Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

v marcu in sicer okoli 28.3. :)
zato malo preklopa v glavi naredi, prosim! Hvala
;) Joj, včeraj sem pisala post pa se je očitno nekje zalomilo, da ga ne najdem na strani ... v glavnem napisala sem, da sem včeraj že dobila rahel izcedek, sredi dneva, ko sem šla lulat (zjutraj še nič) sem na hlačkah opazila res minimalno obarvanega izcedka in beli tok, ki ga je kar veliko bilo. Ko sem se obrisala s papirjem tudi je bilo opaziti rjavo. Potem do konca dneva nisem kaj veliko opazila, pričakovala sem, da bo danes še vedno izcedek prisoten in torej da se bo nadaljeval v
ampak temu ni tako. Izcedek popolnoma izginil. Ovulacijo sem imela nekje 14. oz. 15. dan ciklusa, včeraj je bil pa 24.dan ciklusa (zato mi je bilo čudno, da že tako hitro izcedki in da imam spet nekaj pobrkano). Torej ta izcedek je bil nekje 9./10.dni po O. Kaj je mogoče to bila lahko vgnezditvena? Ampak govorim res o minimalnem obarvanem izcedku in res malo na papirju, ko se bolj globoko obrišeš. Danes pa tega ni.
. Sedaj je ne pričakujem 22.3., držim pesti za vse ki