|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Brazgotina po CR
20.9.2005 14:02:02   
Anonimen
Ojoj, ste bile hitre. Jaz sem rodila ob 16. uri, ob 20. sem se prvič zavedla, samo toliko, da mi je mož povedal, da je fantek (kar sme že itak vedela), pa nazaj koma do zjutraj. Potem sem bila še naslednjo noč na intenzivni, šele po dveh dneh so mi, se mi zdi, vzeli ven kateter, čeprav sem imela totalno (še več kot to, izgleda) narkozo. Saj brez katetra itak niti pod razno ne bi mogla vstat in iti lulat. Enkrat vmes so me kao nekaj hotele postaviti na noge, pa sem jim skoraj skupaj padla in so me hitro dale nazaj na posteljo ležat.
Moje okrevanje po CR je bilo zelo, zelo, zelo, zelo boleče. Po enem mesecu sem šele upala iti sama ven z otrokom, ne da bi se bala, da bom skupaj padla. Tudi patronažna je rekla, ko me je videla, da nikakor ne smem nikamor sama. V glavnem, meni ni bilo nič fino.
Brazgotino sem pa včeraj po 3 letih in pol prvič sploh temeljito pogledala, pa me čisto nič nima, da bi jo v naslednjih treh še kdaj. Saj ne da je tako grozna, ampak tako grooooooozno me skomina že sama misel nanjo.

(odgovor članu Scarlet)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
   Brazgotina po CR
20.9.2005 14:11:21   
andrejaz
Moja brazgotina pa je dolga 15 cm in prav čudno izgleda, saj so očitno najprej premalo prerezali moj trebuh. Kakšen cm reza je narejen pod drugačnim kotom.

Rodila okoli 21 ure, okoli 23 ure se medlo spomnim da ga je sestra držala pri moji dojki in da se je dojil. Potem sem pa zaspala do jutra. Kateter sem imela 2 dni, tuširala pa tretji dan.

(odgovor članu Scarlet)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   Brazgotina po CR
21.9.2005 10:18:03   
ninocka
Men se zdi, da sem se jst zbudila ze med sivanjem - ampak uno, ko bledes. Slisala sem sestro, ki je rekla, da je fantku ime Ivan Max in sem potem skoz govorila, da je Evan in ne Ivan. Une so se kar naporej govorile Ivan, Ivan, Ivan, jst pa ne, da ni Ivan, da je Evan. Pol sem pa obupala.
Cez neki casa so se pa zdravniki in sestre zacel pogovarjat, kaj bo za kosilo in da bojo filana paprike, jst pa: o super, men se jih tok lusta. Ce ne bi dons rodila, bi mela lih za kosilo filane paprike, k mi jih je tasca ful nardila . Takrat se se nisem zavedala, da se naslednje 2 dni ne bom nc jedla, pol pa par dni sam zupca in kruh   

Mi je pa potem ene sestra prsla rect, da jim je zdaj jasno, kaj sem govorila v operacijski - da so narobe govorile ime, jst sem jih pa popravljala.
Tko da nisem lih snjala...

(odgovor članu Scarlet)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   Brazgotina po CR
21.9.2005 14:06:02   
Anonimen
Brazgotina se ne vidi.
LP
Tash

(odgovor članu Scarlet)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
   Brazgotina po CR
21.9.2005 23:37:40   
Jessy
ninočka, si me spomnila na mojo sestrično, ki je rodila 14 dni pred mano. Imela je urgentni CR pod splošno narkozo. Revici sploh ni primla vredu in je vse čutila, vse slišala. Je rekla, da takih bolečin še ni občutila in potem je na koncu še epileptični napad dobila in tudi oživljali so jo nekaj. K sreči se je dobro končalo.
Je rekla, da jim sploh ni mogla nič povedat, da ona vse čuti! Si predstavljate, da te doleti kaj takega? Je pa že boljše imeti spinalno (če imaš možnost), ker tam lahko vsaj kaj rečeš.

(odgovor članu Scarlet)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   Brazgotina po CR
22.9.2005 11:32:43   
ninocka
Uh, boga sestricna!
No, tok hudo pr men ni blo, mi je blo pa pol smesn k sem se zbudila, sploh tiste filane paprike .
Pomoje unim tam ni blo nc jasn kaj mi je. Je pa vprasanje kok sem tud razumljivo govorila -- men, kokr se spomnem, se mi je zdel da kr normalno in razumljivo govorim, sam tist, ful pocasi (kot da si zadet al pa nazgan )

(odgovor članu Scarlet)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Brazgotina po CR
27.9.2005 16:23:07   
mojamura
jaz imam rez navpičen. narejen je zelo grdo, takrat sem rodila v MS. Ne vem kdo je šival ampak se je izgleda potrudil, da bo rez čisto frankenštajnovski. zdaj mi na levo in na desno od popka visi moj špehec.....katastrofa.tudi jaz sem težko okrevala po CR...in kar malo me je strah mam novembra drugi CR...ampak tokrat grem v MB.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?