Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, ker me sam skrbi, da se mi je vse pobrkljalo in da je z mano kj narobe .. HB da sm se naročila 28.4. na pregled, da uni svoji G vse pol povem in da me pregleda in kej svetuje .. čeprou ta v Leonišču ma včash tako gužvo ( Štolfa Gruntar ), da se kej dost ne posvet pacientki, pa še čakaš k zmešan tm v čakalnici tud če si naročen na določeno uro

čestitke in svaka čast! Uživajte v svoji sreči, vsena svetu bi dala, da bi jo občutila.
... ne pa nč od tega no ... to je sam uno k me daje, gre pa delč od tega, da bi se zarad tega obremenjevala, ker sm tud čist odklopla, razen v soboto k mi je blo res slabo sm pomislla prvo od hrane, pa je moj reku, da je pa lahko od nosečnosti .. sploh pomislla nism .. smo užival 100% in z možgani na off ... to, da če nam je že uspel pa ni nujno, da ma bo ponovno