|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 6 7 [8]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo februarja 2014
20.2.2014 11:09:59   
Tara9
matti tudi jaz pošiljam virtualni user posted image  in eno user posted image za srečo. Ne vem kako bi te potolažila, ker nas je več takih, obupanih in z živci pri koncu user posted image . Tudi pri meni bo čez par mesecev leto naokrog, rezultatov pa še ni in ni. Ampak bojo, enkrat bojo, vsak dan smo bližje cilju. Tudi jaz svetujem, da se obrneš na svojega ginekologa, bosta najhitreje rešili zadevo. Naj samo povem, da sem imela sama pred 2 mesecema cisto, ampak me ni nič bolelo, samo tečke ni bilo in na UZ je bila vidna. Sem dobila tablete za sprožanje in je šla potem z menstruacijo stran.

misi sej vem kako je, tudi mene testi kdaj pa kdaj premamijo in ni rečeno, da me ne bodo tudi zdja, čeprav vem, da je škoda prekmalu delat, ne bo nič nikamor ušlo, ampak ta neučakanost je naporna user posted image . Predvsem pa iskanje vseh možnih znakov par dni pred M, ja groza od groze. Mene od včeraj nekaj medenica boli in sem valda že pomislila, če je tudi to kakšen znak user posted image  user posted image , sem pa kmalu ugotovila, da je mogoče posledica sedenja, ker sem včeraj res cel dan sedela, najprej v službi, potem pa še 4 uri na kavi user posted image . No ja, toliko o tem.

(odgovor članu *misi*)
Neposredna povezava do sporočila: 176
   RE: II pričakujemo februarja 2014
20.2.2014 11:45:07   
Matti
Dekleta zlate steuser posted image Hvala za vzpodbudne besede.

V soboto ponovim test in potem verjetno še v ponedeljek ali torek in če bo vedno negativno se bom počasi naročila na pregled, ker sumim da je možno da je kakšna cista.user posted image Žensko telo je res uganka, me kar jezi vse skupaj, ker sem načeloma taka da želim imeti vse pošlihtano, ampak tukaj me pa moje telo res zeza.

Upam da vse čimprej ugledate(mo) user posted image user posted image , bi bil že čas.user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 177
   RE: II pričakujemo februarja 2014
20.2.2014 11:58:05   
Anonimen
Matti- tudi moje M so tam od 34-38 dni, se že itak ful načakam da dobim M . Ta mesec glede na O test zna biti M okoli 35 dne! Sem pa imela že 2x to luteinsko cisto, 1x sem počakala in je M prišla po 2, 5 mesecih, drugič sem šla do G ko mi je M zamujala 1 mesec in smo M sprožili z Primutut nor tabletami. No ta ciklus je prvi po tabletah in upam, da bo uspešenuser posted image . Zaradi teh nepredvidenih ciklusov večkrat naredim tudi O teste, da vsaj približno vem kdaj naj bi bila O! Ker na 2 dni user posted image cel ciklus je misija nemogočeuser posted image .

Jaz imam pa danes grozno migreno, sedaj po 4 tabletih je malenskot bolje, da vsaj približno živim,drugače pa me to ubija.Se mogoče malo tolažim da je pa mogoče to en znak več, ker pri prejšnih dveh nosečnostih je bilo isto enih 5 dni pred M grozna migrena in čez 2-3 dni potem pozitiven testuser posted image . Mogoče pa leuser posted image
Anonimna user posted image

(odgovor članu Matti)
  Neposredna povezava do sporočila: 178
   RE: II pričakujemo februarja 2014
20.2.2014 12:31:53   
Matti
Anonimna, ja tile dolgi ciklusi so kar hudičuser posted image . Midva se vseeno kar trudiva user posted image vsak 2 dan, me čudi od kje ta energijauser posted image Tudi ta mesec sva in mislim da nisva mogla zgrešiti. Sem pa računala da imam 4 cikle na leto manj kot ostale, to je 4 krat manjša možnost za zanositev. Jaz definitivno ne bom čakala en mesec, ker me že zdajle jezi ko ne pride. In tudi vedno sem imela vsaj dva dni pred user posted image rjave izcedke, sedaj ni še nič, belina. Sem pa imela v začetku tedna zelo povečan izcedek-beli tok. Baje je to tudi znak, no pa smo spet pri znakih. Bo treba odmislit, če ne bo stres še slabše naredil.user posted image

Sem si pa tudi jaz nabavila O teste in jih bom po pol leta zopet začela uničevat, tako da upam da se tečka čimprej prikaže. Ginekologinja mi je dala Clomid, kao za spodbujanje ovulacij samo ga ne upam uporabit saj je zdajle popolnoma nejanso kakšen je moj ciklus in kakšen bo naslednji, in ne upam si še dodatno ogrozit oziroma zmedet ciklus.

Anonimna stiskam pestkeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 179
   RE: II pričakujemo februarja 2014
20.2.2014 18:24:34   
pejko
Pozdravljene!

Bi se vam pridružila, če smem. Čeprav mislim,da bom morala kar v marec :( Najprej čestitke vsem user posted image !
Po več kot treh letih poskušanja sva šla k Rešu, ki me je dal zdaj klomifen za 3 mesece in progesteron. Jutri moram delati test, ampak sem ga že delala prred par dnevi, itak - . Sem pa tako ali tako vedla,ker vedno par dni pred M mi splahnijo prsa in tako je bilo tudi tokrat :(

A vas je dosti na tej kombinaciji? Klomifen/progesteron?

Srečno vsem!

(odgovor članu Matti)
Neposredna povezava do sporočila: 180
   RE: II pričakujemo februarja 2014
20.2.2014 18:53:46   
miamama
Še en dan... Že ves dan se mirim, pa mi gre bolj slabo. Pa še ponoči sem mela čudne sanje. Sinček me je pobožal po trebuhu in rekel nekaj v smislu tale pikica, kot da bi vedel da sem noseča, čeprav mu nihče ni povedal. upam da so preroške... Sem popoldne že mela test v rokah pa sem ga na koncu pospravila in se odločila, da vseeno počakam do jutri. Zdele me je pa malo pomirilo tudi branje pravljice prvemu sinkotu. Drugi otroček pa upam da bo potrjen jutri.

Lep večer vsem! Tistim ki jutri tudi testirate pa držim pesti!

(odgovor članu pejko)
Neposredna povezava do sporočila: 181
   RE: II pričakujemo februarja 2014
21.2.2014 9:19:20   
perla*
Punce, srečno še do konca februarja! user posted image
Navijam in držim pesti za srečo!

Optimistično se selim v marec user posted image

(odgovor članu miamama)
Neposredna povezava do sporočila: 182
   RE: II pričakujemo februarja 2014
21.2.2014 18:40:29   
Matti
Evo mislim da je to to, moj izcedek je vedno bolj obarvan kar nakazuje da user posted image prihaja, tudi stiska me vedno bolj spodaj. Moja tečka se bo verjetno v polni zasedi pokazala jutri popoldan. Očitno še ni najin čas user posted image

Sedaj grem v naslednjem ciklu na samoplačniški UZ da mi pogleda če ovuliram. Namreč res ne upam jemati klomifena kar na pamet. Verjetno je najboljše če se naročim par dni pred ovulacijo verjetno ali mi svetujete kako drugače?

Ostalim želim da ta mesec zaključite z nasmeškom na obrazu in user posted image user posted image na testuuser posted image

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 183
   RE: II pričakujemo februarja 2014
21.2.2014 19:37:31   
perla*
Matti, a ovulacijski testi ti potrdijo ovulacijo?

(odgovor članu Matti)
Neposredna povezava do sporočila: 184
   RE: II pričakujemo februarja 2014
21.2.2014 19:45:53   
Matti
Perla moram priznati da jih že kar par mesecev nisem delala, ker takrat ko sem jih mi ni nikoli pokazalo močnejše črtice kot kontrole, kakor bi moralo biti. Vedno so bile črtice zelo blage ali pa jih ni bilo. Sem si pa za v bodoče zopet pripravila zalogo testov. Sem si ta ciklus začela meriti BT in mi sploh ne kaže pravilno, moja temperatura res zelo niha. Res pa da dvomim da je ta mesec ovulacija sploh bila. Ker vse prešnje cikle sem imela veliko sluzi in špikanje v jajčnikih in prav tako po ovulaciji boleča prsa, ta mesec pa vsega tega ni bilo. Bi pa rada še kakšno mnenje razen moje G, saj mi je predpisala Clomid in se bojim da si bom z njim naredila več škode ko koristi če ga bom jemala, vkolikor imam svoje ovulacije. Prav tako sem mislila da bi mi še pogledal če imam kakne pregrade ker do sedaj se mi zdi da moja G sploh ni nič iskala in me zanima če je mogoče to razlog da ne rata. Čeprav pregrade pa naj bi se najboljše videlo po ovulaciji tako da sem zdaj v dilemi kdaj se je bolj pametno naročitiuser posted image

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 185
   RE: II pričakujemo februarja 2014
21.2.2014 20:02:03   
Anonimen
Da se še jaz malo javimuser posted image .
matti-kar se tiče Clomida, zakaj pa ti ga je G sploh predpisala? Kar se tiče pregrade, baje jo sedaj operirajo samo, če povzročajo splave, da preventivno pa ne več. Vsaj tako je pred kratkim Pušenjak napisal na forumu. Da kao po ostranitvi pa se lahko pojavijo zarastline, kar pa spet ni dobrouser posted image . Kar se tiče spremljanje O jaz, bi si kupila teste preko neta(jaz sem jih kupila na plodnost.si), so ceneje in si merila O in ko bi videla da se črtica jača, bi se hitro naročila na UZ, pa da te par dni pred O pogledajo, pa da vidijo kakšno je stanje rodil! Pomoje je tako najbolje!
Jaz pa še čakam, da ne pride user posted image oz da zagledamuser posted image user posted image . Tako so me začele prsi bolet, da popuser posted image , včasih me bolijo tudi pred M, včasih ne, tako da vem da je oboje možno! Bom počakala še par dni in naredila testek. Imam pa občutek da je ratalo ta mesec, ne vem zakaj? tak filing pačuser posted image . Bom javila pa karkoli bo žeuser posted image anonimna user posted image

(odgovor članu Matti)
  Neposredna povezava do sporočila: 186
   RE: II pričakujemo februarja 2014
25.2.2014 9:20:10   
mamica deklicam
mene v modro, je danes prišla gospauser posted image .

Upam, da bo še katera nalulala plusek, mi pa novim zmagam naproti user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 187
   RE: II pričakujemo februarja 2014
25.2.2014 9:52:24   
witto
Dober dan dekleta,spet se po dolgem casu javljam. Hitrooooo potrebujem nasvet. Torej, ta mesec sem imela celo zmesnjavo, po izracunu bi naj o imela nekje 8-9.2. vmes sem imela virozo, prehlad,vrocino....... in mislim,da je bila o kasneje,kar je pri meni cudno, ker po krcih in bolecinah točno vem kdaj nastopi. M sem imela v januarju dvakrat,prva je bila 2.1. druga je bila 29.1. na 28 dan ciklusa. Vceraj je bil 27.dan ciklusa, in sem skurila en cb, ki je pokazal rahel ma res rahel plus,ker mi babji firbec ni dal miru,sem popoldne naredila se en listič baby chek, in tudi tam se je pokazalo rahlo user posted image . Danes sem vajo ponovila z baby chek, in je ze bolj vidnauser posted image na 28.dan,zdaj me pa zanima sledeče, če se na lističih pokaze rahlo, a bi mi znalo pokzat kaj na clear blu digital?

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 188
   RE: II pričakujemo februarja 2014
25.2.2014 12:29:58   
NikaAnna
witto itak! Hitro po test in javi!! user posted image user posted image user posted image

_____________________________

''Out of difficulties grow miracles.''

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 189
   RE: II pričakujemo februarja 2014
25.2.2014 13:07:06   
witto
ok. sem sla v dm in kupila first sign, namesto cb digital....... vceraj rahlihuser posted image in danes zjutraj ravno takouser posted image first sign je bil-user posted image .........

(odgovor članu NikaAnna)
Neposredna povezava do sporočila: 190
   RE: II pričakujemo februarja 2014
25.2.2014 13:11:44   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: witto

ok. sem sla v dm in kupila first sign, namesto cb digital....... vceraj rahlihuser posted image in danes zjutraj ravno takouser posted image first sign je bil-user posted image .........


Men je first sign zjutraj kazal -, CB pa popoldan lep + in drugo jutri BC tudi user posted image . Tako da jaz mislim da FS pokaže najkasneje user posted image . Poskusi jutri zjutraj s CB, pomoje si user posted image

(odgovor članu witto)
  Neposredna povezava do sporočila: 191
   RE: II pričakujemo februarja 2014
25.2.2014 14:20:24   
NikaAnna
Po moje plus je plus (ce je od stopke minilo najmanj 10 dni, ce je pa spontan postopek, je pa se toliko bolj ziher)
Tudi jaz mislim, da si user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

''Out of difficulties grow miracles.''

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 192
   RE: II pričakujemo februarja 2014
27.2.2014 11:07:07   
Katte
Moj hudič je tukaj. Več sreče prihodnjič...

_____________________________

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu NikaAnna)
Neposredna povezava do sporočila: 193
   RE: II pričakujemo februarja 2014
27.2.2014 11:47:02   
perla*
Katte user posted image
Grem stavit, da bo marec naš mesec! Bo, bo, bo - mora biti! :-)
Tja do poletja bomo že nekaj naredili.
Ne obremenjuj srčka preveč, zamoti se čimbolj. Vem kako ti je, sem bila prejšnji teden na istem :-)
Zdej pa optimistično čakam O drug teden in akcijaaaa :-)

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 194
   RE: II pričakujemo februarja 2014
27.2.2014 14:33:17   
Katte
Hvala, perla.
Saj jaz sem v redu. Rabim samo pogledati malega sončka, ki zdajle spi poleg mene, pa mi je toplo pri srcu. On jr moj čudež. Ne vem, če mi pripada še kakšen, želim si ga pa. Ampak resno, še bolj kot zame, navijam za punce tukaj, ki se trudite že dalj časa za prvega.

_____________________________

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 195
   RE: II pričakujemo februarja 2014
28.2.2014 7:04:22   
*misi*
Moja tecka je prisla dons ponoci, se selim v marec.


(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 196
   RE: II pričakujemo februarja 2014
1.3.2014 9:44:33   
Night
witto, mislim, da si user posted image user posted image Meni je FS pokazal šele 4 dni kasneje kot en drug test. Za CB pa ne vem, ker ga nisem delala.

(odgovor članu *misi*)
Neposredna povezava do sporočila: 197
   RE: II pričakujemo februarja 2014
6.3.2014 21:01:53   
rebrebu
zivjo punce,

se ena ki je mela et 11.2 in je 25.2 ugledala +!!!!!!!!! zj pa čakamo na 13.3 ko naj bi mela prvi uz in upamo na srcek!!!!

cestitke vsem ki ste zagledale +, ostale pa drziim pesti da v novem krogu uspe.

lp

(odgovor članu Night)
Neposredna povezava do sporočila: 198
   RE: II pričakujemo februarja 2014
6.3.2014 21:04:39   
Katte
Čestitam! Srečno do konca!

_____________________________

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu rebrebu)
Neposredna povezava do sporočila: 199
   RE: II pričakujemo februarja 2014
22.5.2014 13:41:28   
Dgirl

-

< Sporočilo je popravil Dgirl -- 22.5.2014 13:43:06 >

(odgovor članu Wishes)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 6 7 [8]
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 6 7 [8]
Pojdi na:





Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?