Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
). Na srečo mi v prvi nosečnosti ginekologinja ni prav dosti težila. Zdaj mi pa nova ginekologinja teži, ker naj bi se preveč zredila, pa sem sedaj proti koncu 20. tedna in sem pridobila vsega skupaj 3-4 kg (odvisno od tehtnice in tudi od tega, v katerem delu dneva se tehtam)
. V glavnem, če je to edini problem, se ne sekiraj, probaj malo manj sladkega jest, če pa ne rata, pa tudi nič groznega. Jaz sem po prvem porodu kar hitro shujšala na težo pred nosečnostjo - pa se med nosečnostjo nisem malo zredila. Dojenje pomaga, pa tudi naporen urnik prve pol leta po porodu

) in starosti sem opravila že tudi biopsijo resic ter mikromrežno preiskavo, ki nista pokazali kromosomskih nepravilnosti, tako, da se potihem veseliva tega fantka, ki raste v mojem trebuščku. :)
tako brca, da je prav zabavno,