|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznje...
6.1.2014 20:50:54   
tara.81
jona klara ko sem prebrala, da te je Reš napizdil sem se spomnila kako je mene večkrat in me je kar zmrazilo. Vem, da je hudo, sam poskusi odmislit, da je pač človek *** in da vama bo uspelo. Saj ga vidiš še par krat in bo vse mimo. user posted image user posted image

Jaz pa že v daljavi vidim pike, ki si jih bom dajala. Sicer je marec še malček daleč, sam spet ne toliko in upam, da bo šlo tik tak mimo. Takrat upam, da vas tukaj ne bo več!!! In da boste lepo že vse čuvale vaše pikice v trebuščku! user posted image

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznje...
6.1.2014 21:07:53   
lotkla
Ker sem padla pri temi IVF nov.dec. skoz, se vam pridružujem sedaj tukaj. Sem prvič v postopku in danes sem si dala tretjo špiko. Sem pa dopoldn v službi čutila, da se mi tam spodaj že nekaj dogaja. Imam pa kratek postopek s puregonom. V četrtek grem na prvi UZ. Pomatram se in spijem zvečer en deci piva, pa tudi kakšen jajc več pojem, ker naj bi to pomagalo za rast foliklov. Bomo videli.

Aleda, potrdilo o SPB velja pa samo eno leto. Saj tako so meni rekli na konziliju začetek novembra.

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznje...
6.1.2014 22:09:31   
NikaAnna
Jona Klara, Diphereline naj bi nas nekak spravil v 'umetno meno', zavira rast foliklov (jo "obvladuje"), pospeši pa jo Gonal in podobni gonadotropini. Sej tut men ni cist jasno, ne glede na to, da sem prebrala na tone informacij.. verjetno ze vejo kaj delajo, a ne?
Aleda, nazadnje, ko sem bila v Mb sem vprasala kako dolgo veljajo izvidi SPB in mi je rekla, da eno leto.
Tara, hitro bo mimo, bos vidla. Lotkla, si v mb ali v lj?

(odgovor članu lotkla)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznje...
6.1.2014 22:56:01   
dekca
Izvid za SPB velja dve leti, drugače mene ne bi vzeli v postopek, ker je eno leto minilo že septembra, je sestra gor napisala, da velja 2 leti, pa še vprašala sem, če rabiva nove.

(odgovor članu NikaAnna)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznje...
6.1.2014 23:30:32   
NikaAnna
Ne vem Dekca... men so v Mb rekli, da velja eno leto. Lahko pa, da se je od novembra kej spremenilo user posted image

(odgovor članu dekca)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznje...
7.1.2014 7:16:08   
dekca
Govorim za Ljubljano in ne MB, tu je bila sprememba.

(odgovor članu NikaAnna)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznje...
7.1.2014 7:54:59   
Anonimen
Pozdravljene punce!
Se vam opravičujem, ker sem bila zadnje dni odsotna - glede na to, da sem odprla temo, ampak sva z mojim imela toliko stvari, da sem še vas brala bolj težko. No da vam javim kako je bilo v petek na UZ.
Najprej je bil pogovor z Dr. Reljićem. Pregledal je vse papirje in ker je videl da smo bili že dvakrat pred ETZ-jem a ga nismo opravili (zaradi izcedkov) smo se o tem pogovorili. Predlagal je, da bi me ta cikel spremljali po UZ in da bi na tiste dneve, ko se je pojavljal izcedek opravljali tudi hormonske preiskave. Potem pa bi videli kako dalje. Če bi prišlo do izcedkov bi me z mičkeno kamerco pregledali, da vidijo od kod je izcedek in to mesto požgali. Nato je sledil UZ, kjer je bilo vse ok. Sluznica je bila 3,5 na levem jajčniku folikel 7 in manjši, na desnem pa 4 in manjši. V četrtek me ponovno čaka UZ in dati moram kri. Ne vem pa, zakaj mi je dal ovulacijske teste, če naj ta mesece ne bi bilo ETZ-ja. Tako da po eni strani še vedno tiho upam, da če bi bilo vse ok, bi lahko transfer opravili. Bom definitivno povprašala v četrtek. user posted image

tara.81 Zate sem na drugi temi prebrala, da si končno dobila pošto user posted image user posted image Zdaj bo pa vse šlo hitreje in držim pesti, da dobiš datum čimprej.
NikaAnna Tudi tebi želim vse najboljše. Da boš dobro odreagirala in pridelala ogromno celic.
Če sem katero pozabila...tudi za njo držim pesti...

Lep dan vam želim vsem,

A user posted image

(odgovor članu dekca)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznje...
7.1.2014 8:45:50   
lotkla
Sem iz gorenjskega konca, zato sem v LJ.

(odgovor članu NikaAnna)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznje...
7.1.2014 14:40:29   
jona klara
TARA- ČESTITKE ZA POŠTO, TO BO HITRO MIMO, MENI JE 2010 RATALO RAVNO V MARCUuser posted image upam, da tudi tebi,KAko dolgo pa si čakala v mb od prvega posveta naprej, oz. kaj so ti delali kake preizkave?ali si šlsa kr avtomatsko v postopek, ker će meni sedaj ne uspe grem spl v mb, če še sploh grem, ta reš res nima odnosa

_____________________________

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu lotkla)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznje...
7.1.2014 17:11:16   
tara.81
Punce hvala vsem! Še zdaj ne morem verjet, da je pošta prišla in da bom v ponedeljek končno zvedela kdaj začnem s pikanje, kdaj bosta punkcija in kdaj dobim svojo pikico.

jona klara...naročila sem se na posvet v začetku junija, takoj ko me je Reš poslal nekam oz. jaz njega user posted image user posted image . Datum prvega posveta je bil konec oktobra, kmalu zatem, še pred prazniki sem dala kri in imela UZ, konec novembra sem dobila obvestilo, da sem v čakalni knjigi. Tako da je minilo 7 mesecev že, računam da bo punkcija nekje aprila, tako da znese vse skupaj približno od naročanja do samega transferja 9 mesecev. Preiskav razen krvnih in UZ-ja nisem imela nobenih, ker ima fant slabe rezultate, tako da sva šla direkt v postopek.

Za izvid SPB vam lahko v ponedeljek povem kako in kaj, ker imam izvide, ki sem jih dobila decembra '12 in bomo videli, če bo treba preiskave ponovit.

Zdaj me je pa malček strah KT, ki jih bom dobila. Ko se spomnim kake stranske učinke je imel Estromfem. Še dobro, da je potrebno pit Femoden samo 1 na dan. Minevajo 3 leta, kar jih ne uporabljam več in jih ne pogrešam user posted image

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznje...
7.1.2014 21:00:22   
lotkla
A je tu še katera, ki hodi v Lj?
Jaz sploh ne vem kaj naj v četrtek pričakujem. Me je kar strah, če bo v teh 5 dnevih kaj ratalo. Dopoldne me šraufa, zvečer ko se uležem, pa mislim da mi bo noter kaj razgnalo. Torej se nekaj dogaja. Drugače pa je počutje čist uredu in tudi čustvena nisem bolj kot ponavadi.

(odgovor članu tara.81)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznje...
7.1.2014 21:19:46   
Aleda
lotkla- jaz sem v lj. Kakšno dozo puregona pa imaš?

(odgovor članu lotkla)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznje...
7.1.2014 21:40:24   
oreh
Jaz in moje odlašanje..., malo z zamudo, a vse dobro v novem letuuser posted image !

Tara, kdor čaka dočaka, pa naj hitro pride spet dan, ko se boš začela pikati, februar je itak kratek.user posted image

Jona klara, vidim, da si spet v bojih. Sem ena tistih, ki kujemo reša v zvezde, je res, da njegov odnos ni vedno lep, a tudi ni vedno tak kakršen se ti je danes pokazal. Jaz sem si vedno po kakšni njegovi neokusni pripombi rekla, pa kaj sem že vse dala skozi, a zdej me bo pa en star dec tatalno zabediral... vem, vem, zdravnik bi te naj vedno spodbujal... ampak takšen pač je, boš videla, zna biti pa tudi zelo zabaven in uglajen, mi smo se kar nekajkrat pošteno nasmejali. je pa direkten in če kaj ni po njegovih merilih, ti hitro stisne kako pikro. Boš videla, da ga bova čez kak mesec obe kovali v zvezdeuser posted image . dipherelin pa mislim, da vsaka dobi pri njemu.

držim pesti za vse!

(odgovor članu tara.81)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznje...
7.1.2014 21:45:14   
lotkla
2oo enot. Sicer imava midva oba zelo dobre rezultate in so na konziliju rekli da ne bi smelo biti nobenih težav. Samo nikol ne veš.
Jaz imam enega 6.5 letnika (nastal dobesedno pri prvem user posted image user posted image leta 2006). Leta 2011 sem zanosila, a je bila IMN, kjer sem izgubila desni jajcevod. user posted image so neredne, kriva naj bi bila tudi moja teža (sem težkokategornica user posted image . Čez poletje sem jemala femaro, kjer sem ovulacijo čutila, a se žal ni prijelo. Tako sem zdaj tu.

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznje...
7.1.2014 23:19:14   
smartika
Malo vas pridem še pogledat na to temo... JonaKlara in Oreh pri nas je Reš-ko zakonuser posted image . Trenutno sem nosečka 7t po transferju dveh zamrznjenčkov 2.12..2013 pri Rešu; upam, da pripeljemo uspešno do konca, kot smo že leta 2010 prav tako z Rešovo pomočjo
Za vse ki ste ali boste v postopkihpa pa močno navijam user posted image . Pozitivno naprej

(odgovor članu lotkla)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznje...
8.1.2014 7:36:12   
Aleda
lotkla- tudi jaz ima 200 enot...pa kratek postopek

smartika- čestitke!user posted image Ful je lepo prebrat da rata tudi v drugič, upam da tudi namuser posted image

(odgovor članu smartika)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznje...
8.1.2014 18:06:39   
monsy
evo končno je moj mesec!!!!!
U ponedeljek grem po špike pol ko pride M pa veselo na delo spetuser posted image !! upam da bo zdaj u 2. USPEŠNO!!!!!

Držim pestke za vse nas!! user posted image

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznje...
8.1.2014 18:35:13   
vesica
monsy midva pa ju3 greva na prevzem špikcev enkrat po 20 mu pa lahko računamo na vse skupaj ... Držim pesti da vama uspe upam pa tudi za naju in vse ostale user posted image Jaz sem 3 dan od prenehanja jemanja kt tako da jo še čakam da pride user posted image

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznje...
8.1.2014 19:07:43   
monsy

IZVIRNO SPOROČILO: vesica

monsy midva pa ju3 greva na prevzem špikcev enkrat po 20 mu pa lahko računamo na vse skupaj ... Držim pesti da vama uspe upam pa tudi za naju in vse ostale user posted image Jaz sem 3 dan od prenehanja jemanja kt tako da jo še čakam da pride user posted image




Oooo vesica tudi ti si še tukaj user posted image ,...sem te bolj malo zasledila na forumu, sem mislila da ti je že uspelo ta čas user posted image
Moja M pride šele enkrat proti koncu, tam 25.1.,...tko da bom spadala že kar u februar. Ni važno, sam da BO,...
pa srečno tud tebi!!!! user posted image

(odgovor članu vesica)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznje...
8.1.2014 19:17:57   
monsy

IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

buska- oh kako sem se tebe razveselila.Čestitke za prvo svečko, saj ne morem verjeti, da je že 1 leto.Kako se imate? še kaj planirate?ti si nam za vzor, samo pri nas ne more biti nič naravnouser posted image
danes Reš malo siten, me je napizdil, zakaj si sama ne dajem zdravil, če mislim, da bodo vse drugi naredili namesto mene, da otroka si moram sama naredituser posted image user posted image začela že z dipherline.Čemu pa služi to? ni nič razložil čez 1 teden pa menopur.MORAM REĆIT, DA ME JE KR MALO MINILO, DA SEM ŠLA K NJEMU, SAJ TO SEM PRIČAKOBVALA., PA VSEEN, KAJ ŠE BO....JE PA TO PO Tomaževiču, KI JE DUŠICA RES ŠOK,



Diphereline spodbuja ovulacijo in naj bi preprečil predčasno pokanje foliklov in bil dober za boljše zorenje jajčeca.
Ga skori vedno uporabljajo pri postopkih IVF, ICSI u kombinaciji z puregonom, gonalom,...itd

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznje...
8.1.2014 21:03:07   
jona klara
hvala za odgovore

monsy - tudi tebi srečno v postopku, bova v podobnem času.

a se vam zdi normalno, da sem po 3h injekcijah dipherline, o,5 ampule na dan že tak napihnjena da groza, kaj šele bo ko bom imela še 4 amp menopurja zraven.sam da bi kaj ratalo



_____________________________

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznje...
8.1.2014 21:15:23   
Aleda
monsy-na keri kliniki si pa ti? Moja user posted image naj bi tudi prišla tam nekje 22, 23 tak da nas bo že več za februar user posted image

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznje...
8.1.2014 21:54:59   
aspera
Punce, držim pesti za vse, ki ste v postopkih user posted image user posted image user posted image .

Nama je uspelo v prvem postopku, vendar so mi včeraj na pregledu povedali, da ni več utripa pri plodu user posted image . Sem pa prišla že do 9.tedna in sva oba s fantom zelo razočarana. Sedaj me čaka abrazija, potem pa ne vem kako kmalu bom spet zbrala moči za nov postopek user posted image .

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznje...
8.1.2014 23:40:23   
Sisley
Aspera, res mi je žal da vaju je to doletelo. sedaj se dobro izjokaj in potem punca glavo gor in naprej v boj za svoj zakladek. Vem da ti bo uspelo! Mislim nate *

_____________________________

Čakamo na naš +

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznje...
9.1.2014 7:11:21   
Aleda
Aspera pošiljam ti objemčkeuser posted image user posted image user posted image in ne obupaj. Srečno naprej!

(odgovor članu Sisley)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Neverjetno: Sestri sta isti dan rodili dvo...
Včasih so zgodbe, ki jih piše življenje tako nepričakovane, da jim je težko verjeti. Ta zgodba je prav neverjetno srečna...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?