|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Hujšajmo skupaj v novemu letu 2014
5.1.2014 9:58:21   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: RAKICA1

mamica deklicam user posted image user posted image se opravičujem za napako samo bi bilo fajn bliz te cifre pridt user posted image user posted image user posted image user posted image
Tako da se vsaj malo pohvalim ,da je za menoj zaenkrat uspešen dan tako ,da upam ,da mi uspe do konca biti pridnauser posted image user posted image


ja, bi bilo, a najprej grem rajši na realno kilažo, katero sem že dvakrat dosegla. user posted image

Kaj veš, mogoče me bo pa nato zagrabilo in grem naprej. Imam tako konstitucijo, da je moja idealna teža tam nekaj 64kg. Ampak to bo drugi plan.

(odgovor članu RAKICA1)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: Hujšajmo skupaj v novemu letu 2014
5.1.2014 10:31:20   
Me_me_me_me

IZVIRNO SPOROČILO: S*

M dobrodošel med ženske, je prav lepo da imamo tudi pripadnika močnejšega spola med nami user posted image . Ja pa bravo za vse do sedaj izgubljene kh.
Me pa zanima kako strogo si črtal OH? si se odpovedal tudi sadju in določeni zelenjavi, ma mlečnim izdelkom tudi? Ker je res kakor praviš, OH so skoraj povsod in ne vem kaj ti potem ostane za jese. Se mogoče držiš stroge ketonske diete?
Jaz se nekako spogledujem s paelo dieto, mi je v principu kar pisana na kožo, edini problem mi je mleko, ker kavi in čaju z mlekom se nikakor ne morem odpovedat.


Hehe, hvala za dobrodošlico! :)

Zelenjavi se nisem odpovedoval, sem pa pojedel veliko paradižnika, solate, kumar,... Česar se je pametno odpovedati, oz. jesti po pameti, je korenje, krompir, koruza (vsebujejo škrob, kar je sladkor).
Pri ogljikovih hidratih načeloma velja pravilo: izogibaj se vsega, kar je belo (živila večinoma vsebujejo procesirane ogljikove hidrate, ki so po nekaterih raziskavah povečevala možnost rakavih obolenj).
In kar bi jaz svetoval: ne obremenjujte se z raznimi dietami in štetji kalorij, ker te to spravi samo v depresijo, postane lahko preveč depresivno vse skupaj. Moje glavno pravilo je, da se držim 6 dni v tednu "diet", kjer se izogibam mlečnih izdelkov (na žalost sem spada tudi mleko, jogurti, itd.), razni sadnih šejkov (imajo ogromno sladkorja), nasičenih maščobnih kislin,...
Jem predvsem ribe (3x na teden, ker lahko vsebujejo ogromno živega srebra, ki lahko skozi čas povzroča zdravstvene težave), beljake jajc (spečem jih na maslu - čeprav je mlečni izdelek, naj bi bil dosti boljši kot rastlinsko olje, ocvirki), veliiiiko zelenjave, čaji (črni, zeleni)...Kavo lahko mirne volje popiješ in tudi brez mleka se hitro navadiš (jaz sem imel kavo z mlekom pred tem praktično pod nujo! (: ), namesto sladkorja ti pa priporočam cimet (vendar ne več kot pol kavne žličke na dan, ker je sicer cimet dober za praktično vse vidike zdravja, vendar pa prevelika količina negativno vpliva na ledvice).

Najbrž sem še kaj pozabil, bom še kaj dopisal :)

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: Hujšajmo skupaj v novemu letu 2014
5.1.2014 10:37:01   
Me_me_me_me
Ja, to bi še povedal, sem vedel, da sem na nekaj pozabil :)

Jaz se držim diete od Tima Ferrissa - Low carb diet. Bistvo je, da se 6 dni v tednu držim diete (čeprav med OH tudi kakšne ovsene kosmiče pojem), 1 dan v tednu (pri meni je to sobota), pa jem malo več in ne gledam, kaj jem (vse OH, pomembno je tako iz vidika inzulina (da ga dvigneš 1xtedno), kot tudi psihe) - pri njem je naveden kot "cheat day", vendar ga jaz imenujem kot "Glorious day". Na začetku je težko, vendar pa vidiš da se splača, ko si bolj živ, poln energije :)

Je pa res, da ni treba res preveč komplicirati, že to je veliko, če si omejite vnos ogljikovih hidratov, ne sladkate res preveč in da popijete dosti vode in čajev :)

(odgovor članu Me_me_me_me)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: Hujšajmo skupaj v novemu letu 2014
5.1.2014 12:08:34   
soncnica33
Me_me_me_me
, tebe je pa res zanimivo brat... Moški pogled na svet; ne si komplicirat življenja, ha ha ha... Me spominjaš na mojega šefa, v treh besedah, kratko in jedrnato... sem se kar malo nasmejala, bravo!!!

Zelo zanimiv pogled na svet, dobra priporočila... Pr meni ja pa problem, ker je tisti tvoj tako imenovani Glorious day 6x tedensko, ko mi otroka, mož in sodelavka dvignejo pritisk na 380...

Vsem sotrpinom lep nedeljski pozdrav!

user posted image Sončnica

(odgovor članu Me_me_me_me)
Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: Hujšajmo skupaj v novemu letu 2014
5.1.2014 12:24:10   
Me_me_me_me
Hehe, mam takšen bolj sistematičen pogled na te stvari:))

Je pa res, da če si preveč kompliciraš diete, preprosto izgubiš voljo do vsega. In kar je bistvo vsega, je to, da mora biti to dolgoročno. Malo sem prebral tudi strokovnih člankov na temo teh diet. Poznate primere, ko ljudje izredno shujšajo, potem se pa zredijo nazaj? No, jaz jih. In v enem članku (pa ne na kakšnem tabloidu) sem zasledil, da tudi tisti, ki ogromno shujšajo na hitro, shujšajo na račun mišic - namreč takrat se zgodi, da se na kg izredno pozna, vendar na račun vode. Glaven "rezeorvar" vode so mišice. To pomeni, da si nekaj izgubil na maščobi, vendar ne bistveno. Zaradi tega lahko pride do povešene kože.

Kar je mogoče meni tudi pomagalo, je pa včasih kar težko, ker imam službo zjutraj. Vsako jutro sem približno pol leta šel na prazen želodec hodit, takoj, ko sem vstal. Greš lepo za pol urice do eno uro na zrak, si lepo daš na telefon, mp3 kakšno fajno musko, sam sem si dajal audio knjige (kar mi je med študijem prišlo zelo prav) in sem se zraven še izobraževal:) Da ne govorim o tem, koliko sem si s tem znižal stres, ko sem možganom "nadihal" s svežim zrakom.

Glejte, vem, da sem veliko napisal okrog tega, ker sem tudi sam temu precej pozornosti posvetil. Ampak, res, za sebe, ne si komplicirat življenja, pazite malo na vnos OH (če ne pijete več sladkih pijač in se izogibate kruha ste naredili/e ogromno!!), z interneta si lahko naložite kakšno telovadbo (na partisu imate Insanity (kar ni čisto lahko), T25 (bi ga priporočal za začetnike, ker imaš modifikacije izvajanja vadb), pa še ogromno tega). Tudi, če zjutraj hodite, je ogromno (pol urice na dan pomeni kar 3 ur3 in pol več hoje na teden, kar ni malo).

Lahko pa kaj povem od psihologije, če se komu da brat :))

(odgovor članu soncnica33)
Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: Hujšajmo skupaj v novemu letu 2014
5.1.2014 14:20:52   
eva2010
Pozdravljeni! user posted image

Odlocitev je padla. Tudi jaz se vam pridruzim, ce me seveda sprejmete user posted image . Jutri startam in javim podatke. Po dveh otrokih se ne morem znebiti kg (cca. 10+). Izogibala se bom cukru in belim stvarem in seveda povecala gibanje. Razmisljam tudi o 4 dnevnem postu s sadno-zelenjavnimi sokovi. Nisem se se cisto odlocila. Upam, da mi skupaj z vami uspe user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil eva2010 -- 5.1.2014 14:30:11 >

(odgovor članu Me_me_me_me)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: Hujšajmo skupaj v novemu letu 2014
6.1.2014 6:48:17   
RAKICA1
eva2010 dobrodošla med nasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu eva2010)
Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: Hujšajmo skupaj v novemu letu 2014
6.1.2014 8:01:27   
eva2010
Hvala user posted image

Javljam podatke. Moja začetna teža je 78,4 (in me je nekoliko presenetila - pozitivno user posted image ), moja željena teža je 70 (lahko kakšno dag manj). tako, da moram izgubiti 8,4 kg.

Danes sem najprej popila kavo z mlekom. Na tem moram še delati, ker je to moj zelo lušten, ampak slab ritual (še v postelji spijem kavo). Nato sem pojedla kaki. Zdaj pijem zeleni čaj z vanilijo. Za zajtrk planiram smuti z jabolkom, ovsenimi kosmiči in jogurtom, nekoliko kasneje. Za naprej pa še nimam planov.

Z gibanjem pa danes verjetno ne bo nič, ker imam virozo user posted image .

Komaj čakam na prve rezultate in tehtanje v petek. user posted image

Lep dan vam želim.

< Sporočilo je popravil eva2010 -- 6.1.2014 8:02:19 >

(odgovor članu RAKICA1)
Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: Hujšajmo skupaj v novemu letu 2014
6.1.2014 11:10:10   
Zoja83
Še jaz!

Po dveh otrocih sem tudi jaz danes začela. Od nekdaj je kg preveč, tudi diet nešteto morje, vendar sem si rekla, da ko pa drugega neham dojit, resno zastavim. Danes očiščujem ledvice z madal balom, če bo šlo še kak dan več, nato pa ločevalna.

Začetna teža 105 kg na višino 176 cm. Cilj-tudi če samo 10 kg, pa da obdržim, srečna do konca :D

(odgovor članu eva2010)
Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: Hujšajmo skupaj v novemu letu 2014
6.1.2014 18:23:17   
RAKICA1
TABELA
Ime: Tedensko: Skupaj: Začetna: Želena: Trenutna:

RAKICA1 0,0kg -5,60kg 86,80kg 65kg 81,20kg
vila 0,0kg 0,0kg 108kg 108kg
lency25 -1,0kg -1,00kg 101,8kg 85kg 100,8kg
Pigy 0,0kg 0,0kg 70,5kg 65kg 70,5kg
mamica deklicam 0,0kg 0,0kg 102,0kg 80kg 102,2kg
soncnica33 0,0kg 0,0kg 82,0kg 65kg 82,0kg
Polona31
urshak 0,0kg 0,0kg 110,3kg 95kg 110,3kg
katerina123 0,0kg 0,0kg 73,8kg 66kg 73,8kg
aleksandra123 -0,5kg - 0,5kg 66,7KG 59KG 66,2KG
chupsy4 0,0kg 0,0kg 92,8kg 75kg 92,8kg
miška17 0,0kg 0,0kg 83kg 75kg 83kg
pipapopa
taly 0,0kg 0,00kg 68,0kg 55kg 68,0kg
Simona kuhar 0,0kg 70kh 63kg 70kg
diana 28 0,0kg 0,0kg 53kg 48kg 53kg
galea 0,0kg 0,00kg 59,0kg 56kg 59,0kg
S* -1,4kg -1,4kg 95,1kg 90,1kg 93,7kg
pebs 0,0kg 0,0kg 64kg 57kg 64kg
lola_J 0,0kg 0,0kg 74,7kg 60kg 74,7kg
majama 0,0kg 0,0kg 65,5kg 57kg 65,5kg
Cvetka* 0,0kg 0,0kg 91kg 85kg 91kg
sesil
eva2010 0,0kg 0,0kg 78,4kg 70kg 78,4kg
Zoja83 0,0kg 0,0kg 105kg 95kg 105kg

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: Hujšajmo skupaj v novemu letu 2014
6.1.2014 20:32:01   
eva2010
Hvala Rakica 1, ko takole vidim svoje podatke v tabeli čutim še dodatno odgovornost.

Dan je skoraj za mano (da ne bom prehitevala, večerne skušnjave so najtežje ).user posted image

Glede na dano obljubo, da črtam sladkor in belo moko, itd, moram priznati, da sem se malo pregrešila.
Za večerjo sem pojedla 1 palačinko iz pirine moke in light mleka, pečeno brez maščobe, je bila pa tanko namazana z domačo figovo marmelado , Bom jutri bolj pridna user posted image

Glede rekreacije pa zaradi viroze le sprehod okoli koseškega bajerja.

Kako pa se ostale držite svojih pravil?

(odgovor članu RAKICA1)
Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: Hujšajmo skupaj v novemu letu 2014
6.1.2014 20:54:02   
chupsy4
dober večer user posted image
eva2010 super, da ti uspeva, ma jaz nisem bila prav pridna. Bolj resno bo treba zastavit, če hočem da bo kakšen učinek. Mene nese to, ker enostavno večkrat nimam časa, da bi si kak soliden obrok skup spravila, potem pa pojem same neumnosti. Kako ve rešujete to? Res pri dveh mulčkih, s tem da je eden od njiju 7mesečnih, mi kdaj res zmanjka časa. Pozabim jesti, potem pa zvečer pojem vse kar najdem user posted image

No ja, pa bo že. Jutri je nov dan in danes sem si celo že za jutri uspela skuhat eno zelenjavno juhico.

(odgovor članu eva2010)
Neposredna povezava do sporočila: 87
   RE: Hujšajmo skupaj v novemu letu 2014
6.1.2014 22:08:44   
katerina123
RAKICA1 hvala, da skrbiš za naš seznamuser posted image .

Eva2010 midva s tamalim sva danes tudi bila na bajerju, je prav pasalo po deževnem vikenduuser posted image .

Sem prav ponosna nase mislim, da sem zmanjšala sladkarije in belo moko za 10 x, no bomo videli, če bo kaj sprememb v naslednjih tednih user posted image .

(odgovor članu chupsy4)
Neposredna povezava do sporočila: 88
   RE: Hujšajmo skupaj v novemu letu 2014
7.1.2014 7:43:23   
RAKICA1
Malenkost punce user posted image user posted image user posted image
No da se še jaz malo pohvalim ,da je za menoj uspešen dan user posted image user posted image user posted image kar sem zelo vesela in zadovoljna seboj. Sedaj pa šalco kavice in zraven še kosmiči tako ,da zajtrk pojem za malico bosta pa dve mandarince za kosilo pa še študiram upam ,da dobim kakšno idejo od vas. Upam ,da je bil za vas tudi uspešen včerajšnji dan

(odgovor članu katerina123)
Neposredna povezava do sporočila: 89
   RE: Hujšajmo skupaj v novemu letu 2014
7.1.2014 7:57:31   
S*
Bravo vsem za vstrajnost in voljo. Jutri bo en teden od mojega začetka in zaenkrat se počutim odlično. Pri hrani ne grešim, včeraj pa sem šla po res dolgem času na hitro hojo cca 5 km od tega 2 km klanca. Seveda so me celo noč bolele noge ma se ne dam in danes nameravam vajo ponovit. Vem da je prehrana 80% ključ do uspeha, samo jas si želim tudi malo kondicije in telo spravit nazaj v formo, ker mi gre že pošteno na živce da komaj prisopiham do 5 nadstropja in da sem skozi utrujena.

(odgovor članu RAKICA1)
Neposredna povezava do sporočila: 90
   RE: Hujšajmo skupaj v novemu letu 2014
7.1.2014 8:09:39   
Polona31
TABELA
Ime: Tedensko: Skupaj: Začetna: Želena: Trenutna:

RAKICA1 0,0kg -5,60kg 86,80kg 65kg 81,20kg
vila 0,0kg 0,0kg 108kg 108kg
lency25 -1,0kg -1,00kg 101,8kg 85kg 100,8kg
Pigy 0,0kg 0,0kg 70,5kg 65kg 70,5kg
mamica deklicam 0,0kg 0,0kg 102,0kg 80kg 102,2kg
soncnica33 0,0kg 0,0kg 82,0kg 65kg 82,0kg
Polona31: 0,0kg, 0,0kg, 75kg, 65kg, 75kg
urshak 0,0kg 0,0kg 110,3kg 95kg 110,3kg
katerina123 0,0kg 0,0kg 73,8kg 66kg 73,8kg
aleksandra123 -0,5kg - 0,5kg 66,7KG 59KG 66,2KG
chupsy4 0,0kg 0,0kg 92,8kg 75kg 92,8kg
miška17 0,0kg 0,0kg 83kg 75kg 83kg
pipapopa
taly 0,0kg 0,00kg 68,0kg 55kg 68,0kg
Simona kuhar 0,0kg 70kh 63kg 70kg
diana 28 0,0kg 0,0kg 53kg 48kg 53kg
galea 0,0kg 0,00kg 59,0kg 56kg 59,0kg
S* -1,4kg -1,4kg 95,1kg 90,1kg 93,7kg
pebs 0,0kg 0,0kg 64kg 57kg 64kg
lola_J 0,0kg 0,0kg 74,7kg 60kg 74,7kg
majama 0,0kg 0,0kg 65,5kg 57kg 65,5kg
Cvetka* 0,0kg 0,0kg 91kg 85kg 91kg
sesil
eva2010 0,0kg 0,0kg 78,4kg 70kg 78,4kg
Zoja83 0,0kg 0,0kg 105kg 95kg 105kg

(odgovor članu eva2010)
Neposredna povezava do sporočila: 91
   RE: Hujšajmo skupaj v novemu letu 2014
7.1.2014 8:12:56   
chupsy4
rakica1 jaz bom imela danes popečenega piščanca s papriko in skledo zelene solate.

Za zajtrk pa še ne vem, zaenkrat sem pri kavi user posted image

(odgovor članu Polona31)
Neposredna povezava do sporočila: 92
   RE: Hujšajmo skupaj v novemu letu 2014
7.1.2014 9:41:56   
taly
Pozdravljene, za mano je tudi že en teden, uživam ob telovadbi in gibanju, še bolj pa ob hrani brez sladkarij. Zaenkrat mi gre super, upam na lep minus v petek. user posted image

(odgovor članu chupsy4)
Neposredna povezava do sporočila: 93
   RE: Hujšajmo skupaj v novemu letu 2014
7.1.2014 9:45:44   
eva2010
Dobro jutro punce.

No zame ni tako dobro, ker imam spet vročino in spet se mi je poslabšalo zdravje, pa sem mislila, da mi gre na bolje user posted image
Danes je za mano kava in zajtrk smuti z banano, jabolkom in ovsenimi kosmiči + zeleni čaj.

Sprehod danes definitivno odpade.

Chupsy4 - malo sem že pozabila kako je s tako majhnim in vem, da ni veliko časa. Jaz imam čim večkrat v hladilniku nekaj na žlico, da si samo pogrejem in kakšni smutiji s kosmiči so tudi precej hranljivi, pa kakšne solate, če imaš že načiščeno.
Kaj pa, če 7-mesečniku kakšne zdrave obroke skuhaš, a ni pri 7 mesecih uvajanje hrane, kakšna kuhana zelenjava, meso ipd., pa še zase pripraviš?

Katerina 123 - včeraj je bilo res lepo tam, mi smo bil malo preden se je sonce skrilo, danes žal definitivno odpade.

Jaz danes sploh ne vem kako bo z mojim kosilom, glede na to, da nimam nič kuhano in da nimam moči kuhati, upam, da ne bom spet v prekršku user posted image

Lepo se imejte user posted image

< Sporočilo je popravil eva2010 -- 7.1.2014 9:50:33 >

(odgovor članu chupsy4)
Neposredna povezava do sporočila: 94
   RE: Hujšajmo skupaj v novemu letu 2014
7.1.2014 9:55:39   
eva2010
Super taly, upam, da bom lahko po en tednu isto rekla, pred mano je 2. dan user posted image

(odgovor članu taly)
Neposredna povezava do sporočila: 95
   RE: Hujšajmo skupaj v novemu letu 2014
7.1.2014 10:47:17   
lola_J
Da se vam zopet malce javim. Današnji dan sem začela zelo aktivno, sva s kolegico narediel en vzpon na bližnji hrib. Vsega skupaj dobro urco, ampak je pasalo user posted image Pri prehrani se skušam držati nič sladkarij, bele moke in tudi mleka. No ne ratuje mi 100%, se bom v naslednjih dneh skušala bolj držati tega. Z začetim sem kar zadovoljna, bomo videli kaj bo pokazala tehtnica v petek.

en lep dan vsem skupaj

(odgovor članu eva2010)
Neposredna povezava do sporočila: 96
   RE: Hujšajmo skupaj v novemu letu 2014
7.1.2014 10:58:14   
diana 28
Vidim, da ste zelo pridne...jaz sem se med vikendom kar pregrešila, od včeraj pa pazim. Probam imet čim bolj zdrav zajtrk, malico okrog 10ih, kosilo na osnovi beljakovin (piščanec in solata), malico okrog 15ih (jogurt-čeprav vem, da ni glih prava izbira) in čim bolj zdravo večerjo. Včeraj sem jedla pršut in paradižnik. Pač sproti se odločam. Je sicer malo ''naporno'' ker prej tega nisem počela ampak se bolje počutim, nisem tako napihnjena (v trebuh se najhitreje zredim) in obtežena. Pa še energije imam več, če se ne prenajem.

Sem se pa spravila tudi na Zumbo včeraj in sem prav vesela, da naredim nekaj zase. Verjetno bom kar 4x na teden, če mi uspe. V bistvu je vse v glavi in motivaciji. Ko enkrat začneš paziti se mi zdi, da kar gre in se takoj bolje počutiš. No, vsaj upam, da bomo vztrajale in čez par mesecev že videle rezultate in bile bolj vesele glede teže user posted image ....

(odgovor članu eva2010)
Neposredna povezava do sporočila: 97
   RE: Hujšajmo skupaj v novemu letu 2014
7.1.2014 11:22:49   
chupsy4
eva2010 ja sej, to večkrat jem, razno razne zelenjavne juhice, ampak vedno mi pa tud ne dišijo user posted image

no saj bo, mal bolj se bo treba zorganizirat. Pa mojega naštimat, da bo take stvari jedel, da bi jih lahko še jaz, pa bo. Ker kuhat na 3 konce, je čist preveč user posted image

(odgovor članu diana 28)
Neposredna povezava do sporočila: 98
   RE: Hujšajmo skupaj v novemu letu 2014
7.1.2014 11:34:21   
eva2010
Aha, razumem, mal spremembe rabiš user posted image

Itak je najboljša varianta, da cela familija isto je, drugač si lahko skoz v kuhinji. Povej tvojmu, da januarja paše mal lažja hrana, po napornem decembru user posted image
Drugač pa jaz nisem ravno najbolj pristojna za take izjave, ker v moji družini edina ne jem mesa, zato imamo skoraj vedno dve različicci obrokov user posted image

No jaz sem si danes, vmes, ko je lekadol prijel, prekuhala zmrznjen fižol in ješprenj, malo začinila, brez kakšne zelenjave, ker nisem imela moči. Bilo je user posted image , mi je pa pogrelo grlo in želodec.
Upam, da čimprej ozdravim, ker dolgo ne bom zmogla take hrane user posted image

(odgovor članu chupsy4)
Neposredna povezava do sporočila: 99
   RE: Hujšajmo skupaj v novemu letu 2014
7.1.2014 12:52:00   
Cvetka*
Živjo!
No meni tudi kar uspeva črtanje sladkarije oz. vsega sladkorja in zadnji obrok tam okrog šestih zvečer. Malo je nerodno, ker imamo takrat šele kosilo, ker mož toliko časa dela. Tako da imamo kosilo in večerjo v enem. Okrog devetih bi mi že pasalo kaj prigrizniti, pa sem trmasta in rajši spijem dva deci vode! ;)
Ja kava z mlekom pa pri meni kar ostaja na dopoldanskem urniku.user posted image Se ji ne morem odpovedat, saj mi je brez mleka premočna in imam potem bolečine v želodcu.
Zvečer grem na uro in pol badmintona, se ga že veselim, saj je med prazniki odpadel.
Danes pa končno dobim tehtnico, in to tako belo z metuljčkom! user posted image Upam da bo lepe številke kazala!!! user posted image
No lep dan želim vsem skupaj!
Papa

(odgovor članu eva2010)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?