|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 33 [34] 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo MARCA 2016
29.3.2016 20:01:21   
Amour
Sunshine, samo opozorilo: M ne bo prišla v času jemanja Dabrostona (torej v teh 10 dneh), temveč kvečjemu par dni po zaključku jemanja.
Jemala sem ga tudi jaz, sem že malo pozabila kako, mislim, da od 14. do 24. dne ciklusa, po eno na 12 ur, nato prekinila do M - če M ni bilo 28. ali 29. dan, sem morala narediti test in takoj nadaljevati z jemanjem. Nama je na tak način uspelo v 5. rundi in sem nato po plusku Dabroston jemala vse do 13. tedna, res pa je, da sem imela jaz težave z vmesnimi krvavitvami in da mi M niso zamujale.

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 826
   RE: II pričakujemo MARCA 2016
29.3.2016 21:17:52   
Sunshine93
aja tako ..
Ker meni je danes G povedal, da se zna zgodit da jo dobim tudi prej ( se pravi pred poteče 10 dni )
Povedal pa je tudi, da če je ne dobim po 10 dneh jemanja da sem vseno lahko noseča..in da opravim test ..
Ja no bomo videli .. že tko se use skp vleče, da sam hočem da se čim prej tole zaključi.Kr mal zabedira človeka ..
V peti rundi je ratalo user posted image super .. ni tko dolga doba .. mislim ja no seveda da je .. za use tiste ki nestrpno pričakujemouser posted image
Amour hvaaala za dodatno informacijo .. user posted image

(odgovor članu Amour)
Neposredna povezava do sporočila: 827
   RE: II pričakujemo MARCA 2016
29.3.2016 22:04:35   
madjanca
Ti delaj test najprej 5 dni po zadnji tablete, ce slucajno M se ne bo.. jaz sem jo dobila nekje od 3-5 dne po zadnji tableti..

(odgovor članu Sunshine93)
Neposredna povezava do sporočila: 828
   RE: II pričakujemo MARCA 2016
29.3.2016 22:20:36   
Bibabuba12
Sem full vesela zate, da je pikica izginila ce ze nosecnost ni. Js zal nisem te srece in danes po skoraj stirih tednih kalvarije so mi potrdili nosecnost na desnem jajcniku. Ker je HCG nizek in nosecnost majhna, se bodo najverjetneje odlocili za zdravljenje s kemoterapijo oz. pac nekaj kar se uporablja tudi pri kemoterapiji in vpliva samo na te celice. Vsaj tako mi pravijo. Ce bo to tako bom v bolnici dokler mi bodo dajali to zdravilo po tem bom mela vsak teden preglede se nekaj casa. V glavem krasno. Se posebej super je to, da v soboto pridejo starsi za en teden k nam, js bom pa v bolnici. Povedala pa nikomur nisem nic.

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 829
   RE: II pričakujemo MARCA 2016
29.3.2016 23:14:46   
Anonimen
Tu pa malo morem napisat, pri tebi bibabuba12.. malo spremljam forum in sem zasledila tvojo zgodbo, ker pa me je spominjalo na mojo IMN sem malo sledila. Jaz sem isto kot ti.. 4tedne nardila test, pozitiven, rahla črtica, isti dan dobila rjav izcedek šla na urgenco in so me tri dni zadržali jemalo kri in je HCG padal.. vztrajali da je verjetno splav in me poslali domov, s tem da me je moja G naročila če en teden ko naj bi bila 6 tednov na ponovni UZ.. vzeli so mi kri spet in HCG je narasel (114 prvi dan - okoli 90 drugi dan, takrat pa okoli 200), gledala je ful časa, potrdili nosečnost v desnem jajcevodu, isti dan operacija in odstranitev desnega jajcevoda.. menda je bil jajcevod dol in vijugast.. ne več če je zdej kaj novega da "zdravijo" brez operacije, ampak meni je to samo pacanje brez veze, s tem da ni nujno da rešijo s temi zdravili pomojem.. pa še če kdaj slučajno spet zanosiš je možnost ponovitve IMN.. meni so odstranli, čez tri mesece (ker smo mogli tolko časa čuvat, da ne zanosim) sem zanosila v prvem poskusu, rodila, druga hčerka pa je tudi ratala v prvo. IMN je bila pa moja prva nosečnost... upam da čimprej rešiš in da ne bojo še z nekimi zdravili probavali.. samo to sem hodla napisat.. pa srečno vsem pri zanositvi :) tudi tebi bibabuba12 če se odločiš da boš spet poskusila, čeprav si zaradi te izkušnje odločena da ne boš imela več..

(odgovor članu Bibabuba12)
  Neposredna povezava do sporočila: 830
   RE: II pričakujemo MARCA 2016
30.3.2016 6:52:52   
Bibabuba12
Hvala, da si delila svojo izkusnjo z mano. Js nisem v Sloveniji, sem v tujini in tukaj pac tako zdravijo izvenmaternicno nosecnost, ce ni potrebe po operaciji takoj. So mi rekli, da ne morem zbrat operacije, ker poseg je problem, sploh ker poskodujejo jajcnik in je problem glede zanositve v prihodnosti. Sem povedala, da vec ne zelim otrok tako da me to ne skrbi, ampak njih to ne gane, ker pac po tem postopku delajo tukaj. Itak pa ze zdaj vem, da je v 10% po uporabi zdravila vseeno potrebna operacija. In glede na to, da sem padla v manj kot 1% moznosti za IMN na jajcniku, se sprasujem kaj bo po temle zdravilu. Ne vem. Po eni strani so oni zdravniki in najbolj vedo, po drugi strani pa bi tudi sama raje operacijo magari mi vse odstranijo ven. Bomo videli kaj bo, ko pride vizita.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 831
   RE: II pričakujemo MARCA 2016
30.3.2016 9:07:49   
Anonimen
Upam da se čimprej rešiš res user posted image

(odgovor članu Bibabuba12)
  Neposredna povezava do sporočila: 832
   RE: II pričakujemo MARCA 2016
30.3.2016 10:01:23   
madjanca
Ma kako grozno user posted image

Navijam, da se vse odvije tako kot treba! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 833
   RE: II pričakujemo MARCA 2016
30.3.2016 10:28:48   
Bibabuba12
Danes po viziti je sledil se en UZ na katerem se nosecnosti ni videlo. Super. Zdaj cakam na rezultate beta HCG od danes, ki po moje ne bodo bistveno drugacni od vcerajsnjih. Samo radi bi, da se tole koncno resi in zakljuci, ker mam dovolj vsega ze. :(

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 834
   RE: II pričakujemo MARCA 2016
30.3.2016 11:30:00   
mimi_ka
Ojoj Bibabuba pa saj to ni res user posted image Po vsej tej večtedenski kalvariji in neprofesionalnem odnosu zdravnikov izveš ravno najslabšo možno novico IMN..pa saj to ni res!! Čeprav se čudno sliši, ampak hvala bogu,mda si sedaj v bolnici in upam, da te bodo poštimali in res zaključili s tem, ker to ni več normalno user posted image Jaz sem cel čas sumila na IMN pri tebi, ker če v maternici ni nič in beta HCG tako niha, pa stalne krvavitve, nekaj sigurno je in drugega kot to ne more bit.
Glede zdravljenja pa se ne sekiraj. Očitno uporabljajo različne tehnike in ni nujno, da je ravno operacija. Tudi janchek, ki je sodelovala tukaj na forumu je imela pred kratkim IMN, se spomnim njene zgodbe tukaj na forumu, in so jo zdravili podobno z nekim zdravilom, ki ga vbrizgajo in uniči te celice. In je bilo zdravljenje očitno uspešno, ker je pred kratkim ponovno zanosila in tokrat vse ok. Tako da glede zdravljenja prepusti njim, samo porihtajo naj te, da se to mučenje že konča.
Držim pesti in ti pošiljam en veeeelik user posted image
Vse bo v redu. Jaz vem, da si močna, ker si že toliko dala čez in boš tudi to. Ne dvomim. Drži se user posted image

(odgovor članu Bibabuba12)
Neposredna povezava do sporočila: 835
   RE: II pričakujemo MARCA 2016
30.3.2016 11:33:44   
Ashatan
Mimi_ka, tole si pa lepo napisala. Bibabuba, želim ti da tole uspešno in kmalu rešijo, sploh še, če starši pridejo na obisk, ti pa v bolnici, kjer še sami niso prepričani kaj narediti.

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 836
   RE: II pričakujemo MARCA 2016
30.3.2016 11:52:25   
Allstar
Bibabuba12, res žalostno user posted image . Upam, da se ti to čimprej reši in da lahko daš ta stres na stran. Kot je napisala mimika_ka, zdaj si v bolnici, zdaj bodo že rešili tako kot je treba. mogoče je res boljše z zdravili, kaj pa če želja po otroku spet vzplamti čez nekaj časa.
Te lahko vprašam, v kateri državi ste, če ni skrivnost? Čista radovednost zaradi načina zdravljenja.

(odgovor članu Bibabuba12)
Neposredna povezava do sporočila: 837
   RE: II pričakujemo MARCA 2016
30.3.2016 12:09:40   
pikapoka pika
Bibabuba12 joj kako nesrečno se ti je vse skupaj zapletlo. Naj bo čimprej mimo vse skupaj. Drži se!

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 838
   RE: II pričakujemo MARCA 2016
30.3.2016 14:31:16   
Bibabuba12
Torej odlocitev je dokoncna, sem prej podpisala papirje za Methotrxate (slovenskega imena ne vem). Terapijo dobim intravenozno danes enkrat do vecera. V petek bodo spet merili HCG in ce bo padel in ce ne bo drugih tezav, me bodo spustili domov. V ponedeljek pa nazaj, spet kontrola krvi za HCG in se dodatne teste plus UZ. In prepoved zanositve naslednje pol leta najmanj. Bom verjetno po naslednji M sla na vstavitev Mirene in je mir za par let. Samo hocem, da se vse skupaj ze enkrat konca, ker je pprava nocna mora vse skupaj. Nikoli si nisem mislila, da se lahko nosecnost tako zakomplicira in klavrno konca. Seveda sem slisala in brala zgodbe ampak nisem si mislila, da bi lahko bila ena izmed njih. No zdaj pa sem tu. HB imam enega lepega in zdravega otrocka doma, za katerega sem neizmerno hvalezna, ker pri njemu ni bilo nobenih komplikacij.

(odgovor članu pikapoka pika)
Neposredna povezava do sporočila: 839
   RE: II pričakujemo MARCA 2016
30.3.2016 16:26:16   
mimi_ka
Bibabuba12 hvala bogu, samo da se stvari premikajo naprej. Zdaj, ko daš to čez, boš končno rešena. Glede tega zdravila, ki ga navajaš, če se dobro spomnim, mislim, da so janchek tukaj pri nas zdravili prav s tem istim zdravilom. Stiskam pesti, da bo čez par dni končno vse za tabo user posted image

(odgovor članu Bibabuba12)
Neposredna povezava do sporočila: 840
   RE: II pričakujemo MARCA 2016
31.3.2016 10:25:51   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Bibabuba12

Sem full vesela zate, da je pikica izginila ce ze nosecnost ni. Js zal nisem te srece in danes po skoraj stirih tednih kalvarije so mi potrdili nosecnost na desnem jajcniku. Ker je HCG nizek in nosecnost majhna, se bodo najverjetneje odlocili za zdravljenje s kemoterapijo oz. pac nekaj kar se uporablja tudi pri kemoterapiji in vpliva samo na te celice. Vsaj tako mi pravijo. Ce bo to tako bom v bolnici dokler mi bodo dajali to zdravilo po tem bom mela vsak teden preglede se nekaj casa. V glavem krasno. Se posebej super je to, da v soboto pridejo starsi za en teden k nam, js bom pa v bolnici. Povedala pa nikomur nisem nic.


So te zdravili z metatreksatom?
Res mi je žal za IMN user posted image samo tako kot sem omenjala, da velikokrat IMN ( če se ne razvija več ) ne boli ...

(odgovor članu Bibabuba12)
Neposredna povezava do sporočila: 841
   RE: II pričakujemo MARCA 2016
31.3.2016 10:28:10   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Tu pa malo morem napisat, pri tebi bibabuba12.. malo spremljam forum in sem zasledila tvojo zgodbo, ker pa me je spominjalo na mojo IMN sem malo sledila. Jaz sem isto kot ti.. 4tedne nardila test, pozitiven, rahla črtica, isti dan dobila rjav izcedek šla na urgenco in so me tri dni zadržali jemalo kri in je HCG padal.. vztrajali da je verjetno splav in me poslali domov, s tem da me je moja G naročila če en teden ko naj bi bila 6 tednov na ponovni UZ.. vzeli so mi kri spet in HCG je narasel (114 prvi dan - okoli 90 drugi dan, takrat pa okoli 200), gledala je ful časa, potrdili nosečnost v desnem jajcevodu, isti dan operacija in odstranitev desnega jajcevoda.. menda je bil jajcevod dol in vijugast.. ne več če je zdej kaj novega da "zdravijo" brez operacije, ampak meni je to samo pacanje brez veze, s tem da ni nujno da rešijo s temi zdravili pomojem.. pa še če kdaj slučajno spet zanosiš je možnost ponovitve IMN.. meni so odstranli, čez tri mesece (ker smo mogli tolko časa čuvat, da ne zanosim) sem zanosila v prvem poskusu, rodila, druga hčerka pa je tudi ratala v prvo. IMN je bila pa moja prva nosečnost... upam da čimprej rešiš in da ne bojo še z nekimi zdravili probavali.. samo to sem hodla napisat.. pa srečno vsem pri zanositvi :) tudi tebi bibabuba12 če se odločiš da boš spet poskusila, čeprav si zaradi te izkušnje odločena da ne boš imela več..


Mene so zdravili z metatreksatom .. razlika je ali je v jajcevoidu plod ali v jajčniku ... v jajcevodu ne morejo zdraviti z metatreksatom, v jajcevodu bojo zdravili do beta hcg 500 ... tko, da tudi pri nam ne grejo na operativni poseg, šele če se zadeva kasneje ( da pride ponovno do IMN ) ponovi, naredijo laparoskopijo ... tko, da je pri nam kar isto zdravljenje za take zadeve ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 842
   RE: II pričakujemo MARCA 2016
31.3.2016 10:30:18   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Bibabuba12

Torej odlocitev je dokoncna, sem prej podpisala papirje za Methotrxate (slovenskega imena ne vem). Terapijo dobim intravenozno danes enkrat do vecera. V petek bodo spet merili HCG in ce bo padel in ce ne bo drugih tezav, me bodo spustili domov. V ponedeljek pa nazaj, spet kontrola krvi za HCG in se dodatne teste plus UZ. In prepoved zanositve naslednje pol leta najmanj. Bom verjetno po naslednji M sla na vstavitev Mirene in je mir za par let. Samo hocem, da se vse skupaj ze enkrat konca, ker je pprava nocna mora vse skupaj. Nikoli si nisem mislila, da se lahko nosecnost tako zakomplicira in klavrno konca. Seveda sem slisala in brala zgodbe ampak nisem si mislila, da bi lahko bila ena izmed njih. No zdaj pa sem tu. HB imam enega lepega in zdravega otrocka doma, za katerega sem neizmerno hvalezna, ker pri njemu ni bilo nobenih komplikacij.


Šele zdaj vidim ... tudi pri nas zdravijo z metatreksatom ..
Upam, da si prenesla OK ...
Pa BTW ... jaz sem potem šla na pregled prehodnosti jajcevodov .. kjer so potrdili zamašen desni jajcevod, zato se je nosečnost končala v desnem jajčniku ... pa sem potem ponovno zanosila - noseča 15T .. tako, da pogudmno naprej!!!

(odgovor članu Bibabuba12)
Neposredna povezava do sporočila: 843
   RE: II pričakujemo MARCA 2016
31.3.2016 11:19:22   
Bibabuba12
Koliko casa po zdravljenju z metatreksatom si ponovno zanosila? Tukaj ne dovolijo, da zanosis v pol leta po zdravljenju, ker je nevarno za plod. Sicer me ne zanima, ker sem se ze odlocila, da sem zakljucila. Imam ze enega otroka in mi je to dovolj. Ne zelim vec iti skozi karkoli taksnega ali podobnega. In sanse, da se zadeva ponovi so pravzaprav dovolj visoke, da me lahko upraviceno skrbi. In raje imam enega zdravega otroka in sem sama zdrava in lahko z njim, namesto da rinem z glavo skozi zid in sem v bolnici namesto z njim.

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 844
   RE: II pričakujemo MARCA 2016
31.3.2016 11:23:55   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Bibabuba12

Koliko casa po zdravljenju z metatreksatom si ponovno zanosila? Tukaj ne dovolijo, da zanosis v pol leta po zdravljenju, ker je nevarno za plod. Sicer me ne zanima, ker sem se ze odlocila, da sem zakljucila. Imam ze enega otroka in mi je to dovolj. Ne zelim vec iti skozi karkoli taksnega ali podobnega. In sanse, da se zadeva ponovi so pravzaprav dovolj visoke, da me lahko upraviceno skrbi. In raje imam enega zdravega otroka in sem sama zdrava in lahko z njim, namesto da rinem z glavo skozi zid in sem v bolnici namesto z njim.


Kdo ti je povedal, da so možnosti, da se to ponovi visoke? Zanimivo, da pri nam ravno kontra rečejo in tud zato nas ne dajo na laparoskopijo, ker je vrjetnost ponovitve nizka ... jaz sem se zdravila z metatreksatom maja, zanosila decembvra, s tem,d a 3 mesece nisva delala na otroku, ker tako tu povejo .. je pa odvisno kakšno dozo dobiš, ali gre za 2, 3, 4 doze .. jaz sem dobila 2 dozi v dveh dneh ...
No ja, odločitev je tvoja .. iz kje pa si ti oz. kje so te to zdravili - firbec zato, da vidim kje pač govorijo glede možnosti ponovitve?
Sicer pa .. zanimivo, da niso raziskali zakaj je prišlo do IMN .. mene so takoj dali na pregled prehodnosti jajcevodov ...

(odgovor članu Bibabuba12)
Neposredna povezava do sporočila: 845
   RE: II pričakujemo MARCA 2016
31.3.2016 11:55:51   
Bibabuba12
V bistvu mi glede ponovitve same niso nic rekli, o tem se bom pogovarjala s svojo ginekologinjo, ko bom sla na pregled. Sem pa ogromno brala in zasledila podatek, da se ti pb IMN moznosti zvisajo za 10% za ponovitev IMN. Kar je dokaj visok procent. Se vedno je manjhen ja, ampak ne vec tako majhen. Je pa zanimivo, da so dejansko tako razlicna priporocila glede ponovne zanositve. Tukaj prav strogo pol leta, ker se metatreksat, ki je toksicen za zarodek in povzroca okvare zadrzi v mascobnem tkivu tri do stiri mesece in recejo pol leta ravno zato, ker je s tem kao zagotovljeno, da bo vse ok oz. da metatreksat ne bo vplival na zarodek po tem casu. Kakorkoli, mene ubija ze samo dejstvo, da moram zaradi tega bit stran od otroka, ker zdaj ko me ni, ze drugo noc zapored joka v spanju in ga moj ne more potolazit. In nikoli ni bil problem, ko je sel na pocitnice, zdaj ko sem v bolnici pa je full problem. :(

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 846
   RE: II pričakujemo MARCA 2016
31.3.2016 12:07:43   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Bibabuba12

V bistvu mi glede ponovitve same niso nic rekli, o tem se bom pogovarjala s svojo ginekologinjo, ko bom sla na pregled. Sem pa ogromno brala in zasledila podatek, da se ti pb IMN moznosti zvisajo za 10% za ponovitev IMN. Kar je dokaj visok procent. Se vedno je manjhen ja, ampak ne vec tako majhen. Je pa zanimivo, da so dejansko tako razlicna priporocila glede ponovne zanositve. Tukaj prav strogo pol leta, ker se metatreksat, ki je toksicen za zarodek in povzroca okvare zadrzi v mascobnem tkivu tri do stiri mesece in recejo pol leta ravno zato, ker je s tem kao zagotovljeno, da bo vse ok oz. da metatreksat ne bo vplival na zarodek po tem casu. Kakorkoli, mene ubija ze samo dejstvo, da moram zaradi tega bit stran od otroka, ker zdaj ko me ni, ze drugo noc zapored joka v spanju in ga moj ne more potolazit. In nikoli ni bil problem, ko je sel na pocitnice, zdaj ko sem v bolnici pa je full problem. :(


Saj pravim, vse je odvisno od doze, ki jo prejemaš ... drugače samo zdravilo metatreksat je odvisen kako ga posameznica tudi prenaša, načeloma pa gre iz telesa takoj, ko je beta hcg manjša od 4 .. to je tudi navedeno v vseh priročnikih, ki jih prejmeš ob zdravljenju z njim, ker lahko zdravljenje seveda zavrneš, je pa pri metatreksatu prav to butasto, da ubija tako zdrave kot nezdrave celice in to je tista negativnost, drugače pa drugega kot, da pospešeno deluje na izločanje folne kisline iz telesa pri IMN..
Pa če smo ravno pri procentih .. če bi se tko 'slepo' držala teh procentualnih stvari, ne bi sploh imela še enga otroka, ker sem v 1 N imela prekinitev nosečnosti ( rojstvo mrtvega otroka ) v 24 tednu in so mi rekli, da procent, da se ponovi je 15%, tako, da ... user posted image gre za to, ali si pač želiš še enega otroka ali ne ... rizik je pa v vsakem primeru ... ena, ki se ji to še ni zgodilo ali pa nam, ki se nam je zgodilo, razlika je le v tem, da nas bolj preverjajo pri naslednji nosečnosti - vsaj mene so ... da lahko ukrepajo predčasno ....
To z jokom otroka pa itak ni luštno user posted image koliko časa pa tebe zadržujejo v bolnici? Koliko pa imaš starega otroka?
Tudi pri meni je bila tamala pri mojmu ... ampak ni blo nič hudega, ker je navajena da velikokrat spi sama ali pa pri babici in dediju ...

(odgovor članu Bibabuba12)
Neposredna povezava do sporočila: 847
   RE: II pričakujemo MARCA 2016
31.3.2016 12:39:58   
Bibabuba12
Dobila sem samo eno dozo 100 mg metatreksata, ker je HCG okoli 90 zadnja dva tedna. In so rekli, da je zaenkrat taksna doza cisto dovolj. In ce bo HCG padel vsaj za 30% me jutri spustijo domov. Not sem pa ze od torka popoldan. Mislim, da je mali obcutljiv, ker sem v bolnici in me od torka ni videl. Pride danes popoldan na obisk in upam da se umiri. Star je pa 4-leta pa drugace res ni obcutljiv, ampak tole ga je pa vrglo iz tira, ker je tud on bolan trenutno.

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 848
   RE: II pričakujemo MARCA 2016
31.3.2016 12:43:46   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Bibabuba12

Dobila sem samo eno dozo 100 mg metatreksata, ker je HCG okoli 90 zadnja dva tedna. In so rekli, da je zaenkrat taksna doza cisto dovolj. In ce bo HCG padel vsaj za 30% me jutri spustijo domov. Not sem pa ze od torka popoldan. Mislim, da je mali obcutljiv, ker sem v bolnici in me od torka ni videl. Pride danes popoldan na obisk in upam da se umiri. Star je pa 4-leta pa drugace res ni obcutljiv, ampak tole ga je pa vrglo iz tira, ker je tud on bolan trenutno.


Pol ga je vrglo iz tira, ker je tud sam bolančkan user posted image drgač so otroc ful prilagodljivi .. naša je tud stara 4 leta .. ko sm bla notr je bla stara 3 leta pa 4 mesce user posted image
Jaz sem šla notr 5.5. in šla ven 6.5., čez en teden pa kontrola, s tem da obvezna bolniška, ker si zaznamovan kakor, da si v bolnici - ne dobiš odpustnice ampak samo izhod ... pol čez 1 teden sm mela hormona samo še 3, tko, da se je dobr izšlo .. kok si pa mela ti beta hcg k so te notr zadržal? Jaz sem imela 116....

(odgovor članu Bibabuba12)
Neposredna povezava do sporočila: 849
   RE: II pričakujemo MARCA 2016
31.3.2016 12:49:25   
Bibabuba12
V torek srm ga imela skoraj 89 in vceraj 87. Danes so mi vzeli kri, ampak za druge teste. Jutri bodo spet delali HCG. Srcno upam, da bo jutri ze fejst nizji in da me spustijo domov. Stranskih ucinkov se nimam. Ti si imela kaj?

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 33 [34] 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 33 [34] 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?