Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: Katere RR debate se najbolj spomnite 3.5.2014 20:25:58
uškinamama
Marsikatere. Ko si ti, paštetka eni napisala, da naj ne uporablja vibratorja ampak vibrafon - ampak tudi tega ne na mestu, kjer se uporablja vibrator :)
Pa , če se ne motim , marogica skuštrani, da bi jo najraje počesala.
Spomnim se take luštne hece, zabave. Žalostnih ne. Mi je rr bolj za zabavo.
RE: Katere RR debate se najbolj spomnite 3.5.2014 21:54:30
Stanislava_
Neskončnih debat na 17-ih podforumih pohodništvo.
Kako je Sibil prevaral mož...
brisačk tudi ..in kako brisačkarca možu doma riše excel tabele za pospravljanje. ta je bila črni humor, vsaj za moj okus. me zanima, kako tabelca zgleda danes
RE: Katere RR debate se najbolj spomnite 4.5.2014 16:35:49
jaz_sem_jaz
Debata o Luši , pa ena je enkrat pisala, da je moža zalotila, kak urinira v umivalnik , pa tista o malemu fantku ki je umrl zaradi kosa kruha , 1001 kreganje ,...