|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 
21.12.2014 18:15:22   
aspera
Jaz sem danes vzela zadnjo KT, sem pa že od ponedeljka (15.12.) na injekcijah. Zadnje 3 dni imam tudi tak malo obarvan izcedek kot ponavadi pred M in me zanima kako bo zdaj, ko bom končala s KT. Imam občutek, da se bo tudi meni vlila user posted image , samo ne vem kako je potem naprej, najbrž normalno nadaljujem s špikanjem. No, če bom res dobila M, bom poklicala v MB in vprašala. Drugače imam pa v torek že prvi UZ in me res zanima kaj se dogaja. V levem jajčniku imam kar močne bolečine občasno.

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 
21.12.2014 20:42:29   
Anonimen
A med jemanjem kt krvaviš, kdaj si jih pa začela jesti 2 ali 7 dan po m? prosim poročaj kaj ti bodo povedali. Meni je bilo rečeno da do prvega ultra zvoka naj bi že dobil m. Ultrazvok pa med m delajo čisto normalno. Jaz ko sem imela IUI sem ko sem imela prvi ultrazvok imela kar močno m in sem mislila da mi ga nebo delal pa so mi ga in so rekli da m ni nobena ovira.
user posted image

(odgovor članu Arual)
  Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 
22.12.2014 22:00:58   
Arual
Zdravo, ja med jemanjem KT krvavim. Začela sem jih jemati 7 dan ciklusa. Sem danes klicala in mi je sestra rekla da mora sedaj jemati po 2 KT ko pa krvavitev preneha pa grem na 1 KT. Je pa to kr naporno, ker res že veliko dni skupaj krvavim. Meni na posvetu je ginekolog dejal, da bom po prenehanju z KT se dobila menstruacijo , ki bo trajal še do 1 uz takrat vidijo če sploh lahko grem v postopek.

< Sporočilo je popravil Arual -- 22.12.2014 22:02:56 >


_____________________________

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 
22.12.2014 22:11:15   
Stars619
Punce, držim pesti za vsako posebej!!!! Naj vam vsem uspe!!!
Jaz sem trenutno še vedno brez M (63.dan) in negativen test, zato bom sedaj odnehala...po vsej verjetnosti ne gem v nov postopek...bom kar zadovoljna z možem in najino princesko...vas bom pa brala in spremljala in navijala za VSE!!!!!user posted image

Če si premislim, vam seveda javim!

Lepo se imejte čez praznike!!!!!! in čim več user posted image user posted image , drugo leto pa user posted image user posted image user posted image !!!!!

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 
23.12.2014 9:43:35   
ziva1
Hoj...evo mene se božiček ni usmilil, dobila user posted image , tako da bom začela pridno papcat KT in se pripravljat na postopek. Upam, da bo drugo leto bolj uspešno za vse nasuser posted image ...lepe praznike

(odgovor članu Stars619)
Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 
31.12.2014 13:33:34   
Anonimen
Drage moje soborke. Naj bo leto 2015 lepo nasmejano, predvsem pa naše leto polno ++++, okroglih trebuščkov kasneje pa nagajivih in zdravih bibic.
user posted image

(odgovor članu ziva1)
  Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 
1.1.2015 9:58:09   
rebrebu
Anonimen hvala!!!tudi jaz zelim vsem nam, ki si zelimo ugledati + da bo to leto-NAŠE LETO!!!!srecno vsem!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 
1.1.2015 10:02:23   
JedKa
Se pridružujem željam mojih predhodnic user posted image

Letos pa bo user posted image user posted image !!!!
še malo pa se bomo pogovarjale kako nam je slabo in kakšen voziček si želimo user posted image

jaz sem se odločila da leto 2015 začnem brez sladkorja in mlečnih izdelkov...
pa da vidimo, če bo to kaj pripomoglo k rezultatu čez dober mesec.

srečno 2015 vsem!!

(odgovor članu rebrebu)
Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 
1.1.2015 10:06:07   
rebrebu
hehe, jedka-jz podobno:) no sugar in velik zelenjave:))))) mleko pa zmanjsano-ker brez njega ne gre:)))))) gremo v nove boje!!! :)))

(odgovor članu JedKa)
Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 
2.1.2015 11:49:49   
sisi81
Jona klara zelo lepo si napisala;) Po dolgem času sem tudi jaz prišla pogledat sem gor. Imam doma tudi 18 mesečnico, zamrznjenko in marca imam posvet pri Banovi v Ljubljani, mož pa konec meseca že spermiogram. V prvo je kar hitro ratalo, upam, da dobi hčerkica še kakega bratca ali sestrico. Pa srečno vsem, ki ste že v postopku;)

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 
2.1.2015 15:56:42   
aspera
Jaz sem pa imela danes 2.UZ in sem orav razočarana user posted image . Imam dolg postopek, ker sem v prvem s Puregonom pridelala samo 2 celici (sicer sem zanosila, ampak imela SS - sem že povedala večkrat, vem, ampak za tiste, ki ne veste user posted image ). Že od 15.decembra sem na Dipherelinu sedaj že en teden poleg še na Gonalu in so mi danes našli samo 3 folikle?! user posted image user posted image Na prvem UZ mi je rekla, da je super, da imam v obeh jajčnikih po več manjših foliklov, sedaj imam pa samo še v levem jajčniku 3. Potem sem pa skoraj na istem kot v kratkem postopku in se brezveze že toliko časa špikam, da sem že vsa plava user posted image .
Saj vem, da rabim za zanositev samo enega in mi je tudi v prvo uspelo (sta se od dveh celic obe lepo razvijali in so mi obe vstavili), ampak sem res računala na kaj več, da bo še kaj za v skrinjo.
Sicer so tudi ti trije folikli šele po 13mm veliki, tako da nadaljujem s špikanjem in imam v pon spet UZ, ampak mislim, da je to to, da se mi ne morejo več čudežno pojaviti user posted image .

(odgovor članu sisi81)
Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 
5.1.2015 13:44:22   
aspera
No, punce, kako ste? Nič se ne javljate user posted image .

Jaz sem imela danes 3.uz in sem končala s terapijo, še potem si dam Diphereline in zvečer stopko. V sredo imam pa punkcijo. Moj pridelek je slab, v levem jajčniku imam sicer 3 velike folikle in v desnem enega majhnega, ampak mislim, da s tem ne bo nič. Tako da končni izkupiček so 3 folikli user posted image . Sem upala na kaj več, ker so mi sedaj dali dolgi postopek, ampak sem isto slabo odreagirala, tako kot v prvem - kratkem. Ne vem, a jaz rabim dozo za konja al kaj?!user posted image .
So mi pa v MB res všeč, ker jim je bilo čisto samoumevno, da mi bojo tud samo za te 3 al pa 4 folikle dali narkozo in me ne bojo matrali, ker imam res že vse razboleno dol spodaj. Bom pač malo zaspančkala za tistih 5 minut in to je to user posted image .

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 87
   RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 
5.1.2015 15:42:04   
JedKa
aspera ne še obupat, mogoče je ravno eden od tistih treh zmagovalen!!

jaz do punkcije nisem dobila info koliko je foliklov, koliko so veliki, nič...

meni je pa kar zoprno prosit v Postojni da mi dajo narkozo...
pa vem da mi pripada, ampak že slutim odziv....



(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 88
   RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 
5.1.2015 16:34:03   
Anonimen
Saj bo. Si prva na vrsti in eden od teh treh mora biti zmagovalen. Jaz imam pa prvi ultra zvok 22.1 in še sploh ne vem kako bom odreagirala. Jaz bom tudi rekla za narkozo pa tudi če bo samo eden ker se ne mislim še s tem obremenjevat. Kdaj jim pa poveš da bi rad imel narkozo.
user posted image

(odgovor članu JedKa)
  Neposredna povezava do sporočila: 89
   RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 
5.1.2015 16:37:12   
aspera
Jaz sem bila na prejšnjem postopku v Leonišču in sem prosila za narkozo, ampak ni šans, da mi jo dajo za samo 3 folikle (ampak me je kljub temu punkcija ful bolela, ker sem bila vsa razbolena, pa čisto nič nisem dobila proti bolečinam). V Mb pa ni problema, mi je sestra že sama rekla.

Drugače vem, da rabim samo en zmagovalen zarodek, ampak sem upala na kakšnega eskimčka, če slučajno ne rata. V prvem postopku sem imela samo 2 celici, so mi ju vstavili na 3.dan, obe moruli, in sem zanosila. Na žalost sem imela potem v 10.tednu splav.

In koliko si potem ti pridelala celic, JedKa? Nisem nič brala za nazaj, tako da ne sledim dobro :).

(odgovor članu JedKa)
Neposredna povezava do sporočila: 90
   RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 
5.1.2015 16:39:08   
aspera
Anonimna, za narkozo te v Mb vprašajo na zadnjem uz. Ampak pomojem je samo v Mb tako, v Leonišču so mi vse do punkcije obljubljali, da jo lahko dobim, na dan punkcije pa no way, so me samo zvlekli noter in na tisti stol, češ kaj govorim bedarije, kakšna narkoza user posted image

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 91
   RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 
5.1.2015 17:35:48   
JedKa
okrog 10 so mi jih spunktirali, do transferja nama je ostala le še ena,
ki pa očitno ni bila dovolj močna. upam, da bo tokrat bolj uspešno...
ampak punkcije me je res strah, sedaj ko vem kako me je bolelo...

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 92
   RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 
5.1.2015 18:53:50   
aspera
Ojoj, potem pa res ni vse v kvantiteti, ampak v kvaliteti. Upam, da bo v drugo boljše user posted image .

Še vseeno se probaj izboriti za narkozo al pa vsaj nekaj proti bolečinam, če te je v prvo ful bolelo. Očitno smo si res različne, za ene punkcija ni nič posebnega, jaz sem jim pa že samo za tiste 3 folikle vsakič, ko so me zbodli, skoraj pod strop skočila.

(odgovor članu JedKa)
Neposredna povezava do sporočila: 93
   RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 
5.1.2015 21:47:18   
Anonimen
Punce pozdravljene.

Ta mesec se vam pridružujem tudi sama. Pred mano je 5. Etz zapored. Predhodni 4 niso bili uspešni.

Aspena,kvaliteta je pomembna. Jaz sem v 1.in do sedaj edinem postopku pridelala OGROMNO celic, od tega so mi zamrznili 11 zarodkov in glej.. še 3 imam in niti 1 se ni prijel. user posted image
Očitno ni še pravi čas za user posted image ni vrag da enkrat bo tudi nam uspelo?! user posted image

user posted image

(odgovor članu aspera)
  Neposredna povezava do sporočila: 94
   RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 
6.1.2015 8:16:08   
Anonimen
Anonimna kam pa hodiš? A 5 etz že imaš? Močno držim pesti da ti tokrat uspe, ker tole je pa potem že zelo stresno. Jaz poskušam čim bolj odmislit pa ne morem in ne gre. Bolj ko se bližam datumu bolj sem na trnih. Zame bo od et pa do testa to najbolj dolgo obdobje. Po eni strani komaj čakam, da bo to obdobje za mano, ker sem vsak dan obremenjena s tem. Še 16 dni pa prvi ultra zvok, potem pa špikanje. Kako ste kaj ostale. aspera ti boš pa takrat že vedela.
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 95
   RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 
6.1.2015 10:10:48   
aspera
Obe Anonimni, stiskam pesti, da se vama vajini eskimčki lepo odmrznejo in namestijo na toplem in začnejo rasti user posted image .

Jaz sem si včeraj ob 20-ih dala stopko (ful fajna stopka, btw, taka v peresu, še čutiš je ne). Danes sem že napihnjena kot balon, vse me že boli spodaj, jošk se sploh dotaknit ne smem. Danes zvečer si moram vstaviti še neko vaginalno svečko, jutri zjutraj imam pa punkcijo in upam, da se čudežno dobi še kakšna celica več, ne samo 3 user posted image . Ne vem kako bo pa potem s transferjem, če bom imela točno 3 celice. Najbrž bo kar v soboto, po treh dneh user posted image . Ko sem v prvem postopku delala test 10.dni po ET (ki sem ga imela tudi na 3.dan), mi je že pokazalo user posted image . Upam na tak rezultat tud sedaj, tudi pri vas, ne samo pri sebi user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 96
   RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 
6.1.2015 10:15:37   
tejcy01
aspera

vidim da si že v novem postopku user posted image user posted image držim pesti in upam da ti tokrat uspe in da boš srečka user posted image veliko sreče user posted image user posted image

kar se pa tiče foliklov pa ni važno koliko jih je,važno da so kvalitetni :D rabiš samo enega in da bo ta zmagovalen...kar pozitivno naprej user posted image user posted image

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 97
   RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 
6.1.2015 10:28:46   
aspera
Ooo, tejcy01, a še kar malo pokukaš sem user posted image ? Hvala za lepe želje, upam da bo tokrat več sreče, če zanosim, da bo šlo vse ok do konca.
Kako si pa ti? Tebi je uspelo v tretje ane? V katerem mesecu si že?

(odgovor članu tejcy01)
Neposredna povezava do sporočila: 98
   RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 
6.1.2015 10:36:57   
tejcy01
aspera

ja vsake tok časa pa malo pokukam res je :D jst sem super..ja zdaj sem pa že v zadnjem trimesečju :D gre kar hitro vse skupaj user posted image user posted image otroček pridno raste,trebušček tudi hehe user posted image
včeraj sva začela tudi obiskovati šolo za starše...uglavnem se dogaja user posted image in smo zelo srečni user posted image

meni je ratalo v tretjem postopku ja...no upam pa da tebi zdaj tudi rata brez kakšnih zapletou in da boš tudi ti končno lahko doživljala vse to kar zdaj jst user posted image in verjamem da ti bo...moraš pa bit res pozitivna..to zelo pomaga :D

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 99
   RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 
6.1.2015 12:26:18   
Anonimen
Aspera jaz še nimam eskimčkov. To bo moj prvi postopek in mi je vse čisto na novo. Poznano mi je samo toliko koliko preberem iz forumov in pa od navodil, ki sem jih dobila. Sem pa res malo čudno napisala. Joj sem neučakana, kaj bi dala da bi nekaj migalo v mojem trebuhu. A to je tvoj prvi postopek v MB. Saj morda si že napisala kje pa se mi ne da nazaj gledat .
user posted image

(odgovor članu tejcy01)
  Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?