Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, pridno pazi na pikice, pa eno
za srečo, upam, da ti bomo sledile.
, sem pa vprašala na kateri dan lahko delam urinski test in so rekli, da 2 dni prej, torej 3.11. ...tako da bom sigurno že 3. veselo lulala, pa še moj ima RD na ta dan, si predstavljaš, da mu dam en testek z mašnco ovit, sej bi ga pobral od veselja
joj joj upam, da bo res tako. lp

aha 3.11 no sej jst sem tud nestrpne narave tko da bom jst vrjetno tud takrat ce ne ze prej hahahaha
, itak da v teh dneh nič ne naredi prav......po naravi sem zelo aktivna in čist srečna sam da lahko migam - s telesom ali gofljo
počasi, prevdno migala.
nevem kje bi se lahko prehladila ce sem skoz doma
in se mi nič ne da...aja pa spala bi cel dan (sam nisem še zadela glavnega dobitka).
vceraj sem veselo komedijo pop.gledala in me je kr zmanjkal ,kot da sm bla pjana hahaha ja jst tud pravim naj nam dela druzbo sunprincess da nam lahko se odgovarja na vprasanja
a je to normalno?? Sigurno je se od hormonckov
Drugače pa je pravilo..Pri transferju tretji dan se lahko test dela najprej 11.dan, trasfer peti dan, pa 9.dan po transferju.