|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kako se spopadate s trmo
16.7.2014 13:34:31   
Balerina
Ja seveda je odvisno od otroka do otroka. Pa velikokrat tudi od situacije do situacije. Pri nas je tako da določene stvari ne morajo (Privezani v avtosedež, čelada, umivanje,...) pač stvari ki so predvsem povezane z varnostjo in higieno.
Včasih pride do termarjenja tudi ker so preutrujeni tam potem nejdemo neko srednjo pot. Ker se nama pač zdi bolje da skupaj pospravimo igrače kot pa da vztrajava in se 2 uri dere in na koncu v tem joku zaspi, ker je pač preutrujen da bi pospravil. Je pa na nama da nelednji dan prej rečeva za pospravljanje.
Je pa tako da hči težje sprejema kakšne nenadne spremembe, ima nekaj začrtano v glavi in potem je včasih reakcija malo bolj burna, kot bi si človek želel. Takrat potrebuje svoj mir, da po pobožava včasih pusti da ji dava lubčka, pač da ve da j imamo radi in ko se pomiri se nam ponovno pridruži. Ni pa vedno tako idealno ker včasih za to ni časa ali pa prostora.
no.2 je zelo vztrajen kar mu je velikokrat prišlo še kako prav. Marsikaj je naredil sam pa čeprav je bil gibalno omejen, tako da to mu pride prav. Ampak to potem pomeni da tudi če midva nekaj rečeva ne ali pa da bo drugače, udari ven njegova vztrajnost. pri tem nič kaj doti ne narediva pač vztrajava pri svojem in ko se umiri poveba zakaj takšna odločitev.
no. 3 še nima 3 leta pa se kaj dosti ne sekira za to kaj midva rečeva. Ja on bi pač po svoje. To potem velikokrat pomeni da ko vztrajava se začne po tleh metat, ker ugotovi da pa le ne bo po njegovem zna dobiti tudi efektni napad, ampak se kaj dosti na to ne ozirava. Pač gledava če dobi napad da se revno kam ne udari in to je to. Poveva da je 3. in da sta starejša že vse poskusila tako da lahko kar neha, ker sva se že utrdila. Morava pa pri njem paziti ko trmari da starejšadva ne popustita, ker se jima smili. Pa kaj no če pa hoče čokoladi, igračo,..

(odgovor članu amii)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: kako se spopadate s trmo
29.12.2014 11:59:04   
Tamaraaaa
Občutite krivdo, ko svojemu otroku rečete NE?
Ali v javnosti težko vztrajate pri svojih mejah?
Si želite biti bolj suvereni pri postavljanju mej in pravil otroku?

Udeležite se delavnice za starše predšolskih otrok:
Kako postavljati meje otroku in obvladovati njegovo trmo

Študentke 2. stopnje psihologije v Ljubljani pripravljamo brezplačno delavnico, kjer bomo spoznali učinkovite tehnike za spopadanje z otrokovo trmo in jih tudi praktično preizkusili. Povedali bomo tudi, kakšna so razvojne zmožnosti otroka pri določeni starosti in kakšne meje je temu primerno postavljati.
Delavnica vam bo skozi različne aktivnosti ponudila odgovore na vaša lastna vprašanja in situacije - pridite in se prepričajte!

Prijave zbiramo na: postavi.mejo@gmail.com (pripišite tudi otrokovo starost ter ali pride otrok v varstvo)

Datum: 14. 1. 2015
Čas: 18:00h (trajanje cca. 90 min)
Lokacija: Filozofska fakulteta v Ljubljani, soba 119 (1. nadstropje)
Poskrbljeno bo tudi za varstvo vaših otrok.

Vljudno vabljeni!

(odgovor članu amii)
Neposredna povezava do sporočila: 27
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Kdaj se vaš otrok začne spominjati?
Noben otrok nikoli ne pozabi materinega glasu. "Eden najzgodnejših spominov je spomin na materin glas."
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?