|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4] 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo MARCA 2014
15.3.2014 16:47:34   
Katte
Čestitam, mala_miš!
Kje so še pluski???
Moj O test je končno pozitiven, tako da me lahko na seznamu prestavite na 28.3.

_____________________________

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu *misi*)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: II pričakujemo MARCA 2014
17.3.2014 13:56:04   
perla*
Punce, kje ste? user posted image
Jaz se počutim kot na finišu maratona. Še 3 dni do dneva, ko bo jasno kaj je (29.dan cikla).
Držim se kar v redu. Nekako ostajam mirna. Res pa je, da razmišljam, da bi že jutri test naredila, ker včasih imam cikel tudi 27 dni dolg. No, domišlji mi toliko dela, da sem že razmišljala, da bi šla zjutrej kar na krvnega. A joooj! No, pa le nisem toliko mirna, kot mislim user posted image
Včeraj sem imela blago svežo krvavitev in se me je malo pesimizem lotil. Čeprav sem bila ful optimistična, ker je bila 7. dan krvavitev in polna upanja, da je vgnezditvena.
(.)(.) me bolijo za znoret, polne so - ampak to imam tudi sicer pred tečko. Tokrat se mi zdi nekoliko drugače, ampak to pripisujem domišliji. user posted image
Mojemu dragemu sem obljubila, da ne bom preveč žalostna, če pride tečka. Ker je on potem zarad mene bolj žalosten, ko me vidi, da sem razočarana. Spet najbolš da se vržem v delo...pomladansko čisščenje, al pa neki takega.
Javite se kaj! user posted image

< Sporočilo je popravil perla* -- 17.3.2014 13:58:25 >

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: II pričakujemo MARCA 2014
17.3.2014 14:08:06   
Matti
Perla rajše počakaj do dneva D, odvisno kakšna si, kaj te bolj vrže iz tira, prihod user posted image ali minus na testu. Jaz sem pesimist trenutno ali realist no. se mi zdi da glede na to da že tako dolgo ni nič ratal še malo počakam in potem grem po napotnico in naj se drugi z nama ukvarjajo. Naveličana sem že negotovosti ko ne vem kaj je narobe. Ovulacija je bila, spolni odnosi redni pa še vedno ne rata, tako da mi ne preostane drugega kot da mislim da je nekaj narobe. Skoraj sem se že vdala v usodo. Moj dan D glede na ovulacijo je sobota, vendar verjetno bo znano kak dan prej ker se mi vedno dan ali dva prej pojavi izcedek. Testa ne bom delala, to je edino kar sem si obljubila, tudi analiziram ne, ker tudi nič ni za analizirat, boleče bradavičke ki jih imam so pa tako vsak mesecuser posted image

Perla iz srca ti privoščim in upam da ti uspe. user posted image user posted image

Spomnim se dobro leto nazaj ko nas je bilo ogrmno tukaj med tistimi ki čakamo se mi zdi da nas je vedno manj, sedaj pa ne vem ali se forum vedno manj uporablja ali je vedno več nosečkuser posted image

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: II pričakujemo MARCA 2014
17.3.2014 14:25:05   
perla*
Matti sej imaš prav. Pa mal si me na realna tla postavila user posted image  verejtno sem to rabila malo.
No, midva sva zmenjena, da počakava do junija, potem greva pa na zdravniško akcijo. Ovulacija je vsak mesec, pregrado maternice so mi že odstranili, spremiogram je ok... Od junija dalje bomo pa naprej analiziral, če ne bo nič.
Se bom malo sama s sabo pogovorila, da pred četrtkom ne bom uničevala testa. Enega imam še doma. V nove nakupe pa ne mislim it. Ne zradi denarja, ampak zato ker me pušča prazno in se počutim malo blesavo user posted image

Držim pesti za vse nas!

(odgovor članu Matti)
Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: II pričakujemo MARCA 2014
17.3.2014 14:35:45   
Matti
Perla tudi midva še počakava do junija. Na spermiogram pa ni šel pa mogoče ne bi blo slabo če bi šel. Kaj veš koliko se čaka na spermiogram? Rezultati so pa verjetno takoj?

Nočem biti pesmistična ampak rajše ne upam da je potem manjše razočaranje.

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: II pričakujemo MARCA 2014
17.3.2014 14:44:35   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Matti

Perla tudi midva še počakava do junija. Na spermiogram pa ni šel pa mogoče ne bi blo slabo če bi šel. Kaj veš koliko se čaka na spermiogram? Rezultati so pa verjetno takoj?

Nočem biti pesmistična ampak rajše ne upam da je potem manjše razočaranje.


čaka se nekako 1-2 meseca. Odvisno, koliko jih imajo naročenih. Rezultati pa mislim, da so v roku 1 tedna.

Jaz sem ta mesec čisto popucala v glavi. Drug teden bo verjetno prišla tečka. Itak nimam rednih ciklov. Pride pa 100%, ker je šlo pri nama vse narobe to rundo in sigurno nisva ujelauser posted image . Zato se na teh temah zelo poredko oglašam.

Imam pa tudi sama občutek, da je polno nosečk ali mladih mamicuser posted image

(odgovor članu Matti)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: II pričakujemo MARCA 2014
17.3.2014 15:15:40   
perla*
Matti na spermiogram pri Rešu sva bla v 14 dneh. Rezultat izveš isti dan, uradno po pošti pa v 3 dneh. Sampolačniško cca 50€.

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: II pričakujemo MARCA 2014
17.3.2014 17:19:19   
snika
Punce...z mano se nekaj dogaja...
11.3 sem imela rjavi izcedek, tak krem barve sm mislila s5 isto..kot ponavadi sem ga dobila od 10 do 5 dni pred M...no imela sem ga samo ta dan, nasledni dan nič...to je bil 17 dan ciklusa.
No potem sem ga spet dobila čez 3 dni 15.3. je bil že malo temnejše barve sm mislila ok se pač nadaljuje nwm kaj je že v prvo zamutil...no včeraj je blo samo še par nitk rjavih nič rjavega toka, no saj nasploh nimam toka, ko grem s prstom notr je belo.

Cikluse imam dolge 22- 24 dni, dons je 22 dan, na ta dan sem jo dobila prejšnji ciklus. Drugače pa bol kot ne 23 dni. A lahko upam na kaj al sem preveč optimistična?

Nadaljujem, danes zjutraj sem naredila test, ni bil prvi jutranji urin, (test je imel pretečen rok uporabe saj ga imam na zalogi že 2 leti pa ga še nisem imela možnosti uporabit) in je bil negativen.

Sem pa vedno na wc-ju in kontroliram zadevo ker mi psiha dela 100 na uro.

Kakšna mnenja?user posted image

_____________________________

" The hope is like a lighthouse,it does not stop the turmoil but it still guides in the right direction....."

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: II pričakujemo MARCA 2014
18.3.2014 10:45:36   
Matti
Perla a to si bila samoplačniško na vrsti v 14 dneh, verjetno? Je rekel da bo šel ampak res ne razmem teh moških, kakšen problem je že da gre po napotnico za spermiogram, saj ga ne bodo rezali nouser posted image Ah ti moški.....

Snika nočem te strašit, ampak lahko gre za popuščanje rumenega telesca zato so ponavadi te krvavitve pred menstruacijo. Ob takih primerih potem predpišejo progesteronsko podporo če se to vsak mesec ponavlja. Lahko pa je bila vgnezditvena ali se pa pač telo malo heca zaradi hormonskih motenj. Svetujem da ne analiziraš preveč, če je že dan D naredi test da boš bolj mirna. držim pestiuser posted image user posted image

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: II pričakujemo MARCA 2014
18.3.2014 11:06:34   
mala_miš
Punce, močno držim pesti, da bo ta mesec ploden kar se le da! Ko berem vaše zgodbe, se mi moja zdi tako brezvezna in netragična, da se sama sebi zdim hecna, ker sem mislila, da imava midva smolo. Tako da - pošiljam user posted image za vse, ki ste "na čakanju"! user posted image
No, če vas kaj potolažim - sama sem trenutno v obdobju, ko se mi vse zdi tako zelo žalostno ... kjub temu, da je test pokazal plusek, se mi zdi, da je cel svet proti meni (čeprav vem, da ni), vse mi gre narobe, ko se lotim kuhanja kosila, mi nič ne uspe, skratka - drama na vsakem koraku. Ti hormoni so res kar nekajuser posted image ... In potem je problem še to, ker dragi kar ne razume, kaj me je obsedlo in misli, da se mi je zmešalo ... razložiti, da so za to pretežno krivi hormoni, je težko, še posebej zato, ker sem tisti trenutek ponavadi preponosna, da bi to priznalauser posted image .
Iskreno upam, da vam uspe!

(odgovor članu Matti)
Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: II pričakujemo MARCA 2014
18.3.2014 11:23:14   
*misi*
snika nimam pojma o izcedkih, lahko ti recem sam to da naredi na jutranji urin test ali pa kar na krvenga. Mocnostiskam pestke da zagledas user posted image in seveda za vse nas ostale tudi!

mala mis hehe si me nasmejala user posted image hormoncki, horomonci...ene bolj to zadane, druge manj. Jaz sem recimo postala prava jokica ko sem zanosila. Se zdaj se v zivo spomnem kako sem cel teden prej predno sem izvedela da sem user posted image jokala in nic min i slo od rok. Da ne govorim kako storasta sem bila v sluzbi (bila sem zobna asistentka) amalgami so kar po luftu leteli, zmedena sem bla tako, da mi je dohtarca rekla naj grem na dopust malo odklopit. No, cez 1 teden je bilo vse opraviceno in nadaljne tedne tudi user posted image
Tvojemu pa porini kaksen clanek pod nos in naj si malo prebere v kaksnem stanju je lahko user posted image in prej ko slej bo razumel user posted image

Jaz nestrpno cakam ze dan ko je ne pricakujem user posted image pa sem rekla da tokrat ne bom tko nestrpna in da se bom drzala nazaj...no, do ovulacije je blo vse ok, zdaj pa mam kr metuljcke v trebuhu, me zgecka in sem taka kot bi bila na novo zaljubljena hehehe user posted image kaj pa vem kaj mi je, upam da nama je tokrat uspelo.

(odgovor članu mala_miš)
Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: II pričakujemo MARCA 2014
18.3.2014 14:36:09   
snika

IZVIRNO SPOROČILO: Matti

Perla a to si bila samoplačniško na vrsti v 14 dneh, verjetno? Je rekel da bo šel ampak res ne razmem teh moških, kakšen problem je že da gre po napotnico za spermiogram, saj ga ne bodo rezali nouser posted image Ah ti moški.....

Snika nočem te strašit, ampak lahko gre za popuščanje rumenega telesca


Moj je šel v začetku marca po napotnico in imava rok 31.3. seprav še mesec dni ne bo pretekel...samo kaj ko me sedaj M zafrkava...prej vedno točna..izcedke imam že od kar sem nehala jest tabletke to je 4 leta nazaj in so vedno od 10 do 5 dni pred M...vem da je lahko to popuščanje rumenega telesca samo moja G nič ne da nato...je pa čudno ker ta cikelj niso bili...sm že mislila da bo kej...a sem danes dobila bolečine za umret...grem samo ležat in pa rjavi tok...tako da verjetno bo prvič po tokih letih zamudila za 2 dni...psiha dela svoje...
važno da greva naprej pa upam da se bo potem začelo premikati na bolje.

_____________________________

" The hope is like a lighthouse,it does not stop the turmoil but it still guides in the right direction....."

(odgovor članu Matti)
Neposredna povezava do sporočila: 87
   RE: II pričakujemo MARCA 2014
18.3.2014 14:51:02   
Matti
Snika na Pušenjakovem forumu sem brala, da vkolikor ti osebni ginekolog ne da recepta lahko greš k njemu na samoplačniški pregled in ti da tudi recept. Čeprav če gresta kmalu naprej bodo tam verjetno to uredili.

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 88
   RE: II pričakujemo MARCA 2014
18.3.2014 15:37:29   
snika
Ja men je G rekla da mora najprej partner na preizkave nato ps bo ce bo z njemu vse vredu zacela pregledovati mene. Meni niso nic krvi vzel nardila mi je uz. Takray je vidla le desni jajcnik rekla d je vse kul pa dala mi je klimifen za 3 mesece a sm kljub temu imela rjave izcedke. Pomoje vsi mislijo sj ti si se mlada...sam z zivci sm pa ze cist na koncu ker 2 leti se mi zdi ogromno...

_____________________________

" The hope is like a lighthouse,it does not stop the turmoil but it still guides in the right direction....."

(odgovor članu Matti)
Neposredna povezava do sporočila: 89
   RE: II pričakujemo MARCA 2014
18.3.2014 17:42:16   
Matti
Te popolnoma razumem. Pri meni se je sploh ciklus urejal dolgo časa in G šteje čas poskušanja šelel od takrat ko je urejen ciklus in ne od takrat kot dejansko poskušava kar je veliko dalj časa. Tudi meni je predpisala klomifen brez vmesnih pregledov. Mislim da so nekateri ginekologi zelo površni in si mislijo ah bo že, kaj se sekiraš, tako kot si rekla, saj si še mlada. Ja sem mlada (25) ampak si otročka želim ravno toliko kot nekdo starejši. In ker ne ukrepajo bi ravno zaradi tega rada videla da gre mož na spermiogram in da zveva pri čem sva, vsaj delno.

Najhujše se mi zdi pri vsem je ta nesporoščenost po tolikokratnem poskušanje, vsakomesečno razočaranje in nekakko s tem potem upanje umira in se sprašuješ, kaj če ne bom mama, čeprav veš da še zdaleč ni tako drastično. Ja tudi ženske smo komplicirana bitjauser posted image

V marcu šele 1 nosečka, se mi zdi je vsak mesec slabšeuser posted image dejmo punce, naviijjaammmuser posted image

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 90
   RE: II pričakujemo MARCA 2014
19.3.2014 7:44:49   
perla*
No, zame je ta mesec manj upanja user posted image
Zjutraj sem naredila test, 1 dan pred pričakovano tečko. Taka belina, da bi bil to lahko pojem bele barve user posted image
Občutki so mešani. Po eni strani sploh ne mislim na to, ko se spomnim se mi mal že fučka. Dobro leto je že mimo za naju. Res škoda, ker se imava skupaj res super, vse nama štima, vse urejeno...mah dej kr neki nooooo
user posted image
Najbolš da dol pojem, pozabim in se vržem v delooooo!

user posted image  za vse, ki čakate! user posted image

(odgovor članu Matti)
Neposredna povezava do sporočila: 91
   RE: II pričakujemo MARCA 2014
19.3.2014 7:55:55   
Matti
Perla žal mi je zateuser posted image Ne bom ti govorila da mogoče še bo kaj, rajše ne misli in počakaj ali da pride ali pa ne. Te pa popolnoma razumem, jaz sem mojemu včeraj že kar rekla da sem se vdala v usodo da spet ne bo nič in da morava počakat da naju pošljejo naprej. Namreč sploh nimam nobenega upanja več, niti ne vem kako je to ko zagledašuser posted image , pa tudi če bi sploh ne vem če bi verjela. To vsem tem času se tako napsihiraš da je okoli vse slabo in ne vidiš luči na koncu tunela.

Se opravičujem, očitno imam neke depresivne dneveuser posted image

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 92
   RE: II pričakujemo MARCA 2014
19.3.2014 12:01:11   
perla*
user posted image Matti hvala ti user posted image  zdejle sem podrla rekord in pomoje cele 3 ure nisem mislila na to user posted image
Mah sej bo, kaj češ. Prej ali slej....ampak toliko vprašanj v glavi Zkaja? Kako? bla, bla, bla
Glede spermiograma: moj je ful dobr sprejel, da more it. Niti za sekundo mu ni bilo panike. To je vzel kot edinstveno priložnost, da jih enkrat vidi svoje tamale kako švigajo sem in tja user posted image  In itak je bil poj ful vesel, ker je to doživel in ker je imel dober rezulatat (res ponosen). Probej svojemu tako prikazat zadevo, na tak pozitiven način. Šel je samoplačniško, ker se nama ni dal okol zdravnikov letat in itak sploh nima svojega zdravnika, ker je tako zdrav špotnik :-)

Ampak v povprečju je tale marec za zadaj kar slab :-( ni veliko user posted image
Gremooo ni še konec! (Upanje se mi vrača) user posted image

Pismo, samo je res malo punc v skupini Novemberke 2014. Joj, dej tale marec poln gas do konca s

< Sporočilo je popravil perla* -- 19.3.2014 12:15:01 >

(odgovor članu Matti)
Neposredna povezava do sporočila: 93
   RE: II pričakujemo MARCA 2014
19.3.2014 14:36:28   
mala_miš
Pa so govorili, da bo letos novembra baby-boom, ker je bilo mesec nazaj pol Slovenije (malce pretiravamuser posted image ) cel teden brez elektrike in v temi zaradi žledoloma user posted image . Midva sva očitno res imela več časa zase, ko sva večerjala ob svečah in hodila spat s kurami, hehe...user posted image Je pa res slabo povprečje ta mesecuser posted image , dajmo dajmo! user posted image
Perla in matti in ostale - na vas pa dnevno mislim in vam privoščim, da se tista pusta belina čimprej spremeni v dve taki luštni user posted image . Je pomojem tako lepo bit srečka nosečka čez poletje, ko se ni treba oblačit v nešteto cunj in obuvat tistih zakompliciranih čevljev - eno oblekco in japonke pa gasa!user posted image

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 94
   RE: II pričakujemo MARCA 2014
19.3.2014 19:08:54   
snika
No jaz sem jo dobila v vsej svoji bolečini in veličini...tako da upam da bodo naslednji cikli zginli za 9 mesecev!!!!


_____________________________

" The hope is like a lighthouse,it does not stop the turmoil but it still guides in the right direction....."

(odgovor članu mala_miš)
Neposredna povezava do sporočila: 95
   RE: II pričakujemo MARCA 2014
20.3.2014 7:25:58   
Matti
Evo tudi k meni je prišla user posted image na obisk brez opozorilnih izcedkov. Niti nisem tako razočarana kot prešnje mesece, ker nisem imela velikega upanja. Se selim dalje, ampak upanje je nekako zbledelo, tako da komaj čakam poletje ko naju pošljejo naprej. Sicer mava pa toliko enih projektov in načrtov, dopust, prenova, trenutno pa sva ravno v procesu nakupa hiše, tako da bom obremenjena z drugimi zadevami in bom poskušala odmislit in ne upati, ker sem ugotovila da je zame najboljše da se ne psihiram.Uf pa migat bo treba začetuser posted image Moj gre scer ravno danes po napotnico za spermiogram, tako da bova vsaj vedela pri čem sva.

Punce navijam za vsako posebaj. meseca še ni konec, in naj bo ta mesec srečen za vse ostale, naviiijjjaammmmuser posted image Perla ti pošiljam user posted image user posted image user posted image za srečo.

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 96
   RE: II pričakujemo MARCA 2014
20.3.2014 7:45:29   
perla*
Matti hvala user posted image  srce si!
Res mi je fajn, da si že sama prišla do zaključkov glede tega, da se boš itak z drugimi stvarmi zaposlila. To je že pol zmage! Nakup hiše je lahko stresna stvar, vzemi si jo na izi način, počasi in premišljeno in ob tem uživaj, ker gradiš prihodnost za naslednjih 100 let user posted image
Moja tečka še ni prišla. Pričakujem jo danes. Po včerajšnji belini na testu, ga ne bom več delala. Ko šiša vse skupi, ne da se mi, dost imam. Če hoče nej pride, vrata so ji odprta user posted image  Jaz se bom pa ta čas že zaposlila in preusmerila misli. Pa sej to ni tako težko ob takšnem lepem sončku. In itak če do poletja ne bo nič, bom že prej v nizkem štartu z napotnico v roki. Midva se poleti poročiva. Zato če do takrat ne bo nič, greva po poroki v akcijo. Imam pa že aprila ginekologinjo in bom kar zahtevna do nje. Se me ne bo znebila s tistim foram nej odmislim in se sprostim. Gospa, ne bo šlo user posted image

(odgovor članu Matti)
Neposredna povezava do sporočila: 97
   RE: II pričakujemo MARCA 2014
20.3.2014 9:25:38   
perla*
Tečka na pohodu! Se je začelo dogajat. Tako, da adijo marec! user posted image

Ne bom dolgovezila o tem, da vam vsem želim vso srečo vesolja in da dejmo čimprej zmagat. Punce, sej veste, da vse, ki smo tukaj gor želimo vse dobro vsem ostalim. Ker smo na istem.

No, zato vam v slovo osvežim še seznamček. Kakšna porazna statistika tega meseca, sej človek ne more verjeti user posted image

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 98
   RE: II pričakujemo MARCA 2014
20.3.2014 9:28:00   
perla*
user posted image  MAREC user posted image

user posted image
ali user posted image PRIČAKUJEMO

3.3
Sisley
 
6.3.
Anonimen user posted image

9.3.
user posted image  Sareta88 user posted image
 
11.3.
user posted image  biba85 user posted image

12.3  
user posted image  Iza user posted image
 
15.3.
user posted image  mala_miš user posted image
 
17.3.
 user posted image  _pika_ user posted image
 
19.3.
user posted image  snika user posted image
 
20.3.
čikita,
tejcy01,
user posted image  perla* user posted image
 
28.3.
*misi*, asyka, Katte
 
29.3.
user posted image  inceeq user posted image
 
30.3.
 user posted image Matti user posted image
 
x.3 
lejly
 
user posted image  NOSEČNICE: 1

user posted image NAVIJAČICE user posted image       
 witch, NikaAnna, Jenny_B, Žabinčica, Radenska_, mamica deklicam, LittleSun, niinii, *viva*, Penny, *tedy*, zlatolasek, Tippi, _pika_

(odgovor članu *misi*)
Neposredna povezava do sporočila: 99
   RE: II pričakujemo MARCA 2014
21.3.2014 7:36:12   
Matti
Perla res je katastrofalna statistika. Mož je sedaj naročen na spermiogram v drugem tednu aprila, zelo kmalu glede na to da je na napotnico in me mal babji ferbec matra kako bo vse skupaj. Ker če bo spermiogram zanič, grem takoj do ginekologinje pa gremo naprej. Nakup hiše je stresen, nekako sem več ali manj že čez tisto stresno obdobje, ker tako ali tako kupujeva hišo v kateri živiva in so bili dogovori z lastniki grozni. No ja, zdaj le še finiš s pogodbami pa je to to, končnouser posted image

Resnično upam da bo april uspešnejši, zame vem da bi bil to perfektn mesec če bi bil takrat PDP, namreč sem čisto obsedena z decembromuser posted image ampak ja.....težko je upati če se nimaš česa oklepati, tako da upam da bo vsaj spermiogram OK.



(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4] 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4] 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?