Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

tudi povišana (bazalna) temperatura je dober znak,da se v telesu dogaja neka sprememba,sicer ne vem,če si merila takoj zjutraj ali že potem,ko si vstala.Ponavadi bazalna temperatura pade 1-3dni pred menstruacijo,ob nosečnosti pa ostaja visoka,ampak to velja samo za bazalno.Jaz s tem testom BC mini sicer nimam preveč dobrih izkušenj,ker je zelo občutljiv(10ul) v primerjavi s Clear blue (50ul) in zna zaznat tudi kakšno drugo vrsto hormonov (npr.LH) oz. zazna tako malo količino hormona,da je še vse pod vprašanjem(kar je pod 40enot je itak še siva cona) in gre lahko tudi naprej.Svetujem ti,da počakaš vsaj do dneva zamujanja menstruacije,meni je 4 dni po zamudi pokazalo zelo konkretno črtico,tudi Clear blue digital je bil pozitiven in to z večernim urinom,pa še pila sem dosti.Koliko ti pa še manjka do dneva d?Če si res zelo neučakana pa pojdi v Muller po ultra zgodnji test(pokaže že okoli 8dni po ovulaciji),je full zanesljiv,vendar tudi drag (okoli 12€) ali pa še bolje-pojdi na krvni test in boš 100%.Držim pesti.
pričakovala nekje konec mesca, mislim da nekje 26.7. Če mi ta cikel ostane. S tabletami in gonalom mi je lepo uspeval
sem na momente ful optimistka, drugič pa spet sami dvomi. A vas kdaj prešine kakšno tako vprašanje kot je: A bom dobra mama? A sem sploh pripravljena? A sva sploh za skupaj?
ampak res se kdaj to "sprašujem".
- no sej zdej se spomnim, mi je ena gospa enkrat rekla: najboljše je met mlad otroka, ker potem se začneš sekirat za nepomembne stvari... mogoče pa res drži to
čimprej, ker mislim da je zdaj pravi moment
Vse bo ok.