kar me ni bilo. Me je čisto položilo, sem zbolela. In kar konkretno. Na AB in tokratno O bom izpustila, bo bolje. Ker je bil en agresiven antibiotik. Pa itak tako kašljam tudi ponoči in nikakvo počutje, da mi na kraj pameti ne pride, da bi . Tako, da levčka bomo izpustili. Nam že trenutni dela sive lase, je tako trmasta in svojeglava zadnje dni, da je obup. Sicer sva manj skupaj, ker se bojim, da se česa naleze in to seveda čuti. Najprej noname moje sožalje ob smrti družinskega člana. Drži se. Žabinčica sicer pozno, ampak: vse najboljše za rojstni dan. Glede hiše: tudi midva sva dolgo gledala in poleti smo jo kupili. Sedaj je ogromno dela, ampak vsaj vem, da bomo slej ko prej šli ven. Me to majhno stanovanje prav utesnjuje. Sedaj še bolj, ko vem koliko bo potem prostora. Tudi vi boste kaj našli, je treba biti vztrajen. Cene so pa sploh za zjokat, mi smo še malo znižali ceno, ker je še veliko za vložit, če ne ne bi zneslo. Sedaj so pa že nova okna, tlaki, stene poštimane,...se res veselim. Hčerka bo imela veliko sobo, sedaj je na par kvadratih in še vedno v gajtru. Grem stavit, da bo na začetku kar pri nama spala. Kopalnica pa tudi pri nas ne bo velika, pač stara hiša, ne moremo pa vsega predelat zaradi nosilnih sten in vsega. Bi pa imela raje večjo, itak, ampak vedno ne gre vse po željah. Melanie1 Čestitke za obletnico! Super, da je šef fajn sprejel novico o nosečnosti. Upam, da krvavitve ne pomenijo nič slabega. Jaz sem nazadnje zelo dolgo občasno krvavela, še tam okoli 20. tedna, pa je bilo vse vredu. Ni vedel g zakaj krvavim oz. po moje pri naporu in sem bila pač več na bolniški. Doma pa nisem nič krvavela, zanimivo. Lepa slika bušija, kakšen še bo, le čakaj. Super za srček. Jaz AS nisem nikoli imela. Saj mogoče bolje, ker bi delala kakšno paniko ob vsaki kapljici krvi. Že tako sem bila napsihirana MauMow super za opremo, vzemi, če kaj dajo, škoda, da se meče. alexsis dobrodošla!
|