Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
je prišla. Nej gre vse nekam.

. Imam pa močan občutek, da se ti bom kmalu pridružila.
in da bo tokrat vse OK in da tvoja punčka drugo leto dočaka bratca ali sestrico.
tko kot bi mogla?
.Za ovulacijo je blo pa tud prepozno,ker sem čez nekaj dni dobila m.Ti testi so po moje preobčutljivi,sploh pred izostankom m.Jaz sem si prisegla,da jih ne delam nikol več.Ker sem se potem začela spraševat,če imam kaj pomešane hormone itd.,da mi je zarad tega pokazalo.Pa še nek enodnevni roza izcedek sem imela okoli 21.dne ciklusa in sem bila res prepričana,da je to to.
. Poznam pa osebno kar ene par otrok, ki so nastali po metodi "pravočasnega umika", čeprav je staršem zadeva kao več let uspešno funkcionirala in ni bilo ups-ov, se pravi predsemenska tekočina tudi ni tako nedolžna
.tole vse skup je res že smešno da me že od nedelje zvija,tišči...joške so ratale občutljive na dotik,pa mal večje :) čeprov to vedno pred
!