Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, pa je še kar ni bilo. V torek pa
, v sredo pa beta HCG 72,14. Tako, da verjetno res nebi bilo neumno ponoviti test. Kater test si delala? Probaj kakšen BC mini, ali First sign, ko sta bolj občutljiva. Moj prvi First sign sem morala prov nest pod lučko, da se je videla druga črtica, BC mini je bil pa že bolj očiten.
, FS pa na ist dan z jutranjim urinom skoraj nevidno črtico . Tako, da ti bo kateri od teh dveh definitivno najprej pokazal pri čem si.
Včeraj sta se na mojem testu narisali dve črtici. Sicer je še šibka ampak je. Jutri test ponovim.
in mi bo za vedno ostala v spominu tvoja pozitivna naravnanost, zato ti res privoščim, da vama je tokrat ratalo naravno in sorazmerno kmalu.
Zdravo nosečnost in srečno do konca!
tko, da bova pač sexala zdj kokr nama bo pasal, niti ne bova gledala unih dnevov ... po en stran bi kr zabremzala, da ne bi delala na
ubistvu en dan nimam sam glavobola ampak prou migreno