|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2017
4.10.2018 13:14:54   
me83
Zdravo!
Kako ste kaj? Mi ze cisto v tempu sole, vrtca in popoldanskih dejavnosti😆 je pa tamala imela sedaj od nedelje vrocino, evo danes je prvic brez,... tako, da je bilo kar pestro,... no saj moram rect, da je ona se najbolj potrpezljiva, ko je bolana, tudi ponoci kljub vsemu spi, pac cez dan je nalo vec po rokah,....
in ze vsi hodite? nasa se seveda ne,... bomo kar pozni,... ampak nic zato,... bo pa potem toliko bolj sigurna 👍
kaj pravite na afero v lj kengorujcku? meni gre kar na jok, ko slisim in berem o tem,... upam, da teta dobi konkretno kazen,... nesprejemljivo do konca, za to pa res ni opravicila in pika 👿
Uzivajte!

(odgovor članu Kinder123)
Neposredna povezava do sporočila: 726
   RE: Septemberke 2017
9.10.2018 10:32:54   
annnaa
Heeej! sem že čisto pozabila na ta forum. Jao, jaouser posted image !

Mi smo že bili bolni. Je imela od četrtka do sobote vročino, do največ 38,5! Druga pa nič takega. Tako da niti nisva šli k zdravniku. Je pa od kar je v vrtcu skos smrkava in kašljasta. Danes je spet v vrtcu. Jo pa zobki ful matrajo. Ji rastejo vse štirke na enkrat in je strašno tečkasta čez dan in slabo spimo. Včeraj je bila pokonci že ob 3. uri. Se mi že blede, ko sem tako nenaspana. Včasih na šihtu pozabim, kaj sem prejšnji dan delala. Upam, da se nam čim prej popravi spanje. Ker tole že (pre)dolgo traja. Ne vem, če je spala 3x dlje kot do 5.ure zjutraj.

me83, tvoja že kaj več je? Naša še vedno ne. V vrtcu sicer pravijo, da je vse razen mesa. Sam ko dve vzgojiteljici hranita 14 otrok (no, eni že sami znajo), ne vem če štejeta, koliko žlic da naša v usta. Doma je bolj kot ne samo kruh in jogurte, pa govejo juho. Zdaj ko je bila doma sem ji naredila tople kumare, špinačo s krompirjem, juho iz hokaido buče, nič ni jedla. Pa je imela apetit. Grrrruser posted image !
Tudi vaša bo hodila, še vsi so shodili, hihi user posted image

Grozno, kaj se je dogajalo v Kengorujčku! Meni je šlo na bruhanje in na jok, ko sem vidla posnetek. Boščki otročki!


(odgovor članu me83)
Neposredna povezava do sporočila: 727
   RE: Septemberke 2017
10.10.2018 17:37:38   
me83
annnaa kaj pa vem mogoce malo vec kosila je sedaj,... ampak se vedno bolj tak tak,... obozuje pa kruh, se prav base z njim 😆 je pa bolj pri suhicah - ima samo 8.4kg pri 1 letu 😊 pa 74cm velika ☺️drugace je pa ponoci ekstra pridna,... sedaj ze res nekaj mesecev prespi celo noc, sploh se ne spomnim kdaj sem morala kaj k njej ponoci hodit 🤔 mogoce na morju enkrat junija 🤔 cez dan pa kar zahtevna no,... ce bi bilo po njeno bi bila kar zalepljena na mene,... je kar naporno no ☺️ 

(odgovor članu annnaa)
Neposredna povezava do sporočila: 728
   RE: Septemberke 2017
10.10.2018 18:53:39   
Dorotheia
Zivjo punce! Kako smo? 
Mi smo super. Pregled pri enen letu je za nami, koncno...nasa tudi bolj mala, 74cm in 8700g. Je pa vse ok. Tudi cepljena je bila, vse ok, nic reakcije. Pa tudi sicer je super razvita - ful dojemljiva je. Takoj postudira vse (nisem navajena tega od tavelkega). Hehe. Ful jo imajo radi v vrtcu, rada hodi. Je res najmlajsa, ampak pa ful lepo napreduje. Zdaj ze lepo operira z zlico in si lepo zajame in nese v usta. Razen juh se ne. Ampak tavelik je tko jedel sele pri 19mesecih. Zanimivi so. Shodila je tudi par dni nazaj, ma jo se ful zanasa. Ampak je prav vesela, vztraja in vztraja in vstaja u eno. Haha. V vtcu so mi rekli, da se tudi zbuja s suhimi plenicami in so jo za foro dali na kahlico incje lulala. Zdaj to ze par dni prakticirajo in je ful pridna. Meni je vse tko hitro. Je pa res da so ostali otroci  v povprecju v njeni skupini dobre pol leta starejsi od nje. Pa jih ful dohaja mentalno. Tudi govorno je nori napredek....povezuje ze.. med drugim tudi pove, ce je kakala in rece kaka. Pa ji nisem nikoli nic ekstra govorila glede tega. Noro res.
Rada je zunaj ful. Vceraj ko smo bili zunaj in je norela in ko sem jo vzela v narocje, da gremo gor, je bilo trmarjenje na polno. Hehe. 
Spimo pa se vedno. Ful je pridna. Ima 6 zobkov sele, pa jo nic kaj ni matralo do sedaj...tudi ponoci ne. Tudi s tavelkim se ze ful zaigrata in zamotita. Res se imata rada. Sploh ona njega obozuje. 
Kje ste ostale, kako?

(odgovor članu me83)
Neposredna povezava do sporočila: 729
   RE: Septemberke 2017
11.10.2018 7:49:03   
Tara9
Hojla,

da se še jaz malo javim. Začela sem s službo, tako da je bolj malo časa za vse skupaj. Smo nekako ulovili tole novo rutino. Jaz zjutraj šibam zelo hitro in ob 14 končam in hitim po punci, da imamo še kaj od skupnega popoldneva. Mož ju zjutraj zrihta in ob 8 odpelje v vrtec.
Priznam, da zdaj, ko gre zares, mi je prav luštno bit nazaj med odraslimi. Res me je skrbelo, ampak je fino. Sicer pogrešam punci, ampak kaj čmo, tako mora bit.

Tudi midve sva opravili sistematiko, 9kg in 75cm so naše dimenzije. Moja je kr jedec, ampak zgleda ne bo bajsika. So mi celo v varstvu rekli, da naš otrok pa res veliko poje user posted image
. Metabolizem ima zgleda po fotru, bo veliko jedla in se je ne bo nič prijelo. Cepili se nisva, ker je prejšnji četrtek nekaj zakuhala, imela cel dan 39 vročine, naslednji dan pa konec. Hkrati ji 3 zobi na enkrat zbijajo, tako da je tudi pediatrinja predlagala, da malo počakamo, da se stabilizira, ker tale OMR naj bi ornk imunski sistem zdrmal.

Spanje je bolj tko, moja ne prespi cele noči, se 2x zbudi. Je pa pridna v smislu, da je začela sama hodit spat. Ne rabimo je več uspavat. Položim v posteljico, se obrne in spančka. Najprej je sicer trajalo, ampak sem se odločila vztrajat. Prvih par dni se je 20x dvignila na noge, jaz pa dajala nazaj ležat, zdaj se skapirala za kaj se gre user posted image .

Moja je bolj napredna motorično kot verbalno. Shodila je pri dobrih 10,5m, besedni zaklad pa ni ravno pester: mama, tata, baba (Babica), in sestrico zna poklicat, ostalo se zmenimo s kazanjem s prstkom user posted image . Na kahlico je še ne navajam, sem pa tudi jaz opazila, da vsak večer, ko jo slečem in je nagica, počaka, da jo nesem v banjo, in potem se v banji polula. PA je nekaj časa nagec po bajti, ampak prav počaka na banjo.

NIč, toliko od mene, šibam na delo veselo. Lep dan želim

(odgovor članu Dorotheia)
Neposredna povezava do sporočila: 730
   RE: Septemberke 2017
17.10.2018 9:22:39   
me83
Zdravo!
Kako ste kaj? Mi bolj tako tako,... ta mala kljub temu, da se sploh ni v jaslih v roku 10 dni spet visoka vrocina, pa cisto nobenega drugega simptoma 😏 pestro je no,... me pa bolj mantra kaj ji je to no,... pa ostali smo vsi zdravi,.... njo pa samo vrocina mantra. no upam, da bo kmalu spet zdrava. 
No nasa tudi ni tako zelo zgovorna,... oponasa pa kuzka, muco, pticka, kravico,... se pa kar razumemo no,... pokaze, po svoje nekako pove 😆
Uzivajte!

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 731
   RE: Septemberke 2017
19.10.2018 12:50:41   
Tara9
me83 enako je bilo pri nas. V roku 7 dni 2x nepojasnjena vročina. Prvič je bila samo en dan in padla do jutra, sem nekako sumila zobek, ki je zbil, čeprav od zob naj ne bi kuhali, kvečjemu obratno, zob zbije ob vročino. Kakorkoli, čez 7 dni ponovitev, vročina iz lepega. dva dni mi je kuhala tudi do 40. Ustrašila sem se bolj zato, ker ni bilo ostalih znakom, no pri nas je potem 3.dan zbil izpuščaj in nam je P potrdila 6. otroško bolezen. Mogoče kaj takega tudi pri vas?

Sicer pa skoz nekaj, velka je imela vnete učke, tamala tole 6. Malo v službi, malo doma. Na srečo je dedi doma in veliko kak dan lahko pustim pri njem. Tamala pa upam, da zdaj potegne malo dlje brez vročine. Trenutno smrka, ampak upam, da gre na izi mimo.

Kako ostale?

(odgovor članu me83)
Neposredna povezava do sporočila: 732
   RE: Septemberke 2017
22.10.2018 11:01:26   
annnaa
Joj, bogi malčki z vročinamiuser posted image !

Punce, imate redne menstruacije? Meni se že meša, prejšnji dve menstruaciji sem imela na 26 dni, zdaj je 43 dan in je še nimam. Danes sem za ziher naredila nosečniški test, ki je bil hvala bogu negativen. Vmes sem nehala dojiti, upam, da je zaradi hormonov tako. Res si ne želim biti noseča.

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 733
   RE: Septemberke 2017
22.10.2018 20:09:48   
me83
annnaa jaz sem imela podobno - najprej npr. prvi dve menstruaciji na 30 dni kot obicajno potem pa naslednje tri na 40+,... sedaj pa imam spet na 30,... ocitno hormoni se niso cisto ok 😆 no sicer jaz se vedno dojim.... dojencica se je sama odstavila ali si jo ti? sicer je spanje sedaj boljse?

(odgovor članu annnaa)
Neposredna povezava do sporočila: 734
   RE: Septemberke 2017
23.10.2018 8:16:58   
annnaa
Hvala za info, me83! Me je bila kr groza, da bi bila spet noseča. Ker si res ne želim več imeti otrok.

Sem jo kar jaz odstavila. Čez dan sem jo že prej nehala dojiti, ker je jedla ful malo goste hrane. Pol sem jo dojila samo zjutraj, ko se je zbudila, dabi podaljšala spanje in zvečer pred spanjem. Ko ni več palilo, da bi zjutraj nazaj zaspala in se je bolj kot ne samo igrala in me grizla, sem se potem en teden nazaj odločila, da je ne dojim več. Ni bilo nobene panike. Edino prvo jutro se je hotla kr čez pižamo priklopit, hehe.
Zdaj spi povprečno do 5.h! Je pa začela v vrtcu ful spati. Včeraj je spala skor 3 ure, ponavadi pa 2.

(odgovor članu me83)
Neposredna povezava do sporočila: 735
   RE: Septemberke 2017
3.11.2018 21:20:26   
me83
Zdravo.
Kak zdaj punce nasa tema cisto sameva,... ocitno bo cisto zamrla,... skoda no 😟 mi vas je bilo res fajn brat,... pa ful skoda, da se nismo uspele dobit, da bi se spoznale, pa seveda tudi nasi otrocki ne 😊
Kako ste drugace? Mi smo ta teden ful uzivali pocitnice,... je bil en tak teden na off, je prav pasalo 😉 danes pa smo za zakljucek se sli v muzej jamskega cloveka, pa na kopanje in so otroci res uzivali,... midva z mozem sicer manj, ker ne marava ravno term in vsega tega, pa ok za otroke je vcasih treba tudi malo potrpet.
Annnaa nasa punca sedaj ze kar pridno je kosila,... ok se vedno ne vsega, ampar proti prej je super.
drugac ste vse zakljucle z dojencki? mi smo zagotovo, so trije vec kot dovolj 😍
nic punce lep prostanek praznikov, pa javite se kaj 👍

(odgovor članu annnaa)
Neposredna povezava do sporočila: 736
   RE: Septemberke 2017
6.11.2018 8:47:14   
annnaa
me83 super, da ti je kosila. Naša še vedno nič kaj ne poje. Govejo juho še, meso, krompir pa ne. Zdajle med prazniki se nam je že mešalo, ker nisva vedela s partnerjem, kaj kuhati, da bo tamala jedla. Zdajle par dni sploh štrajka s hrano. Ne vem, a jo zobki matrajo in ji ne paše. Še kruha ne je, ko ga je ponavadi lahko ful pojedla. Res nam meša živčke. Meni sploh še s spanjem. Se še vedno zbuja med 4. in 5. uro zjutraj. Drugače pa ful dobrovoljna, tak se fajn znata zaigrati s sestrico. Jo pa zna fajn odriniti in si izboriti svoj prostor, res so hecni.
Jaz sem po 46 dneh dobila menzo, juhej! Sem je bila vesela, kot ne vem kaj, hehe.

Kje ste ostale?

(odgovor članu me83)
Neposredna povezava do sporočila: 737
   RE: Septemberke 2017
6.11.2018 14:09:37   
Tara9
Hejla,
Jaz upam, da tema ne bo zamrla..če se vsaj občasno malo javimo, pa bom vesela. Lepo vas je brati.
Me83 si začela s službo?
Mi imamo glede hrane kar srečo, je tamala ful jedec in ni prav nič zbirčna. Trenutno sva doma, je imela vnete učke. Sicer pa pokasira vse prehladke od sestrice. Imam sesalec sredi dnevne, ker vsak teden eni sesamo nos. Pa inhalator, difuzor... obvezna oprema :).
Drugače nič kaj posebnega, ukinila sem nočno dojenje, kr je želela skoz na zizi viset_. Čez dan pa nisem še zaključila, doji se, ko pride iz vrtca in preden gre spat. Ful je simpatična deklica, s sestrico se imata radi, ampak se znata tudi pošteno skregat.
Kako ostale?

(odgovor članu annnaa)
Neposredna povezava do sporočila: 738
   RE: Septemberke 2017
6.11.2018 18:19:13   
me83
Tara ne jaz zacnem z zacetkom leta,... sem dobila podaljsano porodnisko, pa se dopust.... Tako, da se uzivamo doma 😊 saj vem, ko si enkrat v sluzbi je pa tudi fajn,... edino ne vem kdaj bom vsa ta gospodinjska opravila uspela opravit 🙄
midve se dojiva zjutraj, popoldan za spanje in zvecer za spanje,... pa vcasih ce se res kaj takega zgodi malo za tolazbo (ampam to res res izjemoma) 😆mi je pa fajn, ker grejo vsi trije istocasno spat,... 
drugace so vsi radi v vrtcu? ali vam se jocejo?


(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 739
   RE: Septemberke 2017
7.11.2018 7:01:59   
Tara9
O superca, da si dobila podaljšano, potem res še malo uživata, jaz sem bila s prvo tudi 3 mesece dlje doma, in mi je bilo potem nekako lažje dat od sebe, so malo večji vseeno kot 11m. Sicer pa ja, kot praviš, se navadi človek tudi na službo, druge nam ni user posted image .

Moja je v privat vrtcu, do zdaj so bile samo 3 deklice, zdaj v tem tednu so dobili še dva, potem pa je prostor še za enega. Dve odrasli jih čuvata. Naša gre ful rada, še v soboto se zjutraj obuva superge in kaže na vrata češ, da gre ona pa pa. Velka hodi v javnega in nam pridno prehladke nosi.


(odgovor članu me83)
Neposredna povezava do sporočila: 740
   RE: Septemberke 2017
7.11.2018 9:02:29   
annnaa
me83 zakaj si pa dobila podaljšano porodniško? Sam firbec sem, če ni skrivnost. Ful fajn, da so ti podaljšali, ponavadi kr komplicirajo. Moja starejša je bila nedonošenček (sicer samo en mesec) in hud dermatitis, pa mi niso podaljšali.

Super, da še dojita me83 in Tara9! Jaz sem ukinila čist. Mi paše tako. Je tudi pri babici že enkrat prespala, pa jaz sem se šla naspat k moji mami eno noč, hehe. Je kr naporno to zbujanje med 4. in 5. uro zjutraj.

Moja gre ful rada v vrtec. Tudi zjutraj okoli 7. ure nosi svoje čevlje po stanovanju in govori PA-PA. V skupino gre sama in steče k vzgojiteljici v objem. Je pa ta teden ful otrok iz vrtca odsotnih , so zboleli. Zanimivo, ker smo bili kar nekaj dni doma (v petek je bil naš vrtec zaprt). Je rekla vzgojiteljica, da ni vedno kriv vrtec, da otroci zbolijo.

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 741
   RE: Septemberke 2017
9.11.2018 16:15:25   
me83
annnaa nasa pupa ima tri razlicne diagnoze,... sicer ni zdaj nobena zivljensko ogrozajoca,... ok ena bi se lahko v taksno razvila, ampak moramo pac pazit na znake,...sicer pa ja - nedonosenckom ne dajo kar tako podaljsanja,... kolegica je rodila v 26 tednu, pa je dobila podaljsano sele po pritozbi,...
kako ste drugace? pri nas je sin bil nekaj bolan, jutri praznujemo njegov rd, tako da ze cel dan pecem,...jutri pa je treba se za jest pripravit, celo hiso pospravit,... pa se sama se ful ful slabo pocutim,... ah ja bo ze 😏 bo pa ta vikend spet ekspresno odletel 😊
uzivajte!

(odgovor članu annnaa)
Neposredna povezava do sporočila: 742
   RE: Septemberke 2017
12.11.2018 9:28:12   
annnaa
me83 sam zdravja vam želim in da bo čim prej vse izvenelouser posted image ! Pa vse najboljše sinčkuuser posted image !

(odgovor članu me83)
Neposredna povezava do sporočila: 743
   RE: Septemberke 2017
13.11.2018 7:26:43   
Tara9
me83 se pridružujem annni in vam želim oblico zdravja, upam, da obstaja možnost, da vse diagnoze s starostjo izvenijo user posted image .


(odgovor članu annnaa)
Neposredna povezava do sporočila: 744
   RE: Septemberke 2017
13.11.2018 13:06:53   
me83
annnaa in tara hvala za lepe zelje 😉
ja dejansko je tako, da da bi se vse lahko nekako “prerastlo”,... no sva bili prejsnji teden na eni preiskavi v ukc in so bili kar zadovoljni z videnim,... izvidov se sicer nimava, jih dobiva po kolegiju,... ampak saj pravim,... ni zdaj da je pupa zelo zelo bolana,... ima pa te tri diagnoze in sva dali vlogo za podaljsanje,... zakaj pa ne 😆 je pa drugace ful obcutljiva - smo sedaj imeli na 3 tedne doma praznovanje za otroske rd in cisto po vsakem je dobila visoko vrocino,... tako, da je ze prav, da je doma,... ce bi bila v jaslih bi bila verjetno vec doma kot pa tam 😏
kako ste drugace? v sluzbi ste se vrnile vse na stara delovna mesta? dorotheia kako si ti? se ze dolgo nisi nic oglasila ☺️
nic punce uzivajte se v teh lepih dneh in soncku!
lp

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 745
   RE: Septemberke 2017
16.11.2018 10:47:07   
annnaa
Super, me83! Čist prav je, da sta doma! V vrtcih res svega i svašta razsaja. Mi imamo kar se tega tiče kr srečo. Ampak od kar smo v vrtcu, ves čas razsajajo neke viroze ali z bruhanjem ali driskanjem. Traja kak dan, tako da ni sile.

Pri nas se je zgodil čudež, naša tamala je zdaj 2x spala do 6. ure zjutraj. Waaaa kir luksuz. Sem čisto druga - spočita, naspana. Življenje je kr lepše. Joj, da bi tole trajalo.
Kako se pa kaj razumejo sestrce/bratci? Pri nas je tamala v fazi, ko bi imela točno tisto, kar ima starejša. Ali je to barvica, voziček od dojenčka, zapestnica,... Je kr naporno, ker je samo dretje, ker hoče točno tisto kar ima starejša. Na srečo je ona ful potrpežljiva in ji vedno odstopi. Kar pa tudi ni vedno fajn, saj tamala dobi vse kar si zaželi. Pestro je! Se pa znata ful lepo zaigrati. V vrtcu poskrbijo, da se družita (sta na različnih vhodih). Tak da je zanimivo in pestro!

Drug teden bi pa naj bil že sneg. Naša starejša se ga ful veseli. Tak da če že bo, naj bo kaj od njegauser posted image . Da bo za sankat, hehe

(odgovor članu me83)
Neposredna povezava do sporočila: 746
   RE: Septemberke 2017
16.11.2018 11:44:50   
Tara9
Zdravo,

annnaa pri nas je ravno obratno, želi večja vse, kar ima v rokah tamala. Prav tako velka ni preveč potrpežljiva, in se razjezi, ko ji tamala sesuje kocke, počečka risbico, ipd., tako da je tudi pri nas veliko dretja in potrebujeta posrednika. Pod črto pa vseeno lahko rečem, da se imata radi in sta trenutno prišli do faze, da se znata vsak dan več skupaj igrati. Predvsem dojenčki so zakon, prenašata vsaka svojega, jih hranita, dajeta spat. Velika vozi tamalo na nekem avtku, skupaj kuhata in take podobne reči.

Od vstopa v vrtec imamo sesalec, inhalator in difuzor stalno v pogonu, sicer neke sile hvala bogu ni, upam, da bo tako ostalo celo zimo, ampak noska puščata vsake toliko.

Glede spanja smo v fazi luksuza. Tamala spi od 19.30 do 6 zjutraj. Položiva jo v posteljico in zaspi. Včasih ponoči kaj godrnja, ampak jo ignorirava in takoj zaspi dalje. Od kar se ponoči ne doji in je striktno v svoji posteljici je bistveno boljše.

Kako ostale?

(odgovor članu annnaa)
Neposredna povezava do sporočila: 747
   RE: Septemberke 2017
26.11.2018 17:49:10   
me83
Zdravo!
Nasi trije se pa nic kaj ne kregajo glede igrac,... edino kar se tamala jezi je, ko ji ravno vedno ne dovolimo, da plazi po stopnicah,... ker ona bi non stop sibala gor 😆 pa besede NE ze res dolgo ne mara,... ji moras kako drugace povedat, da nekaj ne sme 🤣
kako ste drugace? nasa tamala je se vedno malo prehlajena, na sreco ni bilo nic hujsega. je pa kar smotano, ko je tako dezevno vreme in smo vec ali manj noter 😏
in ste ze kaj “okrasile” stanovanje? mi se nismo zaceli,... imam pa rada ta bozicni cas. imate kako idejo za narediti kaksne zadeve za bozicka, mislim da bi otroci delali? smo ze kar nekaj naredili,... pa vec nimam idej,... pozna katera kako dobro stran/blog?
Uzivajte!

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 748
   RE: Septemberke 2017
27.11.2018 9:51:54   
annnaa
me83 super, da se tvoji malčki nič ne kregajouser posted image . Naša tamala bi še vedno imela vse, kar ima tavelika. Je včasih kar naporno. Se imata pa res tako radi. Zadnjič sva s tamalo bili doma, ker je bruhala, ati in tavelika pa sta šla za cel dan k babici. In ko sta prišla domov, je tamala šla do tavelike in jo ful močno objela. Res sta prisrčni (včasihuser posted image ). Me sva naredili venčke (za na vrata in za svečke). Sva naredili tri a ona bi jih še. Drug teden bova naredili čestitke, to je pa tudi to. Pa kekse bomo pekle decembra. Kake imate pa druge ideje?
Danes sta prvič spali skupaj, sami v skupni sobici. Tavelika je bila tako navdušena, da je veslelje. Meni je pa tudi pasalo.

Kje ste ostale?

(odgovor članu me83)
Neposredna povezava do sporočila: 749
   RE: Septemberke 2017
28.11.2018 7:47:08   
Tara9
Zgleda smo ostale samo mi 3, nobena druga se nam več ne oglasi, škoda user posted image .

Mi smo dobro, guramo iz tedna v teden, malo je naporno, tako da se vedno veselim vikendov. Komaj čakam tudi praznike, da bomo spet malo vsi doma. Med tednom gre vse tko hitro, da se mi zdi, da imamo premalo kvalitetnega skupnega časa.

Res je luštno opazovati to ljubezen med otročki. Moji dve se tudi objemata in lupčkata popoldan, ko se vidita po vrtcu. Potem pa imamo vse živo, od skupnega igranja, do kreganja in smejanja. Dolgčas nam ni.

Midve z večjo deklico sva naredili venček za na mizo, decembra bomo tudi mi pekli kakšne piškote, okrasili smrekico, kaj več pa pomoje niti ne. Aja iz gline včasih malo ustvarjava in barvava, sva delali snežaka v soboto.

Pozdravčki

(odgovor članu annnaa)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenje: "Mozoljčki" na bradavicah...
Neverjetno, za kakšne podrobnosti je poskrbela Narava! Poglejte si video, kako pomembno vlogo imajo tiste drobne pikice,...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?