Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Ma, jaz sem na porodniškem dopustu, pa mi tudi časovno komaj znese priti sem. Saj vem, da se sliši neverjetno.
Zvečer pa še sestrin rojstni dan.
. Ne spomnim se da bi še kdaj bila takooo utrujena in da bi se tako počutila. Veliko hrane se mi tudi prav upira in težko najdem kaj za jest. Še hladilnika ne smem odpret, pa v trgovini mimo polic hitim, ker mi kar gor meče... Na prvi pregled še čakam, naslednji teden bo, takrat upam da se vam javim z lepimi novičkami
Tari, vidim da si še tukaj in da se ti bo hočeš nočeš tvoja
počasi pridružila. Želim ti čim lepšo in lažjo izkušnjo in seveda da vse poteka bp. Javi se z lepo novico ko bo tako daleč in uživaj še zadnje dni s trebuščkom
.
.
Sem hitela za svojim mentorjem, čisto spregledala dvignjen rob pokrova na pločniku in imela bližnje srečanje z tlemi. Desna roka otečena, na desnem kolenu lepa modrica a najbolj je trpel moj ponos
Mamici in atiju pa veeeliko cartanja
pa prespanih noči :)