|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kako bi reagirale, če...
23.1.2014 13:04:59   
Luns
Jaz sem dobila občutek, da ima tvoj rad kontrolo in ti si s svojo nizko samopodobo si idealen partner. Ker on služi denar je bog in batina in bog ne daj da samo pomisliš kako drugače kot razmišlja on. Dokler ga ubogaš mu kimaš in se ne upiraš imata idealno življenje. Si nekakšna "trofejna" žena...ti se samo smehljaj in bodi lepa.

(odgovor članu alda)
Neposredna povezava do sporočila: 101
   RE: Kako bi reagirale, če...
23.1.2014 14:03:54   
kalbo

IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse

Možu se ne jamra... to je pri meni prvo pravilo.. raje vidim, da se sprašuje od kot imam vso energijo.
Drugače pa ja, tudi jaz nekaj dni ne bi nič delala, potem pa naj vidi kako je...



Ja mende, pol pa enkrat useka, pa ne ve od kje. Kar špilaj supermamo.

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 102
   RE: Kako bi reagirale, če...
23.1.2014 14:13:33   
Falotka



IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse
raje vidim, da se sprašuje od kot imam vso energijo.




A ti res verjameš, da se ON to kdaj vpraša?!


< Sporočilo je popravil Falotka -- 23.1.2014 14:14:44 >

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 103
   RE: Kako bi reagirale, če...
23.1.2014 14:14:37   
kalbo

IZVIRNO SPOROČILO: Lukka


IZVIRNO SPOROČILO: šrimpf

lukka, a nimaš ti neke gospodinjske pomočnice na vsake toliko, ali sem si narobe zapomnila? user posted image



Ja pa ne vsak dan! Seveda imamo gospo, ki naredi vecja dela. Kuham pa sam.


Aha, pol si hausewife with benefits....pol pa res ni kosilo skuhat za okol past. Dej mal pomisli preden streseš glupost, znajo bit ženske precej ostrejše od mene :)

(odgovor članu Lukka)
Neposredna povezava do sporočila: 104
   RE: Kako bi reagirale, če...
23.1.2014 14:19:59   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Falotka




IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse
raje vidim, da se sprašuje od kot imam vso energijo.




A ti res verjameš, da se ON to kdaj vpraša?!



user posted image user posted image

ne, se ne vpraša, preverjeno.

(odgovor članu Falotka)
Neposredna povezava do sporočila: 105
   RE: Kako bi reagirale, če...
23.1.2014 14:33:54   
pipapopa
Lukka ti toliko nakladaš, da že sam sebi verjameš. Dobronamren nasvet: namesto da tukaj neumnosti klatiš, raje čas in energijo posveti polži-bosta obadva imela več od tegauser posted image

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 106
   RE: Kako bi reagirale, če...
23.1.2014 14:34:34   
Lukka
Ampak kakorkoli. Midva s Polzi sva po kosilu. Pa ce po pravici povem, sem mogoce res malo utrujen... no, ne bom sel,pa zdaj pravit tega mojemu, ko bo prisel proti veceru domov.
Jaz pa dam en nasvet mamicam... Ste kdaj pomislile, da bi se po kosilu vlegle lepo na posteljo in se odpocile? Tiste, ki imate to moznos, si le privoscite.

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 107
   RE: Kako bi reagirale, če...
23.1.2014 14:41:02   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Lukka

Jaz pa dam en nasvet mamicam... Ste kdaj pomislile, da bi se po kosilu vlegle lepo na posteljo in se odpocile? Tiste, ki imate to moznos, si le privoscite.


sliši se lepo, pa si pomislil, kdaj imamo med tednom kosilo? Recimo da ob 17-18h zvečer, ko je to že bolje večerja. Ni možnosti iti počivat

(odgovor članu Lukka)
Neposredna povezava do sporočila: 108
   RE: Kako bi reagirale, če...
23.1.2014 14:42:01   
ZARA
Uf, Polona31, ne vem. Mogoče je imel slab dan? Vsekakor ni prijetno slišat takih opazk ala ne jamraj. Jst nisem jamraški tip človeka, ampak možu pa vedno pojamram. Je pa res, da le takrat, ko me vpraša. user posted image user posted image

_____________________________

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Lukka)
Neposredna povezava do sporočila: 109
   RE: Kako bi reagirale, če...
23.1.2014 14:45:52   
petea
IZVIRNO SPOROČILO: Lukka
... mamicam... Ste kdaj pomislile, da bi se po kosilu vlegle lepo na posteljo in se odpocile?


Pomislila velikokrat, samo nekako se mi zdi, da bi me ljudje malo čudno gledali, ko bi sredi dela, po možnosti na klopci na ulici ali v jarku ob kakšni obljudeni cesti, spala svoj lepotni spanec ...

user posted image

< Sporočilo je popravil petea -- 23.1.2014 14:46:43 >

(odgovor članu Lukka)
Neposredna povezava do sporočila: 110
   RE: Kako bi reagirale, če...
23.1.2014 14:47:24   
pipapopa
user posted image user posted image user posted image
Pri nas otroci vprašajo: mami,si zbolela? user posted image

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 111
   RE: Kako bi reagirale, če...
23.1.2014 16:07:29   
patrino
IZVIRNO SPOROČILO: Polona31


IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

...komu bos pa pojamral ce ne svojim bliznjim??


Točno tako!!! Če pa človek živi v odnosu, kjer ga je strah pojamrati, ker bo partner zaradi tega znorel, pa...takšen odnos nima neke hude perspektive.

Lukkca sem do nekaj tem nazaj imela za čisto o.k. fanta, ki živi svoje življenje...živi celo umirjeno družinsko življenje, ampak...bolj ko berem njegove komentarje, bolj vidim da je še zelo daleč do tega, da bi živel
svoje življenje. Glede na to, da v takšnem čudnem družinskem vzdušju živi še otrok, še pa bolj podpiram tezo da...istospolne skupnosti o.k., ampak...s svojo usmerjenostjo ne bi smeli obremenjevati otrok. In tale punčka v Lukkčevi družini...
ne bi bila rada na njenem mestu. Res ne!



user posted image user posted image Polona, ali nisi ti tista, ki je vsa zafrustrirana odprla tole temo in živčno spraševala tule gor za nasvet? Se res potem zdiš pravi naslov, da obsojaš nekoga, ki ti pove svoje mnenje, s katerim ti po svoje želi svetovati? Se ti zdi, da je prav , da začneš potem njega analizirati in kritizirati, ker pač ne misli tako kot ti??
Mislim, da imaš ti za velik voz svojih težav, tako, da se ti ni treba sekirati za druge.
Tudi sama se strinjam s tem, da je partner čisto prava oseba, da mu potožim in se mu izjadam, kadar imam vsega dovolj. Toda le zato, ker je pri nama pač tako. Ker vem, da me zna poslušati, da mi zna pomagati in da mi je , ko mu povem takoj lažje. Ker zna na svoj način narediti moje težave komične in nemalokrat povzroči , da se potem na račun njih reživa. Seveda ni vedno tako, je pa v večini. Vendar tako je pri naju. In tako si ti želiš , da bi bilo pri vaju dveh.
Vendar to še ne pomeni, da je tako povsod in da si vsi želijo tako živeti. Nekaterim veliko pomeni, da se pred partnerjem pokažejo uspešne, da so kos situaciji, da so sposobni stvar peljati sami. Enim ta občutek, da ne obremenjujejo partnerja s svojimi težavami, s svojimi problemi, s svojimi neuspehi , več pomeni, kot da mi tožijo še preden zvečer dobro stopi čez prag. Eni s tem, ko partnerja ne obremenjujejo s svojimi težavami, nekako pokažejo, da ga imajo radi in da se zavedajo, da ima tudi on svoje in da bo težko nosil še njihove. Različni smo si. Resnična sreča je, če se najdeta sva, ki čutita potrebo, da se tudi v težavah poslušata oz. si povesta probleme. Imamo pa seveda tudi vsi dobre in slabe dni in če se naredi, da je to slab dan za oba, ni dileme, da se težko najde energija, da si še drugemu bergla.

Drugače pa moram potrkati na srce in priznati, da jaz sploh ne poznam več takih partnerjev, ki bi cele dneve viseli pred tv- jem, se nacejali, nikoli kuhali, nikoli, prali, nikoli pospravljali...Nekako ugotavljam, da so sodobni moški v večini zelo gospodinjsko usmerjeni in znajo prijeti za vsako delo. Vsaj večino tistih, kar jih jaz poznam. In tisti, ki imajo primerno motivacijo za to.
Nasprotno pa opažam, da so ženske ( še tule gor jih je nekaj) čezdalje bolj tečne, mučeniško usmerjene in sto na uro preobremenjene in utrujene , tudi takrat, ko nimajo biti za kaj tako utrujene.
Polona-, ali ti kdaj vprašaš partnerja, kako je bilo v službi? Ali mu kdaj na lep način rečeš, da bi bila vesela, da bi ti kaj pomaga oz. da bi opravil del opravil v gospodinjstvu, ki je tudi njegovo?
Dota- Tvoj opis dneva je komičen, posrečen, pa hkrati tragičen. Če v resničnem življenju tako živiš, mi je žal zate. Žal, ker ne moreš uživati v materinstvu tako kot bi bilo lahko,žal ker ne moreš užiti lepih partnerskih trenutkov, ki bi jih morala, žal, ker se počutiš v sebi tako izkoriščano in hkrati poklicano, da celo gospodinjstvo, starševstvo in vse ostalo pelješ sama. Upam, da si opisala le enega izmed svojih slabih dni.

In ne- nimam gospodinjske pomočnice, nimam partnerja, ki je cel dan doma, tudi jaz nisem , imam tri otroke in včasih tak dan, da bi se dala izstreliti v vesolje. Samo to so le ti dnevi, ki so tudi dobri za nekaj. Predvsem zato, da se zavemo, kako je dobro, če jih ni in se zato obnašamo in zorganiziramo drugače.

Vaše psihoanalize Lukkca se mi pa ne da komentirati. Nekatere ste pa res težke kot 500 kg utež na hrbtu in same sebi svet.Ob takih, bi se pa tudi jaz rade volje zvalila na kavč in spila en pir, saj bi me minilo čistit in igrat sužnja. Eh, še dobro , da nimam rada piva in mi tega tudi zaradi drugih vzrokov ni treba početi.



< Sporočilo je popravil patrino -- 23.1.2014 16:08:38 >


_____________________________

felico ne estas mezurita en oro...

(odgovor članu Polona31)
Neposredna povezava do sporočila: 112
   RE: Kako bi reagirale, če...
23.1.2014 16:08:53   
Polona31

IZVIRNO SPOROČILO: Lukka

Ste kdaj pomislile, da bi se po kosilu vlegle lepo na posteljo in se odpocile? Tiste, ki imate to moznos, si le privoscite.



Tole mi je pa tako smešno da...a si predstavljaš da ob dveh malih otrocih ležiš in počivaš hkrati....hmmm...pri nas se to potem prelevi v norenje
po postelji ali sedežni tako da...user posted image user posted image

(odgovor članu Lukka)
Neposredna povezava do sporočila: 113
   RE: Kako bi reagirale, če...
23.1.2014 16:13:23   
mateyka
dej patrino, nehi že špilat kroničnega odvetnika lukcu - ne pristaja ti ta križ na ramenih; to je lukov zaščitni znak.

(odgovor članu Polona31)
Neposredna povezava do sporočila: 114
   RE: Kako bi reagirale, če...
23.1.2014 16:16:00   
patrino

IZVIRNO SPOROČILO: Polona31


IZVIRNO SPOROČILO: Lukka

Ste kdaj pomislile, da bi se po kosilu vlegle lepo na posteljo in se odpocile? Tiste, ki imate to moznos, si le privoscite.



Tole mi je pa tako smešno da...a si predstavljaš da ob dveh malih otrocih ležiš in počivaš hkrati....hmmm...pri nas se to potem prelevi v norenje
po postelji ali sedežni tako da...user posted image user posted image

Otroci tudi znajo počivati tako kot ti hočeš, če jih le znaš in imaš voljo zmotivirati. Po drugi strani pa- saj je tudi norenje in veselje z otrokom neke vrste počitek. Če se skoncentriraš res nanj, si prisiljen potisniti v stran vse druge zadeve, ki te mučijo- super psihični počitek, katerega smo marsikdaj bolj potrebni kot fizičnega.


_____________________________

felico ne estas mezurita en oro...

(odgovor članu Polona31)
Neposredna povezava do sporočila: 115
   RE: Kako bi reagirale, če...
23.1.2014 16:19:13   
patrino

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

dej patrino, nehi že špilat kroničnega odvetnika lukcu - ne pristaja ti ta križ na ramenih; to je lukov zaščitni znak.


Mateyka, predvidevam, da si se našla kje v mojem opisu antimotivacijskih kronično "preobremenjenih" in partnersko nezadovoljnih žensk.user posted image


_____________________________

felico ne estas mezurita en oro...

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 116
   RE: Kako bi reagirale, če...
23.1.2014 16:52:57   
mateyka
slabo predvidevaš. samo zoprno je skoz tvoje jamraštvo brat - preveč se ponavljaš. pa malo sem tudi prijazna pa ti povem kako v reali izpadeš.

v glavnem, pa ne paše ti lukcov suknjič jamranja.

< Sporočilo je popravil mateyka -- 23.1.2014 16:55:00 >

(odgovor članu patrino)
Neposredna povezava do sporočila: 117
   RE: Kako bi reagirale, če...
23.1.2014 16:54:51   
Lukka

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

dej patrino, nehi že špilat kroničnega odvetnika lukcu - ne pristaja ti ta križ na ramenih; to je lukov zaščitni znak.



A ves, da si mogoce ze malo nadlezna s tem prcanjem. Res. Daj vkljuci se v debatko, pa nam bo full bolj lustno mateyka! Res. Ne pa, da visis tuki dan in noc in samo prcas vsako debato.
Pac, eni imamo tako, drugi drugacno zivljenje in daj prosim spostuj to.
Upam, da nisem z enel nesramno, ampak resno se mi zdi, da je s tabo vcasih res tezko navezat primeren dialog. Saj priznam, da jaz tudi nisem svetnik, vendar ce lahko svoj odnos vkljucim v tematiko, potem to storim, v kolikor pa vidim, da ga ne morem, potem me na temi enostavno ni.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 118
   RE: Kako bi reagirale, če...
23.1.2014 17:15:58   
mateyka
ma ti si nadležen. in ti visiš skoz na netu. moje delo je za računalnikom tvoje pa za štedilnikom. in ne prcam v debato - prcam samo take primadone kot si ti. in ko boš začel bit konsistenten, se bova midva lahko normalno pogovarjala, drugače mi boš pa vsake tok časa (ko se jamranje prevesi v več strani) pač dojadiš (in patrino z jadanjem kok si bogi, cry me a river baby..).

eh, the life on this foRRum - get used to it, eh?.. user posted image

(odgovor članu Lukka)
Neposredna povezava do sporočila: 119
   RE: Kako bi reagirale, če...
23.1.2014 17:18:55   
kalbo

IZVIRNO SPOROČILO: patrino

IZVIRNO SPOROČILO: Polona31


IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

...komu bos pa pojamral ce ne svojim bliznjim??


Točno tako!!! Če pa človek živi v odnosu, kjer ga je strah pojamrati, ker bo partner zaradi tega znorel, pa...takšen odnos nima neke hude perspektive.

Lukkca sem do nekaj tem nazaj imela za čisto o.k. fanta, ki živi svoje življenje...živi celo umirjeno družinsko življenje, ampak...bolj ko berem njegove komentarje, bolj vidim da je še zelo daleč do tega, da bi živel
svoje življenje. Glede na to, da v takšnem čudnem družinskem vzdušju živi še otrok, še pa bolj podpiram tezo da...istospolne skupnosti o.k., ampak...s svojo usmerjenostjo ne bi smeli obremenjevati otrok. In tale punčka v Lukkčevi družini...
ne bi bila rada na njenem mestu. Res ne!



user posted image user posted image Polona, ali nisi ti tista, ki je vsa zafrustrirana odprla tole temo in živčno spraševala tule gor za nasvet? Se res potem zdiš pravi naslov, da obsojaš nekoga, ki ti pove svoje mnenje, s katerim ti po svoje želi svetovati? Se ti zdi, da je prav , da začneš potem njega analizirati in kritizirati, ker pač ne misli tako kot ti??
Mislim, da imaš ti za velik voz svojih težav, tako, da se ti ni treba sekirati za druge.
Tudi sama se strinjam s tem, da je partner čisto prava oseba, da mu potožim in se mu izjadam, kadar imam vsega dovolj. Toda le zato, ker je pri nama pač tako. Ker vem, da me zna poslušati, da mi zna pomagati in da mi je , ko mu povem takoj lažje. Ker zna na svoj način narediti moje težave komične in nemalokrat povzroči , da se potem na račun njih reživa. Seveda ni vedno tako, je pa v večini. Vendar tako je pri naju. In tako si ti želiš , da bi bilo pri vaju dveh.
Vendar to še ne pomeni, da je tako povsod in da si vsi želijo tako živeti. Nekaterim veliko pomeni, da se pred partnerjem pokažejo uspešne, da so kos situaciji, da so sposobni stvar peljati sami. Enim ta občutek, da ne obremenjujejo partnerja s svojimi težavami, s svojimi problemi, s svojimi neuspehi , več pomeni, kot da mi tožijo še preden zvečer dobro stopi čez prag. Eni s tem, ko partnerja ne obremenjujejo s svojimi težavami, nekako pokažejo, da ga imajo radi in da se zavedajo, da ima tudi on svoje in da bo težko nosil še njihove. Različni smo si. Resnična sreča je, če se najdeta sva, ki čutita potrebo, da se tudi v težavah poslušata oz. si povesta probleme. Imamo pa seveda tudi vsi dobre in slabe dni in če se naredi, da je to slab dan za oba, ni dileme, da se težko najde energija, da si še drugemu bergla.

Drugače pa moram potrkati na srce in priznati, da jaz sploh ne poznam več takih partnerjev, ki bi cele dneve viseli pred tv- jem, se nacejali, nikoli kuhali, nikoli, prali, nikoli pospravljali...Nekako ugotavljam, da so sodobni moški v večini zelo gospodinjsko usmerjeni in znajo prijeti za vsako delo. Vsaj večino tistih, kar jih jaz poznam. In tisti, ki imajo primerno motivacijo za to.
Nasprotno pa opažam, da so ženske ( še tule gor jih je nekaj) čezdalje bolj tečne, mučeniško usmerjene in sto na uro preobremenjene in utrujene , tudi takrat, ko nimajo biti za kaj tako utrujene.
Polona-, ali ti kdaj vprašaš partnerja, kako je bilo v službi? Ali mu kdaj na lep način rečeš, da bi bila vesela, da bi ti kaj pomaga oz. da bi opravil del opravil v gospodinjstvu, ki je tudi njegovo?
Dota- Tvoj opis dneva je komičen, posrečen, pa hkrati tragičen. Če v resničnem življenju tako živiš, mi je žal zate. Žal, ker ne moreš uživati v materinstvu tako kot bi bilo lahko,žal ker ne moreš užiti lepih partnerskih trenutkov, ki bi jih morala, žal, ker se počutiš v sebi tako izkoriščano in hkrati poklicano, da celo gospodinjstvo, starševstvo in vse ostalo pelješ sama. Upam, da si opisala le enega izmed svojih slabih dni.

In ne- nimam gospodinjske pomočnice, nimam partnerja, ki je cel dan doma, tudi jaz nisem , imam tri otroke in včasih tak dan, da bi se dala izstreliti v vesolje. Samo to so le ti dnevi, ki so tudi dobri za nekaj. Predvsem zato, da se zavemo, kako je dobro, če jih ni in se zato obnašamo in zorganiziramo drugače.

Vaše psihoanalize Lukkca se mi pa ne da komentirati. Nekatere ste pa res težke kot 500 kg utež na hrbtu in same sebi svet.Ob takih, bi se pa tudi jaz rade volje zvalila na kavč in spila en pir, saj bi me minilo čistit in igrat sužnja. Eh, še dobro , da nimam rada piva in mi tega tudi zaradi drugih vzrokov ni treba početi.




Razen odvetniške službe copatki in nerazumevanju karikature v dotinem postu bi se celo podpisal pod tebe. No, sej gre že bolš :)

(odgovor članu patrino)
Neposredna povezava do sporočila: 120
   RE: Kako bi reagirale, če...
23.1.2014 17:18:57   
patrino

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

slabo predvidevaš. samo zoprno je skoz tvoje jamraštvo brat - preveč se ponavljaš. pa malo sem tudi prijazna pa ti povem kako v reali izpadeš.

v glavnem, pa ne paše ti lukcov suknjič jamranja.

jamraštvo?user posted image user posted image kristus kakšen izraz. Če to zajema pritoževanje, samosmiljenje, jadikovanje- jamranje- potem , ne vem kje si to v mojem postu našla. Jaz nič ne jamram. Prav nasprotno- jamranja je bilo v tri nadstropja in na petih straneh, še predenj se je meni dalo oglasiti. Oz. še predenj sem našla čas zase in sem se malo počla tule gor. Pet strani ste naklofale same take za umret zaposlene ženske, ki zgarano čakajo svojega možeka doma in pihajo, ker jih on ne pocarta.user posted image Fej, fuj pa taki dedciuser posted image


_____________________________

felico ne estas mezurita en oro...

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 121
   RE: Kako bi reagirale, če...
23.1.2014 17:24:51   
kalbo
Z žensko podobnega mišljenja sem pa poročen :)

http://www.publishwall.si/simic.almaelizabeta/post/97019/o-mo%C5%A1kih-in-%C5%BEenskah

(odgovor članu patrino)
Neposredna povezava do sporočila: 122
   RE: Kako bi reagirale, če...
23.1.2014 17:25:17   
mateyka
jaz nisem nič naklofala ne vem kok strani. ti pa jamraš ja; vsakič isto - kok je luka bogi in nerazumljen in kake zlobne vile so vse, ki ga ne nosijo po rokcah in ne trepljajo ko je že rahlo banalen, kako smo lahk take in kaki velik ego mamo in kaj ti vse vidiš v nas in kaj vse ne daš v predal in kok smo težke in kok ti nisi, ker se enkrat po rugljevsko ne spraviš človeka kljuvat - in to lukca, ki naj bi odtehtal vso tvojo jamraško najedanje zgleda in te povzdignil v mati terezo.

jamračica.

(odgovor članu patrino)
Neposredna povezava do sporočila: 123
   RE: Kako bi reagirale, če...
23.1.2014 17:26:18   
kalbo

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

jaz nisem nič naklofala ne vem kok strani. ti pa jamraš ja; vsakič isto - kok je luka bogi in nerazumljen in kake zlobne vile so vse, ki ga ne nosijo po rokcah in ne trepljajo ko je že rahlo banalen, kako smo lahk take in kaki velik ego mamo in kaj ti vse vidiš v nas in kaj vse ne daš v predal in kok smo težke in kok ti nisi, ker se enkrat po rugljevsko ne spraviš človeka kljuvat - in to lukca, ki naj bi odtehtal vso tvojo jamraško najedanje zgleda in te povzdignil v mati terezo.

jamračica.


Tole ti pa zamerimuser posted image NISEM VILA

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 124
   RE: Kako bi reagirale, če...
23.1.2014 17:33:39   
mateyka
pardon - se opravičujem. kaj bi rad bil?

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?