Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

delamo že 2,5 let. Za menoj so Hsg, laparoskopija, histeroskopija, terapija s Klomifenom brez UZ,... Ta ciklus sem jemala Femaro in sem danes (11. dan ciklusa) bila na UZ. En folikel 17mm, ostali so bili veliki 12 mm. Endometrij pa 3,5mm. Nič mi niso rekli ali je v redu ali ne, dali so mi stop injekcijo in to je to.
   delamo že 2,5 let. Za menoj so Hsg, laparoskopija, histeroskopija, terapija s Klomifenom brez UZ,... Ta ciklus sem jemala Femaro in sem danes (11. dan ciklusa) bila na UZ. En folikel 17mm, ostali so bili veliki 12 mm. Endometrij pa 3,5mm. Nič mi niso rekli ali je v redu ali ne, dali so mi stop injekcijo in to je to. 
 . Sem pa ta mesec tudi sama na Femari in so rezultati mnogo boljši. 7 dan cikla je bil sicer tanek, 4,8mm, 14 dan pa je zrastel na rekordnih 10. Mi je pa ena znanka omenila, da zelo pomaga ananas
  . Sem pa ta mesec tudi sama na Femari in so rezultati mnogo boljši. 7 dan cikla je bil sicer tanek, 4,8mm, 14 dan pa je zrastel na rekordnih 10. Mi je pa ena znanka omenila, da zelo pomaga ananas  . Ne vem, če je kaj pripomogel k tem, sem se namreč basala z njim, ampak jaz še v življenju nisem tako debelega endometrija imela. Uff, sem se razpisala. Srečno, držim pesti.
  . Ne vem, če je kaj pripomogel k tem, sem se namreč basala z njim, ampak jaz še v življenju nisem tako debelega endometrija imela. Uff, sem se razpisala. Srečno, držim pesti. 
			 pa tudi tebi držim pesti!
   pa tudi tebi držim pesti!