|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo AVGUSTA 2013
23.7.2013 8:13:36   
Cikacaka
Kmalu bom tud jaz vedla, ce se vam pridruzim :) v vsakem primeru pa navijam kot nora za vse :)) user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Neala)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: II pričakujemo AVGUSTA 2013
23.7.2013 8:29:52   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Neala

Iiiii, evo, se je našla dušica user posted image  in naredila seznamček... Hvalaaaaa Anonimna user posted image . Pa še prva si na vrsti za avgustovsko lulanje user posted image . Sreeečno!


ali si že opazila, da je velikokrat tako, da tista ki odpre novo temo, nato tisti mesec nalula user posted image . kar preveri, prejšni mesec je bila to tippi. jaz sem pa opazila, da se je to že velikokrat zgodilo. Tako daneala, sedaj si ti na vrsti user posted image user posted image

(odgovor članu Neala)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: II pričakujemo AVGUSTA 2013
23.7.2013 8:52:36   
Neala
Uh, mamica deklicam, me je zdaj kar vsekalo v želodcu, ko si to napisala user posted image . Veš jaz sm tak malo smotana - sem bolj zajc varianta, kar pomeni, da mi je nalulat dve črtici skor tako kot bi šla na pomemben izpit. V tistem trenutku ne vem, če si želim al si ne. Pa si, ampak občutek je smešen... Ko sem prvič zanosila, sva načrtno in sva si želela, ampak, ko sem šla delat test, sem se tresla kot šiba na vodi. Saj ne vem zakaj, niti ne vem kakšne točno občutke sem imela... V tistem trenutku sem imela prazno glavo. V glavnem, nisem se počutila tako kot večina tule, ko dela teste. Ko jim je to najlepši dan v življenju in se počutijo blažene od prvega trenutka dalje. Se mi zdi, da jaz najprej začutim strah pred neznanim. S-m-o-t-a-n-a sem, vem user posted image .  

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: II pričakujemo AVGUSTA 2013
23.7.2013 9:43:32   
Anonimen
Neala.. te popolnoma razumem.. jaz sem ista.. ful si želim in pol pa ko delam test je panika.. začnem takoj razmišljat al bo v redu, a je pravi čas za to, al bom imela spet izvenmaternično itd... srce mi dela 100 na uro user posted image

Upam da teorija prve na seznamu drži user posted image .. pol bomo pa tako naredile: če nalulamuser posted image , se zbrišem iz seznama in pol je naslednja "prva" na vrsti user posted image ...Čeprav ta mesec smo bolj zabušavali in ne vem če bo kaj..

Anonimnauser posted image

(odgovor članu Neala)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: II pričakujemo AVGUSTA 2013
23.7.2013 11:05:46   
Neala
Joj, anonimna, res? Taka si kot jaz user posted image . S tem, da ko sem prej tisto napisala, mi je bilo prvi hip žal, da sem kliknila, da je objavilo, ker sem se zavedla, da s takim mojim obnašanjem izpadem razvajeno oz. da ne znam cenit tega čudeža življenja dovolj dobro. Pa sem se bala, da me bo katera napadla, v smislu, da bi se morala več let trudit, da bi se zavedla pomena delanja testa. Priznam, prva hči je ratala v prvo in zato sem že takrat pri delanju testa bila izjemno panična. kar nisem si želela takoj, sem kar hotela še več časa...
Zdej prejšnji mesec, ko sem pričakovala M, sem bila spet mešanih občutkov. Če bi morala it delat test, bi se usrala od panike user posted image , a potem, ko je M dejansko prišla, sem bila pa razočarana. Go figure user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: II pričakujemo AVGUSTA 2013
23.7.2013 11:42:03   
Anonimen
Ja jaz tudi priznam, da nisem imela težave pri zanositvi, dvakrat je ratalo v prvo - sicer sem imela prvič izvenmaternično ampak ok.. verjetno takih občutkov kot jih imam jaz nimajo punce ki se toliko časa trudijo zanosit. Upam da ne bojo še mene napadli, da ne znam cenit spočenje in rojstvo. No zdej veš da nisi edina user posted image

Anonimnauser posted image

(odgovor članu Neala)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: II pričakujemo AVGUSTA 2013
23.7.2013 11:51:19   
Neala
Pa saj jaz mislim, da to ni to, da ne bi znala cenit, ampak je bolj pač to, ker na tem področju nisva imeli večjih težav in se potem človek lahko tako "preserava" z občutji. Sama sem še pri julijkah odgovorila na temo o tem, ko je ena napisala, da naj se proba vse skup odmislit in bo potem mogoče ratalo... Verjamem, da je nemogoče odmislit, s tem živiš iz meseca v mesec. Sama imam prijateljice, ki so šle skozi to in ko mi je nedavno ena sporočila, da je po več letih zanosila (s pomočjo medicine), sem bila preeesrečna. Njena občutja ob zanositvi, solze sreče, ki jih je pretakala.. neprecenljivo.

Zato pač želim res vsem, da dosežejo svoje želje in da bi tale avgust bil čim bolj močno roza obarvan!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: II pričakujemo AVGUSTA 2013
23.7.2013 14:32:36   
AnjaZP
.

< Sporočilo je popravil AnjaZP -- 23.7.2013 14:33:37 >

(odgovor članu Neala)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: II pričakujemo AVGUSTA 2013
26.7.2013 12:40:46   
Anonimen
Se strinjam Neala.. tudi jaz želim prav vsem da pridejo do tako želenega user posted image .. pa avgust bo itak roza obarvan, ker so zdej dopusti in vsi pridnouser posted image user posted image .

Anonimna user posted image

(odgovor članu AnjaZP)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: II pričakujemo AVGUSTA 2013
26.7.2013 13:12:51   
Sisley
Ojla bejbe :) se bolj malo javljam, ker poletje naredi svoje.. plaža, dolgi večeri.. user posted image
Jaz je ne pričakujem 8.8. to po že X krog, niti štejem ne več.. bo pa kmalu 4 leta od začetka poizkušanja..
No edino kar me tolaži je to, da sva se zdaj z dragim premaknila h dr. Rešu, kajti v LJ sva za posvet za IUI dobila datum šele konec novembra in to je že en mesec nazaj kar sva se naročila. Se pravi 5 mesecev čakanja samo za posvet... Groza!! Tko da mi je blo dovolj te Ljubljane in sva se kar premaknila. Upam, da bo Reš ok in ne bo tko kot berem kakšne poste po forumu,.. Sicer pa glede na to kako je bil dr. Zorn flegma in u izi niti ne vem če je lahko še kdo, je bil totalno nezainteresiran za naju user posted image .. Ahh včasih je težko razumeti nam, ki imamo težave, kako oni to vse tako z levo roko jemljejo ampak če pomislim, da je to njim vsakodnevno delo in rutina niti ni čudno. Ampak še vedno, smo živa bitja in ne eni papirji, ki se jih prelaga iz enega kupa na drugega!
No pa sem si malo olajšala dušo user posted image
Moji O dnevi so mimo, sva pa samo 1x ( upam da produktivno), kajti sva imela z dragim malo "tihe maše"... Nama je ta vročina stopila v glavo in sva bla na bojni nogi user posted image

NAVIJAM za vse vas, še posebej tiste, ki se trudite že dalj časa. Kajti vem kako mučno je to čakanje...

SREČNO! user posted image

_____________________________

Čakamo na naš +

(odgovor članu Neala)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: II pričakujemo AVGUSTA 2013
26.7.2013 13:47:54   
pathra


user posted image ali user posted image PRIČAKUJEMO


user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


5.8.
Anonimnauser posted image


8.8.
Sisley


10.8.
CECA 1


11.8.
Neala


16.8.
Agnes27
Mamica deklicam


19.8.
ela23


25.8.
mala jagodka


x.8.
zlatolasek



SKUPAJ NAS JE : 9
user posted image NOSEČK:


user posted image NAVIJAČICEuser posted image

Katte, Mamica deklicam, CECA 1, LittleSun, Tippi, niinii, witch, Žabinčica


Sisley.. upam da je bil zate julij res produktiven in bo avgusta M odpeketala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: II pričakujemo AVGUSTA 2013
26.7.2013 15:00:24   
Cikacaka
Ojla bejbe...če sprejmete še mene zraven.. Ja tetka je za ta mesec tu...naslednji mesec pa kaj pa vem...med 20 in 30 avg.bo valda ja prišla...al pa ne :))) Načeloma bi naj bil datum 22.8.

(odgovor članu pathra)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: II pričakujemo AVGUSTA 2013
26.7.2013 15:20:57   
aspera
Sisley, tud midva imava dr.Zorna in tudi meni deluje on čisto zbegan oz. še sama ne vem kakšen user posted image . Samo pri nama je šel kar hitro v akcijo, januarja sva bila prvič pri njem, potem sva imela vmes razne preiskave, junija sem pa imela že 1.IUI, sicer neuspešen.

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: II pričakujemo AVGUSTA 2013
26.7.2013 15:34:55   
Sisley
Aspera, potem je bil pa kr hitr pri vama, midva sva že 16 mesecev pri njemu, vse kar sva dosegla je to da je moj opravil 3 spermiograme in hormone mu je dal preverit. Jaz sem bila pa zaenkrat samo pri svojem ginekologu obravnavana k sreči, tako sem vsaj že opravila HSG, laparo in histero,..

Drugače sm kr malo skeptična, če se nisem slučajno prenaglila in se prehitro naročila pri Rešu, ampak k me res ni volja toliko časa čakat..
Za Reša so me sicer malo prestrašili, ampak čakanje pri nama tudi več nikamor ne pelje, ker se mojemu full zmanjšuje število plavalčkev.., trenutno smo samo na 0.03% normalnih user posted image a Zorn reče da se ne mudi, da sva mlada... bla bla bla.. Ne vem, z mojim sva mnenja da je precej zmeden, kot da je nikje drugje z mislimi. Zadnjič začne brat kartoteko, kar od ene druge punce.. in men reče kr pejte na stol.. in sva mu mogla 3x rečt da jaz nisem ta prava da moje ime ni Maja in da je moj dragi tukaj na "obravnavi".. groza, na koncu je pa še papirje dal v napačno mapo, da sva ga mogla midva opomnit, da ni prav!

Mi je pa žel da ni bil tvoj IUI uspešen. Kaj bo pa zdaj naprej? Kakšno imata pa diagnozo?

_____________________________

Čakamo na naš +

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: II pričakujemo AVGUSTA 2013
26.7.2013 18:15:39   
oreh
Sisley, se te spomnim še iz časov nazaj in te moram pomiriti glede Reša. Meni je bil odličen zdravnik, čeprav sem vedno vsa presrana sedela pred ambulanto, kaj bo sedaj pripomnil. Pa ni nikoli bilo nič takega, da ne bi prebolela. Sem pa vedno poizkušala na kako pripombo odreagirat s humorjem in pokončnouser posted image , res pa ni bilo nikoli nič takega, no, ajde, v slogu ja gospa vi ste pa tako zanič, da ne boste nikoli mogli imet otrok, jaz pa tudi nisem čarovnik in ne delam otrok po naročilu... Pa tudi bog ni in ne more vedeti ali sem res tako zanič. No, v postopku ponavadi pokaže drugačen obraz, sva se res dobro razumela in mi je bilo veselje se družit z njim na vseh UZ, punkciji...user posted image .
Sem pa tudi sama brala, da je zoprn predvsem do starejših in močnejših žensk. Res pa ne biti prestrašena, ker ni noben zmaj, le malo bolj neposreden zdravnik. Če se ti mudi, si se odločila prav. Midva sva začela pri njemu konec oktobra, takoj 3 mesece klomifena, marca laparo, avgusta 1. IVF, novembra 2. ivf, decembra je user posted image spakirala! Meni se zdi to hitro.
Ko prideš noter k njemu le nastopi odločno, nasmejano, saj rad vidi, da prideš pozitivna in polna upanja. user posted image Mi smo se pri njemu kar parkrat pošteno nasmejali.

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: II pričakujemo AVGUSTA 2013
26.7.2013 18:42:08   
aspera
Sisley, tudi pri nama se tko obnaša. Vsakič znova ugotavljamo kdo sva in kaj je z nama narobe user posted image . In potem midva njemu govoriva oz. dajeva predloge kaj bi lahko naredili v najinem primeru in on se ves presenečen strinja z nama. Tako sva mu midva npr.predlagala, da bi lahko moj dragi jemal kašne vitamine in bi čez 3 mesece spet opravljal spermiogram, da vidimo, če se bo stanje kaj izboljšalo. Mene je hotel kar takoj dati na IUI, šele tik pred zdajci se je spomnil, da bi bilo pametno, da prej opravim še HSG, kar je ponavadi stalna praksa pred IUI. Meni deluje čisto zbegan in to mi ni všeč. Midva imava konec avgusta spet posvet pri njem in če ne bova zadovoljna, bova šla potem v MB.

Pri nama je tudi podoben primer kot pri vama. Moj ima slab spermiogram, od 4-6% normalnih semenčic. A tvojemu se pa stanje slabša? Pa je jemal kakšne zadeve za izboljšanje semena?
A ti si zdrava? Z mano naj bi bilo vse ok.

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: II pričakujemo AVGUSTA 2013
26.7.2013 19:38:10   
Katte
Sisley, tudi meni je bil Res super. Sem vse mozno slisala o njem, tudi moja G mi je bolj priporocala LJ. Ampak je prevagalo to, da gre pri njem izredno hitro.
Pa me je res pozitivno presenetil. Ravno on mi je dal upanje. Ni imel neumestnih pripomb. Ampak tudi, ce jih ima, moras imeti v glavi to, da je pac precej neposreden in da ima vcasih nekoliko cuden smisel za humor.
Ne bom pozabila, kako je bilo, ko sva prisla na potrditev nosecnosti. Najprej je bil ful resen in uraden, ko pa smo videli plodek, se je zelo sprostil in smo se tudi posalili. Vseeno naju je opozoril, da so prvi trije meseci najbolj nevarni, ease ni nic sigurno.
Jaz sem mu neskoncno hvalezna.

_____________________________

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: II pričakujemo AVGUSTA 2013
27.7.2013 9:57:06   
tara.81
Katte in oreh mogoče sta imele vidve srečo, mogoče je bilo pri vama kaj drugače,... Jaz Reša v življenju nočem več videti. Pa sem imela pri njemu samo en postopek. O tem sem že nekaj pisala na IVF temah. Vsakič je bila druga zgodba, enkrat je bila ena stvar ok, drugič mi je za isto stvar težil, kaj se zmišljavam, lagal mi je n-krat, nikoli ni vedel kdo sem, čeprav sem bila tam v razmaku parih dni, na kake preglede me ni dal nikoli, zaračunaval stvari, ki ti pripadajo na napotnico, zalovil me je iz ordinacije, ker sem ga nekaj vprašala, pa mu to očitno ni bilo všeč....škoda besed za njega. Pač ima leta izkušenj za sabo in po moje, mogoče bom zvenela nesramna, dela po principu: "tut slepa kura zrno najde".


Punce polagam vam na srce, preden se odločite iti k Rešu res 2x premislite. Hitrost ni vse!!!

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: II pričakujemo AVGUSTA 2013
27.7.2013 12:52:36   
Katte
Sem brala tudi jaz na drugih temah. Itak je cisto odvisno od situacije in posameznice. Pri meni je bilo pac tako, da sem imela narejeno ze prej laparaskopijo, samoplacnisko hormone, mojo pa spermiogram (no, to pri Resu to hoce sam narediti, kljub temu da imas ze od prej).
Dejstvo je, da si te ne zapomni. Ima prevec pacientk. Jaz sem mu pac ponovno povedala vse, ko sva naslednjic spet prisla. Ce povem po pravici, sem pricakovala precej slabso izkusnjo z njim, vsaj po pripovedovanjih.
Res je tudi, da je najbolje tam, kjer dobis tisto, zaradi cesar si prisel :).
Punce, opravicujem se, ta debata ne pase na to temo. Upam, da ne zamerite. Srecno!

_____________________________

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu tara.81)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: II pričakujemo AVGUSTA 2013
27.7.2013 18:29:51   
Sisley
Aspera, ja tako je pri dr. Zornu in to je mene precej zmotilo, čeprav si rečem, da itak je ogromno pacientov ampak tega in tako dolge čakalne dobe ne morem "prebolet".. Drugače pa moj dragi je jemal že vse sorte vitamine, pa nič ne pomaga.. nekaj časa so naju celo strašili da je genetska okvara in da tudi v primeru zanositve bo sigurno splav.. user posted image

Oreh in Katte, je lepo slišat tudi pozitivna mnenja, čeprav vem pa da obstajajo tudi take izkušnje kot jo ima tara.81. Pa sicer povsod je tako, ali pri splošnem zdravniku, ginekologu, ali ko gredo ženske že v porodno. Eni super zadovoljni, drugi pa nočejo niti slišat za določenega zdravnika.

Vem, da čas ni vse.. ampak ko čakaš eno leto in pol samo zato da ti reče da mogoče bi pa probali kaj naprej... In glede na to, da si že prej vse zrihtal pri svojem ginekologu ( preiskave, posegi)... kaj šele če bi čakala na njega da se spomni to naredit user posted image user posted image In še najbolj zaboli to, ja sj ste mladi... tega ne morem več slišat, ja sem mlada ampak če bi bilo po moje bi pri svojih 26 imela zdaj že drugega otroka, če bi že 4 leta nazaj kaj uspelo ko smo začeli planirat!

Me pa zanima še nekaj, glede na to da je moj ginekolog na dopustu ga tega ne morem vprašat.. sicer midva imava z mojim oba veljavne napotnice v LJ in sedaj moraš za k rešu prinest nove? In če imam v primeru pri obeh zdravnikih napotnice, ali lahko grem zdaj avgusta k Rešu in če vidim, da nama ne odgovarja, če je možnost da se novembra oglasiva še v LJ ko imava že datum? Ali bi morala it samoplačniško k Rešu?

Tara.81, kaj točno ti je zaračunal in zakaj? Ker sem malo brala in naj bi včasih on postopke računal, dokler mu niso odobrili več na zavarovalnico..?! Sicer pa ne vem, ne bi rada prišla gor in da mi nabije kakšno visoko cifro..

Mogoče ta tema res ni za tukaj, pa vednar je prav da smo seznanjeni z izkušnjami in ostalimi stvarmi pri tem boju za user posted image . In da bomo tako kot vidve Katte in Oreh, ko ena že stiska svojega zakladka, druga ga pa neučakano čaka user posted image


_____________________________

Čakamo na naš +

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: II pričakujemo AVGUSTA 2013
27.7.2013 20:12:49   
Radenska_
Sisley,

lahko greš k Rešu čeprav si v LJ...Prosi za še eno napotnico svojo ginekologinjo.
Jaz sem bila pri Rešu, pa mi je moj gin. bp napisal napotnico za MB. In sem se vmes gor prijavila.
No, mislim da sem že v eni drugi temi napisala da meni Reš ni bil všeč. Nisem sicer pri njem imela postopka, ampak samo Klomifen, vseeno pa sem se zanj odločila ravno zato, ker je bilo najhitreje. No, mene ni prepričal, zato sem se po drugem srečanju že naročila v MB. zdaj sem pa itak tu in se ne premaknem drugam...
Včasih se pač splača dlje čakat za normalen odnos in zaupanje zdravniku.

_____________________________

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: II pričakujemo AVGUSTA 2013
27.7.2013 22:27:39   
tara.81
Sisley, zaračunaval mi samega postopka ni, sem pa morala plačati pregled krvi za hormone (okoli 20€) in za SPB (okoli 50€ se mi zdi), fantu je pa naročil naj gre dat kri kot krvodajalec in prinese s sabo kartonček, da je kri res daroval user posted image , če ne bi moral tudi on plačati 50€ za pregled za SPB. Pa prometrium je potem za plačat (dobrih 5€ škatlica z 15 tabletami).

Veliko nas je takih, ki smo mislile, saj mogoče pa ne bo tako slabo pri njemu in bomo hitro na vrsti, potem pa ugotoviš, da res ni vredno. Vem, je težko čakat, gremo skozi to vsak mesec, ene mesece mi je težje, druge mal lažje. Sem se pa naučila, da je moje dobro počutje in zdravje na prvem mestu in da če tega ne bo tudi dojenček ne bo prišel. Če pomislim, da bi takrat, ko sem imela prvič napotnico za neplodnostno v roki poklicala takoj v MB, bi zdaj bila že v postopku. Vsaka šola nekaj stane...

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: II pričakujemo AVGUSTA 2013
29.7.2013 10:12:32   
oreh
Zgleda, da vas je kar dosti na dopustu, saj je na temi kar zatišje. Upam, da bo dopustniško vzdušje pripomoglo k čimveč nalulanim pluskom!

Na debato o Rešu bi pa samo še nekaj dodala. Tara tudi jaz se spomnim tvoje slabe izkušnje z Rešem, ki si jo že opisovala na IVF temi in se mi zdi super in pogumno, da sta se odločila zamenjati kliniko, saj je odnos zdravnik-pacient zelo pomemben.
Se mi zdi pa tudi prav, da ostalim puncam, ki še premišljujejo kam in kako poleg subjektivnega pogleda posredujemo tudi malo bolj objektivne izkušnje. In normalno, da ga midve s Katte kujeva v zvezde, saj nama je uspelo pri njemu.

Dobra stvar Reša je tudi urnik, če imaš službo, kjer ni možno, da prideš urco, dve kasneje. tako veš, da bo UZ opravljen do 5.30 in si potem točno na delovnem mestu. Meni je to full pomenilo, saj imam delo, kjer ni možen fleksibilen urnik.
Kar pa se tiče stroškov pri rešu, pa se meni ne zdijo ne vem kako visoki. Dobro za hormone 20 evrov, za SPB gre lahko on na krvodajalsko, lahko gre tudi ženska, Reš le zagovarja to, da boljše, da ne, ker nikoli ne veš, kdaj si noseča, če pa ti je škoda dat 50 evrov, greš lahko tudi ti na krvodajalsko. Ženska lahko opravi test za SPB tudi na infekcijski na napotnico os. zdravnika (v zakup pa je treba vzet čakalne dobe). V italijo ti po prometriuum ni treba hodit, saj ti ga pošljejo tudi po pošti, poštnina cca. 3 evre, zdravila so plačljiva tako kot je napisala Tara, škatljica je 5 evrov, še vedno ceneje kot pri ginekologu Utrogestan cca. 9 evrov, Dabroston pa lahko dobiš na racept, če ti ga osebna ginekologinja predpiše, učinkovine pa so iste kot prometriuum.
Ko sem predlagala samoplačniški postopek me je sam čudno pogledal, češ, zakva že, če je možno na zavarovalnico.
Hočem rečt, stroški spet niso tako veliki, za razliko vseh polulanih in zavrženih ovulacijskih in nosečniških testovuser posted image , jaz sem jih v 3 letih polulala gotovo za en fajn vozičekuser posted image . Sem se pa takrat jezila tudi jaz na vse te stroške, za koji k*** moram pa poleg vsega še plačevat, soseda pa da narazen sam noge in je to to...
Kar mi je bilo še pri rešu pomembno je bila bližina, ko sva se vozila do njega, mi je bilo tistih 15 minut najbolj stresnih v življenju, a bojo danes folikli, a bodo spodbudne informacije, a bo prišlo sploh do punkcije... Si ne predstavljam, da bi se vozila 1,5 ure do MB, po moje bi se psihično požrla. In če si doma recimo iz Idrije je še do Reša dolga, kaj šele do MB. In že na bencinu pokuriš tolko, da so stroški pri Rešu res majhni.
No, te stvari se meni zdijo pri njemu fajn. Seveda pa ima vsaka svoje mnenje. samo napisala sem, kaj se tudi splača pretehtat, poleg dobrih ali slabih izkušenj Reševih pacientk.


(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: II pričakujemo AVGUSTA 2013
30.7.2013 13:08:01   
Anonimen
moje user posted image ne pričakujem od 26.8. naprej!!!

(odgovor članu oreh)
  Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: II pričakujemo AVGUSTA 2013
1.8.2013 8:21:07   
ela23
Punce, avgust je tu, čas je za nove user posted image user posted image user posted image !!! Upam, da jih ta mesec nalulamo im več! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?