Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

! Moj dan D se tudi pooočasi bliža (7.2)!
. Za iPhone je ful enih aplikacij za poslušanje srčka, za ostale telefone pa ne vem.
tudi mene boli glava posledično premalo pijem tekočine tako da bom imela ziher ponovn vzem urina.Punce prebrala sem veliko forumov glede hrane in okuzb toksoplazmoze kaj jesti in kaj ne DR PUŠENJAK JE VEDNO ODGOVORIL če se prej v 20letih niste okuzile s hrano zaj mislite da se boste zdaj pa se prej niste sigurno ne pazile ko pa zdaj in je velik poudarek na tokso.Jaz pač jem kar mi paše glih srovega mesa ne (biftek) in glih majoneze ne jajce pa glih tak saj imajo beljakovine in da so vredu pecena tako da nic ne skrbet higiena in vredu pripravljena hrana mislim da je mali odstotek okuzb najvec moznosti je tak v kakih gostilnah picerijah glih tak se ti doma lahko zgodi.