Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
...i wish 
Želim ti, da čim prej ugledaš + na testu. Mi smo začeli delati po novem letu. Moj partner je od začetka tak , da na vse gleda optimistično. Skoraj vsi njegovi prijatelji so po večini frišni očetje, ki so zadevo izpeljali v prvih poskusil,tako da se mi zdi, da je zadevo zagrabil resno
. Prve mesece je bil zelo suveren, ko pa par krogov ni ratalo, je sam priznal, da je to lahko trnova pot. So bili dnevi, ko je prišla tečka in sem bila izjemno razočarana, saj sem si predstavljala neke znakece. Takrat me je objel in rekel, da bo tudi za naju posijal sonček. Vem, da se zelo veseli dneva, ko bo, kot pravi sam, našel še en smisel življenja. Rad pocrklja otroke prijateljev, kar prej ni nikoli delal.
videla razočaranje in žalost.
ampak se ne mudi, pol leta si bom vzela na off in upam, da ze prej kaj uspe
. Jaz sem danes 7 dni pred predvideno menstruacijo oz. O naj bi imela 23.6. Včeraj sem imela samo enkrat malo rjavkaste sluzi. Danes zjutraj čisto nič, opoldne spet malo rjavkaste sluzi, nato enkrat kar močno, ko sem se obrisala, kot začetek menstruacije - tudi rdečkasto, potem pa kak wc nič, kakšen pa malo rjavkastega, zdaj pa spet nič. Čisto malo me je začelo tiščat v spodnjem delu trebuha, kot pred M, tako da imam vložek in me prav zanima kaj bo zjutraj. Če je to menstruacija, se mi je dobro podrl cikel, danes je 25 dan. V zadnjih 4 letih sem najhitreje dobila na 29 dan. Bomo videli kaj bo iz tega. Vedno bolj pa se mi kaže na pripravljanje na