Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, naj ti čas do naslednjega poskusa čim hitreje mine, naslednji dve
pa bosta s teboj vseh
!
, meni je uspelo prvič, ko sem najmanj počivala, zadnje dvakrat pa sem 3 dni ležala kot pribita pa nič. V tem poskusu se držim pravila, da počnem tisto kar mi v trenutku najbolj paše in se najbolje počutim. Na primer že 2 dni gledam umazana okna, ampak mi na kraj pameti ne pade, da bi jih šla pomivat
. Vpliva na to ali se bo prijelo pa najbrž v nobenem primeru nima! 
Stanje se umirja,vendar lepo doma počivam. V službi imam precej fizičnega dela in je velika verjetnost,da sem krvavela zaradi napora. Glede počitka punce... meni je bilo rečeno, da počitek ni potreben. Ko pa sem zakrvavela, mi jih je pa moja G. kar pošteno povedala. Po transferju se počiva. Sicer ni treba ležat,ampak v poštev ne pride nobeno fizično delo,nobenega dvigovanja.... Pazite se punce. Če se ne bomo same,nas ne bo noben. Sprehodi,kavice ipd.pa seveda ni prepovedano. Tudi midva sva šla po etz prvič in drugič k našim na kavo. Tako da tole ne igra vloge
Kateri postopek je bil to?si se že odločila?
Hudo mi je,ker je do tega prišlo...se bo samo ščistilo?
kar lepo se crkljaj doma!
joj kdaj bomo že dočakale punce..?? in zakaj hudiča moramo čez vsa ta hormonska sranja in postopke?
poleg tega še bolečine v križu, in blažje krče, tako da sme se odpravila proti trgovini po donat, ki mi je pomagal. pa tudi izcedek se je na noč umiril. sem ga pa imela včeraj zelo malo, ali skoraj nič. Komaj čakam UZ,da se prepričam,če je vse ok
in sem imela krvavitev.
, točna kot ura, ki se kot vsak mesec nakazuje v obliki rjavih izcedkov 2 dni preden se prikaže v vsej svoji veličini....že 3. neuspešen ET.... Vem, da ste jih nekatere dale čez še veliko več preden ste zagledale magični