Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
. Moje počutje kot vsak dan, slabost in utrujena sem tok, da ne pomnim kdaj bi bila tako zadeta

in seveda upanje da bo potekalo vse OK.
in štiri
.
, kak luštno
. Danes sem delala test (4 dan po izostanku m) in sta bili
:) sem zelo zelo vesela, uspelo nama je v četrtem poskusu hh. Me pa zanima, če bi bilo potrebno test še ponoviti s kakšnim drugim testom glede na to, da je bila na baby ckeck mini druga črtica bolj slabo vidna? Sem mislila, da bi v nedeljo še enkrat naredila test da bo 100% :) Potem pa v ponedeljek pokličem gin. Zadnjo menstruacijo sem mela 4.11.2013, torej bo moj PDP okoli 16.8? Upam, da ste vse vredu in da uživate v teh mrzlih dneh. Aja pa še tole, občasno imam bolečine samo v levem jajčniku, v desnem skoraj nič, mogoče vsak drug dan. Je to ok? Malo sem v skrbeh glede na to, da bo to moja prva nosečnost zato mi ne zamerite kakšno neumestno vprašanje
.me pa veseli, da nas je kar nekaj avgustovk, kolikor vidim. Chanel12 držim pesti, da bo vse ok, sporoči kako je bilo. Jaz bom res še v nedeljo poskusila zdigitalnim testom pa potem poročam. Hvla lolipop2011 za tolažbo glede špikanja, strah me je bilo samo zaradi tega ker se mi krči in bolečina locira samo na predel levega jajčnika
in resnično upam, da ni kaj narobe. Sicer pa kot pravijo, manj razmišljaš o tem kaj bi bilo lahko, bolje je :) Imam pa od znakov boleče prsi, predvsem ob dotiku, rahle vrtoglavice,zbadanje v jajčniku in ja lačnaaaaaaa sem že takoj ko se zbudim:) Slabosti pa še ne in upam, da tako tudi ostane. Pa lep večer vsem
.