|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   končno resen moški?
16.3.2014 19:33:05   
buča
ah, saj ne vem,kje začeti...po parih polomijah, mi je blo že skoraj res vse brezveze...dokler...nisem dobila na netu-bom rekla lahko da-resnega moškega...ampak, res se nebi rada spet opekla....po skoraj pol leta tipkanja me je šele zaprosil za telefonsko-čvekala sva o vsem mogočem-tako, spontano, s pridihom humorja..včasih sem mu kaj pojamrala, včasih on meni...in šele po 1 mesecu, se pravi po 7 mesecih virtualnega poznanstva pristala na zmenku, kjer sva visela celih 6 ur in čvekala naprej in nazaj..in obadva nisva mogla verjeti, da so ure tako hitro minile...sedaj sva bila že na parih zmenkih-o svoji družini govori brez zadržkov, ima 2 sinova govori o svoji sestri, mami, očetu....obnavlja svoj dom in mi je rekel, da bom lahko prišla pogledat...kak dan mi pošlje lahko tudi 10 sms-ov, seveda mu odgovarjam nanje, kaki dan ne..v glavnem...vse ok....na prvem zmenku se nisva poljubila, na drugem le malo.....na četrtem malo bolj in tako dalje....vse dokler nisva pristala pri meni doma in, ker sva pač odrasla pristala med rjuhami...za seks ni on dal pobude, ampak je čakal mene...po prvem seksu mi je naslednji dan poslal kakih ne vem 10 sms,...in do tukaj je vse ok....nekaj pa me vseeno žre-grdo govori o svoji bivši...v bistvu zelo grdo...da jo je bil tako sit, da bi ji npr.razbil gobec in baje se slabo zastopi tudi s svojo sestro, da doma nič nikoli ni storila...., ko sva bila na zadnjem zmenku in je odšel na wc, sem gledala svoj telefon, ko je pač prišel nazaj sem ga pospravila, ko je spet odšel na wc, mi je rekel, da lahko ta čas pokličem lubčka..potem mi je tudi rekel, da jaz veeeliko več visim na netu, kot pa on...včer zvečer mi je poslal sms, ali doma visim, al ga kje žuram...saj ne vem...ali jaz kar nekaj iščem in vidim, a sem že blesava od razočaranj...nočem pa nekoga malo posesivnega-sploh pa ne po 1 mesecu....kaj naj si sploh mislim?

< Sporočilo je popravil buča -- 16.3.2014 19:47:40 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: končno resen moški?
16.3.2014 19:54:30   
petea
če te določene zadeve sedaj motijo malo, te bodo čez čas, če se bodo še stopnjevale, začele motiti še bolj

resen moški? verjetno je res resen, zna biti, da še preveč - po tvojem opisu mi deluje človek z zelo izdelanimi pogledi, načeli, v katere se moraš vklopiti, podrediti

na tvojem mestu bi glede teh zadev, ki te motijo, želela od njega dobiti kakšno razlago, zakaj izjavlja tako hude kritike čez svojo bivšo, sestro ... - ali gre samo za veliko razočaranje ali je odzadaj še kaj več;
prav tako glede izjav o tvojih bivših;

lažje je zadeve zaključiti sedaj, ko so še sveže, neresne, kot pa, ko bosta dlje časa skupaj in veliko bolj nepripravljena (spet) zaključiti zgodbo, četudi vaju ne bo osrečevala



(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: končno resen moški?
16.3.2014 19:59:48   
RIJA*
Menjaj telefonsko, preseli se če je treba....samo ga ne spusti več na 5 m bližine.

Verjemi, ne želiš si tega.

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: končno resen moški?
16.3.2014 20:03:52   
buča
saj mogoče se pa malo heca?user posted image

_____________________________

Moj najsvetlejši sonček Pika-25.5.2003
že 6 let čakamo bratca ali sestrico...zdej že 8..

(odgovor članu RIJA*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: končno resen moški?
16.3.2014 20:06:11   
LuLu
se strinjam. Zaključi z njim. Ta ljubosumnost se že kaže, posesivnost tudi... ni ti tega treba.

(odgovor članu RIJA*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: končno resen moški?
16.3.2014 20:08:09   
skuštrana
Run baby, run...kolikor te noge nesejo, ker, cetudi se heca, za vsakim hecom je nekaj resnice.....

_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: končno resen moški?
16.3.2014 20:18:42   
LuLu
plus tega, da sta za vse kriva dva, v to sem jaz prepričana... bogve kaj je on delal, da je ona takšna, da bi jo na gobec. Nekaj ziher je naredil narobe. Ženska ni iz nič tečna, ne "zasluži" si iz nič na gobec... vse je to povezano med dvema. Oba sta zaslužna za razpad veze.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: končno resen moški?
16.3.2014 20:19:45   
LuLu

IZVIRNO SPOROČILO: buča

saj mogoče se pa malo heca?user posted image


si se ti kdaj hecala in komu rekla, da bi ga na gobec? Jaz nisem.... če bi to rekla, bi resno mislila

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: končno resen moški?
16.3.2014 20:23:53   
buča
ne, mislim, heca s tem, ko mene mal draži....

_____________________________

Moj najsvetlejši sonček Pika-25.5.2003
že 6 let čakamo bratca ali sestrico...zdej že 8..

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: končno resen moški?
16.3.2014 20:35:21   
LuLu
iščeš razlog, da bi to bilo nepomembno? user posted image


(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: končno resen moški?
16.3.2014 21:01:05   
buča
kako to misliš?user posted image

_____________________________

Moj najsvetlejši sonček Pika-25.5.2003
že 6 let čakamo bratca ali sestrico...zdej že 8..

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: končno resen moški?
16.3.2014 21:16:10   
mateyka

kot prvo - zaupaj svojim občutkom. imam občutek, da si bila zaciklana v slabih vezah, KER nisi poslušala teh občutkov..

IZVIRNO SPOROČILO: buča
ne, mislim, heca s tem, ko mene mal draži....


imo zgleda misli, da te ima že v žep pospravljeno in da si "njegova". očitno zdaj misli, da si lahko veliko več dovoli, ker je na varnem, da tako rečem. in to je samo prvi korak "domačnosti". kaj šele pride..


moje mnenje ali kaj si jaz mislim (vsega sicer ne vem in te ne poznam); meni osebno ne paše poslušat tako izjemno negativno šimfanje drugih. sem točno zarad tega enkrat neko "could be" zadevo že v začetku skenslala. v bistvu je tak pristop do drugih znak, da ne zna prevzemat odgovornost za svoja dejanja. imo nima dost smisla iz tega delat resno vezo, ker nima svetle prihodnosti. tak odnos je del njega, njegov način kako razmišlja in vidi svet v tem trenutnku - v bistvu rabi psihiatra, rabi se naučit kako bit odgovoren človek (atm ne verjamem, da dela na tem). in prosim, ne mislit, da boš njegova rešiteljica (verjetno te bo enkrat vmes prej na gobec), to je nekaj kar mora on sam prostovoljno doumet, spregledat in rešit.

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: končno resen moški?
16.3.2014 21:29:06   
buča
pa tko mi je v redu drugače...zlo čvekava in se smejiva, prvi, ki me ni hotel spravit sam v posteljo....mal sem razmišljala, če ni mogoče še preveč navezan na bivšo, ker tako govori, mogoče jo v resnici ni prebolel? a se to zdi sploh logično? da nekdo grdo govori o nekom, ki ga ni še prebolel? On pravi sicer, da jo je, da je še videti ne more....jah, ane, kakšne brezvezne problemčke v glavi si ustvarjam....

_____________________________

Moj najsvetlejši sonček Pika-25.5.2003
že 6 let čakamo bratca ali sestrico...zdej že 8..

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: končno resen moški?
16.3.2014 21:31:34   
patrino
Kakor že, definitivno si ti na preži, si pozorna na vsako besedo, dejanje, pripombo... Malo zaradi slabih izkušenj, malo zaradi tega, ker se še "ovohavata". Mogoče bi se bilo dobro malo postaviti v njegovo kožo. Po moje je tudi on nesiguren, sumničav, občutljiv... Kolikor je že doprinesel k ločitvi od bivše partnerice, se je ob tem zagotovo tudi kaj opekel.
Tebe je spoznal preko neta. Najbrž ni spoznal le tebe in tudi ti nisi spoznala le njega. Tole virtualno spoznavanje žal ni neka ljubezen na prvi pogled. Prej bi lahko rekli, da je nek "an ban pet podgan". In sedaj sta se očitno ujela in sta si všeč. Če si ne bi bila, ne bi nakladala 6 ur in se še potem težko razšla. Predstavljaj si, da bi on grabil po telefonu vedno, ko bi jo ti odnesla na wc in ga spravil takoj , ko bi ti prišla nazaj. Če ti je tipson všeč, ti to zagotovo ne bi bilo. Zdelo bi se ti sumljivo- meni tudi- njemu pa tudi očitno. Mogoče je to cinično špikanje z njegove strani zgolj znak nesigurnosti, oz. po svoje bojazni, da se ti srečuješ podobno kot z njim tudi s kom drugim.
Ne želim ga zagovarjati , pa vendar ne bi tako z viška sedla na tisti " gobec" v zvezi z njegovo bivšo žensko. Vprašaj ga kaj v zvezi s tem. Ljudje marsikaj rečejo, pa ni rečeno, da to tudi mislijo, storijo.

Če ti je človek všeč. se bi meni osebno zdelo škoda, kar na vrat na nos prekiniti zadevščino z njim. Po moje te bo čez čas žrlo, da si se prenaglila in ti bo po svoje žal. Jaz bi na tvojem mestu tipa do dobra potipala v zvezi z vsemi dvomi, ki me obhajajo, opazovala njegove reakcije itd. Mogoče sploh ni slab človek, le bolj kot ne razočaran od prej. Mogoče se izkaže, da je gnida. Vendar na tej točki kjer si sedaj, tega ne boš vedela. Če se izkaže da je ok, super, če pa pride na dan , da je poden od dedca, ga boš vsaj brez slabe vesti odpikala in ga pozabila.

_____________________________

felico ne estas mezurita en oro...

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: končno resen moški?
16.3.2014 21:39:04   
buča
ja, moji dvomi so točno taki, kot si napisala...da sem gledala na telefon sem pa zato, ker je moja hči prespala v šoli (so imeli pravljično noč na šoli) in sem gledala, če me je kdo klical, pa to sem mu tudi povedala. ne zdi se mi slab, le mogoče razočaran in tudi mene meče v isti koš, kot moje predhodnice...pa tudi jaz sem previdna in sumničava..žal...pač, nisva najstnika in verjetno se noben izmed naju noče več opečti...

_____________________________

Moj najsvetlejši sonček Pika-25.5.2003
že 6 let čakamo bratca ali sestrico...zdej že 8..

(odgovor članu patrino)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: končno resen moški?
16.3.2014 21:47:40   
patrino
Mogoče bi pomagalo tudi to, če bi na vajino vezo ali kar pač imata gledala malo bolj flegma in ne kot neko vezo za pred oltar. Mislim v smislu "kar bo pa bo" oz. " kolikor bo trajalo bo pač trajalo". Nekako se mi zdi, da če ljudje že v startu preveč pričakujemo od veze , smo še bolj občutljivi za vsa mala odstopanja od našega ideala.
Tudi izkušnje iz preteklosti- tudi tiste slabe- so po moje za nekaj dobre. Ne boš pač skočila na glavo v neko vezo, po svoje pa tudi veš, da če ne bo sprejemljiva, ne bo konec sveta. Saj veš kaj pravijo: moških je kot listja in trave, samo skloniti se moraš "user posted image

_____________________________

felico ne estas mezurita en oro...

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: končno resen moški?
16.3.2014 22:00:47   
mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: patrino
Predstavljaj si, da bi on grabil po telefonu vedno, ko bi jo ti odnesla na wc in ga spravil takoj , ko bi ti prišla nazaj. Če ti je tipson všeč, ti to zagotovo ne bi bilo. Zdelo bi se ti sumljivo- meni tudi- njemu pa tudi očitno.


a res? zanimivo.. meni se zdi vljudno, da ga pospraviš, ko nekdo pride nazaj (wc, šank, whatever), da bi pa mislila, da je nevljudno da nekaj nedolžnega počne (kot je da gleda na telefon), ko mene ni zraven? zakaj že? user posted image

(odgovor članu patrino)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: končno resen moški?
16.3.2014 22:15:53   
patrino
Saj pravim, ljudje različno gledamo na stvari. Nekaj naredijo slabe izkušnje, nekaj nesigurnost...kaj vem kaj še. Osebno se bi mi zdelo čudno, če bi človek, ki sedi z mano v lokalu, takoj ob mojem odhodu privlekel ven telefon in ga brž pospravil , ko bi prišla nazaj. Zagotovo , bi ga povprašala kaj je narobe oz. zakaj to počne. Očitno jo je on tudi in ona mu je lepo povedala. Ker pa on še vedno nekaj tipa , je očitno, da se še ne zanese čisto nanjo. Po svoje mi je tudi to normalno , saj se še ne poznata ravno dolgo in ima on po drugi strani kilometrino slabih izkušenj morda že od prej. Ne vem. Če povem iz lastnega vidika, tipa, ki bi mi takoj vse verjel in bi vzel pod streho brez premisleka vsak moj izgovor že po prvem resnem randiju, ne bi želela imeti. Naivneži mi pač nikoli niso preveč potegnili.

_____________________________

felico ne estas mezurita en oro...

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: končno resen moški?
16.3.2014 22:31:12   
mateyka
IZVIRNO SPOROČILO: patrino
Ker pa on še vedno nekaj tipa , je očitno, da se še ne zanese čisto nanjo. Po svoje mi je tudi to normalno , saj se še ne poznata ravno dolgo in ima on po drugi strani kilometrino slabih izkušenj morda že od prej. Ne vem. Če povem iz lastnega vidika, tipa, ki bi mi takoj vse verjel in bi vzel pod streho brez premisleka vsak moj izgovor že po prvem resnem randiju, ne bi želela imeti. Naivneži mi pač nikoli niso preveč potegnili.


meni pa ne potegnejo moški, ki se hecajo, da bodo mater svojih otrok na gobec. samo ok, smo različni, karkoli že to v tem primeru pomeni... tvoj vidik naivneža mi je pa itak predstavljen preveč nerealitično - površno, rahlo paranojično in delno žaljivo.

(odgovor članu patrino)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: končno resen moški?
16.3.2014 22:46:24   
Stanislava_
IZVIRNO SPOROČILO: buča

nekaj pa me vseeno žre-grdo govori o svoji bivši...v bistvu zelo grdo...da jo je bil tako sit, da bi ji npr.razbil gobec in baje se slabo zastopi tudi s svojo sestro, da doma nič nikoli ni storila...., ko sva bila na zadnjem zmenku in je odšel na wc, sem gledala svoj telefon, ko je pač prišel nazaj sem ga pospravila, ko je spet odšel na wc, mi je rekel, da lahko ta čas pokličem lubčka..potem mi je tudi rekel, da jaz veeeliko več visim na netu, kot pa on...včer zvečer mi je poslal sms, ali doma visim, al ga kje žuram...saj ne vem...ali jaz kar nekaj iščem in vidim, a sem že blesava od razočaranj...nočem pa nekoga malo posesivnega-sploh pa ne po 1 mesecu....kaj naj si sploh mislim?


Če si ti resna ženska (to, kar bi rada od moškega), ugotovi, kaj je res, vsaj npr. v zvezi z njegovo sestro. Zaupaj občutkom in ga vprašaj, od kje taka ljubosumnost. Po reakcijah boš videla, kakšen je - ali je resen moški kot si ga želiš, ali je zgolj ljubosumnež, egocentrik, posesivnež in nasilnež kot ste tudi da razbrati iz tvojega opisa. Btw, zakaj je pa razpadla zadnja resna zveza?

< Sporočilo je popravil Stanislava_ -- 16.3.2014 22:47:12 >


_____________________________

Kvačkam.
In #štrikam#.

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: končno resen moški?
16.3.2014 22:49:07   
Stanislava_


meni pa ne potegnejo moški, ki se hecajo, da bodo mater svojih otrok na gobec. samo ok, smo različni, karkoli že to v tem primeru pomeni... tvoj vidik naivneža mi je pa itak predstavljen preveč nerealitično - površno, rahlo paranojično in delno žaljivo.


To je moteče že zato, ker kaže, da ni razčistil in zaključil prejšnje veze. Način pa sploh, dobro jutro.


_____________________________

Kvačkam.
In #štrikam#.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: končno resen moški?
16.3.2014 23:06:54   
skuštrana
Meni pa bi se zdelo čudno da mi tip na zmenku razlaga kako bi svojo bivso na gobecuser posted image . Že sam besednjak bi me odvrnil od njega...
Kaj pa drugace, ima kaj prijateljev? Te je komu predstavil? Se druzi s kom? Na tvojem mestu bi bila na prezi, bog ve kaj imata z bivso....

_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Stanislava_)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: končno resen moški?
17.3.2014 6:39:18   
patrino

IZVIRNO SPOROČILO: patrino

Kakor že, definitivno si ti na preži, si pozorna na vsako besedo, dejanje, pripombo... Malo zaradi slabih izkušenj, malo zaradi tega, ker se še "ovohavata". Mogoče bi se bilo dobro malo postaviti v njegovo kožo. Po moje je tudi on nesiguren, sumničav, občutljiv... Kolikor je že doprinesel k ločitvi od bivše partnerice, se je ob tem zagotovo tudi kaj opekel.
Tebe je spoznal preko neta. Najbrž ni spoznal le tebe in tudi ti nisi spoznala le njega. Tole virtualno spoznavanje žal ni neka ljubezen na prvi pogled. Prej bi lahko rekli, da je nek "an ban pet podgan". In sedaj sta se očitno ujela in sta si všeč. Če si ne bi bila, ne bi nakladala 6 ur in se še potem težko razšla. Predstavljaj si, da bi on grabil po telefonu vedno, ko bi jo ti odnesla na wc in ga spravil takoj , ko bi ti prišla nazaj. Če ti je tipson všeč, ti to zagotovo ne bi bilo. Zdelo bi se ti sumljivo- meni tudi- njemu pa tudi očitno. Mogoče je to cinično špikanje z njegove strani zgolj znak nesigurnosti, oz. po svoje bojazni, da se ti srečuješ podobno kot z njim tudi s kom drugim.
Ne želim ga zagovarjati , pa vendar ne bi tako z viška sedla na tisti " gobec" v zvezi z njegovo bivšo žensko. Vprašaj ga kaj v zvezi s tem. Ljudje marsikaj rečejo, pa ni rečeno, da to tudi mislijo, storijo.

Če ti je človek všeč. se bi meni osebno zdelo škoda, kar na vrat na nos prekiniti zadevščino z njim. Po moje te bo čez čas žrlo, da si se prenaglila in ti bo po svoje žal. Jaz bi na tvojem mestu tipa do dobra potipala v zvezi z vsemi dvomi, ki me obhajajo, opazovala njegove reakcije itd. Mogoče sploh ni slab človek, le bolj kot ne razočaran od prej. Mogoče se izkaže, da je gnida. Vendar na tej točki kjer si sedaj, tega ne boš vedela. Če se izkaže da je ok, super, če pa pride na dan , da je poden od dedca, ga boš vsaj brez slabe vesti odpikala in ga pozabila.

Matejka citirano in poboldano posebej zate.user posted image

Drugače pa če kopiram še tebe:
tvoj vidik naivneža mi je pa itak predstavljen preveč nerealitično - površno, rahlo paranojično in delno žaljivo.
Tebi že mogoče. Kot sem rekla, ljudje smo si različni. Pri meni se je moj vidik izkazal za čisto sprejemljivega, že če gledam na svojo skoraj dvajset letno situacijo z nenaivnežem.

Upam, da bo iz naših različnih pogledov Buča znala izluščiti kakšno uporabno bučnico ven, ki bo pisana njej na kožouser posted image


_____________________________

felico ne estas mezurita en oro...

(odgovor članu patrino)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: končno resen moški?
17.3.2014 7:01:39   
mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: patrino
Upam, da bo iz naših različnih pogledov Buča znala izluščiti kakšno uporabno bučnico ven, ki bo pisana njej na kožouser posted image


upam. user posted image

dajem pa v razmislek Gandijev citat:
Vaša prepričanja postanejo vaše misli,
Vaše misli postanejo vaše besede,
Vaše besede postanejo vaša dejanja,
Vaša dejanja postanejo vaše navade,
Vaše navade postanejo vaše vrednote,
Vaše vrednote postanejo vaša usoda.

(odgovor članu patrino)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: končno resen moški?
17.3.2014 7:36:49   
jabuk
Tudi v vezah je potrebno postavit meje. Ce ti ni vsec to, da te preverja, kako govori o drugih, mu to povej. Ker ce ne bos tega sedaj razcistila, bos z leti delezna istih besed in pomoje dejanj, kot so bile vse te punce.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?