|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo AVGUSTA 2014
21.7.2014 14:00:35   
MauMow
Dgirl jaz pa tudi pojma nimam kdaj bi naj ta mesec mela O. Ali že ali že mimo. Od teh bolečin v križu druga nisem čutila. Tako je ko nič kaj ne spiš in veliko hodiš okoli. Je pa res da je blo v St. Peterburgu ful lepo in smo poleg vsega napora kar naprej zganjal romantiko (lepo mesto, lepi čas,...user posted image ) user posted image user posted image user posted image . Čeprav ali je bla kje O ali še bo pa res ne vem user posted image . Bom drugi mesec testirala spet O.

Dgirl res držim pesti da bo user posted image na koncu meseca (oz na začetku naslednjega da smo točni).

Meni je čistega mlečka zmanjkalo tako da sem do dopusta na kapsulah od Medexa ki so zelo podobne. user posted image

(odgovor članu Dgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: II pričakujemo AVGUSTA 2014
21.7.2014 14:10:15   
Žabinčica

IZVIRNO SPOROČILO: MauMow
Je pa res da je blo v St. Peterburgu ful lepo in smo poleg vsega napora kar naprej zganjal romantiko (lepo mesto, lepi čas,...user posted image ) user posted image user posted image user posted image . Čeprav ali je bla kje O ali še bo pa res ne vem user posted image . Bom drugi mesec testirala spet O.


To mesto (in državo) morem enkrat videt...

Sicer pa upam, da drug mesec ne bo treba o. testirat user posted image .

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: II pričakujemo AVGUSTA 2014
21.7.2014 14:52:51   
MauMow
Žabinčica upam da res ne bo treba. Ampak testi so kupljeni in čakajouser posted image .

St. Petersburg in Moskva sta vredna ogleda. Bolje poleti ker je toplo, čeprav je skoraj že prevroče in zadušno in preveč turistov.user posted image

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: II pričakujemo AVGUSTA 2014
22.7.2014 7:16:45   
MauMow
Evoga danes pa sem se po 1 tednu namesto z bolečinami v križu zbudila z bolečinami v spodnjem delu trebuha. In test O pokazal pozitivno user posted image . Sedaj pa moramo upati da vsaj ta mesec uspe user posted image

< Sporočilo je popravil MauMow -- 22.7.2014 7:17:00 >

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: II pričakujemo AVGUSTA 2014
22.7.2014 7:51:46   
Dgirl
Uuuuu Evo Maumow ravno naročenouser posted image
Zdej pa tri dni na polno user posted image
Moj že kar misli da zdej ki se nama je pokazala ovulacija da zdej bom pa user posted image Js mislim da ne bi nič in da se bova prestavila v drug krog. Ne upam kaj preveč, ker potem je preveliko razočaranje.

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: II pričakujemo AVGUSTA 2014
22.7.2014 8:06:45   
MauMow
Dgirl midva sva že 3x ko sem delala teste ravno v tem času potem user posted image pa nažalost nič ni bilo. Tako da nimam velikih upov da ni pol preveč razočaranje.

Je pa res kot naročeno in spet zelo pozno, danes je 18 dan se pravi O se potem šteje 19 dan user posted image

(odgovor članu Dgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: II pričakujemo AVGUSTA 2014
22.7.2014 8:12:38   
kris26
Pozdravljene soborke user posted image
Nekaj časa se nisem nič javila, ker smo malo uživali na morjuuser posted image Zdaj pa smo nazaj v realnosti...
No jaz bi naj imela ovulacijo v teh dneh enkrat, špika me še nič tako, da nimam pojma kdaj bo. Si bom morala tudi jaz kupit O teste, da bom malo spremljala.
Kje kopujete O teste, ker so kr dragi ?user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: II pričakujemo AVGUSTA 2014
22.7.2014 9:03:44   
SU
No evo...jst sem pa mislila,da je O pri vseh okrog 11-12-13... dan,pa sploh ni tko simpl.
Jaz sem pa ta krog porabila mojo prvo posiljko O testov. Zdaj pa srcno upam,da mi novih ne bo treba narocevat! user posted image Danes ponoci picimo na morje...tam ne bo nic user posted image ,saj se cela druzinca tiskamo v sotoru... Tko da...kar je-je.Bomo videli po morju.Punce uzivajte in drzim pesti!Bom mislila na vas tudi "na lepsem"! user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: II pričakujemo AVGUSTA 2014
22.7.2014 10:38:42   
MauMow
SU uživajte user posted image

Potem pa čakamo na rezultate user posted image

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: II pričakujemo AVGUSTA 2014
22.7.2014 12:44:40   
Dgirl
Kris26 naroči jih preko ebaya. Dobiš jih 100 za ene 18 eur. Pa jih imaš za več kot dovolj user posted image

Maumow Ja sej nas hecajo teliuser posted image . Upam da vseen rata in da se obdržiuser posted image . Zdej bo še dolga do
1.8. Se moram malo zamotitiuser posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: II pričakujemo AVGUSTA 2014
22.7.2014 14:14:53   
MauMow
Dgirl ti si že 1.8. tako da boš že kr kmalu izvedela. Jaz sem kasneje pa še O mam tako pozno da res je živčna vojna lahko. user posted image Ampak jaz pravim da je treba uživat - čeprav sem danes možu zabičala da ne bo smel it spat tako kmalu user posted image user posted image

(odgovor članu Dgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: II pričakujemo AVGUSTA 2014
22.7.2014 15:30:37   
zvončica88
Evo dopusta konec, že drug delovni dan za mano. Sploh ne morem vrjet, da je 10 dni dopusta tak hitro minil. Upam, da nama z dragim uspe še uskladit, da boma kake 3 ali 4 dni še skupaj fraj, da mogoče v avgustu ali septembru še kam pobegnema. Sem mislila, da bom lahko odmislila vse povezano z zanositvijo in prejšno nosečnost ampak nekako ni šlo. Sem se zavzela, da ko sem vidla kako user posted image , da sem razmišljala da bi midva naslednjo leto tudi bila v troje na dopustu in kak bi bilo....ampak se žal ni izšlo tako kot je treba.
Vidim, da nekatere od vas tudi jezi ta ovulacija. Jaz pojma nimam kdaj bi jo naj imela. Ker se je zgodilo, da sem v prejšnih mesecih ob različnih znakih jo imela. 1x sem zaradi bolečin in suma na slepič pristala v bolnišnici, kjer so ob ultrazvoku rekli da sem tik pred o in da so bolečine povezane z jajčniki oz. maternico. Drug mesec isti znaki, sem mislila, da je to to ampak sem dobila potem krče podobne kot pred user posted image in sem v tistem obdobju zanosila...... Po ss prvi ciklus, zopet oboji znaki, tak da sem kar zmedena. Če ta mesec ne uspe, kar imam občutek da ne bo, potem si moram o teste nabavit, da malo spremljam kdaj bi naj bilo. Treba bo malo odmislit in bo ko bo user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 87
   RE: II pričakujemo AVGUSTA 2014
22.7.2014 20:11:15   
chocolatecake
Zvončica88 jaz sem bila tudi skoraj prepričana, da vem kdaj imam O. Približno nekje med 17.ti in 20.ti. 6. me je špikalo v jajčnikih, tako, da me je ene dvakrat kar pošteno zvilo in nisem mogla več stat na nogah. Bila sem prepričana, da je to to. Sledil je še značilen izcedek. Od tega je že več kot en mesec, pa ni ne user posted image , ne user posted image . Potem pa vedi kdaj in kako user posted image

(odgovor članu zvončica88)
Neposredna povezava do sporočila: 88
   RE: II pričakujemo AVGUSTA 2014
22.7.2014 20:39:56   
zvončica88
Chocolatecake potem verjetno tisto ni bila ovulacija, a naj ne bi bilo da o nastopi približno 14 dni pred user posted image ? Sočostvujem s tabo, tudi sama imam neredne cikle in to čakanje ubija....., da vsaj pride in greš v nov krog. Čeprav mogoče pa še presenetiuser posted image . Jaz sem si zdaj računala, da je 33 dan od zadnje m oz. ss. Tak da mogoče krči nakazujejo na prihoduser posted image . Ampak ker sem nazadnje imela na 42 dan raje vzamem daljši cikel. Saj sploh ne vem več. Upam, da se bom po tem ciklu sprostila in se prepustila. Zdaj je pač želja še večja, ko sem 1x že dočakalauser posted image .

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 89
   RE: II pričakujemo AVGUSTA 2014
23.7.2014 7:25:14   
MauMow
Pri meni O ni nikoli isti dan. Čeprav imam cikle okoli 29-30 dni imam O od 16-21 dneva enkrat. In če imam srečo imam grozne bolečine. Recimo včeri so ble take kot pri M. KO se šla na sprehod se je vse skupaj z mano premikalo, ko smo se z avtom pelal pa me je vsaka lukna tako motila...... No danes pa seveda spet brez kakršne koli bolečine user posted image . Tako da sva tokrat res probala user posted image ko je bila moja bolečina na višku user posted image . BOmo videli kako in kaj.

Ampak punce mislim da bi bil čas da vse skupaj gremo v novo temo - recimo aprilčki user posted image . Glih pravi čas da potem lahko vozičkamo

(odgovor članu zvončica88)
Neposredna povezava do sporočila: 90
   RE: II pričakujemo AVGUSTA 2014
23.7.2014 10:09:26   
chocolatecake
Jaaa aprilčki :D Jaz sem tudi danes čutila nekaj podobnega O, ampak bogisevedi, v petek semi je tudi zdelo, da bi lahko bilo. Bi pa imela aprilčka, takrat imava obletnico, pa bi bilo še posebej lepo :). Ravno par dni nazaj sem se pogovarjala z enimi, ki imajo user posted image rojenega v marcu, kako je to praktično za vozičkanje in vse ostalo.

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 91
   RE: II pričakujemo AVGUSTA 2014
23.7.2014 11:35:47   
tajazan
Punce a katera ve kdaj se gre lahko na krvni test?oz.kdaj bo pokazal?

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 92
   RE: II pričakujemo AVGUSTA 2014
23.7.2014 11:41:19   
MauMow
tajazan ko ti bo zamujala je najbolj točno. Tako da počakaj da zamuja

(odgovor članu tajazan)
Neposredna povezava do sporočila: 93
   RE: II pričakujemo AVGUSTA 2014
23.7.2014 11:57:01   
tajazan
Ok hvala...user posted image tole čakanjeuser posted image
Najbol zanimivo mi je da sm še do včeraj mela boleče prsa in pa tako napihnjen trebuh da je joj...vedno je tako pred user posted image .Danes pa samo malo boleča prsa,trebuh pa raven kot že dolgo neuser posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 94
   RE: II pričakujemo AVGUSTA 2014
23.7.2014 12:23:54   
Dgirl
Tajazan zakaj bi pa delala krvnega? Naredi test nosečnosti po kakem tednu ko ti Zamuja in bo vse jasno.

Aprilcki jaa, to so pol že trmasti biki user posted image user posted image . Na začetku sem se gledala kdaj bi bila rada noseca. Zdej pa samo da je. In da se obdrži. Ker splavov je pa res prevečuser posted image

(odgovor članu tajazan)
Neposredna povezava do sporočila: 95
   RE: II pričakujemo AVGUSTA 2014
23.7.2014 12:43:18   
MauMow
Tajazan nočem te strašit samo tako je vedno pri meni. Joške ogromne in spodi napihnjena do cca 2 dni pred M potem pa gre vse nazaj.....

res je Dgirl jaz sem nekak hotla februarčka met. AMpak mi je zdej čist vseen sam da bo enkrat že user posted image

(odgovor članu Dgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 96
   RE: II pričakujemo AVGUSTA 2014
23.7.2014 14:49:37   
chocolatecake
Jaz sem najprej upala na januarčka, ker sem imela en lažno pozitiven test, potem na februarčka, no bo pa tudi aprilček ali majček super :). Ali pa morda levčka v juliju bi tudi imela user posted image . No zdaj se pa že malo zmišljujem. user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 97
   RE: II pričakujemo AVGUSTA 2014
23.7.2014 14:58:45   
Žabinčica
Aprilčki so res trmasti ovenčki user posted image , imamo enega doma. Pa februarčico tudi user posted image . V bistvu sta bila oba termina fajn za rodit, tisto leto ko sem malo rodila je bilo tudi super vreme in smo bile lahko kar hitro že dolgo zunaj in vozičkali na polno (še dosti,dosti bolj ko s ta malim, ki je imel ves čas konkretne krče pa ni maral bit v košari)...

Meni bi sicer pdp padel menda že pod začetek maja, ker naslednje ne pričakujem konec avg., kar bi mi bilo super, je fino vreme, še ni pretoplo, itd., pa še tako lep mesec mi je to. Pa načeloma bi morala vse obveznosti za faks že imet zaključene in bi še samo magistrsko pisala. Tako da meni ta termin ful ustreza user posted image .

Sicer je pa prav zares dejansko tudi meni vseeno kdaj bo; takrat ko bo, bo super .

< Sporočilo je popravil Žabinčica -- 23.7.2014 14:59:47 >

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 98
   RE: II pričakujemo AVGUSTA 2014
23.7.2014 23:33:57   
chocolatecake
Žabinčica potem pa držim pesti, da bova obe pisali magistrske med porodniško :). Smem vprašat kaj študiraš? Da nisva slučajno sošolki :). user posted image

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 99
   RE: II pričakujemo AVGUSTA 2014
24.7.2014 7:04:57   
MauMow
No jaz pa dokončujem magistrsko... Očitno smo vse na magisterski user posted image

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?